Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Leca

Bribir

Max.  10   gasten
195m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
195m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 01.06 tot 11.07.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 01.06 tot 11.07.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

We kijken er erg naar uit om u te verwelkomen in ons geweldige vakantiehuis "Villa Leca" en zeggen "dobro došli" zoals dat op het platteland gebruikelijk is!

Het huis is door ons met veel plezier gerenoveerd, nieuw ingericht en voorzien van extra aantrekkelijke mogelijkheden (sauna met relaxruimte en apart bad, verwarmd buitenzwembad met buitendouche, zonneterras met ligstoelen, overdekt terras met zithoek en barbecuemogelijkheid, volledig ingerichte keuken met o.a. ijsblokjesmachine en elektrische melkopschuimer, elektrisch darts, diverse bordspellen, kluis, aanbod SUP, kano- en fietsverhuur).
Het huis met airconditioning biedt voldoende ruimte voor maximaal 10 volwassenen en is gezinsvriendelijk ingericht (1 grote familiekamer met 2 tweepersoonsbedden, 1 extra bed voor kinderen, kinderservies, badkameraccessoires voor kinderen, 1 kinderstoel, speelbox met speelgoed). De slaapkamers, elk met een eigen badkamer, bevinden zich op de 1e en 2e verdieping en zijn bereikbaar via een trap. Drie van de kamers hebben een balkon op het zuiden met uitzicht op zee. Ook op de 2e verdieping bevindt zich de sauna met en-suite badkamer en een overdekte ontspanningsruimte, evenals een verdere ontspanningsruimte op het zonnige balkon met zeezicht. Alle ramen en balkondeuren zijn voorzien van horren en rolluiken. Via de ruime entree op de begane grond met garderobe en pelletkachel (voor de winterdagen) en gastentoilet bereikt u de sfeervol ingerichte woonkamer, die is uitgerust met een grote, comfortabele bank, een flatscreen-tv en audioapparatuur (gratis WLAN, Smart TV, satelliet-tv, Alexabox) voor entertainment. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken met eethoek, die harmonieus overloopt in de grote kamer. Een prachtige rustieke eiken tafel, handgemaakt in Kroatië, biedt comfortabel plaats aan 10 personen. Het terras ligt ernaast en heeft, dankzij een flexibel paviljoendak, een zitgedeelte dat naar behoefte zon of schaduw kan bieden. Er is ook een barbecuefaciliteit (houtskool). De gezellige zithoek nodigt niet alleen uit tot verpozen, maar ook tot een gezellig samenzijn na een barbecue met familie of vrienden met bijvoorbeeld vers gevangen vis van de plaatselijke visboer. De sfeervolle verlichting van het paviljoen onderstreept de mediterrane sfeer in de avond, misschien om de dag af te sluiten met een glas wijn.
Het aangrenzende zwembad met zonneterras heeft een seizoensgebonden (mei-oktober), verwarmbaar buitenzwembad met een grootte van ca. 24m² en een diepte van ca. 1,5m. Verder is er een door zonne-energie verwarmde buitendouche aanwezig. Het zwembad is volledig afgeschermd en garandeert onbeperkte privacy.
Bij het vakantiehuis horen in totaal vier parkeerplaatsen.

Om uw aankomst op uw vakantiebestemming te vergemakkelijken, stellen wij handdoeken en beddengoed ter beschikking, evenals badkamerartikelen (toiletpapier en handwaslotion) en schoonmaakmiddelen. De keuken is ook uitgerust met koffiefilters, vuilniszakken, huishoudfolie, keukenpapier, afwasmiddel, vaatwastabletten, enz.

Wij wensen u een heerlijke en zorgeloze vakantie in ons vakantiehuis en staan alvast open voor kritiek en suggesties tijdens uw verblijf, zodat we de situatie zo snel mogelijk kunnen verhelpen.
Ook buiten het vakantiehuis helpen wij u indien nodig graag met raad en daad en zijn bijna altijd telefonisch of via boodschappendiensten bereikbaar.
Uw langverwachte vakantie in ons mooie thuisland Kroatië moet voor u een geweldige, ontspannende en onvergetelijke tijd worden.

Een wens voor onze gasten:
Als er schade is, informeer ons dan zo vroeg mogelijk, zodat u en de volgende gasten geen nadeel ondervinden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Meer 8 km

8 km

Skilift 55 km

55 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 25 km Rijeka

25 km

Station 8 km Busbahnhof Crikvenica

8 km

Snelweg-afrit 30 km E65 Ausfahrt 6/Ostrovica

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis "Villa Leca", ligt aan een dorpsstraat in het bergachtige achterland van Novi Vinodolski en Crikvenica. De weg naar beide plaatsen, naar het strand en naar de drukte duurt slechts enkele minuten met de auto. Het dichtstbijzijnde dorp, Bribir, op 3 km afstand, biedt een paar cafés, twee kleinere supermarkten, een bakker, een apotheek, een postkantoor, een geldautomaat, een speeltuin en is voornamelijk landelijk ingericht. Het is een bezoek en een wandeling waard om de plaatselijke bevolking te leren kennen en te genieten van een café, biertje of "Gemišt" (wijnspritzer) tegen redelijke prijzen en het Kroatische "Dolce Vita" te ervaren met een vleugje Jugo-tijdperk.
Er zijn talrijke excursiebestemmingen rond Bribir, te voet, met de fiets of met de auto/motor. Veel gasten bezoeken niet alleen de nabijgelegen stranden (kiezel- en steenstranden met zwemplateaus, zandstrand, hondenstrand, naaktstrand) en de zee (hemelsbreed 3 km, met de auto 7 km), maar gaan ook vissen in het achterland (Tribalj Jezera), wandelen, wilde paarden, grotten verkennen of gaan fietsen, het Velebit-gebergte bezoeken of de nationale parken (Risnjak, Plitvicka Jezera), het eiland Krk met de mooie oude stad Krk of de ongelijke maar interessante buursteden Rijeka en Opatija. Iets verder gelegen excursies naar het zuidelijker gelegen Zadar met het Merres-orgel of naar het oude Pula op Istrië zijn ook mogelijk. Er zijn echter ook bezienswaardigheden in de directe omgeving, zoals Stari Grad Ledenice, dat een adembenemend uitzicht biedt over de Crikvenica Riviera naar het eiland Krk, vooral in de avonduren tijdens zonsondergang, of de stad Senj met zijn fort en kasteelmuseum. In Crikvenica zelf kunt u een klein aquarium bezoeken. In de jachthaven kunnen verschillende boottochten worden geboekt. Kortom, er zijn veel interessante plaatsen aan de Crikvenica Riviera die een bezoek waard zijn.
Een tip voor avontuurlijke mensen die hun vakantie niet alleen op het strand willen doorbrengen:

Kroatië is MEER dan alleen de zee!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De totale huurprijs is inclusief alle bijkomende kosten (elektriciteit, water, afval, internet), eindschoonmaak en eventuele toeristenbelasting. Niet inbegrepen in de huurprijs zijn eventuele huurkosten voor fietsen, kano's en SUP en schoonmaakkosten voor een hond.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Ceck-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor dem Ceck-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

meer informatie:

Het vakantiehuis Villa Leca heeft vier sterren gekregen van het Kroatisch Verkeersbureau. Dit wordt aangegeven door een officieel en verplicht bord op het gebouw.

Voor meer informatie, zie de advertentie of neem contact met ons op.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. C. Picek

Dhr. C. Picek

Beste toekomstige gasten, mijn naam is Kresimir Chris en ik ben een Duits-Kroatische. Ik ben geboren in Duitsland, maar stam af van Kroatische ouders. Mijn familie en ik zijn een paar jaar geleden naar mijn echte thuis in Kroatië verhuisd. Het was de juiste beslissing, hier tikken de klokken nog anders, vooral langzamer en is alles veel minder stressvol. Voor de kinderen is het een bijna perfecte plek om zorgeloos op te groeien. Wij willen onze gasten kennis laten maken met een stukje van het Kroatië dat ons zo na aan het hart ligt en waarmee wij ons identificeren, de alom aanwezige gastvrijheid van de plaatselijke bevolking, de liefde voor de kinderen, de contrasterende maar prachtige en deels ongerepte natuur. Kroatië is een absoluut veelzijdig land dat niet alleen een vakantie waard is. Wij hopen u te kunnen inspireren voor dit geweldige vakantieland en u te mogen verwelkomen in ons vakantiehuis "Villa Leca". Met vriendelijke groet, Kresimir en familie!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 438410

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/438410.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
25% Korting 01.06 tot 11.07.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven