Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sia met verwarmd zwembad

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Krk

Max.  8   gasten
270m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
270m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Met zijn uitzonderlijke locatie boven het centrum van de stad Krk op het eiland Krk en tegelijkertijd in een rustige omgeving, is het de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van comfort, privacy en de nabijheid van alles wat deze prachtige kustplaats te bieden heeft. Met ruimte voor maximaal acht personen is de villa geschikt voor gezinnen en groepen vrienden die samen onvergetelijke momenten willen doorbrengen. Het biedt ook volledige privacy, wat de sleutel is tot een ontspannen en zorgeloze vakantie.

Het middelpunt van Villa Sia is het grote terras naast het verwarmde zwembad van 44 m2, dat het middelpunt van je vakantie zal zijn. Hier kun je genieten van de zonnestralen of een verfrissende duik nemen wanneer je maar wilt, want het zwembad ligt altijd voor je klaar. Comfortabele ligstoelen bij het zwembad nodigen je uit om te ontspannen en tot rust te komen op de geluiden van de natuur en het aangename geluid van het water. De loungeset biedt een plek om te socializen en te genieten van een glas van je favoriete drankje terwijl de zonnestralen over het terras schijnen.

Naast het zwembad biedt het terras een eethoek waar je heerlijk buiten kunt eten. Uitgerust met een handige barbecue kun je heerlijke vlees- of visgerechten bereiden die zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zullen stellen. In deze prachtige omgeving wordt elke maaltijd een echte belevenis, die je onvergetelijke vakantie in Villa Sia compleet maakt. Het terras is een ware oase van ontspanning, gezelligheid en culinaire hoogstandjes die je vakantie echt fantastisch zullen maken.

Als je door de deuren van Villa Sia stapt, word je omringd door de elegantie en het moderne design van de kamers, die een aangename sfeer creëren voor je vakantie op het eiland Krk.

De keuken is een lust voor het oog en het gehemelte. Het is uitgerust met topklasse apparatuur waarmee je gemakkelijk de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Of je nu een fan bent van de traditionele Kroatische keuken of experimenteert met wereldwijde culinaire trends, je vindt hier alles wat je nodig hebt om ware culinaire meesterwerken te creëren.

De eetkamer zal je betoveren met zijn ruimte en elegantie. De grote glazen eettafel en comfortabele stoelen zijn zo geplaatst dat je comfortabel kunt zitten terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op het terras en het zwembad. Hier kun je genieten van je maaltijden met familie of vrienden terwijl je de natuurlijke schoonheid van de omgeving in je opneemt.

De woonkamer is ontworpen als een plek om te ontspannen en te socializen. De grote en comfortabele bank nodigt je uit om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je Smart TV kijkt, naar muziek luistert met het surround systeem of gewoon geniet van gesprekken met je geliefden. De royale openheid van de kamer zorgt voor bewegingsvrijheid en verbindt de binnen- en buitenruimtes, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en verbondenheid met de natuur ontstaat.

Er is ook een gastentoilet op de begane grond van de villa, wat het comfort en de praktische kant van je verblijf nog verder verbetert.

Op de eerste verdieping van Villa Sia vind je vier prachtige slaapkamers ontworpen voor volledig comfort en ontspanning na een lange dag van het verkennen van het eiland Krk.

De eerste en tweede slaapkamer zijn als één grote familiekamer, verbonden door een doorgang met een eigen badkamer. Deze indeling is ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die samen willen verblijven maar toch hun eigen intieme ruimte willen hebben. De derde en vierde slaapkamer zijn ingericht met een comfortabel kingsize bed, een ruime kledingkast en een prachtig uitzicht dat je elke ochtend de adem beneemt. Deze twee slaapkamers hebben ook een eigen badkamer, zodat je een comfortabel en zorgeloos verblijf kunt hebben zonder op je beurt te hoeven wachten.

Alle slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort te garanderen. De grote, comfortabele bedden en ruime kamer zorgen voor een vredige en rustgevende nachtrust, wat essentieel is voor herstel na een drukke dag. Elke kamer is uitgerust met al het benodigde beddengoed en handdoeken, zodat je kunt genieten van een zorgeloos verblijf zonder extra zorgen.

Villa Sia is volledig uitgerust voor een comfortabel verblijf op elk moment van het jaar. Op koelere dagen biedt het je behaaglijke warmte dankzij de centrale verwarming, terwijl het je op warme zomerdagen verfrist met een koelsysteem, dat zorgt voor een aangename temperatuur tijdens je hele verblijf.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Kingsize bed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 27 km Rijeka International Airport

27 km

Station 50 km Kolodvor Rijeka

50 km

Snelweg-afrit 30 km A1

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Voor de connectiviteit en het gemak van de gasten is Wi-Fi beschikbaar, zodat je overal in de villa gemakkelijk toegang hebt tot internet. Zo kun je in contact blijven met thuis en je werk of gewoon op je gemak op het internet surfen.
Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het parkeren, zijn er ook parkeerplaatsen beschikbaar bij Villa Sia. Drie buitenparkeerplaatsen en twee parkeerplaatsen in de garage zorgen ervoor dat je je auto veilig kunt parkeren tijdens je verblijf. De kelder in het vakantiehuis is niet beschikbaar voor gasten.

Daarnaast biedt de villa ook twee elektrische fietsen waarmee je het eiland Krk op een milieuvriendelijke manier kunt verkennen. Met deze fietsen kun je gemakkelijk de verborgen hoekjes van het eiland ontdekken en genieten van de natuurlijke schoonheid en culturele bezienswaardigheden die dit prachtige deel van Kroatië te bieden heeft.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief:

Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internet, parkeerplaats, garage, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik e-bikes, gebruik barbecue, gebruik wasmachine, gebruik keukengerei, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Finden Sie unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen auf unserer Websiteoder klicken Sie auf diesen Link ...

meer informatie:

Het hele interieur van Villa Sia weerspiegelt doordacht design en aandacht voor detail, waardoor een comfortabele en gastvrije ruimte voor je vakantie is ontstaan. Elk element is zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit van verblijf en een onvergetelijke vakantie op het eiland Krk te garanderen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-05-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. We werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die we beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om ervoor te zorgen dat je zuurverdiende vakantie aan je verwachtingen voldoet. We doen ons best om je te helpen bij het realiseren en organiseren van je perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens je verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan we altijd tot je beschikking voor vragen of verzoeken. We voldoen graag aan al je wensen.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 432077

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/432077.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven