Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus BÍBORKA für Grossfamilie

Balatonboglar

Max.  12   gasten
220m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 12  gasten
220m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Meerdere families en grotere vriendengroepen kunnen kiezen voor dit goed gelegen vakantiehuis in Balatonboglár. Smaakvol gerenoveerd huis ingericht met mooi meubilair. De twee niveaus kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar op de begane grond, met uitzicht op de tuin, is er een extra keuken met een groot overdekt terras. Dit is echt een geweldige centrale plek voor gezamenlijke maaltijden en gesprekken. Op de grote binnenplaats is er ook een gezellige, lommerrijke buitenzitplaats. Parkeren voor 3 auto's is hier ook mogelijk. De familieleden van de eigenaar wonen in het kleine houten huis aan de achterkant van het pand voor het zomerwerk. Het huis is volledig uitgerust, u hoeft alleen nog maar te genieten van uw vakantie! Het dichtstbijzijnde Platan strand is gemakkelijk te bereiken. Een familiesfeer, buffetten, speeltuin, gratis toilet en douche wachten op onze lieve gasten. Vanwege het ondiepe strand wordt het vooral aanbevolen voor gezinnen met kleine kinderen. Niet ver van het huisje in het centrum van het dorp, op een groen gebied van 2 hectare, op de kasteelheuvel bevindt zich een klimpark, de bobsleebaan en de uitkijktoren "Kugel", waar het hele jaar door de hele dag door verschillende activiteiten plaatsvinden. Het avonturenpark heeft een 4 km lange tokkelbaan waar u verschillende moeilijkheidsgraden kunt proberen, van beginner tot gevorderde. De 580 meter lange en rustige bobsleebaan is veilig om op te rennen. De snelheid wordt geregeld door een remhendel aan de zijkant van het voertuig. Daarnaast zorgen wandklimmen, speeltuin en boogschieten voor vermaak.
In het hart van Balatonboglár leidt de straat langs een geplaveid trottoir naar een van de meest betoverende delicatessen van de zuidkust, Spájz, een waar schateiland. De schappen zijn gevuld met producten zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen van lokale en inheemse producenten.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Stapelbed (80x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Eenpersoonsbed (75x200 cm)
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Meerdere families en grotere vriendengroepen kunnen kiezen voor dit goed gelegen vakantiehuis in Balatonboglár. Smaakvol gerenoveerd huis ingericht met mooi meubilair. De twee niveaus kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar op de begane grond, met uitzicht op de tuin, is er een extra keuken met een groot overdekt terras. Dit is echt een geweldige centrale plek voor gezamenlijke maaltijden en gesprekken. Op de grote binnenplaats is er ook een gezellige, lommerrijke buitenzitplaats. Parkeren voor 3 auto's is hier ook mogelijk. De familieleden van de eigenaar wonen in het kleine houten huis aan de achterkant van het pand voor het zomerwerk. Het huis is volledig uitgerust, u hoeft alleen nog maar te genieten van uw vakantie! Het dichtstbijzijnde Platan strand is gemakkelijk te bereiken. Een familiesfeer, buffetten, speeltuin, gratis toilet en douche wachten op onze lieve gasten. Vanwege het ondiepe strand wordt het vooral aanbevolen voor gezinnen met kleine kinderen. Niet ver van het huisje in het centrum van het dorp, op een groen gebied van 2 hectare, op de kasteelheuvel bevindt zich een klimpark, de bobsleebaan en de uitkijktoren "Kugel", waar het hele jaar door de hele dag door verschillende activiteiten plaatsvinden. Het avonturenpark heeft een 4 km lange tokkelbaan waar u verschillende moeilijkheidsgraden kunt proberen, van beginner tot gevorderde. De 580 meter lange en rustige bobsleebaan is veilig om op te rennen. De snelheid wordt geregeld door een remhendel aan de zijkant van het voertuig. Daarnaast zorgen wandklimmen, speeltuin en boogschieten voor vermaak. In het hart van Balatonboglár leidt de straat langs een geplaveid trottoir naar een van de meest betoverende delicatessen van de zuidkust, Spájz, een waar schateiland. De schappen zijn gevuld met producten zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen van lokale en inheemse producenten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Tafeltennis
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting (toeristenbelasting) kost extra ca. 1,8 EUR/nacht /volwassenen vanaf 18 jaar

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungsbedingungen: Die Buchung von Ferienhäusern, Appartements sind ausschließlich in Schrift zu stornieren. Sollte der Urlauber von der gebuchten Leistung zurücktreten, ist eine Stornogebühr zu zahlen: Wenn die Reservierung nach Erhalt der Anzahlung storniert wird, sind 100% der Anzahlung zu zahlen. Bei einer Stornierung der Reservierung innerhalb von 7 Tagen vor Reiseantritt oder bei Nichtanreise können 80% des Übernachtungspreises in Rechnung gestellt werden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf UngarnBooking
Mevr. Z. Gyuricza

Mevr. Z. Gyuricza

Het bedrijf UngarnBooking treedt op als tussenpersoon tussen de gasten en de verhuurder. Dankzij onze 25 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van vakantiewoningen selecteren wij de woningen voor u, onderwerpen ze aan een strenge kwaliteitscontrole en sluiten een bemiddelingscontract met de betreffende eigenaar. Zo kunnen wij garanderen dat de op onze website aangeboden woningen in alle details overeenkomen met de werkelijke omstandigheden. Met onze service willen wij dat u zich tijdens uw verblijf als gast echt goed voelt en voor uw volgende vakantie weer voor ons bedrijf kiest. Wij streven er voortdurend naar om de woningen systematisch te controleren, zodat u een bewogen verblijf heeft. Het is een bijzondere zorg van onze huiseigenaren dat iedere gast zich tijdens zijn verblijf op zijn gemak voelt en bij thuiskomst met trots zijn mooiste vakantie-ervaringen deelt!


Andere accommodaties van Mevr. Z. Gyuricza

Alle accommodaties weergeven van Mevr. Z. Gyuricza

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 440942

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/440942.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven