Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Bei Heike 2

Zetel

Max.  5   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek het mooie vakantiehuis "Bei Heike 2" in Zetel aan de Noordzee. Het gezellige vakantiehuis dat eind mei 2023 volledig gerenoveerd en ingericht is, biedt plaats aan maximaal 5 gasten op 65 vierkante meter woonoppervlak en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer , 1 keuken
, gerenoveerd en ingericht , biedt plaats aan maximaal 5 gasten op 65 vierkante meter woonoppervlak en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer , 1 keuken . Hier kunt u een ontspannen vakantie doorbrengen met het gezin of beginnen aan een culturele en sightseeing reis. Het vakantiehuis is ook ideaal voor romantici, singles en wandelliefhebbers. Honden zijn ook welkom, zodat je een onvergetelijke vakantie op het platteland kunt doorbrengen.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien die je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Zo is er een barbecue, een terras, een volledig uitgeruste keuken met vriesvak, vaatwasser, koelkast, magnetron, oven en koffiezetapparaat. Beddengoed, handdoeken, drie televisies, een wasmachine, een wasdroger met warmtepomp, een kinderbedje en een kinderstoel voor de jongere gasten zijn ook aanwezig. Buiten vind je tuinmeubilair en een gezellige zithoek met WLAN en terrasmeubilair. Een gezellige gazebo met loungehoek nodigt je uit om aangename uren door te brengen op regenachtige dagen of warme avonden.

Het vakantiehuis maakt indruk met zijn moderne en smaakvolle inrichting. De houten trap, de houten vloeren en het meubilair van hoge kwaliteit geven het huis een warme en uitnodigende sfeer. De grote ramen zorgen voor veel daglicht, waardoor de kamers overspoeld worden met licht. De comfortabele bank in de woonkamer nodigt je uit om te ontspannen terwijl je de dag afsluit met een spannende film.

De omgeving van het vakantiehuis biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Geniet van de frisse buitenlucht tijdens een boswandeling of verken de pittoreske dorpjes en steden in de regio. De Noordzee is ook een waar eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers.

Laat je inspireren door de foto's en boek vandaag nog je droomvakantie in het vakantiehuis "Bei Heike 2" aan de Noordzee!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Meer 4 km

4 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 67 km Bremen

67 km

Station 16 km Varel

16 km

Snelweg-afrit 12 km Westerstede / Neuenburg

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Neuenburg behoort tot de gemeente Zetel en ligt in het prachtige Friesland. Neuenburg staat niet alleen bekend om zijn oerbos, maar ook om zijn kasteel met rokerij. Er zijn ook talloze wandel- en fietspaden en het Binenpfad. Het dichtstbijzijnde zwemmeer ligt op slechts 4 minuten afstand en het verwarmde openluchtzwembad in Bockhorn en het natuurzwembad in Zetel zijn net zo gemakkelijk te bereiken. Er is een midgetgolfbaan in het naburige dorp Bockhorn. Zetel heeft een sauna met sanarium. Het schoolmuseum in Bohlenbergerfeld is altijd een bezoek waard. Dangast met zijn strand ligt op 17 kilometer afstand en een tochtje met de Etta vanuit Dangast is een aanrader. En als je geïnteresseerd bent in de marine, ligt Wilhelmshaven op slechts 20 minuten afstand, en daar is ook de botanische tuin, het Noordzeepaviljoen, de bioscoop, het aquarium, de speelschuur en het zuidstrand. Ammerland ligt op ongeveer 20 minuten 'afhankelijk van de bestemming'. In Ammerland vind je het Rhododendronpark, het Janssen landleven, het Bad Zwischenahner Meer, het kuurpark en een casino. Oldenburg met zijn prachtige stadscentrum ligt op ongeveer 30 minuten rijden. Liefhebbers van outletwinkels kunnen een uur rijden naar Bremen Ochtrup. Zoals je kunt zien is Neuenburg zeer centraal gelegen en kun je overal snel komen. Butjadingen ligt ook op slechts 45 minuten rijden.
Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar ons dorp en de omgeving, zodat we elkaar op je volgende vakantie kunnen ontmoeten. Met vriendelijke groeten Heike


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. H. Heicken

Mevr. H. Heicken

Hallo, hallo Ik ben Heike en ik zou graag uw gastvrouw zijn tijdens uw vakantie . Ik ben de moeder van twee kinderen , mijn zoon is geboren in 2003 en mijn dochter is geboren in 2016 . Mijn hoofdberoep is zakenvrouw en na het overlijden van mijn vader in 2018 heb ik het familiebedrijf overgenomen, een tuincentrum met een extra winkelgedeelte waar een grote selectie zaden en bloembollen wordt aangeboden. Iedereen heeft een hobby nodig en de mijne is om vakantiehuizen met liefde in te richten en te verhuren aan leuke mensen die toe zijn aan vakantie ?


meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 449275

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/449275.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven