Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Trekkerspod

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Overnachten in deze Trekkerspod is een unieke vorm van kamperen in de natuur. Alleen slaap je niet in een tent maar in een echte eyecatcher. De pods op onze camping in Rheeze zijn geschikt voor 2 personen. De pod is een ideale accommodatie om eens een paar dagen lekker te onthaasten, of om gewoon een nachtje uit te rusten en weer verder te wandelen of fietsen! Kortom: Ontspan & Geniet!

In de trekkerspod staan twee eenpersoonsbedden en een klein zitje met tv. Voor de koude dagen is het er ook goed vertoeven door de aanwezigheid van een kachel om je warm te houden. Daarnaast is er zelfs een keukentje aanwezig! Deze is van veel gemakken voorzien zoals een koelkastje met vriesvak, koffiezetapparaat (filterkoffie), waterkoker, glazen en serviesgoed. Let op: er is geen mogelijkheid tot koken. Geen zin in gesleep met handdoeken? Deze zijn bij te boeken. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. Voor de warme dagen staan er buiten relaxte tuinstoelen om heerlijk te ontspannen en vind je naast de pod uiteraard een eigen watertappunt.

?Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Trekkerspod zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De pod staat op plekken Berk 43 en 44.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie

Keuken

Koelkast
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

F.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben enorm genoten. Onze dochter vond de animatie leuk, dansen, knutselen, verstoppertje. Het was top, dat ondanks er maar 2 kinderen waren het verstoppertje toch door ging en er voor hen iets leuks van gemaakt werd. En de glijbanen vielen ook enorm in de smaak.

B.

5,0
5 5 5 5 5

We kunnen niet anders zeggen we hebben heel pleziering gehad .En de Trekkersspod was ook heel gezellig ,maar een ding ik zit zelf in eeen rolstoel de instap was heel hoog de wc en de doch heel schoon en heel goed toegankelijk voor rolstoelers. Maar het hele vakantiepark was schoon en op geruimd.,ik kan het met een gerusthart aan iedereen aan bevelen. Afz C.G.Bezuyen.

C.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. De trekkershut was erg leuk. Klein, maar heel erg knus. Het paste goed bij ons uitje. Het animatie programma was een succes, maar het zwembad was helemaal stuuftastisch!

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel mooi schoon, kindvriendelijk park. De medewerkers waren uiterst behulpzaam en vriendelijk.

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Jammer dat de wifi zo slecht was

H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Positief ervaren, de glijbanen vonden we het leukst.

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel erg leuk -gezellig

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zwembad was super mooi we zijn ook nog uit eten geweest en dat was ook zeker geslaagd !! We trekkershut en dat was ook leuk voor 2 nachten

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was echt stuuffantastisch. Mijn dochtertje heeft zo genoten van alles. Zo was mijn vakantie ook super. Alles was leuk. Maar vooral de musicals en de zwembad glijbanen.

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij vonden alles super leuk ,onze complimenten voor iedereen die bij de Zandstuve werken!!

B.

5,0
5 5 5 5 5

In 1 woord geweldig Mooie camping, gaaf zwembad en een super leuk animatieteam, complimenten hier voor! Sanitair allemaal heel schoon en heerlijk gegeten in jullie restaurants. Super vriendelijk personeel ook overal.

B.

5,0
5 5 5 5 5

Top verblijf! Wat een ontzettend leuk kampeerdorp. Kinderen komen niets tekort, aan elke leeftijd wordt gedacht. Sanitair en de camping zelf super netjes en schoon. De sfeer ontspannend en super relaxed.

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was heel erg leuk! Veel faciliteiten op het park.

R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Dansen, knutselen, zandkastelen bouwen. Leuk zwembad.

R.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Netjes en mooi aangelegd

P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij vonden eigenlijks alles super leuk en een goeie ervaring gehad. Wij kwamen binnen in onze accommodatie en allas was hoed schoon, wij hebben dan ook weer alles netjes achtergelaten omdat wij het super leuk vonden. Je hebt lekker je rust en kunt gewoon lekker rustig aan doen. Echt vakantie vieren duss!!

H.

5,0
5 5 5 5 5

We waren verrast over de luxe van de trekkerspod: we hebben genoten !

R.

5,0
5 5 5 5 5

Es war sehr schön

E.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Sehr entspannt mit einem schönen Umfeld. Einem gepflegten Platz.

D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mijn dochter en ik hebben een leuke tijd gehad. en genoten van alles wat we hebben gedaan. Lekker gegeten. Wakker worden met Cobus was wel favoriet denk ik. En zwemmen en de bingo vonden wij ook leuk. De disco vond mijn dochter (8 jaar) een beetje kinderachtig. Ze had een andere verwachting denk ik.

v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super ideale camping voor de allerkleinste en de grote

N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Hallo lief Zandstuve-team, we hebben jullie park al meerdere keren bezocht, soms langer en soms korter. Het park is gewoon geweldig! Iedereen doet zijn best om vakantiegangers te adviseren en te spreken, zelfs met Duitse kennis. Mijn kinderen zijn dol op Cobus en het is altijd de moeite waard om op school en op de kleuterschool een verhaal te vertellen. Als ouder is het altijd heel leuk en je kunt hier echt goed ontspannen, gewoon top! Iedereen in het park doet enorm zijn best en het is geweldig om hier weer terug te komen! Het geweldige is dat je niet op elke camping elke dag kunt aankomen en vertrekken, echt geweldig!

H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Men wordt altijd zeer vriendelijk behandeld. Er is veel moeite gedaan met het Duitse taalgebruik. Geweldige sfeer, geweldige en goed onderhouden accommodatie, geweldig bad in het Berk, geweldig buitenbad en mega geweldig personeel. Zelfs de kinderruimte is trendy. Zelfs de omgeving voor wandelingen of een stadswandeling zijn het vermelden waard.

N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Hallo lieve Zandstuve Team, we hebben jullie park al meerdere keren bezocht, soms langer en soms korter, het park is gewoon geweldig! Iedereen doet zijn best om vakantiegangers met kennis van het Duits te adviseren en te spreken. Mijn kinderen zijn dol op Cobus en het is altijd de moeite waard om er op school en op de kleuterschool over te vertellen. Als ouder is het hier altijd erg leuk en je kunt hier heerlijk ontspannen, gewoon top! Iedereen in het park doet erg zijn best en het is een geweldig gevoel om hier weer terug te komen, geweldig!
Het geweldige is dat je niet elke dag kunt aankomen en vertrekken op elke camping, echt geweldig.

K.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Het was al met al een zeer mooie week. De sanitaire voorzieningen waren absoluut top, op geen enkel moment waren er slechte geuren of het minste vuil. Prachtig verdeeld tussen volwassenen en kinderen. De dagelijkse animatie was absoluut top. De prijzen in de supermarkt en het restaurant waren verrassend goedkoop. Afgezien van een klein probleem met de televisie was alles buitengewoon goed. Natuurlijk komen we terug.

H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Men wordt altijd erg vriendelijk behandeld. Er is veel moeite gedaan voor de Duitse taalgebruik. Geweldige sfeer, geweldige en goed onderhouden accommodatie, geweldig bad in Berk, geweldig buitenzwembad en mega geweldig personeel. Zelfs de speelruimte voor kinderen is trendy. Ook de omgeving voor wandelingen of een stadswandeling zijn vermeldenswaardig.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Objectnummer: 430210

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430210.htm


«Trekkerspod» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven