Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Boslodge DeLuxe

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

De Boslodge Deluxe is de perfecte accommodatie om een weekend weg of vakantie in camping sferen te beleven met de luxe van thuis. Binnen vind je een moderne smaakvolle inrichting en vanaf de woonkamer loop je via de schuifdeur zo naar buiten en heb je vanaf het overdekte terras gelijk het campinggevoel te pakken. Kortom: Ontspan & Geniet!

Je vind in deze accommodatie een comfortabele zithoek met televisie en vanaf de keukentafel kijk je mooi uit over het veld door de grote ramen. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken met o.a. een vaatwasser en een nespresso apparaat. De Boslodge DeLuxe beschikt over drie slaapkamers voor in totaal zes personen. Een masterbedroom met een 2-persoons boxspring bed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De luxe badkamer is voorzien van een douche met losse douchekop en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Met het overdekte terras is het met elk weertype mogelijk om hier van het buitenleven te genieten. Het terras biedt plaats aan een loungebank en tafel met stoelen waar je met het hele gezin kan ontspannen.




ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Boslodge Deluxe zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
De Boslodges DeLuxe staan op Buur 24 t/m 26. Dit veld biedt uitzicht op een speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar. Andere accommodaties op het Buur veld zijn de Verandachalet en Familiechalet. 

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


42 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben een heerlijk verblijf achter de rug op jullie domein. De lodge was piekfijn in orde met veel opbergruimte voor onze persoonlijke spullen. De animatie was van hoogstaand niveau en zeer gevarieerd. Onze kids hebben zich enorm vermaakt in de speeltuinen, speelkasteel en het mooie zwembad.

G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben onwijs gave tijd gehad hij jullie. We zaten op het veldje buur 26 in de nieuwe accommodatie. Wat een super , ruime en leuke huisjes . Vorig jaar zaten we op het zelfde veldje maar dan in een tent die nu vervangen zijn door deze super de luxe huisjes ..

D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

mooi nieuw huisje, fantastische faciliteiten

G.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben erg leuk verblijf gehad, leuke animatie en iedereen was vriendelijk!

H.

5,0
5 5 5 5 5

Ik heb al te vaak de enquête ingevuld. Ik wil alleen even zeggen dat ik stuufeiland een van de gelukkigste plekken vind die ik heb gezien

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We vonden onze verblijf onwijs leuk. Heel nette park met mooie huisjes. Elke dag veel animaties voor de kindjes, leuke buitenspeeltuin en grote binnenspeeltuin. Simpel en heerlijke gerechten voor hele gezin. Bij de huisjes staan overal klein speeltuintjes wat vonden we heel leuk, op dit manier spelen alle buurtkinderen samen en ouders kunnen makkelijk op ze kijken. In-checken en uit-checken online geregeld wat vonden we super relax. Iedereen op het park heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben echt genoten en onze dochtertje zingt nog steeds alle liedjes na

S. S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben het verblijf als fantastisch ervaren! Super mooie accommodatie en heel leuk veldje. Het animatieteam was fantastisch voor onze kinderen! We hebben genoten.

V.

5,0
5 5 5 5 5

Wij hebben wederom genoten van ons 3e verblijf. De nieuwe accomodatie was erg netjes! De animatie wederom top al met al een heerlijk weekend.

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De aangeboden animatie (bezoek van Berk bij aankomst en bezoek van Blizz vlak voor vertrek). Vriendelijkheid van het personeel. Net huisje met genoeg ruimte voor ons vieren.

L.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wauw wat een prachtige nieuwe accomodaties! Het straalt luxe uit en is van alle gemakken voorzien (oké behalve handdoekhaakjes in de keuken en badkamer). Daarnaast hebben we wederom genoten van de omgeving. Alles op fietsafstand en aangezien we dit keer met een kleine baby op vakantie gingen, huurden we de bakfiets. Ook een regelrechte hit!

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie accomodatie en gezellig park! Erg schoon ook allemaal Leuk dat er ondanks een minimale bezetting voor de kinderen genoeg te doen is qua animatie!!

S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een fijn verblijf. Een prachtige boslodge. De communicatie via de mail was prettig en ook de ontvangst en het afscheid met een kleinigheidje voor de kids was erg leuk. Dat er wasknijpers waren was ik ook erg blij mee. Iets heel kleine maar met een windje wel net even nodig.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Het was weer geweldig. De herfst is toch wel de leukste tijd bij jullie. Niet te druk en wel de leukste activiteiten.

O.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De accommodatie was erg mooi en voor onze jongens van 2,5 en 5 jaar waren de faciliteiten perfect!

W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het Stuuftastisch, kinderen beiden goed vermaakt, accomodatie was mooi en prima in orde, faciliteiten op het park waren goed, animatie was goed. Kortom, een prima en goed verblijf!

W.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön. Wie immer.

T.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk. Genoten van de speelmogelijkheden, de animatie opties en het zwembad.

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een prachtig schoon park wat erg leuk en overzichtelijk is opgezet. Het entertainment was geweldig voor onze kinderen, en ze hebben zich heerlijk vermaakt.

E.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wederom leuk! - Vernieuwd horeca-/restaurantgebouw, met diverse kaart. Kindvriendelijk doch sfeervol. Echt een aanwinst. - Speeltuintjes voor de allerkleinsten op elk speelveld. - Alles uitstekend onderhouden en netjes op het park. - Voorstellingen erg leuk. - Huisje netjes, schoon en goed onderhouden. - Heel veel en persoonlijke aandacht van animatie voor de kinderen. Zeer kind-/klantgericht. - Hygiene wc's bij binnenspeeltuin kan beter. - Idem schoonmaak binnenspeeltuin zelf (klimtoestel).

Z.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben weer genoten! Onze dochter is dol op cobus en zandstuve thema. Animatie team en het programma (meerdere malen per dag kort momentje) is top voor de korte aandachtsboog van een 3 jarige.

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben een super leuk verblijf gehad bij jullie!! Het huisje was heel netjes en goed schoon. Van alle gemakken voorzien! Prima bedden, heerlijke douche, fijn terras met lounge stoelen en bank. We hadden lekker veel ruimte om ons huisje heen en we vonden dat de hele camping mooi was aangelegd, mooie beplanting en veel bomen en groen. Voor de kinderen was er meer dan genoeg te doen en te beleven. Hele leuke animatie (het knutselen viel erg in de smaak), top zwembad en super veel leuke speeltuintjes! Ook zij hebben zich prima vermaakt en vonden het erg jammer dat we weer naar huis moesten. We vonden het stuufplein erg leuk en handig, van alle gemakken voorzien met de supermarkt (zeer uitgebreid en heerlijke verse warme broodjes ‘s ochtends!) en verschillende eetmogelijkheden. We hebben een aantal keer in de brasserie gegeten en dat was echt heerlijk! Ook de grote speeltuin en de trampolines vielen erg in de smaak, hier hebben we aardig wat uurtjes doorgebracht. Kortom, we hebben erg genoten en komen zeker bij jullie terug!

Denny B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuk! :). We waren de laatste week van juni, het weer viel tegen. Daar werd goed op ingesprongen door bijvoorbeeld stuufbeat of de verjaardag van Cobus binnen te vieren. Hierdoor konden de kinderen er toch aan deelnemen. De vogelshow was voor ons als ouders erg leuk, leuk ook dat daar ook aan gedacht worden. Het nieuwe restaurant is heerlijk, mooie accommodatie. Het entertainment team is super en het zwembad grandioos! Wat ik ook nog wel even genoemd wil hebben waardoor jullie je naar onze mening onderscheiden van andere campings is dat tijdens ons verblijf alle speeltuinen werden voorzien van extra/nieuw zand. Super!!

R.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Voor de 3e jaar oprij hebben we ons weer goed vermaakt. Voornamelijk spelen binnen en buiten, zwemmen en dansen met Cobus was erg leuk!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldig! Zeer mooie accommodatie (boslodge), veel, gevarieerd en leuk entertainment. Aan alles is gedacht en perfect geregeld. Zou zonder te twijfelen weer gaan.

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed verzorgde accommodatie (boslodge). Verder goede voorzieningen zoals de brasserie, het zwembad en het animatieteam die leuke activiteiten organiseerden.

Mark V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles was leuk. Heel goed ingericht voor kinderen.

Rick B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben een fantastische vakantie gehad bij jullie!! Het leukste vonden wij het zwembad!

Sarina R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een fantastische week gehad bij jullie. Onze accommodatie was netjes en we hadden voldoende ruimte. Het veld waar we verbleven was gezellig ingedeeld en top met het speeltuintje in het midden. Het park is echt prachtig onderhouden, netjes en schoon. Het zwembad vond onze kleine van 2,5 echt geweldig!

v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super leuk. We vonden de animatie heel leuk, de buitenglijbaan. Ook is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam

v.

5,0
5 5 5 5 5

Het was fantastisch! Het park en de huisjes zijn heel netjes en alles is goed schoon. Er is enorm veel te doen voor de kinderen. Horeca super, heel goed verzorgd. Leuk zwembad, ook die is netjes schoon.

B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Altijd fijn om weer terug te zijn. De vrolijke en positieve sfeer die hier hangt.

H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Superleuk, het zwembad en de indoor klimruimte waren favoriet

H.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel mooi park, vooral voor peuters. Veel speeltoestellen en een mooi zwembad.

M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Dat ik in een stapelbed mocht slapen met mn broertje. Cobus en het theater en het zwembad met de glijbanen. En de speeltuinen en de skelters. ‍‍ Senna ️??️‍️‍️???‍?️????️?‍‍‍‍‍‍️‍️‍️‍️‍️‍️‍️‍‍️‍‍

J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Voor de 3e keer waren wij op stuufeiland en deze keer in een Boslodge deluxe. Deze is ons, net als de vechtdallodge van afgelopen oktober, goed bevallen. Huisje van alle gemakken voorzien, wel wat krappe kamertjes. Genoeg stopcontacten voor het opladen van onze apparaten en het slaapapneu apparaat van de man… heel belangrijk als je het ons vraagt. Verder leuk dat we welkom werden geheten met een stuversmooie shopper en werden uitgezwaaid met een setje raamstickers.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ons verblijf was erg goed en leuk. De musical was een topper!

R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ontzettend leuk! De accommodatie zag er perfect uit! Super netjes en van alle gemakken voorzien

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

De animatie Het huisje Het zwembad De lekkere pizza’s en frietjes

B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een zeer mooi verblijf, met erg veel leuke dingen om te doen. De kinderen vonden de show fantastisch, samen met de speurtocht. Wij als volwassenen hebben heerlijk genoten op de bank in de zon

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk! Wij hebben een zoontje van 2,5 jaar. Erg leuk dat er zoveel gedaan wordt voor de kleine kinderen! Hij is zelf nog erg verlegen, maar alleen al op een afstand overal naar kijken was een groot succes!

Samantha S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We waren erg tevreden over het huisje, het was gezellig, er was voldoende ruimte en van alle gemakken voorzien. Verder was de klantenservice goed voor elkaar.

J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Voor de 3e keer waren wij op stuufeiland en deze keer in een Boslodge deluxe. Deze is ons, net als de vechtdallodge van afgelopen oktober, goed bevallen. Huisje van alle gemakken voorzien, wel wat krappe kamertjes. Genoeg stopcontacten voor het opladen van onze apparaten en het slaapapneu apparaat van de man… heel belangrijk als je het ons vraagt.

Verder leuk dat we welkom werden geheten met een stuversmooie shopper en werden uitgezwaaid met een setje raamstickers.


Contactpersoon

Bedrijf Kampeerdorp de Zandstuve
Bedrijf K. De Zandstuve

Bedrijf K. De Zandstuve

Andere accommodaties van Bedrijf K. De Zandstuve

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf K. De Zandstuve

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430213

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430213.htm


«Boslodge DeLuxe» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 42 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven