Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prieuré St. Martial Le Chapitre

Alignan du Vent

Max.  2   gasten
56m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
56m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

De Prieuré Saint Martial in Alignan-du-Vent staat voor de naam van een voormalig klooster, waarschijnlijk gebouwd in de 8e eeuw door monniken van een benedictijnenorde op de plek van een oude Romeinse villa. De kapel met delen van de klokkentoren en de waterput op de binnenplaats zijn nog bewaard gebleven uit die tijd. In de 15e eeuw bouwden de monniken een nieuwe kapel, die nog steeds bestaat, en in de 18e eeuw werd het hele klooster uitgebreid.
In 1990 werd het landgoed particulier overgenomen en zorgvuldig en liefdevol omgetoverd tot een prachtige plek van rust en ontspanning. Vandaag de dag bestaat het landgoed uit verschillende appartementen, die allemaal privébezit zijn en voornamelijk door de eigenaren worden gebruikt als vakantiehuis en waarvan sommige ook worden verhuurd aan vakantiegangers. Een prachtig natuurpark bewoond door vrolijk tjilpende vogels en tsjirpende krekels, twee goed onderhouden zwembaden en ruime parkeergelegenheid staan ter beschikking van alle mede-eigenaren en hun vakantiegasten.
Prieuré Saint Martial ligt in een oase omringd door wijngaarden in het departement Hérault, in de regio Occitanie in Zuid-Frankrijk. Gezegend door het milde mediterrane klimaat op een fantastisch mooie locatie, is het terrein perfect om te fietsen, wandelen en excursies te maken. Niet ver weg liggen niet alleen prachtige badstranden (ca. 20 minuten met de auto), maar ook talloze bezienswaardigheden, zoals het historische stadje Pézenas met zijn vele antiekwinkels (ca. 5 minuten met de auto), Béziers met zijn beroemde oude brug/Pont Vieux (ca. 20 minuten), maar ook Narbonne, Agde, het levendige Cap 'd'Agde, Sète, Mèze, Montpéllier, Narbonne, Carcassonne, de prachtige Camargue en vele andere mooie plaatsen om te ontdekken en te verkennen in de omgeving.
Onze flat "Chapitre" ligt in het prachtige "binnengebied" van het landgoed, hier zijn 12 wooneenheden gelegen rond de binnenplaats. Hiervan worden 3 appartementen en het hoofdgebouw het hele jaar door bewoond. Nog eens 4 appartementen worden verhuurd aan vakantiegasten. De resterende 5 appartementen worden uitsluitend gebruikt door de Franse eigenaren als tweede huis/vakantieverblijf.
Onze gezellige, pas gerenoveerde en ca. 56 m2 grote loft-achtige flat heeft een slaapgedeelte met tweepersoonsbed en verenmatrassen (1x hardheidsniveau 2 en 3 elk), een ruime woon- en eetruimte met open haard en airconditioning, evenals een nieuwe kitchenette met vaatwasser en wasmachine, een badkamer met bad/douche en apart toilet. Internettoegang (WLAN) is gratis beschikbaar. Een nieuwe tv met internetverbinding maakt het mogelijk om niet alleen Franse maar ook Duitse tv-zenders te bekijken via de bijbehorende apps. Daarnaast is er ook een mooie voortuin voor exclusief gebruik - uiteraard uitgerust met tuinmeubilair en een gasplancha.
Je kunt de openbare ruimtes met de twee zwembaden en het park met de tafeltennistafel met 2 personen gebruiken en de gedeelde parkeerplaats met één voertuig met vrije plaatskeuze bezetten.
De ligging tussen de twee dorpen "Tourbes" en "Alignan-du-Vent" is rustig, de verbindingsweg tussen deze dorpen loopt langs ons landgoed. Je rijdt ongeveer 2,5 km de dorpen in, hier vind je een bakker, slager en kruidenier, evenals een café en een zeer typische, echte Zuid-Franse sfeer.
Pézenas ligt op ongeveer 6 km afstand, een van de mooiste stadjes in Zuid-Frankrijk met zeer interessante gebouwen uit de Renaissance en elke zaterdag een van de mooiste markten. Dompel jezelf onder in deze authentieke Zuid-Franse sfeer, ontdek een regio met prachtige stranden en de charme van de nabijgelegen Cevennen met kloven en heldere rivieren die ook uitnodigen tot zwemmen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 22 km

22 km

Meer 25 km

25 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 6 km

6 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 70 km Montpellier

70 km

Station 6 km Pézenas

6 km

Snelweg-afrit 12 km A9

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Prieuré Saint Martial ligt te midden van prachtige natuur en wijngaarden in de mooie streek Herault, ideaal voor allerlei soorten uitstapjes. Van hieruit kun je prachtige stranden en charmante historische dorpen en steden bezoeken, maar ook de hooggelegen Cevennen met heldere rivieren en kloven. De afstanden naar de snelweg zijn ongeveer 5 km (A 75) en ongeveer 12 km (A 9). De ligging tussen de twee dorpen "Tourbes" en "Alignan-du-Vent" is rustig, de verbindingsweg tussen deze dorpen loopt langs ons landgoed. Je rijdt ongeveer 2,5 km de dorpen in, hier vind je een bakker, slager en kruidenier, evenals een café en een zeer typische, echte Zuid-Franse sfeer. Pézenas ligt op ongeveer 6 km afstand, een van de mooiste stadjes in Zuid-Frankrijk met zeer interessante gebouwen uit de Renaissance en elke zaterdag een van de mooiste markten. Andere steden die gemakkelijk te bereiken zijn, zijn Beziers (ca. 20 minuten) en Narbonne of Montpellier (beide ca. 40 minuten).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 21 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornogebühren: Bei einem Rücktritt/Stornierung bis zum 21. Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn fallen keine Stornierungsgebühren an.* Bei einem Rücktritt vom 20. Tag bis zum einschließlich 14. Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn werden 40 % des Reisepreises als Stornierungsgebühr fällig. Bei einem Rücktritt vom 13. Tag bis zum letzten Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn werden 90 % des Reisepreises als Stornierungsgebühr fällig. Bei späterem Rücktritt oder bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis fällig. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung

meer informatie:

Voormalig kloostercomplex, funderingsmuren van Romeinse oorsprong. Geen luidruchtige evenementen of feesten, dus ideaal voor een ontspannen en rustige vakantie midden in een dromerige natuur.
Huisdieren zijn niet toegestaan in het complex en de flat.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Nees

Dhr. J. Nees

Al meer dan 2 decennia reizen we intensief door ons buurland Frankrijk, waaronder een aantal jaren met een camper. In 2019 werden we verliefd op een prachtig historisch pand en kochten we er een van de wooneenheden. Begin 2023 konden we ook de aangrenzende flat overnemen. We kijken ernaar uit om je uit te nodigen voor een paar dagen in dit unieke toevluchtsoord.


meer informatie

Objectnummer: 446958

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/446958.htm

Dhr. Jürgen Nees

Neuer Weg 6

67259 Beindersheim

0049(0) 3753010

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 21 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven