Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Verandachalet

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

De Verandachalet valt meteen op wanneer je het veld op komt. Deze accommodaties stralen gezelligheid en het echte glamping gevoel uit. De accommodatie biedt alle comfort van thuis, maar ook heb je echt het gevoel dat je lekker van het buitenleven kan genieten. Kortom: Ontspan & Geniet!

In de Verandachalet vind je binnen voldoende zitplekken, zo is de zithoek een fijne plek om samen TV te kijken en aan de keukentafel ruimte voor een spelletje of om uiteraard lekker te eten. De keuken bevindt zich links in de accommodatie en is voorzien van alle gemakken. Zit het weer niet helemaal mee tijdens jullie logeerpartij bij Kampeerdorp de Zandstuve? Ook op koudere dagen is het prima vertoeven in de Verandachalet. De Verandachalet heeft drie slaapkamers. In de eerste slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden waarvan de lattenbodem eventueel zelf verwijderd kan worden om een campingbedje te plaatsen. In de tweede slaapkamer staat een 2-persoons boxspringbed. In de derde slaapkamer staat een stapelbed. Het onderste bed is hier op te klappen om ruimte te maken voor een campingbedje. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De badkamer is voorzien met een douche met losse douchekop en wasbak. Schijnt de zon of valt er een zomerse bui? De overdekte veranda biedt een ideale plek om te ontspannen. Hier staat een heerlijke loungebank en handige picknicktafel waar je met het hele gezin kan zitten.

ℹ️ Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Verandachalet zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Verandachalets staan op het gezellige Buur veld op de plaatsen 15, 16, 20 t/m 23. Alle plaatsen hebben goed uitzicht op de speeltuin voor kinderen tot 6 jaar. Op hetzelfde veld staan enkele Familiechalets en de Boslodge DeLuxe.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


64 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was weer heerlijk. Voor ons de 3e keer op de Zandstuve, de kinderen hebben weer genoten!

M.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Erg gezellig, knus.

H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De eerste keer op de Zandstuve en wij hebben het heel leuk gehad! Onze kinderen hebben zich opperbest vermaakt in het speeltuintje voor het chalet en vonden het heel leuk om Cobus te zien. Verder vonden wij alles heel overzichtelijk en makkelijk te bereiken.

P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Accomodatie was netjes en schoon. Animatie team was top en genoeg te doen voor de kinderen.

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein super Campingplatz mit super Kinderanimation! Der Platz ist zudem sehr gepflegt.

S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Trotz leider nicht so tollem Wetter, hatten wir wieder eine tolle Zeit und die Kinder hatten eine Menge Spaß.

Z.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Sehr schön. Nette Leute, schöner kinderfreundlicher sauberer Campingplatz. Sehr saubere Häuser.

Amber v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ja zeker leuk! Voor de tweede keer geweest en ook nu weer genoten.

D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We vonden het erg leuk! Het huisje was schoon en comfortabel. De camping zelf heeft hele goede faciliteiten voor goed en slecht weer.

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super leuk . Mooie nette camping . Onze jongste van 6 moest huilen toen we weer naar huis gingen . Vondt het te leuk

P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Positief, veel activiteiten voor de kinderen mooie omgeving

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben ons verblijf als zeer prettig en als een echte vakantie ervaren. Dit komt zeker mede door de perfecte ligging van ons huisje op dat moment, recht tegenover speelgelegenheid waar onze dochter zich uitstekend vermaakt heeft.

D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit was de eerste keer dat wij de Zandstuve bezochten en het was in 1 woord geweldig. We hebben de complimenten al eerder bij de front desk verteld en nu nogmaals. Het was voor ons, en zeker voor ouders met jonge kinderen in het algemeen, ontzettend fijn om ontzorgd te worden. Dat begon al bij de e-mails over wat mee te nemen, de kentekenherkenning van de auto, het bakje met vuilniszak, afwasborsteltje en overig in het huisje, de mogelijkheid om campingbedjes en kinderstoelen te huren en dat we ons eten voor de eerste avond al konden bestellen. Ook de activiteiten voor de kinderen, het knutselen, de muziek en het zwembad was ontzettend fijn. Het zit hem in de kleine dingen, de vraag beantwoorden voor hij wordt gesteld. (zoals de 50 cent retour bij de zwembadkluisjes). Ook de e-mail over de check in en de check out vonden wij heel prettig. En natuurlijk het welkom en tot ziens door de medewerker van Zandstuve. Wij konden eindelijk echt ontspannen samen met de kinderen. En na een jaar met 2 ziekenhuisopnames van beide kinderen waren we daar ook meer dan aan toe. Ons huisje beviel ook goed, met een prachtig speeltuintje voor de deur wat qua leeftijd perfect aansloot. We zijn zo positief verrast door deze ontspannen vakantie dat we op de laatste dag een boeking hebben gemaakt voor volgend jaar, ook weer in juni en ook weer in hetzelfde huisje Buur 22 :) We hebben er nu al zin in!

V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben het heerlijk gehad! We vonden het speeltoestel met het zand vlakbij onze chalet helemaal top. Lekker dat onze dochter ook in de schaduw kon spelen daar met alle zandspeeltjes. Het binnen en buitenzwembad was ook super. Door het mooie weer wat we voornamelijk hadden hebben wij niet binnengespeeld in het kasteel van Cobus..

O.

5,0
5 5 5 5 5

Super ervaring! Schoonpark, erg netjes. Leuk welkom en afscheid voor de kids. Mooie ligging en huisje (veranda chalet) en tja, als de kinderen genieten, geniet je als ouders het meest. Heel Clichè maar het klopt wel

v.

5,0
5 5 5 5 5

Heel fijn. Alles was erg schoon en wordt goed onderhouden. Zwembad, Stuufplein, speelhal, speelveldje eigenlijk alles vonden wij leuk.

B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel erg leuk, voor de 3e keer bij jullie geweest! Ook heel fijn elk speeltoestel op de veldjes. Het zwembad blijft favoriet bij de kinderen.

L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben het als prachtig ervaren! De kids genoten, en dan genieten wij ook!

d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer, zeer positief. Geweldige vakantie gehad. Het zwembad en speelkasteel was het grootste succes.

v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben een stuuvers leuke tijd gehad. Omdat onze kinderen zich op en top hebben vermaakt. Het speelveldje op het veld zelf, maakte dat binnen no time onze kids vriendjes hadden gemaakt. Ook durfde ik het aan dat mijn zoon (6)alleen over de camping en naar voren liep. Onze andere zoon is 3 geworden op de camping en kreeg bezoek van Cobus, super leuk zeg! Het zwembad was leuk, zowel binnen als buiten. Een leuk baby badje waar ons dochtertje van 11 maanden al zelf in kon zitten! Al met al voor herhaling vatbaar! Het welkomheten en tot ziens zeggen vond ik ook echt een leuke toevoeging!

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad samen met onze 2 kinderen van 7 en 5. De service van tevoren viel meteen al op en was erg prettig. Zowel telefonisch als via de app werd ik ontzettend goed geholpen met mijn vragen. Ik merkte hierbij een oprechte vriendelijkheid op. Er werd heel vanzelfsprekend geantwoord op al mijn vragen, waardoor ik het gevoel had dat ik echt voor alles terecht kon. Voor onze dochter met autisme wilde ik graag het animatieprogramma op papier uitprinten, zelf lukte me dat niet. Toen ik de vraag stelde werd er meteen in mogelijkheden gedacht en het zou zelfs klaarliggen bij aankomst. De eerste dag wilde ik het ophalen, maar voordat het zover was, werd het al langs gebracht. Wat een service! En weer met een vanzelfsprekende glimlach. Toen ik die avond toch nog even de stofzuiger door het huisje wilden halen (met name de vloer had iets schoner gemogen, niets van gezegd want zo'n groot probleem was het niet), bleek de stofzuiger stuk. Binnen een half uur stond de medewerker van de technische dienst al op de stoep en die avond kregen we nog een nieuwe. Ook hierbij werd weer gevraagd wanneer het ONS uitkwam. De klant is koning, en dat is te merken. Toen we aankwamen op het park, schrok ik allereerst eerlijk gezegd. Het was voor ons de eerste keer op een grotere camping met animatie e.d., maar eenmaal op het veldje (Buur 22), was het heerlijk rustig en gezellig. Zo fijn om dichtbij de faciliteiten te zijn, maar wel met een campinggevoel. Wat erg prettig was, was dat de activiteiten en ook het zwembad heel goed afgestemd zijn op de verschillende leeftijdsgroepen. Complimenten voor het animatieteam. Activiteiten waren afwisselend en goed georganiseerd. Duidelijk is dat het professionals zijn, niet alleen qua zang of dans, maar zeker ook goed afgestemd op de behoefte van elk kind en zonder oordeel (het ene kind vindt het spannend, de ander is vrijer en dat is allemaal goed). Mooi om te zien hoe het team er samen een geolied geheel van maakt (moet er een kind naar de wc, staat niemand voor de nooduitgang, het voorlezen van de tekst, nog even op de foto samen enz).

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij vonden het super! Huisje was prima en leuk ingericht met speeltuintje erbij en het programma en animatie was uitstekend!

M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We vonden het park fantastisch en geweldige faciliteiten. Fijne speeltuintjes, speelkasteel was super (en schoon) en dat geldt ook voor het zwembad (zowel binnen als buiten). Dat we alleen van het park af zijn geweest om boodschappen te doen zegt genoeg. Heel fijn huisje op een fijne plek. Glutenvrij is fantastisch geregeld!!!

Hilda T.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Verblijf was super gezellig en Fantastisch vooral onze dochter van 2.5 heeft genoten haar eerste keer vakantie

A.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Es war ein toller Urlaub für die ganze Familie.

Debby d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldige week , warm welkom en warm afscheid door de stuufeilandbewoners. Door de persoonlijke benadering geven zij je het gevoel dat je niet een nummertje zoveel bent op de camping. Personeel is ook heel vriendelijk. Dreumesdagen zijn ook fantastisch, mijn kleinzoontje heeft zich prima vermaakt.

O.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Personeel is heel vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. We hebben genoten van het park en de omgeving. De activiteit hebben de kinderen positief ervaren.

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Erg fijn verblijf gehad. Leuk veldje met huisjes met veel kinderen om te spelen. Theater / musical Speurtocht door het bos Hutten bouwen Knutselen Zwemmen

L.

5,0
5 5 5 5 5

Es war rundum ein zwangloses und gelungenes Wochenende in angehmer Umgebung

R.

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig!! Het huisje was top, de animatie geweldig!! Het zwembad is lekker warm en super leuk. Het ontbijt uit het winkeltje is verrukkelijk. De Cobus knuffel is een succes. Wij vonden het top!

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Es war mal wieder rund um alles zufriedenstellen!

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ons verblijf bij jullie was erg leuk.. wij hebben ontzettend genoten.

P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Es war ein wunderschöner Urlaub. Sehr kinderfreundlich. Alles super sauber. Rundum alles sehr sehr gut.

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De animatie staat op 1. Van alle campings afgelopen jaren hebben jullie de beste animatie. Ook leuke animatie voor onze twee (bijna) tieners. Het binnen zwembad was ook favoriet, het water was goed van temperatuur en goed toegankelijk. Ons veldje buur was mooi en fijn dichtbij de faciliteiten.

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Stuversleuk! Volgens onze dochters was echt alles leuk! Dansen met Cobus, knutselen, Cobus speelkasteel, het zwembad en zelfs het buitenbad (ondanks de kou), de activiteiten, het animatieteam, de bewoners van Stuufeiland, dat er stuversveel speeltuinen waren etc

Jeroen G.

5,0
5 5 5 5 5

Het was een fantastisch verblijf. Het animatieteam is top.

V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben het heel leuk gehad op de camping, onze accomodatie was mooi en de faciliteiten van het park en de animatie was top!

D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ons elfde verblijf bij jullie.. De supermarkt, het buitenpodium en het zwembad zijn heel erg mooi geworden. Het animatie programma zat weer goed in elkaar. De spionnenspeurtocht is een aanrader!

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een leuke vakantie gehad, mede door het mooie weer uiteraard. Onze oudste vindt toch echt Kobus het leukst, en dat ze bellenblaas kreeg van Kobus haha.

d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een weekendje wat te snel ging, onze kinderen hebben we niet gehoord en nauwelijks gezien. Wat een feest op het veldje waar we stonden, wat een feest met het animatie team, het zwembad wat een genot.. alles was dus leuk!

M. d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een heerlijk verblijf. Alles is erg goed geregeld...het is een grote camping maar geen last van de drukte. En het animatieteam was top...kids hebben zich goed vermaakt.

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Entspannend, die Kinder hatten ihren Spaß und waren total glücklich.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön alles war super

B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was een stuversleuk verblijf! We hebben allemaal leuke dingen gedaan, zoals kastelen knutselen in de ochtend, lekker zwemmen en van de vuurtorenglijbaan, dansen tijdens de disco, met Berk het bos in, lekker pizza eten, met de knuffels naar de knuffeldokter, en daarna lekker ons nestje opzoeken om te slapen. Het weer was helaas niet helemaal top, maar eigenlijk vonden we het ook wel leuk om in de plassen te stampen!

J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr angenehm. Das Haus und die gesamte Anlage waren sehr ruhig und sehr sauber. Es gab überall genug zum Spielen für unsere Kinder.

D.

4,0
4 4 4 4 4

ik vond het heel leuk, 2e keer voor ons. Een kleinschalig schoon mooi park en het was voor ons heerlijk rustig dus dat was een luxe

N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles

k.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij vonden het erg leuk! Al een paar x bij jullie geweest en de kids krijgen er geen genoeg van!

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goed. Erg leuk kleinschalig park met leuke entertainment. Onze dochter heeft zich super goed vermaakt. Ook erg leuk dat iemand van het animatieteam ons kwam welkom heten en ook op de dag voor vertrek kregen we nog een cadeautje. Leuke veldjes met speeltuintjes. Heel kindvriendelijk allemaal

L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben ontzettend genoten van onze vakantie. De kinderen waren helemaal weg van het speelhal, chillruimte en het zwembad. De kinderen waren zo druk bezig dat wij soms gewoon even lekker een boekje konden lezen, heeerlijk!!

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Erg fijn dat wijde kinderen ( 2 en 5 jaar) konden “los” laten terwijl wij zelf op het terras konden zitten.

W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We zijn nu net weer thuis, na een leuk weekend bij jullie op stuuf eiland! Het veranda chalet was een mooi huisje. Het park ziet er verzorgd uit!

P.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Animatie team voor de drie leeftijd van onze kinderen 4, 7 en 10 jaar was erg goed. Ook onze oudste heeft genoten van de activiteiten. Zwembad binnen mooi opgeknapt net als prachtig nieuw restaurant.

v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Chalet was mooi, ruim en schoon. Ook alles was voldoende aanwezig en de apparaten werkte. Zwembad was heerlijk en de buiten glijbaan super gaaf! Animatie was top! En we hebben heerlijk gegeten bij Stoov .

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We vonden alles stuversleuk! Cobus, Blizz, Buur, Berk en Bella en de musical was geweldig. Alle theater heel leuk, de kinderen vonden het supergrappig (vooral toen buur sliep met het slaapmiddel:)) Knutselen ook super, op de skelters en spelen overal. Het nieuwe restaurant ook echt een aanwinst, wat is het plein mooi gemaakt. En het leuke contact met Jeanine van de supermarkt.

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk! We hadden een fijn huisje en hebben genoten van de animatie, het zwembad, het bos, de pizzeria en de vele speeltuintjes. Onze dochter van 3 had het super naar haar zin en wij dus ook!

P.

5,0
5 5 5 5 5

Het was fantastisch! Dit was ons eerste bezoek aan een verblijf gericht op kinderen. Onze meisjes van 1 en 2 vonden het fantastisch! Het was heerlijk om ze te zien dansen bij Kobus, zicht te vermaken in de binnenspeeltuin en in het peuterbadje. En natuurlijk af en toe een heerlijk ijsje gehaald. Ondertussen hebben wij als ouders het ook naar ons zin gehad. Eten bestellen was makkelijk, er was genoeg zitruimte en de leden van het animatieteam waren capabel en superlief! Samantha, Lindsey en Buur hebben vele geduld, energie en zijn goed in het enthousiasmeren van de kleintjes!

P.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was ontzettend leuk voor onze kinderen. Er was veel te doen en leuke speeltuintjes op de veldjes. Vriendelijk personeel.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Einfach traumhaft

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Het was een hele fijne vakantie op de Zandstuve, het huisje, de speeltuintjes, het zwembad was erg leuk.

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

We waren uitsluitend positief verrast! Een zeer mooie camping. Ons huis was absoluut schoon, we kunnen niets slechts zeggen, we waren helemaal tevreden. Iedereen was erg aardig. Onze zoon had veel plezier! We hebben ook meerdere keren eten bij jullie gekocht en het was super lekker! Absoluut een aanrader!

S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

We waren uitsluitend positief verrast! Een zeer mooie camping.
Ons huis was absoluut schoon, we kunnen niets slechts zeggen, we waren helemaal tevreden.
Iedereen was erg aardig. Onze zoon had veel plezier!
We hebben ook meerdere keren eten bij jullie gekocht en het was super lekker!
Absoluut een aanrader!!

M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Mooi en aardig. Het zwembad was 's middags erg druk. Veel kinderen hadden geen zwemluier aan, het water was vervuild met ontlasting in het overdekte zwembad en het buitenzwembad. Meer personeel in het zwembad 's middags voor controle en schoonmaak alstublieft.

D.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Zeer aangenaam. Geweldig dat je meteen naar je accommodatie kunt rijden en alles aantreft. De vakantie begint meteen. Helaas was het erg heet, dus we konden de omgeving niet goed verkennen. Alles was prima bij en in het water.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430205

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430205.htm


«Verandachalet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 64 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven