Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Olive Garden met zwembad

Brzac

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Als je op zoek bent naar een perfecte combinatie van traditie en moderniteit, dan is Villa Olive Garden de perfecte keuze voor jou. Het lichte en ruime interieur met een groot zwembadterras, prachtig uitzicht op zee en een terras met olijfbomen zal je vakantie zeker onvergetelijk maken. Villa Olive Garden ligt in het kleine dorpje Brzac op het eiland Krk. Het ligt aan de rand van het dorp en biedt je veel privacy en rustige momenten. Villa Olive Garden is een nieuw gebouwde villa met vier slaapkamers die geschikt is voor 8 gasten. Op de eerste verdieping van de villa zijn alle gemeenschappelijke ruimtes en twee slaapkamers met en-suite badkamers. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers met eigen badkamer en balkon.

Als je de villa binnenkomt, voel je je meteen thuis. Alle kamers zijn ruim en licht en nodigen je uit om ervan te genieten. De begane grond heeft een open plattegrond die de keuken, eetkamer en woonkamer met elkaar verbindt. De keuken is uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt: Wasmachine, drie verschillende koffiezetapparaten, smoothiemaker, citruspers, waterkoker, broodrooster en alle andere apparaten die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Naast de keuken staat een gezellige eettafel voor 8 personen met een prachtig uitzicht op zee. De woonkamer biedt een comfortabele bank en een flatscreen tv.

Op de begane grond vind je twee slaapkamers met en-suite badkamers. Beide zijn ruim en hebben een kingsize bed (180 x 200 cm), een bureau en een kledingkast. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen tv en airconditioning. Beide badkamers zijn uitgerust met een douche. Vanuit de slaapkamers heb je ook direct toegang tot het zwembad. Indien nodig kun je ook gebruik maken van de wasmachine, droger, stofzuiger en strijkijzer. Op de begane grond van het huis is een bijkeuken met de eerder genoemde apparatuur.

Op de eerste verdieping zijn er bovendien twee slaapkamers met en-suite badkamers. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een kingsize bed (180 x 200 cm), bureau en kledingkast. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een flatscreen tv en airconditioning. Beide badkamers hebben een douche. Beide slaapkamers hebben ook toegang tot een balkon vanwaar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee.

Als je op vakantie bent, zul je de buitenruimte zeker het meest gebruiken. De eigenaren van het huis hebben er veel zorg aan besteed. Het grote zwembad biedt veel ruimte voor ligstoelen en beschikt over een groot zwembad. Direct vanaf het zonneterras leidt een trap naar de olijftuin. Als je van lezen houdt, zal dit zeker je favoriete plek zijn. De natuurlijke schaduw van de olijven en de zachte zeebries zorgen ervoor dat je alles om je heen vergeet en gewoon de personages in het boek volgt. Een van de meest gewilde plekken in het huis is zeker de buitenkeuken. Uitgerust met een traditionele grill, een gootsteen, een groot aanrecht en een tafel voor 8 personen, is dit een goede plek om traditionele mediterrane gerechten te bereiden.

Bij aankomst voorzien we gasten van beddengoed en handdoeken. Villa Olive Garden is volledig voorzien van airconditioning en biedt een goede Wi-Fi-verbinding. Je kunt je auto op het terrein parkeren achter het elektrische hek. Er is genoeg ruimte voor meerdere auto's, twee plaatsen zijn overdekt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 1.4 km

1.4 km

Stadscentrum 0.75 km

0.75 km

Bus 0.75 km

0.75 km

Luchthaven 29 km Rijeka International Airport

29 km

Station 52 km Kolodvor Rijeka

52 km

Snelweg-afrit 31 km A1

31 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Krk is een prachtig eiland dat zijn gasten een verscheidenheid aan activiteiten biedt. Als je een fan bent van prachtige stranden, er zijn er nogal wat op het eiland - van kiezelstranden tot rotsachtige stranden en kiezelstranden tot zand. Vier van hen hebben een blauwe vlag. Als u uw vakantie actief wilt doorbrengen, staan ​​er talloze wandel- en fietspaden tot uw beschikking. We zijn er zeker van dat iedereen iets voor zichzelf kan vinden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijs is inclusief: Accommodatie, airconditioning, handdoeken, beddengoed, schoonmaak bij vertrek, elektriciteit, tuinonderhoud, verwarming, internettoegang, parkeerplaats, zwembadonderhoud, registratiekosten, toeristenbelasting, gebruik babybedje, gebruik kinderstoel, gebruik van grill, gebruik van wasmachine, gebruik van droogmachine, water.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bezoek onze website waar u onze algemene voorwaarden vindt. Minimum verblijf is 7 nachten.

meer informatie:

Bij aankomst voorzien we gasten van beddengoed en handdoeken. Villa Olive Garden is volledig voorzien van airconditioning en biedt een goede Wi-Fi-verbinding. Je kunt je auto op het terrein parkeren achter het elektrische hek. Er is genoeg ruimte voor meerdere auto's, twee plaatsen zijn overdekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Adria Villas
Bedrijf J. Hunski

Bedrijf J. Hunski

Algemene voorwaarden Hoe te reserveren Over ons Privacybeleid Adria Villas is een reisbureau dat verhuurdiensten aanbiedt met onze selectie van luxe villa's en appartementen op het eiland Krk in Kroatië. We werken ter plaatse, onderhouden een goede relatie met de eigenaren van onze luxe villa's en appartementen en kennen het gebied goed. Elke woning die we beheren wordt regelmatig geïnspecteerd door ons management om ervoor te zorgen dat je zuurverdiende vakantie aan je verwachtingen voldoet. We doen ons best om je te helpen bij het realiseren en organiseren van je perfecte vakantie. Onze professionaliteit en ervaring staan garant voor een veilige en kwaliteitsvolle vakantie. Tijdens je verblijf in een van de villa's die ons agentschap aanbiedt, staan we altijd tot je beschikking voor vragen of verzoeken. We voldoen graag aan al je wensen.


Andere accommodaties van Bedrijf J. Hunski

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf J. Hunski

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 447019

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/447019.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven