Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Familiechalet

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

De comfortabele en knusse Familiechalets zijn fijne accommodaties om te genieten van een vakantie of een weekendje weg. De Familiechalets staan dicht bij de centrale voorzieningen zoals het zwembad, de supermarkt en Cobus’ Speelkasteel. Kortom: Ontspan & Geniet!

In de accommodatie vind je een gezellige zithoek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. Daarnaast vind je er een ruime keukentafel met voldoende zitplekken. De keuken is voorzien van alle gemakken. De Familiechalet heeft drie slaapkamers voor in totaal zes personen. De masterbedroom heeft een comfortabel 2-persoons boxspringbed en veel kastruimte. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden. Slaapkamer nummer drie heeft een hoogslaper en laag bed welke dwars geplaatst zijn. Hierdoor is er onder een gedeelte van de hoogslaper ruimte vrij voor een campingbedje. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche met losse douchekop en wasbak, ook het toilet bevindt zich hier. Genieten van een warme zomerdag of een heerlijk herfstzonnetje terwijl de kinderen spelen in de speeltuin? De verhoogde veranda biedt plaats aan een loungebank en picknicktafel waar je met het hele gezin kan zitten.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Familiechalets zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Familiechalets staan op de velden Stiefje (5, 6, 8 t/m 17) en Buur (17 t/m 19). Alle accommodaties bieden uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Op veld Stiefje staan Chalet Stiefje en Vechtdallodges. Op het Buur veld staan Verandachalets en Boslodge DeLuxe.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


380 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Jazeker, het was erg leuk omdat er meer dan genoeg te doen was. Zowel de faciliteiten als de animatie heeft ervoor gezorgd dat we ons niet hebben verveeld.

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een heerlijke vakantie bij jullie gehad. Helaas was het weer iets minder,maar gelukkig genoeg binnen te doen. Onze dochter vond het zwembad helemaal geweldig.

d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wederom zeer positief. Super animatie, vriendelijk personeel. Schone chalet.

D. H.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was weer een super vakantie kindjed hebben zich weersuper vermaakt bij jullie We zijn er nu al voor het 3e jaar geweest en en 4e naar komt er zeker oook weer aan we weten wat we bij jullie hebben en dat de kids heel blij zijn om cobus weer te zien

Gijs H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De kinderen vonden alles fantastisch; het zwembad, het speelkasteel, het speeltoestel op het plein, de theater voorstellingen, de heerlijke pizza's en natuurlijk die zachte Cobus!

L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ons verblijf hebben we ervaren als ontspanning , heerlijk bijkomen in een paar dagen. Fantastisch dat op elk veld een speeltoestel stond, zo was elk rondje lopen over de camping een waar uitje voor onze kids. Verder vonden we de faciliteiten erg leuk en meer dan voldoende! We vonden het zwembad het leukste

T.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een heel leuk verblijf gehad. Leuk zwembad voor alle leeftijden! Mooi en schoon park.

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben ons verblijf als zeer positief ervaren! Stuuftastisch zullen de kinderen wel zeggen! Bij aankomst in onze familiechalet zagen we een schoon huisje. En dat is wel heel erg fijn! Dat vinden wij gewoon erg belangrijk! Nadat we de koffers uit de auto hebben gepakt verkennen we het park. We zien al snel een prachtig mooi stuufplein. Van alles te doen voor de kinderen! Na de Stuuf-heerlijke pizza’s hebben we onze zwemkleding aangetrokken en zijn we het zwembad ingedoken. 2 mooie glijbanen. Eentje binnen en eentje buiten en een prachtig dreumes/peuter zwembad. Onze meiden waren niet uit het zwembad te krijgen… kortom Genoten!!!

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We vonden het een hele fijne vakantie en vooral het zwemmen vonden we heel erg leuk. Ook de dinsdagmusicals vonden we erg leuk! Alle onze kinderen hebben meegedaan. De eekhoorntjes op Stiefje waren ook favoriet.

S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Beste We hebben ongelooflijk genoten voor het eerst een camping geboekt. De meiden en wij vonden geweldig activiteiten van animatie programma helemaal geweldig jammer dat het zo kort duurde.

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het ontzettend leuk gehad. Het uitzicht vanuit de chalet op de speeltuin en de ruimte op de veranda. Daarnaast vonden wij de activiteiten die voor de kleintjes geregeld wordt super. Onze dochter vond de stuufbeat heel leuk met daaraan sluitend het knutselen.Onze dochter vond Cobus natuurlijk super leuk en heeft een knuffel van hem mee naar huis genomen.

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben het erg leuk gehad tijdens ons lang weekendje bij jullie. Voor ons chalet hadden we gelijk een leuk speelplekje voor onze dreumes. Onze dochter is 20 maanden oud en het was erg fijn dat er voor haar leeftijd heel veel vermaak was. Zo was het animatie team met Kobus goed afgestemd op de kleine kinderen. De klantvriendelijkheid krijgt ook een dikke pluim! Als er iets was, werd er gelijk gehandeld en meegedacht! Wij zouden het erg leuk vinden om nog een keer terug te komen met onze dochter en dan inmiddels geboren zoontje!

Z.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super leuk! Zwembad, kidsclub, show

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Nette en ruime accommodatie, top faciliteiten, veel speelmogelijkheden voor de kinderen, gevarieerd animatieprogramma, leuke thema’s en goed uitgevoerd.

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een erg leuke tijd gehad bij jullie op de camping. Voor onze accommodatie een speeltuintje wat helemaal top was. Ook hebben onze 2 zoons leuke vriendjes gemaakt.

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Helemaal geweldig, we hebben genoten! Schone en nette accommodatie en genoeg te doen voor onze kleine meid. En het speeltoestel voor het chalet was ook ideaal!

S.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was erg leuk. Vooral de activiteiten voor de dreumesen. Ook het persoonlijke contact was fijn. Het verblijf was ruim (2 volwassenen 2 kinderen in 6 pers. Stacaravan). Erg goed eten af te halen.

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel fijn! Vooral de persoonlijke aandacht voor de kinderen en het warme welkom en vertrek.

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben 3 fantastische dagen gehad, waarin het zwembad bovenaan staat! De jongens zijn wel 100x van de glijbaan gegaan!

H.

5,0
5 5 5 5 5

Het was weer stuufers leuk!! De animatie is echt top. We zijn al een aantal keer geweest en komen zeker weer terug wat genieten de kinderen enorm!

H.

5,0
5 5 5 5 5

We hebben ontzettend genoten! Mama met 3 kids. Genoeg te doen voor iedereen, zwemmen was het leukste, vooral de buiten glijbaan

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben ons verblijf heel goed ervaren. We vonden de animatie en het zwembad erg leuk!

W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben erg genoten van ons verblijf. Het zwembad is voor kleine kinderen echt geweldig. Cobusspeelkasteel was bij de oudste (bijna 3) een groot succes. Voor kleinere kinderen is dit wel nog even te groot. Voor de kleinste werd daarom nog wel iets gemist. Heerlijk restaurant en heel fijn dat je ook een to go hebt en zelfs aan huis levering.

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was geweldig! Genoten van het zwembad en het klimkasteel. Ook de binnen speeltuin was fantastisch. Wij gadden kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 9 jaar en boor elk kind was er iets te doen. Spelletjes, disco en dansen. Eigenlijk wilden ze niet naar huis en smeekten om een keer terug te komen. Als het aan ons ligt gebeurt dat zeker!!

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben zeer genoten van ons verblijf. Het appartement was in goede staat, een zeer mooi restaurant met lekkere gerechten. Wat opviel was dat al het personeel, vanaf de incheck tot aan het cadeautje wat bij ons ons huisje werd bezorgd, er echt zin in had om er voor ons een leuk weekend van te maken. Het zwembad is top. Schoon en overzichtelijk. Al met al superweekend. Bedankt!

A.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een erg prettig verblijf gehad. Voor ons zoontje van 2 was het 1 groot feest. Lekker spelen in de speeltuin. Zwemmen en vooral de glijbaantjes waren een grote hit.

Klaske J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Schitterend ik gaf op Facebook jullie een dikke 10!!!!

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fijne tijd gehad! Heerlijke camping voor de kids, leuke animatie activiteiten, goede en schone faciliteiten, prima huisje.

Laura S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastisch genoten! De kinderen konden heerlijk spelen in het speelkasteel en zwemmen in het zwembad. De activiteiten met Cobus waren ook erg leuk gedaan.

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een super vakantie! Mooie weer werkte ook goed mee. Gezellig veldje, goede service en voor iedere leeftijd wat leuks te doen .

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldig! Alles was naar ons zin en een duim omhoog voor de animatie.

v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super! Bij aankomst gelijk iemand aan huis om je welkom te heten. De super service vanuit de receptie als er iets mis was. Technische dienst en schoonmaak stonden gelijk op de stoep om de dingen te herstellen, super! Animatie voor de kids word ruim voldoende aangeboden en erg leuk gedaan! Ook in het zwembad en de binnenspeeltuin hebben wij ons prima vermaakt. Accomodatie was ook echt top!

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super, super kindvriendelijk en altijd wat te doen.

G.

5,0
5 5 5 5 5

Super! Schone accommodatie. Vriendelijk personeel. Leuk zwembad

W.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was geweldig. De sfeer, het speeltuintje voor de deur. En de activiteiten niet te vergeten. Een complete vakantie!

D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuk dat er veel voor de kleintjes georganiseerd wordt ze genoten hiervan

K.

5,0
5 5 5 5 5

Leuk park, leuke animatie en een net huisje!

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben dit verblijf als zeer positief ervaren, De camping is keurig en praktisch ingericht. Leuke veldjes met kleine speeltuintjes, ideaal voor ons dochter van bijna 2 jaar oud, zo hadden wij als ouders ook echt even vakantie.

P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel goed! De service was uitstekend, vriendelijk personeel. Ook de faciliteiten zoals het zwembad, binnenspeeltuin en de kleine speeltuinen bij de campingplaatsen vonden wij heel mooi en perfect voor kinderen.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een geweldig verblijf gehad op camping de Zandstuve! Het was voor ons de allereerste keer dat wij (met onze kleine peuter van 2) op campingvakantie zijn geweest, maar door deze vakantie smaakt het zeker naar meer! Wat wij ook erg leuk vonden zijn de (vele) berichtjes die wij vooraf van jullie gekregen hebben waardoor de voorpret al ver voor onze vakantie kon beginnen! de handige informatie ontzorgde ons echt! We wisten vooraf al helemaal waar we aan toe waren. Van een enthousiaste welkomstgroet tot een warm tot ziens, aan werkelijk élk detail was gedacht! Wij voelden ons heel welkom op de camping, de accomodaties en voorzieningen waren top en qua service kan ik niet minder dan een 10 geven! onze kleine man heeft de tijd van zn leven gehad en wij dus ook! Dankjulliewel!

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

wij hebben genoten. Er is zoveel te doen voor kleine kinderen en als je kind het naar zijn zin heeft is het fantastisch voor ons. lekker spelen in de speeltuin voor het huisje, dansen, zwemmen en klimmen. helemaal top. zouden erg graag nog een keer terug willen komen. De kleine man slaapt zelfs met cobus.

B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Es war wie immer ein tolles aufregendes und spannendes Abenteuer!!

Z.

5,0
5 5 5 5 5

Cobus de uil was heel leuk

W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Es war einee der schönsten Urlaube die wir je gemacht haben. Wir waren rund um zu frieden.

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel erg fijn. Knus! Gezellig. Leuke animatie! Erg genoten

d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een super leuk weekend gehad. Wij vonden alles leuk.

H.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel goed, de animatie voor de kinderen was fantastisch wat genoten we elke dag en zelfs papa en mama

P.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Super en nog steeds zeer goed zijn 1 nachtje buur gasten geweest en nu voor 14 dagen gasten van stiefje

H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Erg mooie camping met erg leuke animatie.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De camping, alle speeltuintjes voorzien van zand en met zicht vanuit de accomodaties/plaatsen echt perfect! Het animatie team, die erg enthousiast zijn in hun rol. De hoeveelheid animatie en de hoofdpersongae cobus die elke dag minimaal twee keer aanwezig is voor de kinderen. Top! Elke dag bewegingsactiviteit mooi op tijd en het samen maken van een knutselopdracht ipv random zelf knutselen is zeer leuk gedaan. Overige personeel, vriendelijk en behulpzaam. Het indoorspeelkasteel ideaal om nog even bij minder weer ook de kinderen hun spel en energie kwijt te laten raken. Het zwembad precies goed voor kinderen. Wie weet komen we nog eens terug om buitenzwembad ook te ervaren . Sanitair warm en netjes onderhouden, voldoende ruimte.

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super leuk entertainment. Dreumesweek: ideaal voor onze drie jarige zoon. Leuke restaurants met lekker eten en vriendelijk personeel! Erg leuk dat animatieteam even langs komt bij aankomst en vertrek! Keurig chalet. Zwembad is ook super tof, erg mooi dat er een binnen- en buitenzwembad is én leuke glijbanen! We komen zeker nog eens terug!

Patrick W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr gefreut haben wir uns für das tolle Angebot für Kinder. Es war für jedes Alter etwas passendes vorhanden.

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuk zwembad, binnenspeeltuin en activiteiten. Ook erg leuk dat er veldjes met sta caravans zijn, ipv achter elkaar. Zo kunnen kids samen spelen en maken ze snel contact.

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben echt genoten ️ We hadden allereerst een heel net verblijf, een goed onderhouden en overzichtelijke camping met veel entertainment voor de kids. Door de kleine pleintjes veel ruimte om te spelen onder stiekem toezicht van de familie ;)

T.

5,0
5 5 5 5 5

We hebben ondanks dat ik de vrijdag voor onze vakantie twee dagen in het ziekenhuis lag een super fijne vakantie gehad. Op maandag bij jullie aangekomen en we zijn lekker gaan zwemmen. Ik had erg veel moeite met lopen maar in het water voelde ik mij heel erg goed. We zijn de eerste avond lekker uit eten geweest bij stoov en dat was een hele leuke ervaring. De volgende ochtend hebben de kids een leuke stuufbeat meegemaakt en hebben we genoten van de broodjes uit de winkel. We hebben uiteraard weer gezwommen en gespeeld. De tweede dag zijn we uit eten geweest bij de pizzaria en dat was ontzettend goed bevallen. De dag erna weer lekker ontbeten en uiteraard weer gaan zwemmen. We hebben het gezellig gehad met onze buurtjes en de kindjes speelde fijn samen. De 3e avond zijn we uit eten gegaan wij een restaurant in de buurt die heet wokinn. We vonden het eten lekkerder bij stoov en de pizzaria maar de kids vonden het een leuke ervaring. We zijn naar het zandstuve kabouterpad geweest en dat was fantastisch of stuuftastische zoals jullie zeggen. De laatste dag vonden de kids het onwijs jammer te moeten gaan en hebben we gevraagd of we nog konden zwemmen. Dit mocht tot 12uur en we hebben hier gebruik van gemaakt. Uiteindelijk werd het half 12 en hebben we nog een drankje gedaan bij stoov en zijn daarna naar huis gaan rijden. Echt een top midweek en eigenlijk nog veel te kort. Ik zou de vakantie zeker nog eens overdoen, helemaal omdat ik net uit het ziekenhuis kwam waardoor ik mij niet 100% kon inspannen voor de kids. Alles kwam op mijn man neer en dat was goed maar de volgende liever anders.

N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Fantastisch. Hoe alles ingericht was voor onze kleinkinderen. Ze konden overal veilig spelen. Ons huisje was prima en de omgeving was netjes verzorgd. Mooi nieuw restaurant met zeer attente en vriendelijke medewerkers.

L.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was onze eerste keer naar een camping met onze meiden, het is super goed bevallen! Mooi schoon huisje, super centraal. Leuke activiteiten, de kinderen, en wij, hebben ons goed vermaakt

Lotte S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Es war wie immer super schön und bis auf 2 Tage super tolles Wetter

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een hele fijne schone mooie camping met goede service. Alleen kleine chalets.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

sehr schön, alle Mitarbeiter sehr sehr freundlich und hilfsbereit

L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige vakantie gehad.

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wir waren das zweite mal jetzt dort und es war wieder sehr schön.. Die Kinder hatten eine Menge Spaß und viele Möglichkeiten den Tag zu gestalten

V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was een heerlijk verblijf. Alles zag er heel mooi en netjes uit.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We vonden het een erg fijn verblijf. Het huisje was goed. We hebben veel gezwommen zelf buiten in de kou dat was heel leuk.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Der Aufenthalt war wieder traumhaft

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Echt een geweldige vakantie! De kinderen vonden het knutselen ‘s ochtends en de theatershows ‘s avonds het leukst, en de binnenspeeltuin zeggen ze. Wij als ouders vonden het animatieteam heel erg leuk en de veldjes, de chalets staan leuk in een kring met daarin een speeltoestel waardoor je zelf fijn op de veranda kunt zitten terwijl de kinderen voor je ogen aan het spelen zijn. We vinden de keuze aan ijsjes/snack en pizza ook fijn. Complimenten voor de goede pizza’s!

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles! Het animatie team, de faciliteiten, horeca! Mooie speeltuintjes op de veldjes met zand speelgoed.

H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Stuuversgoed! Het Theater elke avond wat een feestje voor onze kinderen!

J.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben ons verblijf als zeer positief ervaren! We hebben 9 heerlijke nachten gehad en genoten van alle faciliteiten. Het eten was heerlijk, het animatie team was leuk en alles zag er heel netjes uit. Zo fijn dat alles zo is ingericht speciaal voor de kleintjes. Dat maakt het voor ons ook een ontspannen vakantie.

B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer goed alles netjes verzorgt en aardige mensen

d.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben een stuversleuke week gehad!! Het zwembad en de shows zijn favoriet van de kinderen. Dit jaar kon mijn dochter meedoen aan de musical en dat vond ze helemaal geweldig! Het zwembad heeft echt voor alle leeftijden iets en de kids kunnen zich hier dan ook uren vermaken!

B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij en vooral de kids hebben het super naar ons zin gehad! Er is zoveel te doen! Zwembad, speelparadijs,knutselen etc echt super!

W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben genoten van onze vakantie bij jullie! Vanaf het eerste moment dat wij aankwamen waren de kinderen onwijs blij en enthousiast. Dit is niet gestopt tot we weggingen. Ze vonden het erg jammer om weer te gaan dus dat is het beste teken natuurlijk!

H.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben het erg leuk gehad. Mooi om te zien hoe het thema helemaal doorgevoerd is bij jullie. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen en attente bediening bij de restaurants.

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De ruime opstelling van de chalets met speeltoestel en zandbak in het midden is ideaal Auto parkeren naast het chalet Zwembad binnen als buiten waren leuk voor de kinderen en veilig Er werd veel voor de kinderen georganiseerd Animatie en animatieteam was leuk goed gericht op de kinderen

Marielle S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel goed! De animatie was heel gezellig en goed. De disco was gezellig. De kids vonden het huisje mooi en allebei lekker apart geslapen. Er heerst een fijne rustige sfeer op het park maar voor de kids toch genoeg te doen. De ruimtes tussen de huisjes/verblijven is goed en toch een beetje Prive. Het was ook erg schoon.

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super leuk! Kids hebben zich goed vermaakt dus papa en mama ook!

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een fantastisch verblijf gehad. We vonden het vermaak van de kinderen erg leuk. Ook was de omgeving fijn.

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Als stuuvesleuk! Wat fijn was is de speeltuin voor de deur van de accommodatie. Altijd iemand om te spelen voor onze zoon van 8. Ik ben onder de indruk van de aanloop naar ons verblijf; hoe de communicatie en informatievoorziening verliep. En bijzonder hoe alles onderhouden wordt en als er wat is aan de accommodatie hoe het opgelost wordt.

d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel goed! Nette huisjes, ruim opgezet super veel animatie van hoge kwaliteit Lekker eten bij stuuf to go! Super leuk dat de animatie figuren persoonlijk welkom komen heten en gedag komen zeggen

R.

5,0
5 5 5 5 5

Super camping, erg leuke animatie met enthousiaste leiding!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hele mooie camping met veel groen en leuke velden om te kamperen, goed opgezet en overzichtelijk voor de kinderen, mede door de goede bewegwijzering. leuke activiteiten voor de kinderen en ook voor de oudere kinderen. En in de avond werd het snel rustig, geen harde muziek en zo, iedereen hield rekening met elkaar dat was ook heel fijn. Het zwembad was ook leuk, leuke glijbaan binnen en buiten die onze dochter wel het leukste vond.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk! Het weer was natuurlijk eindelijk een keer heerlijk. Maar hier hebben jullie weinig invloed op. Wat wij heel goed vonden, was de doorvoering van het 'cobus de uil' thema; aan de sleutel van het huisje, de wegwijzering (welke ook niet verkleurd waren), cobus in het buitenzwembad etc. Nieuwe brasserie en aanleg tuin plus onderhoud helemaal top!

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel fijn verblijf!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie locatie Lekker buiten zwemmen Een leuke tijd gehad

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben super genoten net als voorgaande jaren. En elk jaar verbazen wij ons weer over hoe alles goed georganiseerd is.

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel erg leuk, huisje was netjes, er is genoeg vermaak voor de kinderen denk aan de animatie, het zwembad binnen en buiten.

Els V.

5,0
5 5 5 5 5

Het was super leuk! Kinderen op en top vermaakt! Show was leuk en de animatie ook. Lekker uit eten geweest. Huisje was mooi, bedden lagen goed. Muggen horren en dat het rolgordijn voor een vakantie park … de kamer goed donker maakte! (Normaal is dat niet zo )

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben voor de 2e keer een stuversleuke vakantie gehad.. voor de kinderen is overal aan gedacht en daardoor dus ook aan de ouders. De animatie is helemaal top! De hele dag is er voor jong en oud iets te doen, en met de enthousiaste begeleiding hebben de kids zich helemaal vermaakt. De theater voorstellingen waren het leuks samen met het zwembad. Het park is mooi groen aangelegd en zeer schoon!

N.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben (weer) enorm genoten bij jullie! Voor de 3e keer bij de Zandstuve. Onze dochters ( 5 en 4 jaar oud) zijn helemaal weg van Cobus, Bella, Bliz, Buur en Berk. De musical was voor hun het hoogtepunt! Maar Opstaan met een dansje, knutselen, speurtocht, zwemmen was telkens een feest! We hopen volgend jaar weer terug te komen!

v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Vriendelijk behulpzaam personeel, schone huisjes en schone voorzieningen op het park.

B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij vonden alles leuk, we hebben ontzettend genoten, de accommodatie was prachtig. Wij hebben 25 jaar geleden ook al bij jullie gekampeerd en we waren blij verrast dat het nog steeds een prachtige camping is. Complimenten daarvoor, ga zo door!!

B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was werkelijk stuuftastisch! De kinderen hebben genoten van de speeltuinen, het zwembad, het entertainment en de lekkere ijsjes. Ze hebben veel vriendjes gemaakt en willen graag weer terug

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was erg fijn. Leuk dat we in een rondje stonden met de stacaravan zodat de kinderen snel contact hadden en lekker met elkaar konden spelen.

E.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We vonden het erg leuk bii jullie. Leuk hoe het verhaal te volgen. Het zwembad, de animatie en het musical waren erg leuk.

D. H.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben een super verblijf gehad Leuke gezellige en sfeer vollen camping Een echte aanrader cobus is toch wel nr 1 bij de kindjes

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben een super vakantie gehad bij jullie op De Zandstuve! Het was stuversleuk. We hadden een leuk overzichtelijk veldje (Stiefje) waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld met de buurkinderen. Ons chalet was van alle gemakken voorzien en heel comfortabel. De kinderen hebben echt genoten van de fantastische animatie.

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig plekje, fantastische animatie, stuversleuk zwembad en aardige mensen!

H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was een erg leuke week! De kinderen hebben zich vermaakt en dan is het voor de ouders ook geslaagd. Vooral savonds de theaters en smorgens het dansen en knutselen was erg favoriet!

d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie accomodaties, zwembad, alles netjes verzorgt en bij de tijd.

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een heerlijk verblijf, echt vakantie gevoel daardoor. De veranda en lounge set ervaarden we als erg prettig. Het animatie team was leuk in elkaar gezet, ga zo door

F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr freundliches Personal, sehr Kinderfreundlich, tolle Spielplätze, Super Schwimmbad.

Ramon M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Erg fijn!

L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi overzichtelijk veldje met speelgelegenheid. Goed /leuk binnenzwembad voor de kleintjes met glijbaan. Nette chalet. En wat heel fijn was: verduisterende gordijnen! Leuk ontvangst en uitzwaai commité.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was geweldig. Wij hebben onze kinderen allen voor eten en slapen gezien

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij vonden het een prachtige camping. Mooie ruime plekken bij de huisjes. Leuke animatie, we hebben de kinderen bijna niet gezien. Ideaal dat je via de app de broodjes kunt bestellen. De app is overzichtelijk en fijn om mee te werken.

d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel erg leuk.kinderen hebben zich goed vermaakt. Het animatieteam is van hoge kwaliteit waardoor het ook voor de ouders leuk was. Huisje ook netjes, fijne bedden en alles voldoende aanwezig. Ook het zwembad was heel goed.

M.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel de Entourage, de crew, het huisje en de animatie waren stufers gaaf!!

F.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Sehr positiv, tolle Möglichkeiten für die Kinder, toller Platz, insgesamt eine sehr schöne Erfahrung

B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben het fantástisch gehad! Super fijn om aan te komen en direct in je accommodatie te kunnen! Kind uit de auto en heeft meteen vriendjes op het veldje, dan kan je vakantie toch niet meer stuk!

C.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Super leuk, vooral voor de kids is het super. Ook het familie chalet zag er goed uit. Mooie schone camping. Elke dag verse broodjes, super.

S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

In één woord GE-WEL-DIG Mijn man en ik zijn samen met onze dochter van bijna 4 bij jullie geweest. Het voelt zo ontzettend gastvrij, de medewerkers allemaal even vriendelijk en behulpzaam, alles kindvriendelijk, schoon en verzorgd. Echt een dikke pluim. Het zwembad, de binnenspeeltuin en stuufeilend waren grote favoriet. De glijbaan en mega zandbak voor onze accomedatie was mijn dochter ook helemaal weg van.

E.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben een zeer prettig verblijf op de Zandstuve gehad. Alle faciliteiten waren uitstekend, het entertainment was goed (knutselen was soms nog wel een beetje moeilijk voor een 4-jarige) en al het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sinds lange tijd hebben we eindelijk weer eens goed kunnen ontspannen. Alles wat er gehoopt hadden kwam uit. De kids maakte op dag 1 al vriendjes en die waren de hele dag in het speeltuintje aan het spelen. Ook cobus viel in de smaak bij de kinderen. Wat een onwijs leuk en heerlijk park.

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een topweek gehad! Het is echt een gezinspark, alleen maar jonge gezinnen en alles is kindvriendelijk, ideaal voor ons. In onze chalet hadden we alles wat we nodig hadden. Vanwege het prachtige weer zijn we veel buiten geweest, maar het huisje was zeker fijn, leuk ingericht en alles zag er netjes uit. Het park is leuk opgezet met alle veldjes met speeltuintjes. We zaten ook vlakbij het pleintje met de receptie, het zwembad, de snackbar, supermarkt en binnenspeeltuin, dus we konden makkelijk overal heen lopen. We hebben ook veel gebruik gemaakt van deze faciliteiten. Het animatieteam is ook superleuk, vooral Cobus de uil was favoriet bij onze zoon. We hebben ons dus allemaal prima vermaakt!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een heerlijke vakantie. We waren enorm positief verrast over hoe leuk het was. Alles in het thema van Stuufeiland. Leuke entertainment voor onze kindjes van 1 en 3 jaar. Een fijn zwembad met leuke glijbanen.

N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super leuk! Komen zeker volgend jaar terug.

V.

5,0
5 5 5 5 5

Zeer goed, op alle vlakken en ik het persoonlijke details met de sprookjesfiguren heeft veel indruk achter gelaten

G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben onwijs genoten. De accommodatie was goed verzorgd en er ontbrak ons aan weinig.

L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was stuuftastisch

W.

5,0
5 5 5 5 5

nur schöne zeiten ging viel zu schnell um :)

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben het echt fantastisch ervaren! We waren met mijn dochtertje van 2,5 jaar en ze heeft van vroeg in de ochtend tot laat in de avond gespeeld. Heerlijk verbleven in een prachtig 6 persoons chalet wat er super gezellig en netjes uit zag! We waren van alle gemakken voorzien. Het was een fantastisch weekje wat net iets te kort was! We wilden eigenlijk nog niet naar huis haha. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Unser Aufenthalt war großartig, sehr schöne Unterkunft und sehr freundliche Mitarbeiter ( begrüßen an der Unterkunft) ( verkleidet)

S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We vonden alles leuk Het speelkasteel Het zwembad De entertaiment Enz

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een super leuke vakantie achter de rug. We hebben op de terugweg de liedjes van de musical gedraaid en m'n oudste zoon moest huilen omdat hij weer naar huis moest. Top animatie programma met enthousiast team. Mooi huisje, van alle gemakken voorzien. Je kon van alles doen, maar ook de rust op zoeken als je even moet was.

d.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben weer genoten!!! We hadden enorm heet weer, dus zijn veel in het zwembad geweest. Ons familiechalet vonden we ook erg mooi!! Tja en de musicals blijven gaaf om te zien!!

D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijn! Leuk zwembad en animatie

F.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben het erg naar ons zin gehad. De accommodatie was super, animatie voor de kids was leuk. En vooral ook het foodfestival vonden we super

W.

5,0
5 5 5 5 5

2 weken die voelen als 2 dagen. Heerlijk vakantie gehad die veel te kort is. Alles staat in het teken van de kinderen waardoor de hele vakantie als een speeltuin wordt beleefd.

F.

5,0
5 5 5 5 5

Wat een geweldige camping is de Zandstuve. Super chalet, zeer schoon, centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. Het terrein is overzichtelijk, net als het zwembad en de diverse speelplekken. Zeer vriendelijk personeel, goed eten, goede bezorgservice. Kortom: onwijs genoten! Het systeem van het in en uitchecken is perfect geregeld zo. Wat betreft het onderhouden rondom de accommodatie, super. Het gras werd netjes gemaaid bij aankomst en het zand werd aangeharkt.

L. d.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Super leuke dagen gehad! Het zwembad was wel het meest favoriet bij de kinderen.

E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een heel gemotiveerd animatieteam ervaren. Ook de service bij de receptie was uitstekend! Wij kiezen bewust voor jullie omdat wij de voorzieningen voor onze kinderen (1&3j) erg goed passen vinden.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel fijn en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen. Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Deze tenten waren te koud voor koeler weer en ook niet zo schoon van binnen, stoffig. Vlekken op de tent. Toen zijn we verhuisd naar een chalet, nummer 5. Helaas rook het daar erg muf, vooral in de slaapkamers.

J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het waren zeer mooie en ontspannende dagen voor mij en mijn familie. Erg ontspannend voor mij en mijn man en een geweldige ervaring voor de kinderen. Het zwembad was geweldig. Het restaurant was erg lekker en het personeel was erg vriendelijk. Alle medewerkers van de camping waren erg vriendelijk en behulpzaam. Onze familietent was erg mooi ingericht. Veel ruimte, alles was geweldig.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is de vlotte gang van zaken. We konden de slagboom passeren en naar onze bungalow rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. 😊

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen weer terug.

E.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Hallo! We hebben een heerlijke week gehad op de Zandstuve. De dag begon altijd goed met gezelligheid op het plein en lekker knutselen. We hebben alle knutsels mee naar huis genomen. De kinderen konden zorgeloos over de camping rond (loop) fietsen en heerlijk spelen in de binnenspeeltuin. Uiteraard hebben we ook bijna iedere dag gezwommen. Onze kinderen aten in de avond super snel hun bordje leeg om weer op tijd naar het theater te kunnen. Deden ze dat thuis ook maar ;-) Kortom een heerlijke week gehad!

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog een keer terug.
De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was voor onze dochter dit keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug!

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een fijne korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen. Misschien zou de check-out tijd een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug!

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen. Het zou fijn zijn als de check-out tijd een half uur later zou kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen weer terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een leuke korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Het zou fijn zijn als de check-out tijd een half uur later zou zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. 🌟

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was opnieuw geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, waardoor het voor onze dochter deze keer gemakkelijker was om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Wij zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer gemakkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, waardoor het voor onze dochter deze keer makkelijker was om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen. Het zou fijn zijn als de check-out tijd een half uur later zou zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen, waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief in ons geheugen zal blijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze bungalow rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, daardoor was het deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een leuke korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen. De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden geleverd. Met drie kinderen alleen was het wat stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het voor onze dochter deze keer makkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug!

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer makkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door! We komen terug!

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat direct positief in ons geheugen zal blijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij onze aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen. De check-out tijd zou misschien een half uur later kunnen zijn, vooral als de broodjes pas om negen uur aan huis geleverd worden. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog een keer terug. De check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral omdat de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Het was vrij stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, waardoor het voor onze dochter deze keer makkelijker was om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug!

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer heerlijk, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen.
De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden geleverd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, waardoor het voor onze dochter deze keer gemakkelijker was om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen. Het zou prettiger zijn als de check-out tijd een half uur later zou zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was opnieuw geweldig, vooral fijn was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen. Het zou fijn zijn als de check-out tijd een half uur later zou zijn, vooral omdat de broodjes pas om negen uur bezorgd worden. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Wij zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.🌟

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug!

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een fijn kort uitje. Zullen zeker nog een keer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral wanneer de broodjes pas om negen uur worden bezorgd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het voor onze dochter deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug!

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief bij ons blijft, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze bungalow rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ⭐️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.👌

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen.
De check-out tijd zou een half uurtje later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur aan huis bezorgd worden. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug!

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een fijne korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen. De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was voor onze dochter deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug!

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief in onze herinnering zal blijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ⭐️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Zal zeker nog een keer terugkomen.
Misschien zou de uitchecktijd een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden afgeleverd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om 9 uur bij het huis aankomen. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze charlet rijden.
Toen we aankwamen, waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Toen we aankwamen, waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, waardoor het deze keer gemakkelijker was voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden geleverd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte onderbreking. We komen zeker nog een keer terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis zijn. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons direct positief zal blijven herinneren, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze charlet rijden.
Toen we aankwamen, waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer makkelijker om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. Kom zeker nog eens terug.
Check out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis arriveren. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen op woensdag aan. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief bij ons zal blijven hangen, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bezorgd worden. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven is de vlotte gang van zaken. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Toen we aankwamen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel fijn en het was een mooie korte vakantie. We komen zeker nog een keer terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als het brood pas om negen uur aan huis wordt geleverd. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was opnieuw geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een leuke korte onderbreking. We komen zeker nog eens terug.
De check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huisje worden geleverd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral omdat de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus dit keer was het gemakkelijker voor onze dochter om te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer makkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huisje worden geleverd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het voor onze dochter gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het probleemloze verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen weer terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een leuke korte tijd weg. Kom zeker nog eens terug.
Check out tijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis zijn. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar onze Charlet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze charlet rijden.
Eenmaal aangekomen waren we verrast door de schoonheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker te begrijpen voor onze dochter. Blijf zo doorgaan!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden langs de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn aangekomen op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was dit keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn aangekomen op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het probleemloze verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Zullen zeker terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een fijne korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat direct positief in onze herinnering zal blijven, is de vlotte afhandeling. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Kom zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het voor onze dochter gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een fijne korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat direct positief in ons geheugen zal blijven, is het vlekkeloze verloop. Zo konden we de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het voor onze dochter deze keer makkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus onze dochter vond het deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Zal zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis arriveren. Met drie kinderen alleen was het wat stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het dit keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn aangekomen op woensdag. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer makkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus dit keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Zeker weer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct in positieve zin zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als het brood pas om negen uur bij het huis wordt gebracht. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Uitchecktijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief in ons geheugen zal blijven, is het vlekkeloze verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar onze charlet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf is gewoon geweldig geweest, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een fijne korte pauze. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur 's ochtends bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalêt rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Check out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis komen. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct bij zal blijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het was zeer aangenaam en het was een fijn kort uitje. We komen zeker nog eens terug.
De uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was wat stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was dit keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte pauze. We komen zeker nog een keer terug.
Uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Het uitchecken zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven is het soepele verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer fantastisch, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We zullen terugkomen.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
De check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden geleverd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen op woensdag aan. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Toen we aankwamen, waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker te begrijpen voor onze dochter. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Het uitchecken zou een half uur later kunnen zijn. Vooral wanneer de broodjes pas om negen uur bezorgd worden. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal blijven herinneren, is het vlot verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze bungalow rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlekkeloze verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden gewoon de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Het uitchecken zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Kom zeker nog een keer terug.
De check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur 's ochtends bij het huis worden bezorgd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven is het soepele verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze cabine rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. 🏨

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een fijne korte break. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur aan het huis worden geleverd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus voor onze dochter was het deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een leuke korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Uitchecktijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het was erg aangenaam en het was een leuke korte time-out. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als het brood pas om negen uur bij het huis wordt bezorgd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het voor onze dochter deze keer gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Met drie kinderen was het alleen een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief bij zal blijven, is het vlekkeloze verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden dus de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn aangekomen op woensdag. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker nog eens terugkomen.
Het uitchecken zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis gebracht worden. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. Zo konden we de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het voor onze dochter gemakkelijker te begrijpen. Ga zo door!!! We zullen terugkomen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.️

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We zullen zeker weer terugkomen.
Check out tijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis aankomen. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat direct positief in ons geheugen zal blijven, is het vlekkeloze verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. Zullen zeker weer terugkomen.
Check-out tijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden bezorgd. Met drie kinderen alleen was het een beetje stressvol.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het voor onze dochter gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door! We komen terug.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het makkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het voor onze dochter gemakkelijker om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Heel aangenaam en het was een mooie korte pauze. We komen zeker nog eens terug.
Check-out tijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden geleverd. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een fijne korte pauze. We komen zeker nog eens terug.
Uitchecktijd zou een half uur later kunnen zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Alleen met drie kinderen was het een beetje stressvol.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief bij zal blijven, is het vlotte verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer aangenaam en het was een mooie korte time-out. We komen zeker nog eens terug.
Uitchecktijd kan een half uur later zijn. Vooral als de broodjes pas om negen uur bij het huis worden gebracht. Het was een beetje stressvol met drie kinderen alleen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo door de slagboom rijden en naar onze Charlet gaan. Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus het was deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We kwamen aan op woensdag. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. Zo konden we de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Bij aankomst waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar ons chalet rijden. Toen we aankwamen, waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het was een mooie korte vakantie. Geweldig voor kinderen, het was nooit saai. Het hele terrein is prachtig aangelegd en goed onderhouden. Alle speeltuinen zijn schoon en de apparatuur verkeert in perfecte staat.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons meteen positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het vlotte verloop. We konden zo de slagboom passeren en naar onze chalet rijden.
Eenmaal aangekomen waren we verrast door de netheid van de kamers.️

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De vakantie was echt heel leuk. We waren 7 dagen en hadden altijd iets te doen op het terrein. Alle 4 kinderen (12, 8, 3, 3) waren ook meer dan tevreden en het was geweldig voor alle leeftijden. We zullen zeker weer terugkomen.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We zijn op woensdag aangekomen. Wat ons direct positief zal bijblijven, is het soepele verloop. We konden de slagboom passeren en naar onze chalet rijden. Toen we aankwamen waren we verrast door de netheid van de kamers. ️

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus deze keer was het gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

J.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het waren zeer mooie ontspannende dagen voor mij en mijn familie.
Voor mij en mijn man erg ontspannend en voor de kinderen een geweldige ervaring.
Het zwembad was geweldig.
Het restaurant erg lekker en zeer vriendelijk.
Alle medewerkers van de camping waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Onze familiecaravan was erg mooi ingericht. Veel ruimte, alles was geweldig.

R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het verblijf was gewoon weer geweldig, vooral goed was dat de animatie in het Nederlands en Duits was, dus was het deze keer gemakkelijker voor onze dochter om het te begrijpen. Ga zo door!!! We komen terug.

H.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Deze tenten waren te koud voor koeler weer en ook niet zo schoon van binnen, stoffig. Vlekken op de tent.
Toen zijn we verhuisd naar een chalet, nummer 5. Daar rook het helaas erg muf, vooral in de slaapkamers.


Contactpersoon

Bedrijf Kampeerdorp de Zandstuve
Bedrijf K. De Zandstuve

Bedrijf K. De Zandstuve

Andere accommodaties van Bedrijf K. De Zandstuve

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf K. De Zandstuve

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430202

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430202.htm


«Familiechalet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 380 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven