Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Solaris met zwembad en sauna

Kroatië - Kvarner - Eiland Krk - Žgombići

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
2  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Solaris is meer dan 200 jaar oud en is een romantisch stenen rijtjeshuis met een verwarmd privézwembad en uitzicht op zee, gerestaureerd met een speciaal gevoel voor traditie. Binnen zijn het meubilair en de inrichting aangepast aan de behoeften van het moderne leven. Villa Solaris ligt in het rustige dorpje Žgombići vlakbij Malinska op het eiland Krk. De zee ligt op 1500 meter afstand van het vakantiehuis. Het is net dichtbij genoeg voor snelle toegang en net ver genoeg weg van de drukte van warme zomerdagen. De omgeving is prachtig aangelegd en beplant met mediterrane vegetatie. Het vakantiehuis met zwembad en de prachtige omgeving creëren een sfeer waar je met plezier je vakantie zult doorbrengen.

Omdat je het grootste deel van je vakantie buiten doorbrengt, biedt Villa Solaris een prachtige buitenruimte. Vanuit de villa kom je op het schaduwrijke terras waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het zwembad. Het zwembad is 20 m2 groot en biedt verfrissing op warme zomerdagen. Er zijn zes ligstoelen bij het zwembad, een buitendouche op zonne-energie en veel groene ruimte met natuurlijke schaduw. Een van de mooiste delen van het huis is de zomerkeuken met Weber gasgrill, vaatwasser, gootsteen en koelkast, en een terras met eettafel voor 6 personen. In het zomerpaviljoen is er een IR-sauna verwarmd tot 75°C met Bluetooth, USB, radio en luidsprekers en een extra badkamer met toilet, douche, wastafel en haardroger. Een echte privé SPA groene oase.

De kamers van de villa zijn verdeeld over drie niveaus - kelder, begane grond en benedenverdieping. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke ruimte met keuken, eetkamer en woonkamer. De woonkamer is uitgerust met comfortabele stoelen en een TV, de eetkamer met een tafel voor zes personen en de keuken met alle apparatuur en uitrusting: Elektrische kookplaat, koelkast, vriezer, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser, magnetron en alle andere apparatuur voor het bereiden en serveren van eten.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, tv, airconditioning en kledingkast. De ouderslaapkamer heeft ook een kluis en toegang tot het balkon waar twee stoelen klaarstaan om 's ochtends te genieten van je koffie met uitzicht op zee. Er zijn ook twee badkamers. Ze zijn uitgerust met douche, wc, wastafel, handdoeken en haardroger.

In de kelder vind je een gastentoilet en een wasruimte met wasmachine en droogrek.

Het nodige beddengoed en handdoeken zijn voorzien voor alle gasten. Villa Solaris is volledig voorzien van airconditioning en een Wi-Fi-verbinding. Zowel de villa als de zomerkeuken zijn voorzien van vloerverwarming en zijn in combinatie met de sauna en het verwarmde zwembad ook geschikt voor een vakantie in de koudere maanden. Er is gratis privéparkeergelegenheid voor meerdere voertuigen beschikbaar op het terrein. De villa is volledig omheind.

Villa Solaris ligt op 1500 meter van de zee en op 15 km van de luchthaven van Rijeka. Terwijl je zwemt in de kristalheldere zee, zijn er vele fiets- en wandelpaden in de buurt van het huis. De grotere plaatsen Malisnka, Vrbnik en Krk liggen op slechts een paar minuten rijden van de villa. De dichtstbijzijnde restaurants en bars liggen op 2 km van het huis, in de stad Malinska.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank (140x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 2.7 km

2.7 km

Restaurant 1.4 km

1.4 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 15 km

15 km

Station 38 km

38 km

Snelweg-afrit 19 km A1

19 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Solaris ligt op 1500 m van de zee en op 15 km van de luchthaven van Rijeka. Terwijl je zwemt in de kristalheldere zee, zijn er vele fiets- en wandelpaden in de buurt van het huis. De grotere plaatsen Malisnka, Vrbnik en Krk liggen op slechts een paar minuten rijden van de villa. De dichtstbijzijnde restaurants en bars liggen op 2 km van het huis, in de stad Malinska.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, sauna, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik baby stoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, water.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Finden Sie unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen auf unserer Websiteoder klicken Sie auf diesen Link ...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Dhr. J. Hunski

Dhr. J. Hunski

Adria Villas is een toeristisch agentschap dat luxe verhuur aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. Omdat we lokaal werken, delen we een unieke relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen. Elke villa en elk appartement dat door ons wordt beheerd, wordt regelmatig gecontroleerd door ons management om ervoor te zorgen dat uw zuurverdiende vakantie aan uw verwachtingen voldoet. We doen ons best om te helpen bij de uitvoering en organisatie van jouw perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. We staan altijd tot je beschikking voor vragen en verzoeken. In ons aanbod vind je zeker iets dat bij je past en aan je behoeften voldoet.


Andere accommodaties van Dhr. J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 446542

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/446542.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven