Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  8   gasten
213m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
213m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De villa heeft 190 m², een volledig en nieuw ingerichte keuken met ruime eet- en woonkamer, en 8 slaapplaatsen met eigen badkamer (en suite). Vanaf het grote overdekte terras heb je een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Hier kun je bij het ontbijt genieten van een romantische zonsopgang. Daarnaast biedt de tuin met zwembad (8x4m) en poolbar, die niet te zien is, je absolute privacy.
De woning is zeer rustig gelegen in een exclusieve villawijk zonder directe buren. Naast een citroen-, sinaasappel- en olijfboom staan er prachtig bloeiende en geurende planten uit de streek in de tuin. Hier kun je 's middags uitrusten en nieuwe energie opdoen of genieten van de avondzon. Bovendien hebben gasten gratis de beschikking over een tennisbaan en 2 gemeenschappelijke zwembaden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Supermarkt 6.5 km

6.5 km

Restaurant 1 km

1 km

Bus 6.5 km

6.5 km

Luchthaven 90 km Valencia oder Alicante

90 km

Station 20 km Denia

20 km

Snelweg-afrit 10 km Ondara

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De "Aldea de las Cuevas" bestaat uit villa's van hoge kwaliteit gebouwd in een typisch Spaanse stijl op grote kavels omgeven door veel groen. Onze Villa Higuera ligt hier bijna aan het einde van de nederzetting op een ruim perceel met slechts één aangrenzende buur. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de boomgaarden, de bergen en de zee, leef je midden in de natuur en ben je maar een paar minuten met de auto verwijderd van het strand, de attracties in de Marina Alta en het nacht- en culturele leven van Denia of Valencia (derde grootste stad van Spanje).
Door de geografische ligging hebben Denia en de Marina Alta, naast de zee en de stranden en baaien, veel culturele en vrijetijdsmogelijkheden in de naburige bergen en in de steden Javea en Valencia. Ondanks onze vele bezoeken zijn we zelf altijd weer verrast over wat voor nieuwe dingen er te ontdekken zijn en kijken we nu al uit naar onze volgende vakantie aan de Costa Blanca. Schone zee, pure zon!
Met een kustlijn van meer dan 20 kilometer is Denia een paradijs voor liefhebbers van de zee. In het noorden nodigen ongerepte, lange zandstranden, die langzaam overgaan in het water, het hele gezin uit om te vertoeven.
In het zuiden vind je echter rotsachtige baaien die zeer geschikt zijn om te duiken, klimmen en boottochten te maken.
Dus als je in het zomerseizoen wilt genieten van de voordelen van de zee aan de Costa Blance, dan vind je in de omgeving van Denia het juiste strand of de juiste baai.
Alle stranden in Dénia zijn bekroond met internationale certificaten voor kwaliteit en milieubeheer. Jaar na jaar ontvangen de meeste stranden van Dénia de Blauwe Vlag, het Europese symbool voor een schoon strand en een schone zee.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief elektriciteit, water en gas, evenals beddengoed en handdoeken.
De borgsom wordt na afloop van de huurperiode minus eventuele vervangings- of reparatiekosten per bank terugbetaald.
Als de huurder meer dan 7 dagen betalingsachterstand heeft, heeft de verhuurder het recht om het contract zonder opzegtermijn en zonder verdere redenen te beëindigen en het gehuurde aan een andere huurder te verhuren.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist. Kündigung bis: 60 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises 30 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab, bleibt er zur Zahlung des vollen Mietpreises verpflichtet. Eine Stornierung bzw. Kündigung kann nur schriftlich erfolgen. Maßgeblich ist der Tag des Zugangs der Erklärung bei dem Vermieter.

meer informatie:

De beste keuken van Europa, daar zijn veel experts van overtuigd:
Denia heeft de beste gastronomie van de regio Valencia en Alicante. Feit is dat Marina Alta zich al jaren ontwikkelt tot een plek met de hoogste gastronomische variëteit en kwaliteit. Van pizza tot haute quisine, met Quique Dacosta (Dénia, 3 Michelinsterren), de nummer 1 van Europa, tot Casa Pepa (Ondara) en Bon Amb (Xàbia), elk met een ster, tot Marcello van de pizzeria in Orba (top 5 pizza's in Spanje), er is een enorme culinaire breedte in topkwaliteit.
Verblijf waar het het mooist is!
Tapasbars en gezellige plekjes in Denia:
Of het nu op het strand is voor de zonsondergang of voor een diner in de stad, er is genoeg te ontdekken als het donker wordt en het nachtleven begint met zijn vele opties.
Denia biedt 's avonds en 's nachts veel afwisseling. Wij gaan graag wandelen in de oude stad of naar de haven.
Of het nu gaat om een heerlijk ijsje of een lekkere maaltijd, er zijn geweldige bars, cafés en restaurants, en daarna nodigen de vele mooie pleinen of een van de topevenementen bij het kasteel uit om te blijven hangen.
Kunst, cultuur, vlooien- en weekmarkten
In het centrum van de stad en in het fort van Denia vinden het hele jaar door verschillende kunst- en cultuurevenementen plaats die uitnodigen om te inspireren en te blijven hangen.
De week-, vlooien- en boerenmarkten zijn ook een prachtige gelegenheid om het land en de mensen te leren kennen en nieuwe indrukken op te doen.
Of je nu van water, paardrijden of fietsen houdt, iedereen geniet van het heerlijke weer, het huis en de gevarieerde omgeving
Topklimaat, vergeleken met de rest van de wereld!
Het klimaat is het hele jaar door uiterst aangenaam, met zeer schone lucht, droog en constant met rustige en milde winters (temperatuur tussen 16 - 21°C). De gemiddelde jaartemperatuur is 20°C en de frisse zeebries maakt de zomer warm maar nooit te heet (rond 30°C). Volgens de "Wereldgezondheidsorganisatie" (WHO) behoort Denia met de omgeving Marina Alta tot een van de drie beste klimaatgebieden ter wereld.
blauwe lucht, pure zon!
De zon schijnt op 320 dagen en ongeveer 2500 zonuren per jaar, zodat negen maanden van het jaar zomer zijn en drie maanden lente. Tussen oktober en mei nodigen de bergen en valleien dan ook uit tot uitgebreid wandelen, klimmen en fietsen.
Om deze reden wordt dit klimatologische gebied met bevoorrechte omstandigheden door artsen aanbevolen als de gezondste regio ter wereld. Mede door deze speciale omstandigheden wordt Marina Alta bijzonder gewaardeerd door mensen met ademhalings- en reumaproblemen.
Wandelen en bergbeklimmen
Het achterland van Denia is een paradijs voor wandelaars en bergbeklimmers. Een van de beste gebieden hiervoor is de Marina Alta. Door dit gebied lopen verschillende bergketens en kloven. De hoogste reiken tot 1500 m. Hier vind je goed aangegeven wandelpaden in het gevarieerde berglandschap, waar je de vele overblijfselen van het Moorse verleden kunt verkennen en echt kunt genieten van de vriendelijkheid van de lokale bevolking.
Bijzonder indrukwekkend is de tijd van de amandelbloesem van januari tot maart, evenals het ontwaken van de natuur met de ontelbare bergbloemen en het kleuren van de bladeren in de herfst.
We zijn altijd verrukt teruggekeerd van onze wandelingen door de prachtige bloemen en de vruchten van de Marina Alta (orchideeën, rozemarijn, wilde tulpen, amandelen, olijven, sinaasappels, vijgen, kersen en druiven), en de ontmoetingen met vogels, wilde zwijnen, vossen, stieren of iets minder wild: bidsprinkhanen, slangen, schapen, geiten en ezels.
Insidertip voor racefietsers en mountainbikers
In de regio Marina Alta vinden racefietsers en mountainbikers een ideaal toer- en trainingsgebied. De beste tijd voor een aangename fietsvakantie zijn de maanden oktober, november en maart tot juni, waarbij de professionele teams al begin december met hun trainingskampen beginnen en overal te vinden zijn, omdat de aangename temperaturen van 15 - 20° C al in januari uitgebreide tochten mogelijk maken op het wijdvertakte netwerk van kleine, bijna autovrije wegen, die door het heuvelachtige, deels bergachtige achterland lopen. Over een afstand van 100 km worden ongeveer 1.000 hoogtemeters geteld. Maar het is zelden steil. Gematigde beklimmingen en lange afdalingen bieden afwisseling en fantastische uitzichten over de kust en de omringende bergen. De hoogste top in de regio is de 1.558 m hoge Aitana. Ook voor mountainbikers zijn er veel goed onderhouden paden en bergpaden die door wijngaarden, olijfgaarden en vooral sinaasappelplantages voeren en voor afwisseling zorgen.
Zeilen, golf en paardensport op internationaal topniveau
De stranden van Denia bieden een overvloed aan water- en zeilsporten, evenals de uitstekende golf- en paardensportfaciliteiten van Oliva Nova.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. V. Brenner

Dhr. V. Brenner

We vinden het heerlijk om het hele jaar door buiten te kunnen zijn in een aangenaam klimaat en kijken altijd uit naar het blauw van de lucht, de absolute rust rondom het huis en de keuze om gebruik te kunnen maken van een van de meest uitgebreide sport- en recreatiemogelijkheden aan zee of in de bergen, evenals het culturele en uitgaansleven in Denia of Valencia.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 445031

Laatst bijgewerkt: 20.01.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/445031.htm

Dhr. Volker Brenner

Ernst-Ludwig-Strasse 6

64850 Schaafheim

0049(0) 60735069617

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven