Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De vakantiewoning "Kranich" is m² groot en bevindt zich op de begane grond. De flat is comfortabel en functioneel ingericht en voldoet aan de behoeften van jong en oud.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer, een badkamer en een apart toilet. Op de binnenplaats direct voor het huis kun je gratis parkeren en tegen betaling je elektrische auto opladen.
Je bent welkom om te barbecueën op het terras. Om je verblijf zo interessant en afwisselend mogelijk te maken en optimaal te genieten van de idyllische omgeving rond Serrahn, kun je bij ons fietsen, SUP boards en kajaks huren. Twee badplaatsen met grote ligweiden liggen op ca. 500 m afstand en op loopafstand.

Een speelhoek, boeken en spelletjes wachten op de kinderen, evenals een zandbak, glijbaan, trampoline en schommel in de grote tuin. Wasmachine, commode en kinderstoel zijn ook aanwezig.

Bij slecht weer kan de gezellige tuinsauna worden gebruikt (tegen betaling). De keuken is van alle gemakken voorzien; er is zelfs een wafelijzer, een raclette-grill en een tosti-ijzer, dus je kunt het jezelf echt gemakkelijk maken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Luchthaven 33 km Rostock Laage

33 km

Station 5 km Lagnhagen

5 km

Snelweg-afrit 1 km Krakow am See/ Groß Wokern

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op minder dan twee uur rijden van de metropolen Berlijn en Hamburg, in het hart van Mecklenburg-Vorpommern, ligt het pittoreske dorpje Serrahn, genesteld in de Krakauer Meren.

het oude vakwerkpostkantoor verwelkomt bezoekers die uit Krakau komen; vanuit Dobbin is het eerste wat de bezoeker opvalt de oude smederij van veldsteen aan de linkerkant. In het centrum van het dorp staat de gotische dorpskerk van veldsteen en baksteen. Het dorp is omgeven door weiden en velden, bossen en water zover het oog reikt. Ver weg van de drukte van alledag lijkt de tijd hier stil te staan. Toch is Serrahn een levendig dorp. Er worden regelmatig wedstrijden gespeeld op de voetbal- en volleybalvelden, op warme zomeravonden worden er bioscoopvoorstellingen gehouden in de badzone en jong en oud ontmoeten elkaar op de steiger voor een praatje of om te genieten van de zonsondergang over het Krakauer meer.

In Kuchelmiss, op 2 km afstand, vind je de dichtstbijzijnde levensmiddelenwinkel. In de kleine dorpswinkel vind je veel goederen voor je dagelijkse behoeften. Daarnaast biedt de versmarkt van Kuchelmiss ook wild en gerookte specialiteiten, evenals fruit en groenten, eieren, honing uit de regio en verse broodjes op zondag. Het aanbod wordt aangevuld met een kleine snackbar.

Tussen Serrahn en Kuchelmiss ligt het natuurreservaat Nebel met goed ontwikkelde, natuurlijke wandelpaden. De kleine rivier de Nebel ontspringt in het Krakowmeer bij Serrahn en baant zich een weg door een wildromantisch, heuvelachtig eindmorenelandschap. Hier lijkt de rivier bijna op een helder, kabbelend bergbeekje met stukken steenslag, stenen, omgevallen boomstammen, afgebroken randen en steile oevers. Tussen de afdalingen met hoge stroomsnelheden zijn er sterk meanderende stukken met rondom breekbossen en weiden en de bijbehorende soortenrijkdom. Romantische houten bruggen doorkruisen de loop van de rivier. Meer dan dertig verschillende vissoorten hebben een thuis in de verschillende delen van de rivier; beekprik, voorn en vlagzalm. Ook de beekforel en de zeldzame otter hebben een natuurlijke habitat in de Nebel.

Als je door de Nebelvallei van Serrahn in de richting van Kuchelmiß loopt, kom je bij de Kuchelmiß watermolen. Een uitstapje hierheen is vooral de moeite waard in het weekend, wanneer het café open is en zelfgemaakt gebak, verse wafels, drankjes en stevige snacks serveert. De oude molen uit 1558 is een technisch monument en kan worden bezocht. De romantische oude watertoren tegenover de watermolen ziet eruit als iets uit het sprookje "Rapunzel". Een paar honderd meter verderop ligt de oude paardenstal met café en boerderijwinkel, die ook uitnodigt voor een korte pauze tijdens je fiets- of wandeltocht in het weekend.

op 8 km van Serrahn ligt het kleine luchtkuuroord Krakow am See met zijn onder monumentenzorg vallende oude binnenstad, een schilderachtige promenade langs het meer en de uitkijktoren op de Jörnberg. In Krakau am See vind je tal van winkelmogelijkheden, zoals Aldi, Edeka, Netto en Kik, en verschillende restaurants. In het zomerseizoen zijn de supermarkten ook op zondag geopend.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Tijdens je vakantie in Serrahn wachten de volgende activiteiten op je, zoals:
Zwemmen
Fietsen
Wandelen
Kajakken
SUP boarding
Vissen
Nordic Walking
Tafeltennis
Golf

Vanuit Serrahn zijn talrijke interessante bestemmingen voor uitstapjes bereikbaar, bijv.
Wildpark M-V in Güstrow
Barlach stad Güstrow
Müritz Berenbos
Dierentuin Rostock
Warnemünde
Vogelpark Marlow
Zomerrodelbaan en apenbos Malchow
Agroneum Alt-Schwerin
Müritzeum Waren
Ezelboerderij Schlage
Natuurmonument Ivenacker Eiken


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Lucy Properties GmbH & Co KG
Mevr. C. Behling

Mevr. C. Behling

Wij, de familie Behling/El-Tounsy, zijn in 2021 van Berlijn naar Serrahn verhuisd omdat we verliefd zijn geworden op deze betoverende plek. De rust en de nabijheid van de natuur en het water, maar ook de warme dorpsgemeenschap zijn wat ons bijzonder aanspreekt in Serrahn. Als particuliere verhuurders is persoonlijk contact met onze gasten bijzonder belangrijk voor ons. We verwelkomen alle doelgroepen, bijv. gezinnen met kleine of grote kinderen, fietsers, natuurliefhebbers, golfers! We willen graag dat je je thuis voelt bij ons en we proberen altijd een oplossing te vinden voor elk probleem. Neem gerust contact met ons op, we staan altijd open voor je vragen, wensen en suggesties!


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 443169

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/443169.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven