Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus "Smokvica" ****

Rakalj

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons charmante vakantiehuis "Smokvica" ****

Het vakantiehuis "Smokvica" met zijn grote binnenplaats, die omgeven is door veel groen, biedt een rustige landelijke sfeer voor het hele gezin (4+2 personen). Vanwege de vele vijgenbomen op het terrein kreeg het huis de liefkozende naam "Smokvica", wat vertaald "kleine vijg" betekent.

Het oude stenen huis dateert uit 1942, is nu volledig gerenoveerd in 2022/2023 en kijkt er erg naar uit om zijn gasten te verwelkomen vanaf zomer 2023.

Het huis (woon- en eetkamer met twee slaapkamers en twee badkamers) met zwembad is voor exclusief gebruik. Het is gelegen in het kleine dorpje Rakalj, op slechts 2 km van het dichtstbijzijnde strand Kalavojna of 3,4 km van het strand St. Mikula, 300m winkelcentrum, restaurants 300-500m, 28 km van de stad Pula of 23 km van de luchthaven Pula.

Het hele vakantiehuis "Smokvica" **** is volledig voorzien van airconditioning (woonkamer/keuken en beide slaapkamers respectievelijk) en biedt u een uniek ingerichte en gemeubileerde woon- en eetkamer met een tafel voor 6 personen. Een volledig uitgeruste keuken met alle voorzieningen (koelkast, oven, filterkoffiezetapparaat of Italiaanse mokka, waterkoker, magnetron, vaatwasser) die je nodig hebt om te koken met uitgang naar de eethoek buiten. Vanuit de hele woon- en eetkamer heb je een prachtig uitzicht op de tuin met zwembad. Er is ook een plafondventilator in de woon- en eetkamer.

De woonkamer is comfortabel ingericht met een 3-zits en 2-zits bank en een kabel/satelliet/internet TV (flatscreen). De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed van 180x200cm, een bank (geschikt als slaapbank 140x200cm) kledingkast, kabel-/satelliet/internet TV (flatscreen), airconditioning en een eigen badkamer met douche/WC. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 160x200cm, kledingkast, kabel/satelliet/internet TV (flatscreen), airconditioning en privé-badkamer met douche/WC.

Vanuit de woon- en eetkamer heb je direct toegang tot het terras met zwembad en een zeer grote tuin met veel groen.

Bovendien beschik je over een wasmachine, kluis, EHBO-kit voor noodgevallen, horren voor de ramen van de slaapkamers, internet, barbecue.

Op het terras is er een paviljoen met barbecue en gootsteen, evenals een zeer grote eettafel voor zes personen. Verder staat er een groot ovaal zwembad met buitendouche, zes ligstoelen en twee parasols tot je beschikking. Het zwembad meet 8,40x4,0x1,4m en heeft als bijzonder kenmerk dat het niet met chloor wordt gereinigd van bacteriën en virussen, maar met het speciale mechanisme van zout water en UV-lamp (desinfectie van het water zonder chemicaliën). Hierdoor is het zwembadwater bijzonder geschikt voor kinderen en mensen met allergieën.

De grote prachtige tuin zal een balsem voor je ogen en ziel zijn, precies het juiste voor je ontspanning. In de tuin staan talloze bomen en kruidenperken, zoals vijgen, olijven, kersen, salie, basilicum, rozemarijn en tijm. We nodigen je graag uit om te knabbelen van de lekkernijen die rijp zijn tijdens je verblijf in het vakantiehuis "Smokvica". Er is ook een privé parkeerplaats (voor meerdere auto's) op het terrein.

Check-in vanaf 15.00 uur en check-out tot 10.00 uur.
Licentie- of registratienummer: 2163-10/26-23-3

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Op de grootste groene oase van het noordelijke Adriatische Istrië ligt het kleine charmante dorpje Rakalj.
Het werd voor het eerst genoemd in 1190 en stond ooit bekend om de traditionele Istrische keramiek en zeelieden en vissers.

Rakalj biedt plezier in een prachtige omgeving en de zee, zon en rust ver weg van de drukte,
en de prachtige talrijke stranden, verborgen voor het oog van de mensen, geven je het gevoel van intimiteit en vrijheid. Met ongeveer 19 kilometer kustlijn laat het dorp het hart van vakantiegangers sneller kloppen. De plaats en het omliggende gebied zijn rijk aan flora en fauna en daarom zeer geschikt voor wandelingen. Van de natuur kun je volop genieten, ook dankzij de vele fietspaden en de vele wandelpaden (bijv. Stephen Hauser Path) is er voor elk wat wils.

Het is aantrekkelijk voor bezoekers vanwege de culturele en historische bezienswaardigheden (barokke parochiekerk uit de 18e eeuw, kasteelruïne van Rakalj) en etnografische collecties in het huis van de wetenschapper en schrijver Mijo Mirkovic (Mate Balota). Het oude Rakalj ligt dicht bij de zee, op een heuvel in de Raška-baai. Naast de ruïnes van Oud Rakalj staat de kerk van St. Agneze uit 1495, vanwaar je een prachtig panorama hebt over de vallei van de rivier Raša en de ontelbare velden, meestal bedekt met salie en strobloemen.

Traditionele gastronomische specialiteiten bestaande uit verse vruchten van de natuur en de zee verwelkomen je in Rakalj en Istrië.
Breng zeker een bezoek aan Pula, de grootste stad op het schiereiland Istrië. Pula is rijk aan culturele monumenten van Romeinse architectuur: het Amfitheater, de Triomfboog van Sergijevaca uit de 1e eeuw voor Christus, de Herculesdeur en de Dubbele Deur, de Tempel van Augustus, het kleine Romeinse theater in het centrum van de stad, het lanceerplatform Forum... Naast culturele monumenten staat Pula ook bekend om zijn vele kleinere eilanden en baaien, kristalheldere zee en prachtige stranden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen den Buchungsbetrag abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 14 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, von mindestens 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie 50% des Buchungsbetrags abzüglich des Preises für die erste Nacht und der Stornierungsgebühr zurückerstattet. Keine Erstattung, wenn Sie weniger als 7 Tage vor Check-in stornieren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-10-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Celing

Mevr. D. Celing

Beste vakantiegangers, ik en mijn familie zouden heel blij zijn jullie binnenkort te mogen verwelkomen in ons onlangs gerenoveerde vakantiehuis "Smokvica" **** in Rakalj/Istrië :) Vriendelijke groeten en tot ziens Dragica Celing met familie


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 444280

Laatst bijgewerkt: 24.10.2023

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/444280.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven