Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Kühlungsborn

Max.  2   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
de De vakantiewoning ligt in een vakantiepark en is omgeven door een gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen en struiken. het grondstuk is met een heg omheind. Wellnessvakantie aan de Oostzee - in Kühlungsborn bent u altijd aan het juiste adres. Geniet van de luxe op slechts een paar minuten lopen van het strand. Maak wandelingen door de duinen van de Oostzeekust of spring op de fiets. Naast een bijzonder groot aantal sportieve activiteiten heeft Kühlungsborn ook veel cultureel te bieden. De tegenhanger van het lange Oostzeestrand is het kleine stadsbos in de directe omgeving van het aparthotel.
Het hotel ligt direct tussen de strandpromenade en het stadsbos van Kühlungsborn en is daarom niet ver van de zee.
Naast een uitgebreid ontbijt worden er 's middags heerlijke taarten geserveerd en later op de dag heerlijke streekgerechten. De comfortabele en ruime hotelkamers nodigen u uit om u thuis te voelen en echt te ontspannen.
Vergeet tijdens uw vakantie niet het unieke hotelcomfort of allerlei gezondheids- en wellnessbehandelingen: het zwembad, de saunaruimte en de dagspa bevinden zich op de begane grond van het appartementencomplex Bellamare, niet ver van het hotel.
U profiteert van de gratis parkeerplaats direct voor het huis of de grote ondergrondse parkeergarage. Of u nu uw gezinsvakantie plant met kinderen, vrienden of als koppel, het aparthotel aan de Oostzee is geschikt voor elke gelegenheid. Verheug u vandaag al op uw vakantie aan de Oostzee! (Let op: de tweepersoonskamers hebben een balkon of een terras). Kleine tussentijdse schoonmaak en handdoekenwissel om de 4 dagen, grote tussentijdse schoonmaak en bedlinnenwissel om de 8 dagen, extra tussentijdse schoonmaak kan ter plaatse worden bijgeboekt tegen meerprijs.
De receptie is bemand tussen 08:00 en 20:00 uur, u dient dus in deze periode aan te komen. Als u laat arriveert, wordt u vriendelijk verzocht het hotel hiervan vooraf telefonisch op de hoogte te stellen. Het object bevindt zich in het naburige huis. de Het park heeft ontvangsthal, receptie, internet (WLAN), lift, 1 restaurant, gezelschapskamer met kinderspeelgoed en terras. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad. Binnen zwembad (9 m x 5 m, 1,5 m diep). De diepte is niet nauwkeurig. stoombad, sauna en massage. verdere uitrusting: Bagageservice, spelverhuur, ontbijtruimte - contante betaling, pinpas (bankpas/EC-kaart) zijn mogelijk. Finse sauna
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 2 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 35 m² groot en is geschikt voor maximaal 2 personen. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met centrale verwarming. Roken is binnen niet toegestaan. De ingang is gelijkvloers. dagelijks water in de foyer (inclusief een fles om te vullen) De indeling van de kamers is als volgt: woonkamer met zithoek, TV en kluisje. U heeft toegang tot het balkon. slaapkamer met 2 extra bedden en Kinderbed als overbevolking mogelijk: nee. Kooknis met koelkast, magnetron, koffiemachine, elektrische waterkoker en Gas- of elektrisch fornuis en basis keukenapparatuur. badkamer met WC, haardroger en Douche of bad, badjas - optioneel tegen betaling ter plaatse, EUR 5,00 per persoon en verblijf, slippers - optioneel tegen betaling ter plaatse, EUR 5,00 per persoon en verblijf.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, telefoon, ledikantje en kinderstoel. TV-resp. radiozender kunnen per satelliet worden ontvangen.
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Kühlungsborn (Ostseebad). De vakantiewoning ligt is functioneel ingericht. Het grondstuk is in een vakantiepark. tussen de strandpromenade en het stadsbos van Kuehlungsborn, uitzicht op het platteland De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Bij het huis is U 1 parkeerplaats voor een auto op het perceel beschikbaar. Garage in de buurt voor bijbetaling De dichtsbijzijnde winkels zijn op 300 m afstand, restaurant 100 m en centrum 250 m. station in 600 m. overdekt zwembad in Kübomare Kühlungsborn 2 km. vliegveld in Rostock-Laage 71 km.
In de zomer: Ostsee 100 m, zandstrand in Oostzee Kühlungsborn, 100 m van uw verblijf vandaan. Jachthaven Kühlungsborn 2,5 km

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : Kinderstoel, Parkeerplaats, Safe, Sauna, Elektriciteit, Water, Verwarming, Eindschoonmaak, Handdoeken, Ontbijt, Overdekt zwembad, Stoombad, WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Babybedje 10 € per bed per dag. Garage 10 € per personenauto per dag. Badjas 5 € per persoon per verblijf. Tegen betaling: Schoonmaak tussendoor, Massage.
Waarborgsom: Geen borgsom.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Sauna Sauna
Balkon Balkon

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Telefoon
WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 71 km

71 km

Station 0.6 km

0.6 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

Andere accommodaties van I. Holiday Home AG

Alle accommodaties weergeven van I. Holiday Home AG

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 431619

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/431619.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat