Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VILLA TORTUGA

Lloret de Mar

Max.  8   gasten
281m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 8  gasten
281m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Huis met privé zwembad en prachtig uitzicht op zee

Villa Totuga is een prachtig huis met 3 slaapkamers, ideaal voor een vakantie in een droomhoek van de Costa Brava.
De villa ligt ongeveer 2 km van het centrum van Lloret de Mar en 8 km van het centrum van de prachtige stad Tossa de Mar

De villa biedt een prachtig uitzicht op zee en is omgeven door een mooie en goed onderhouden mediterrane tuin, waar zich het zwembad en de barbecueplaats bevinden.
Het is verdeeld in 2 verdiepingen.

Begane grond.
Gezellige woonkamer met open keuken in Amerikaanse stijl.
1 soba bed
1 badkamer met douche,
Het hele huis is ingericht in een mooie en gezellige mediterrane stijl,

Bovenste verdieping
1 hoofdkamer met een grote badkamer met bad en douche.
1 slaapkamer met een tweepersoonsbed.
1 slaapkamer met een eigen badkamer met douche.

Vanuit de 2 kamers heeft u toegang tot een gezellig terras waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee

Villa Tortuga is het ideale vakantiehuis om met uw familie of vrienden van de zee te genieten.
Door de prachtige ligging kunt u alle prachtige stranden rondom LLoret de Mar en Tossa de Mar bezoeken.
Het strand van Cala Canyelles ligt op 1500 m afstand.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 30 km GIRONA

30 km

Station 6 km BLANES

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

VILLA PARK CALA CANYELLES
Woonwijk met prachtig strand en faciliteiten, ideaal om van uw vakantie aan zee te genieten.
Prachtige woonwijk 3 km buiten het centrum van Lloret de Mar en 8 km van het dorp Tossa de Mar.

In deze woonwijk vindt u een van de beste stranden van de Costa Brava, Cala Canyelles, waaraan het villapark zijn naam ontleent. De baai heeft de blauwe vlag voor het schone en heldere water.

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van de wijk naast het grote zwembad, snackbar, wasserette, bushalte, uitstekend restaurant en minimarkt.

Het villapark heeft een duikschool en een sportclub die verschillende activiteiten aanbiedt zoals paddle, tennis, zomercursussen en veel watersporten op het strand (waterski, zeilen, kajaks, banaan, wakeboard, verhuur van waterfietsen, enz.)

Het strand maakt indruk met zijn familiale sfeer, aangenaam zand en kristalhelder water. Er is een kleine jachthaven naast het strand. Deze heeft als service een parkeerplaats, kinderspeelplaats, verhuur van parasols en ligbedden, douches, toiletten, EHBO en strandbar. In het hoogseizoen stoppen dagelijks verschillende boten aan het strand om excursies langs de kust te maken.

Direct in de baai vindt u nog een restaurant met direct uitzicht op zee, een aanrader om mediterrane gerechten en verse vis te eten.

Door de ligging en het prachtige landschap is dit woonpark ook uitstekend geschikt voor wandelingen of wandelingen met huisdieren.

Villa Park Cala Canyelles is de ideale plek om met uw gezin of partner te genieten van de zee en het strand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungen Bei Stornierungen werden nachstehende Kosten auf den gesamten Mietpreis angerechnet. Das Eingangsdatum ist das aktuelle Datum. Bis zu 46 Tage vor Anreise: 25% Ab 45 Tage vor Anreise: 50% Ab 35 Tage vor Anreise: 80% Ab dem dritten Tag vor der Ankunft oder bei Nichterscheinen: 90% Playa Arena akzeptiert die Stornierung der Reservierung nur schriftlich und mit einer Kopie des Klagegrundes aufgrund höherer Gewalt, und nur aus den folgenden Gründen: Tod eines Familienmitglieds oder persönlichen oder familiären Unfall. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiseversicherung. Der gültige Datum der Stornierung ist der Tag des Eingangs des Fax +34972372009 oder der E-Mail . Sollte dad reservierte Mietobjekt vor Ankunft durch höhere Gewalt oder einem anderen Grund nicht verfügbar sein, empfielt Playa Arena eine Unterkunft mit ähnlichen Eigenschaften. Sollte dies nicht zu Ihren Gefallen oder keine Alternative verfügbar sein, zahlt Playa Arena den geleisteten Betrag zurück. Die Mieter haben kein Recht mehr als diesen Betrag zu fordern. Der Mietvertrag wird auf den Namen des Mieters ausgestellt und kann daher weder ganz noch teilweise auf eine andere Person übertragen werden. Hierbei verzichtet der Mieter auf die Paragraphen 31, 32 und 33 des Mietgesetzes und somit auf Pachtrecht, Forderungsübergang, der Abtretung oder Übertragung, sei es im ganzen oder in Teilen. Wie in Absatz 3 des Artikels 4 des aktuellen Mietgesetzes bestimmt, der Mietvetrag richtet sich danach oder nach den Paragraphen des Zivilgesetzbuches. Bei Nichteinhaltung dieser Verpflichtung muss der Vermieter als Vertragsstrafe, einen Betrag in Höhe des dreifachen Tagesmiete, seit Wochen durch die freie Verfügbarkeit des Objekts durch den Vermieter zu zahlen, ungeachtet der Kosten, Ausgaben Entschädigungen, die zuständig auch Anwaltskosten und Anwalt waren, auch wenn Intervention nicht notwendig war. Gemäß der gegenwärtigen Gesetzgebung zum Datenschutz stimmt der Kunde zu, dass seine Daten in einer Datei aufgenommen und für den Mietvertrag verwendet werden können. Jederzeit können Sie Ihr Recht auf Auskunft, Berichtigung, Löschung und Widerspruch ausüben.

meer informatie:

- Beschrijving van de locatie
De huizen liggen op een van de mooiste plekjes van de Costa Brava, 3 km van het levendige Lloret de Mar en 12 km. van het romantische vissersdorpje Tossa de Mar. Steile kusten en zandstranden. Omgeven door bergen, dennen- en eikenbossen op een zeer rustige locatie.

De huizen liggen op een zeeniveau tussen 80 en 100 meter. De afstand tot het strand varieert tussen 200 en 3500 meter.

- Activiteiten
In het centrum van de nederzetting Cala Canyelles bevinden zich een wasserette, restaurant, bar, zwembad (25m x 10m) en tennisbaan. Jachtclub met verhuur van boten, duik- en waterskischool, kajakken, zeilen en andere watersporten. Verhuur van parasols en ligstoelen. Autoverhuur, paardrijden, excursies en in de buurt diverse golfbanen pitch en putt.

Let op: in het laagseizoen worden sommige activiteiten niet aangeboden.

- Aankomst
De aankomst moet plaatsvinden tussen 16.00 en 20.00 uur. Aankomst buiten deze tijd moet worden gemeld. Aankomsten tussen 20.00 en middernacht moeten minstens 2 uur van tevoren telefonisch worden doorgegeven en brengen een toeslag van € 20 met zich mee.

De gasten worden ontvangen in het kantoor van Playa Arena, gelegen in de urbanisatie Cala Canyelles. Registratie en betaling vinden in dit kantoor plaats. Wij begeleiden u vervolgens naar de huurwoning, leggen u de details van de woning in detail uit en overhandigen u de sleutels.

Routebeschrijving: Snelweg AP-7, afslag (sortida) nr. 9 richting Lloret de Mar. In Lloret de Mar rijdt u in de richting van Tossa de Mar. Na 2,5 km neemt u de afslag Cala Canyelles. Ga rechtdoor tot aan het plein. Het kantoor van PLAYA ARENA bevindt zich aan de rechterkant van het plein (Ronda Europa 5, 17310 Lloret de Mar, tel. +34972364930).

- Vertrek
Het vertrek moet voor 10 uur plaatsvinden. Maak een dag voor vertrek een afspraak op het kantoor voor de huisinspectie.

De eindschoonmaak houdt in dat de huurwoning in perfecte staat wordt opgeleverd, d.w.z. basisschoonmaak, afwas en opruiming, beddengoed verwijderd en opgevouwen en achtergelaten bij de ingang van de woning, afval in de daarvoor bestemde bakken, enz. Als de woning niet in deze staat is, wordt een extra service in rekening gebracht, die van de borgsom wordt afgetrokken.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf VILLENPARK PLAYA ARENA
Dhr. T. OTTO

Dhr. T. OTTO

VILLA PARK PLAYA ARENA VASTGOEDSERVICEBEDRIJF VOOR VERHUUR, VERKOOP EN BEHEER IN DE TOERISTISCHE SECTOR AAN DE COSTA BRAVA. Meer dan 40 jaar gewijd aan deze sector garanderen ervaring en kwaliteit als het gaat om de tevredenheid van onze klanten. Het familiebedrijf Otto-Pigrau, van Duitse oorsprong, heeft begrepen hoe het op een efficiënte en professionele manier aan de behoeften en eisen van zijn klanten kan voldoen. Een uitgebreide beheersing van verschillende talen heeft ons in staat gesteld een persoonlijk contact op te bouwen met vele mensen die hun vertrouwen in ons bedrijf hebben gesteld. Playa Arena biedt een breed scala aan toeristische en onroerend goed diensten.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 437866

Laatst bijgewerkt: 30.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/437866.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven