Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bij het peilhuis

Leipzig

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning werd na een uitgebreide renovatie in 2011 opgeleverd. Het is volledig uitgerust met vloerverwarming, licht en gezellig ingericht.
Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met een open, volledig uitgeruste keuken en een uittrekbare slaapbank voor 2 personen (150x190), een badkamer met een douche op de begane grond en een serre completeren het 55m² grote vakantieappartement. In de wintertuin, midden in het groen, kunt u heerlijk ontspannen na een uitgebreide bezichtiging. Bij mooi weer nodigen 2 terrassen uit om te vertoeven. Barbecue faciliteiten zijn beschikbaar. Auto's kunnen worden geparkeerd op het omheinde terrein en motoren kunnen worden gestald in de garage naast de bungalow. Het vakantiehuis kan het hele jaar door worden gebruikt.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 17 km Leipzig/Halle

17 km

Station 6 km Hauptbahnhof Leipzig

6 km

Snelweg-afrit 3 km Neue Messe/BMW

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in de wijk Thekla, in het noordoosten van Leipzig.
Direct aan het riviertje de Parthe bevindt u zich midden in de natuur. Niettemin kunt u het stadscentrum met de auto in 15 minuten bereiken. Met de bus en de tram bent u in 20 minuten in het centrum.
Het New Trade Fair Centre met zijn diverse evenementen is met de fiets in 15 minuten te bereiken, en met de auto in 5 km. De snelwegafslag A14 BMW/Neue Messe ligt op 3 km afstand
Er is een bakker, een drogist en een discountwinkel in de directe omgeving. Afgelegen en rustig, maar toch dicht bij het stadscentrum - de ideale combinatie voor uw verblijf in Leipzig. Leipzig is in elk jaargetijde een bezoek waard. Een bezoek aan de dierentuin met Gondwanaland en een boottocht op het Karl Heine kanaal zijn een "MUST" tijdens een bezoek. Veel bezoekers zijn verbaasd hoe waterrijk Leipzig is. Culturele voorzieningen, de pub mile, het Monument voor de Slag om de Naties en nog veel meer zorgen voor een gevarieerd programma.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 50
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Handdoeken 5 Euro en beddengoed 7 Euro, viervoeters in overleg
5 Euro/nacht

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-04-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Bettina L. uit Ammersbek

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Geweldige bungalow

Goed uitgeruste, brandschone bungalow met eigen tuin, fietsenberging, beveiligde parkeerplaats voor de auto en twee terrassen aan de rand van Leipzig. U bereikt de stad met de fiets in 25 minuten of anders in 7 minuten met de S-Bahn. We voelden ons erg op ons gemak! Prettig contact met de eigenaren, die er vlak naast wonen en beschikbaar zijn voor hulp en advies indien nodig. De tuin is omheind van de eigenaren met bomen en struiken, zodat we toch onze privacy hadden.
Hartelijk dank, we komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2021

Verena .. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis

Mijn partner en ik verbleven 4 dagen in bovengenoemd vakantiehuis. Het was perfect uitgerust, rustig, maar toch kon je veel te voet of met een korte rit bereiken. De familie die het huis bezit was super aardig en het heeft ons aan niets ontbroken. Wij zouden het vakantiehuis 100% aanbevelen en zouden er zelf ook weer heen gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Lutz uit Görlitz

5,0
5 5 5 5 5

Modernes Ferienhaus

Das moderne und sehr liebevoll eingerichtete Ferienhaus lässt keinerlei Wünsche offen. Auf den Terrassen kann man wunderbar relaxen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Mit dem Pkw ist man in kürzester Zeit im Stadtzentrum, auch die öffentlichen Verkehrsmittel sind gut erreichbar. In der Nähe gibt es auch vielfältige Einkaufsmöglichkeiten.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto

Juni 2020

Jürgen G. uit Bornheim (Rheinhessen)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Absoluut aan te bevelen vakantiebungalow

Op dit moment (juli 2021) zitten we voor de tweede keer, maar zeker niet de laatste, in deze prachtige vakantiebungalow.
De bungalow is zeer smaakvol ingericht en van hoge kwaliteit, niet zoals zo vaak met de goedkoopste "meubels" van de discounters. Ik slaap bijna beter in het grote tweepersoonsbed in de slaapkamer dan thuis. De volledig uitgeruste keuken heeft ook alles in overvloed, 12 borden, potten, pannen, enz.pp. - alles is er. Zelfs nu in hartje zomer blijven de woonkamer en slaapkamer aangenaam koel, we hebben de airconditioning tot nu toe niet gemist. In de badkamer vindt u een vloerdiepe douche, toilet en wastafel, en zelfs een wasmachine. ALLES IS ZEER SCHOON, helaas hebben we andere dingen meegemaakt. Het terrein is groot en goed onderhouden, met veel oude schaduwrijke bomen.
Over Leipzig zelf valt niet veel te zeggen, de stad biedt voor elk soort vakantie wat wils. Nou, bergwandelen zal moeilijk zijn. De snelweg A14 is in ongeveer 5 minuten te bereiken, en heel Saksen en veel plaatsen in Thüringen, Saksen-Anhalt en Brandenburg kunnen zo worden verkend. Vanuit Leipzig zijn we al in Dessau, Wörlitz Park, Naumburg, Quedlinburg, Potsdam, Dresden, Bautzen, Freiberg, Chemnitz, Zwickau, .... geweest.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2018

Peggy uit 01239Dresden

5,0
5 5 5 5

Erholungsurlaub

Wir waren sehr zufrieden mit der Unterkunft, der Lage und den Besitzern. Sie waren sehr freundlich. Wir kommen gern wieder.
Lg Familie Albrecht

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2018

Werner P. uit Bochum

5,0
5 5 5 5

Super Ferienbugalouw

Wir waren vom 27.05 bis 03.06.2018 hier zu Gast und es hat uns sehr gut gefallen.Alles war sauber und gepflegt. Auch das wetter spielte mit.Diese Unterkunft kann man nur empfehlen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2016

Ursula D. uit 18519 Sundhagen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een heerlijke korte vakantie

We hadden graag permanent in deze charmante vakantiebungalow getrokken. Er ontbreekt werkelijk niets en alles is precies zoals op de foto's - super schoon en goed onderhouden. Je weet niet waar je eerst moet gaan zitten, want er is een wintertuin, twee terrassen en een ligweide. Er is veel comfort in het huis, zoals vloerverwarming, elektrische rolluiken, horren voor de ramen en een superuitgeruste inbouwkeuken. Zelfs onze hond was welkom en voelde zich uiterst comfortabel en bewaakte het hele ruime terrein terwijl de eigenaren weg waren. We zullen zeker weer boeken als we Leipzig bezoeken. Hartelijke groeten en veel dank voor alles aan de vriendelijke familie Schneider.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2013

jealo uit Steinbach (Taunus)

5,0
5 5 5 5 5

Gemütlicher Urlaub

Sehr zu empfehlen! Saubere, gepflegte Unterkunft mit Top-Ausstattung zum wohlfühlen. Es fehlt nichts! Sehr modern und komfortabel ausgestattet.
Schnelle Anfahrt zur Innenstadt und sehr ruhige Lage.
Der Gastgeber ist sehr nett.
Für jedermann geeignet. Das Auto steht sicher im Grundstück.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Ruhig, sauber, gepflegt und in grüner Umgebung

Recreatiemogelijkheden: viele Ausflugsziele in die Umgebung von Leipzig

Winkels: Lidl und Netto-Märkte in unmittelbarer Nähe

December 2012

Melanie uit Ravensburg

5,0
5 5 5 5 5

Jederzeit wieder :)

Hat uns sehr gut gefallen, sehr freundlich und geschmackvoll eingerichtet (gibts sogar Spiele, Bücher, Infobroschüren, Föhn...), freundliche Vermieter, gute Lage alles notwendige in der Nähe, und wer gerne ohne Auto zum essen möchte, kann in 15-20 min Fußweg zum Grieche, Chinese noch näher oder zur Tram und von dort in die Innenstadt. (Fährt auch Bus zur Tram)
Haben uns sehr wohl gefühlt.

Omgeving van de accommodatie: In wenigen Minuten bei der Messe, nicht weit zur Tram und von dort ca. 20 min ins Zentrum Leipzig

Winkels: Bäcker, Supermärkte in der Nähe

April 2012

Jolie uit Leipzig

4,8
4.6 4.5 5 4.5 5

Super zum Entspannen

Wir waren nach Ostern 3 Nächte im Pegelhaus mit unserer 2 1/2 Jahre alten Tochter und es war einfach super.
Gute Unterbringung, sehr nette und hilfsbereite Vermietung und bei schönem Wetter konnten wir die idyllische Umgebung geniesen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Das Häuschen ist lädlich und ruhig gelegen im Grünen.

Recreatiemogelijkheden: In und um Liepzig kann man wirklich viel unternehmen.

Winkels: Zum shoppen bietet Leipzig alles was man sich wünscht. Geschäfte des täglichen Bedarfs sind direkt um die Ecke.


Contactpersoon

Mevr. K. Schneider

Mevr. K. Schneider

Andere accommodaties van Mevr. K. Schneider


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 43516

Laatst bijgewerkt: 22.02.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/43516.htm


«Bij het peilhuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven