Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Raco dels Tarongers

Els Poblets

Max.  5   gasten
97m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
97m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons stijlvol gemoderniseerde vakantiehuis, je perfecte schuilplaats aan de betoverende Costa Blanca in Els Poblets! Deze charmante oase biedt plaats aan maximaal 5 gasten op een royale 97 vierkante meter leefruimte en is uitgerust met snelle WiFi. Je kunt kiezen uit 2-3 slaapkamers, 1 badkamer en een apart toilet met wasmachine.

Ons gezellige vakantiehuis belooft je familie een heerlijk ontspannen verblijf. De moderne, goed uitgeruste keuken, twee slaapkamers - optioneel drie - en airconditioning op elke verdieping bieden maximaal comfort. Een mooi buitenterras en een balkon met uitzicht op de majestueuze bergen maken het plaatje van een perfect toevluchtsoord compleet. Het complex heeft ook een groot zwembad en ligweide.

De witte zandstranden van de kust liggen op slechts een paar minuten afstand, net als de supermarkten van Els Poblets voor al je boodschappen. Of je nu de bergen wilt verkennen of wilt zonnebaden op het strand - ons vakantiehuis is het ideale startpunt voor al je avonturen.

Ontspan op het zonovergoten balkon, verfris jezelf in de tuin of in het privézwembad. Het terras nodigt uit tot gezelligheid, terwijl de airconditioning zorgt voor aangename temperaturen in het huis.

In de volledig uitgeruste keuken met vriesvak, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en koffiezetapparaat vind je alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Beddengoed, handdoeken en ligstoelen zijn aanwezig, evenals een kinderstoel voor baby's, tuinmeubilair, Wi-Fi en terras- en balkonmeubilair.

Boek vandaag nog je droomvakantie in het vakantiehuis "Raco dels Tarongers" en ervaar de onvergelijkbare schoonheid van de Costa Blanca van dichtbij!
Licentie- of registratienummer: VT-498609-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (150x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 100 km Alicante

100 km

Station 6 km Denia

6 km

Snelweg-afrit 5 km Oliva

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in Els Poblets aan de betoverende Costa Blanca - een pittoresk dorpje dat wordt gekenmerkt door zonnige stranden en een ontspannen sfeer. Op slechts een paar minuten van de zee vind je schone, gezinsvriendelijke zandstranden die vaak ongerept en uitnodigend leeg zijn. De Marina Alta, waar dit juweeltje ligt, staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, milde klimaat en rijke culturele diversiteit.

In de directe omgeving van ons huis vind je een keur aan charmante restaurants. Sommige verleiden je met lokale lekkernijen zoals de beroemde paella, verse vis en heerlijke zeevruchten, terwijl andere Italiaanse pizza's en pastagerechten of Aziatische smaken serveren. Waar je ook zin in hebt, je zult zeker culinaire hoogstandjes ontdekken in Els Poblets. De stad zelf verwent haar bezoekers met gezellige cafés en bars en alle dagelijkse voorzieningen, van supermarkten en apotheken tot bakkers en slagers.

Els Poblets is ook een uitstekend vertrekpunt om de omliggende regio te verkennen. Denia, een historische stad met een indrukwekkend kasteel en een pittoreske haven, ligt op slechts een klein eindje rijden. Javea, een populaire badplaats met pittoreske stranden en verborgen baaien, trekt ook bezoekers van over de hele wereld. Het majestueuze Montgó-gebergte, een natuurreservaat van adembenemende schoonheid, biedt talloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen en gewoon te genieten van de ongerepte natuur.

De regio biedt een overvloed aan activiteiten voor alle soorten bezoekers - of het nu wandelen, fietsen, golfen, zeilen, duiken of surfen is. Els Poblets is daarom de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie in een authentieke omgeving zonder af te zien van een breed scala aan recreatieve activiteiten en culturele ontdekkingen. Dompel jezelf onder in de echte mediterrane levensstijl en laat je betoveren door Els Poblets en haar omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Welkom in Els Poblets, een plaats die niet alleen bekend staat om haar natuurlijke schoonheid en ontspannen sfeer, maar ook om haar uitstekende bereikbaarheid. Met de luchthavens van Alicante en Valencia in de buurt is je reis gemakkelijk en ongecompliceerd. Bovendien biedt de spoorlijn van Denia naar Alicante een schilderachtige reis door het platteland.

De omgeving van Els Poblets is rijk aan interessante excursiebestemmingen. Op slechts 6 km afstand ligt Denia, een historische stad met veel goede restaurants, een indrukwekkend kasteel en een levendige haven. Hier vind je een rijkdom aan culturele activiteiten en bezienswaardigheden om je verblijf te verrijken.

Op slechts 20 minuten afstand ligt de fascinerende druipsteengrot Cueva de la Rull, een natuurwonder dat zeker een bezoek waard is. Ook vlakbij zijn de thermale bronnen van La Font Salada, die je uitnodigen om het hele jaar door te ontspannen met aangename watertemperaturen van 25-26°C.

Els Poblets en omgeving bieden dus niet alleen een idyllische omgeving voor een ontspannen vakantie, maar ook een verscheidenheid aan mogelijkheden voor interessante excursies en verkenningen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Schwall

Mevr. D. Schwall

In ons rijtjeshuis woon je in een klein wooncomplex omringd door internationale eigenaren en Spanjaarden. Het is al heel lang van mij en ik zou het geweldig vinden als je er je vakantie zou willen doorbrengen, met je gezin of met z'n tweeën.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 450226

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/450226.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven