Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Verleidelijke villa in Juan-les-Pins vlakbij ...

Max.  14   gasten
300m²  Woonoppervlakte
8 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 14  gasten
300m²
8 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, open haard, zithoek, CD-speler), eetkamer(eettafel), open keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, espresso apparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Blender), slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), toilet(toilet), wasruimte, zaal)

Op de 1e etage: (woonkamer(TV, eettafel, zithoek, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast), woonkamer(TV, eettafel, zithoek, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), overloop, terras, terrasheater)

buitenkeuken, streamingservice, bad of douche, stoomdouche, wasmachine, patio, verwarming, airconditioning, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, omheind, wateralarm, 9 x 5 m.), tafelvoetbal, fitnesstoestellen, strijkplank, lounge set

Deze ruime moderne villa is 300 m2 groot en ligt op een terrein van 850 m2, vlakbij de zee en het strand. Er kunnen maar liefst 14 mensen verblijven, wat perfect is voor meerdere gezinnen, families of vrienden.

Je bent zo bij supermarkten, het centrum en leuke restaurantjes. Het strand ligt al op 100 m van het huis, waar je kunt zwemmen, zonnen en wandelen.

Deze villa heeft een ingang via elektrische toegangspoorten. Er zijn 3 parkeerplaatsen en een extra plaats naast het zwembad. De beveiligde villa heeft 8 slaapkamers, 5 badkamers, airconditioners en een bloeiende tuin met leuke zitjes en terrassen. Rondom het privézwembad staan ligbedden klaar. Er is een poolhouse met een zomerkeuken en een Weber gasbarbecue voor lange zomeravonden.

Feesten en jongeren zijn hier verboden.

Over Belvilla:
Met een verblijf in een Belvilla ben je verzekerd van een uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Het aanbod bestaat uit meer dan 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Interesse in een weekendje weg, een zomer- of wintersportvakantie, of gewoon een korte vakantie? Hou je van de kust, het platteland of de bergen? Wat je voorkeur ook is, er is een Belvilla vakantiehuis dat aan je wensen voldoet, van een knusse gîte voor twee tot een kasteel groot genoeg voor het hele gezin, van een appartement in hartje Rome tot een hutje in the middle of nowhere, van een eenvoudige boomhut tot een luxe droomvilla en van dicht bij huis tot aan de andere kant van Europa.

Een Belvilla huis geeft je de vrijheid om te ontbijten in je pyjama of een goed gesprek voort te zetten tot in de vroege uurtjes zonder je zorgen te hoeven maken over de sluitingstijd van de bar. Bereid gastronomische maaltijden met verse lokale ingrediënten in je eigen keuken en profiteer van je eigen zwembad om zoveel kanonskogels te doen als je wilt! Met andere woorden, je kunt genieten van volledige privacy in je thuis weg van huis.
Licentie- of registratienummer: 06004238590CM

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 5


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Strijkplank
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 14

8 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 19 km Nice

19 km

Station 2.8 km Antibes

2.8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 28 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Anthony Pincombe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Geweldige villa en veel opties en configuraties voor onze 10 gasten. De locatie was perfect met veel lokaal om te winkelen, drankjes en restaurants. Wat een prachtig strand waar we het beste van hebben gemaakt en op slechts een zeer korte loopafstand. Omdat we erg actief zijn, was het wandelen fantastisch en onze wandeling van 10 mijl rond de cap de Antibes was een echt hoogtepunt. Antibes zelf was een perfecte mix van geschiedenis en modern en was opnieuw een groot succes bij de gasten. De nabijheid van het station Juan-Les Pins betekende een wandeling van 10 minuten en toegang langs de kust, waarbij onze onverschrokken avonturiers zo ver naar het oosten als Fréjus en westwaarts naar Italië naar Ventimiglia kwamen, fantastisch. Onze groep vond elke dag iets te doen, inclusief wat tijd om het zwembad en de ligstoelen te gebruiken.

Een aantal positieve en negatieve punten zijn wij tegengekomen en deze vermelden wij als feedback ter beoordeling/fixing.
- Kazem was geweldig, hij loste een probleem met de overstroming van de douche binnen enkele uren tot onze tevredenheid op.
- Instructies voor alarmen, wifi, vuilnisbakken etc. zijn met de hand geschreven en misschien zouden duidelijkere notities helpen
- Houten terras bij het zwembad was een ramp. Het was "instortend" en betekende dat we heel voorzichtig moesten zijn om de ligbedden te gebruiken, anders hadden we wat verwondingen gehad. Omdat we allemaal volwassenen waren, hebben we extra voorzichtig geweest, maar het zou een no-go-ruimte zijn voor kinderen!
- De hoofdslaapkamer was "moe", de kastdeur zat vast, de ladefronten vielen eraf, en om eerlijk te zijn, de open badkamer werkt niet voor ons en had liever gehad dat deze meer privé was.
- Slaapkamer naast de master, de badkamer had een grondige schoonmaakbeurt nodig en de douche moest opnieuw worden afgesloten.
- Buiten het overdekte "Garage" -gebied was smerig en niet zo schoon. BBQ was vies en we vonden de ovenschalen onder de BBQ en deze waren niet schoongemaakt van vorige bewoners. (We gebruikten deze ruimte vrij uitgebreid om in de open keuken te koken).

Kazem was zeer meegaand omdat we een paar uur te vroeg arriveerden en dat kan zijn plannen hebben verstoord!

Een ding dat uiterst nuttig zou zijn, is een gedetailleerde plattegrond van het bed


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 445601

Laatst bijgewerkt: 06.05.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/445601.htm


«Verleidelijke villa in Juan-les-Pins vlakbij ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven