Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

2-persoons Hotellodge

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Deze 2-persoons Hotellodges bevinden zich op een autovrij gedeelte van het park. De Hotellodge is een vakantiehuisje op het vakantiepark. De lodge biedt slaapruimte voor 2 personen en heeft een fijne woonkamer met kitchenette en vaatwasser!

De Hotellodges zijn sfeervol en netjes ingericht met o.a. een comfortabel boxspringbed, een woonkamergedeelte, twee flatscreen televisies, een badkamer met wastafel en toilet, met daarnaast een aparte douche. Ook is er een Nespresso koffiemachine en waterkoker. De combimagnetron is voorzien van een magnetronfunctie en een grillfunctie.

Tijdens jouw hotelovernachting mag een heerlijk ontbijt natuurlijk niet ontbreken. Vanuit de Hotellodge loop je binnen een paar minuten naar ons restaurant; daar kun je genieten van ons ontbijt gevuld met streekproducten. Het ontbijt kun je tijdens het reserveren bijboeken.

Duurzaam verblijf? Bij aankomst zullen de bedden opgemaakt zijn en ligt er een set handdoeken klaar. In het kader van duurzaamheid laten wij dagelijkse schoonmaak en een handdoekwissel achterwege. Toch gebruik maken van deze service? Voeg dan het pakket "Dagelijkse schoonmaak" toen aan jouw reservering.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Overheidsheffing: 2€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen berekenen we per persoon per nacht.



Reserveringskosten: 25€ fix

Energiekosten: 4€ pro Tag


Energiekosten



Transactiekosten: 7€ fix

Pluimstaartweken accommodaties: 0€ pro Gast

Handdoekenpakket: 6€ pro Gast


Het handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en kleine handdoek.?



Optionele bijkomende services:

Kinderstoel: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een kinderstoel voor je klaar in de accommodatie( Ikea Antilope)

Ontbijt(p.p.p.d.)?: 14.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, zelfgemaakt zoet beleg, hartig beleg, zelf gemaakte salades, yoghurt, koffie, thee en vers geperste jus d'orange.? 

Ontbijt kind(p.p.p.d.) ?: 7.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, chocolade pasta, pindakaas, jam, mini donuts, appelsap en vers geperste jus d'orange.?  Het kinderontbijt geldt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. ?

Kinderbed 0-2 jaar: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een campingbedje voor je klaar in de accommodatie. Let op! Het kinderbedje is exclusief beddengoed, dit dient u zelf mee te nemen. 

Oranje Kidspakket: 12.5€ pro Stück
Een leuke Kiki en Koen (inkleur)tas vol verrassingen met onder andere een Kiki en Koen Doeboek, kleur krijtstift, Kleur en de Kleur is, bloemenslinger en een stoere oranje zonnebril. 

CO2 compensatie voor je rit: 5€ fix
Lever een bijdrage aan het klimaat en compenseer je CO2 uitstoot van jullie rit ?  naar ons park. De wereld heeft meer bos ?  nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen. Of beter gezegd, een boompje ?. planten! Door onze samenwerking met Trees for All, wordt er door deze bijdrage een boom in Nederland of het buitenland geplant! Dit is niet verplicht en kan uitgevinkt worden

Moederdag Ontbijtbox (zelf afhalen): 16.5€ pro Stück
Onze ontbijtmedewerker maakt een goedgevulde ontbijtbox voor je klaar, welke je in de accommodatie op kan eten.? In deze speciale Moederdagbox vind je: broodjes ? zoet en hartig beleg ? yoghurt ? fruit ? melk ? sinasappelsap ? chocolade ? bubbels ? een verrassing voor mama ? Je haalt de ontbijtbox op 12 mei op bij ons restaurant tussen 08:00 en 11:00

Pinksterbrunch: 27.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch op 19 of 20 mei in ons restaurant?De brunch vind plaats tussen 10:00 en 14:00 Inhoud Pinksterbrunch:  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee

Pinksterbrunch kinderen ?: 17.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch. ? Inhoud  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee Je reserveert de Pinksterbrunch per kind van 4 tot en met 11 jaar. Jongere kinderen eten gratis.

Pinkster Tafelgrillen volwassenen: 26.5€ pro Stück
Kom jij tijdens Pinksteren heerlijk tafelgrillen in Western Plaza? Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Mini Slavink Minihamburger Gemarineerde kipfilet Mini satéspies Varkenshaas Biefstuk Zalm  Gamba Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bieden wij een speciale kinderprijs aan, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Pinkster Tafelgrillen kind: 19.5€ pro Stück
Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Kom tijdens het Pinksterweekend gezellig tafelgrillen Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Minislavink Minihamburger Knakworstjes Minifrikandellen Een klein cadeautje Voor kinderen vanaf 12 jaar dient de volwassen prijs geboekt te worden, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Vaderdag Ontbijtbox to go (inclusief vrijkaart voor de Racelounge): 24.5€ pro Stück
Op 16 juni nodigen we je uit om onze speciale Vaderdag ontbijtbox op te halen tussen 08:00 en 11:00 uur bij ons restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt en ontdek een verrassing: een GRATIS vrijkaart voor 30 minuten racen in de Racelounge! ?️ Wat zit er in de ontbijtbox? Versgebakken broodjes Heerlijk beleg Vers fruit En nog veel meer lekkernijen! ?️ Gratis Racen in de Racelounge! Voel de adrenaline stromen met de bijgevoegde vrijkaart voor 30 minuten racen in onze Racelounge. Laat je innerlijke coureur los en beleef een onvergetelijke ervaring!

Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken: 6€ pro Gast, pro Tag
Bij te boeken indien je langer dan 1 nacht verblijft. Standaard geniet elke gast van een GreenStay. Indien je liever een full service wenst, kun je er voor kiezen dit pakket bij te boeken. Je ontvangt dan dagelijks schone handdoeken. Tevens zullen we ook dagelijks de kamer schoonmaken.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


94 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Truus v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles is goed verzorgd, we werden op de hoogte gehouden via de mail. Personeel belde zelfs op omdat ik mij had vergist in een dag ontbijt en het moesten 2 ontbijt zijn. Overal werden we goed te woord gestaan. De hotel lodge was geweldig, alles erop en eraan, en dan in zo kleine ruimte. Overal waar we kwamen op het park, het personeel was vriendelijke en behulpzaam. We komen zeker nog een keer terug.

Wil T.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij waren in een hotellodge, leuke accommodatie met hotelservice en uitzicht op goed onderhouden tuin. Het is een mooi park in een mooie omgeving. Wij komen zéker nog een keer terug !

Remco R.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het was zeer schoon en veel bloemen en planten mooie omgeving rustig park

Rob d.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Rien v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sfeer, betrokkenheid medewerkers, schoon, mooi opgeruimd park. Klasse!

Pieter d.

4,0
4 4 4 4 4

Kim S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Een leuk, gemoedelijk park met leuke activiteiten en speelgelegenheden. Voetbiljart is erg leuk!

Diana d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles als heel leuk ervaren

Lucas P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mix van eigenaar bewoners van de huisjes en toeristen/huurders van vakantiewoningen.

Tonny V.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Gezellige hotellodge . Mooie ruimte.

Anjalika B.

5,0
5 5 5 5 5

Top, ondanks dat wij er maar een paar uur verbleven, was de service die wij nodig hadden op en top

W.D. F.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Super dat de dingen allemaal digitaal gaan en je daardoor meteen kan genieten van vakantie of zoals in ons geval een nachtje weg

Ramona V.

4,0
4 4 4 4 4

Mooie omgeving en gezellig park.

Ton A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Schone kamer, super volledig, perfecte persoonlijke hulp receptie!! Voor 82 jarige is hip leuk maar als je geen mobiel hebt is dat gedoe met de sleutel wel een dingetje dus godzijdank voor de super vriendelijke receptioniste

David B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Engels

Astrid T.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Rene v.

5,0
5 5 5 5 5

prachtige omgeving, aardige mensen

Marianne B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het mooie hotellodge komen zeker nog een keer terug

Rick M.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Natasja A.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Alle verschillende soorten huisjes door elkaar. De pizza automaat

Matthijs R.

5,0
5 5 5 5 5

de sfeer was fantastisch, het huisje luxe. het was meer dan wij hadden verwacht!

Albert H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Locatie was top, mooie lodge en omgeving heel mooi

mic s.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Petra D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles was tot in detail uitgewerkt. Vooral de qr-codes met uitleg waren erg zinvol.

E Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

A B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Leuke frisse hotellodge, soort tiny house, heel compact en slim ingedeeld, modern en netjes. Door persoonlijke omstandigheden was ons verblijf korter dan gedacht; anders waren we graag gaan bowlen of naar de sauna gegaan - en het plan was om in het restaurant te gaan lunchen. Fijn dat de auto in de buurt van de lodge kon staan.

Shukaydee L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Justyna W.

5,0
5 5 5 5 5

cees v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Marleen G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer nette accommodatie met gevulde kitchenette. Leek eerder een huisje dan hotelkamer, zeker een aanrader!

Justyna W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Marina H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

we komen totnutoe voor overnachtingen omdat we in de buurt werken. Zakelijk dus. Maar er staat zeer zeker ook een midweek of weekendje op de planning met onze kleindochter. We kunnen niet wachten om met haar van het zwembad en uw animatie-voorzieningen te genieten.

greet V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was enorm handig dat ik met het digitale slot gewoon in mijn verblijf kon. Ik kwam namelijk laat aan na het werk toen was de receptie al gesloten. De 2 opvolgende dagen had ik de gehele dag cursus/bijscholing waardoor ik vroeg op pad was en ook steeds laat terug, ik ben dus gewoon niet aan de receptie geraakt. Door het goede systeem heb toch in alles rust kunnen genieten van mijn Verblijf.

Thomas J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Service van een hotel in een lodge. Perfect voor een nachtje met jonge kids.

Sigrid V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

- zalige hotellodge, fantastisch als je alleen reist - het verwelkompakket - makkelijk in- en uitgecheckt - hele goeie bedden/kussens! - gezellig en praktisch ingericht

Yvonne B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Erg groot park en veel faciliteiten.

Tessa v.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Dat je in de hotellodge de gemakken van een hotel ervaart, maar daarnaast ook zelf kunt koken en gebruik kan maken van de voorzieningen op het park.

Marianne B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ontspannen zweer en prettig personeel wat bij problemen erg behulpzaam is

Mark H.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

A R.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het ligt op een mooie locatie en van begin tot einde een goed en mooi verblijf gehad en de ontvangst en de kleine wijziging van onze kant is voortreffelijk opgelost. Zeker een aanrader.

Marije L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sfeer, mooi park, leuke accommodatie en heerlijke zwembaden en genoeg te doen voor kinderen

Marlies E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hennie D.

4,0
4 4 4 4 4

We zijn al 2 keer eerder geweest. De locatie is fantastisch. Het is een mooi park en alles zit er keurig uit. De bedden en kussens liggen echt fantastisch en de decoratie in de kamer ziet er mooi en modern uit.

CJM M.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij verbleven in een hotellodge, vonden dit een erg prettig verblijf, compact maar compleet.

Marco D.

4,0
4 4 4 4 4

Het was een hele leuk huisje, en de sfeer op de park was heel relax en informeel

Denise V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ruim opgezet, zeer schoon park, mooie hotellodge waar we in verbleven! Personeel is erg vriendelijk. Moderne voorzieningen zoals digitale sleutel enz

A.H.M. V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Dat er hotel lodges zijn. Dat je in het hotel kunt ontbijten. Dat er een winkeltje is als alles op dinsdag dichtzit. De koffiehoek in winkeltje.

Johan B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Joep G.

4,0
4 4 4 4 4

Inge L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sfeer, netheid van de accomodatie, gemak van inchecken.

Carla V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Verrassend onverwacht erg genoten op alle fronten.

noel l.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Marijke R.

5,0
5 5 5 5 5

Mooi en verzorgd park. Mooi hotellodge en alles was aanwezig. Het was schoon en dat is ook belangrijk.

Gerco S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Beplanting op park

Paulina S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat vriendelijk en mooi verzorgd. Heel fijn!

W.J. P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk midden in het groen en dichtbij Leisure Land.

Sandra V.

4,0
4 4 4 4 4

Angelique B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hadden echt een mooie accomodatie. Ontvangst bij het ontbijt was ook erg hartelijk vanmorgen.

Marjanne v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De combinatie van campingsfeer, maar verblijf in een luxe logde. Mijn zoon hebben enorm genoten van het verblijf! Voor herhaling vatbaar

Petra F.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De inrichting van de hotellodge. Het zitje buiten en de aanwezige koffie en thee.

Helen S.

5,0
5 5 5 5 5

Mooi park. Gezellige mensen. Top voorzieningen en accommodatie. Echt geweldig. Ik kom zeker terug

Wino Gerda D.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Sanne V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Johan W.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer nette loge op wandel afstand van alle activiteiten Zeer goede bedden alleen jammer dat ze niet beter op elkaar aansluiten Het ontbijt en het eten in het restaurant was zeer goed

Kees B.

4,0
4 4 4 4 4

Marianne M.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het speelplein was echt top. Ook onze hotellodge was van alle gemakken voorzien!

Paul B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hotellodge is een heel leuk concept.

HANS R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bianca L.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Netjes , schoon , het was super rustig

Milli L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi huisje van alle gemakken voorzien, goede service

Alona S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dominique R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtig onderhouden park met veel groen en bloemen. Fijn dat de auto’s niet langs de huisjes kunnen.

Laura M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ja

Henrietta S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles helemaal in orde

Janneke W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De hotellodge was een heerlijk plekje

Jan A.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Leuk ingericht

Arianne D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuk en goed onderhouden park dichtbij de bossen.

Bianca C.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Peter B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De kleine extra attentie / belangstelling. Vooraf keer gebeld worden, verjaardagsattentie bij het ontbijt, snoepje op de kamer. Kleinigheden die het gewoon leuk maken.

Collijn M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

noel l.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

m.j d.

5,0
5 5 5 5 5

De vriendelijke medewerkers op het park en de rust

patricia. h.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wat ons opviel was de ontspannen sfeer, de compleet ingerichte Lodge en het vriendelijke personeel. Wij waren een weekendje weg, maar het voelde als een vakantie.

Léon V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles was goed geregeld. Inchecken ging makkelijk. Alles is mij uitstekend bevallen.

Leo H.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Alles is keurig verzorgd en medewerkers allemaal zeer vriendelijk. Hier staat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel!! Wij komen heel graag terug!

carla r.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De communicatie via de mail liep fantastisch. Goed op de hoogte gehouden , ook met oog op inchecken. Mijn man kon de slagboom niet door , wel kenteken doorgegeven , supersnel opgelost. De deur van hotellodge kon niet op slot , ook super snel en vriendelijk opgelost Hele spontane medewerkers. Super dat we pas om 17 uur eruit hoefden. Was super vanwege het mooie weer nog extra kunnen genieten. Komen zeker terug

Priscilla d.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De toegankelijkheid, goede uitleg.. vriendelijke dame bij onze hotellodge bij dag van aankomst. Lekker centraal gelegen.

Olga M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ontzettend leuke en verzorgde hotellodge.

Jan v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Priscilla H.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Inge L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk verblijf, fijn de 'whatsapp hulp' indien nodig. Super dat je meteen kunt doorrijden bij de poort en zelf naar je accommodatie kunt gaan. Vriendelijk personeel bij de bar.

theo h.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Bjoern M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

De reden voor de boeking was een festival in de buurt. Daarom was de locatie geweldig omdat het festival op loopafstand was.
Hoe dan ook, de locatie is rustig en het dichtst bij een leuke plek.
Ik boekte een lodge. Deze was geweldig. Zeer modern, ruim (voor twee personen), schoon en rustig. Koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, ventilator, haardroger, twee tv's, alles aanwezig.
Afgesloten parkeerplaats beschikbaar op het terrein. Het was mogelijk geweest om veerboten te huren.
Er werd voor het bezoek telefonisch contact met mij opgenomen om eventuele onduidelijkheden of vragen vroeg genoeg op te helderen. Dat krijg je niet overal...


Contactpersoon

Bedrijf Recreatiepark de Boshoek
Dhr. R. Otter

Dhr. R. Otter

Andere accommodaties van Dhr. R. Otter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. R. Otter

meer informatie

Objectnummer: 430301

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430301.htm


«2-persoons Hotellodge» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 94 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven