Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Palm Tree

Cape Coral

Max.  4   gasten
185m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
185m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de prachtige Villa Palm Tree in Cape Coral, een charmant vakantiehuis aan de centrale Golfkust van Florida. De villa biedt 1 vierkante meter leefruimte voor maximaal 4 gasten, met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

In Villa Palm Tree vind je alle voorzieningen die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Parkeer je auto comfortabel in de garage en geniet van de prachtige tuin, die uitnodigt om te ontspannen. Er is een barbecue-grill beschikbaar voor barbecues, terwijl je op warme dagen verkoeling kunt zoeken in het verfrissende zwembad. Het ruime terras nodigt je uit om te zonnebaden en te genieten van een gezellig samenzijn.

Binnen in de villa vind je moderne apparatuur en meubilair van hoge kwaliteit. De airconditioning zorgt voor aangename temperaturen, terwijl de volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat niets te wensen overlaat. Comfortabele bedden met beddengoed van hoge kwaliteit zijn beschikbaar voor rustgevende nachten. In de woonkamer vind je een tv, een wasmachine, een wasdroger en gratis WiFi. Er is ook een strijkijzer beschikbaar.

Villa Palm Tree is ideaal voor lange termijn verhuur en is alleen geschikt voor niet-rokers. Laat je inspireren door de 38 foto's en kijk uit naar een onvergetelijke vakantie in deze prachtige vakantievilla. Ervaar de schoonheid van de natuur, de architectuur van het huis en de ontspannen sfeer in je eigen vakantieparadijs. Boek nu je droomvakantie in Villa Palm Tree in Cape Coral!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Een paradijs voor vakantiegangers in Cape Coral

Introductie
Cape Coral, gelegen aan de zuidwestkust van Florida, is een waar paradijs voor vakantiegangers. Het staat bekend om zijn adembenemende waterlandschappen, prachtige stranden, uitstekende restaurants en een overvloed aan buitenactiviteiten. In dit reisverslag nemen we je mee op reis door Cape Coral en geven we je inzicht in de hoogtepunten van deze prachtige vakantiebestemming.

Aankomst
Reizen naar Cape Coral is ongecompliceerd. Het Southwest Florida International Airport in Fort Myers ligt op slechts een klein eindje rijden en biedt talloze vliegverbindingen vanuit de hele wereld. Van hieruit kun je gemakkelijk naar je vakantiehuis.

Accommodatie
Cape Coral biedt een breed scala aan accommodaties voor alle smaken en budgetten. Van luxe resorts aan het water tot gezellige huisjes met privézwembaden, er zijn hier genoeg opties.

Bezienswaardigheden
1. Fantastische stranden
Cape Coral wordt omringd door prachtige stranden. Bezoek Cape Coral Beach, gelegen bij de Yacht Club, voor een ontspannen dag aan zee. Hier vind je ook een pier vanwaar je de spectaculaire zonsondergangen van Florida kunt bekijken.

2. Boottochten en watersporten
Cape Coral wordt doorkruist door talloze kanalen en daarom zijn boottochten hier erg populair. Huur een boot of neem deel aan een boottocht met gids om de gevarieerde flora en fauna van Florida te verkennen. Watersporten zoals kajakken, jetskiën en vissen zijn ook populair.

3. Natuurparken
De omgeving van Cape Coral biedt adembenemend natuurschoon. Bezoek het Four Mile Cove Ecological Preserve, een van de grootste mangrovebossen in Florida. Hier kun je over promenades wandelen en de wilde dieren observeren. Een ander hoogtepunt is het Rotary Park Environmental Center, ideaal om te wandelen en te picknicken.

4. Gastronomie
Cape Coral heeft een bloeiende restaurantscene. Proef de versgevangen zeevruchten en de regionale keuken in de vele restaurants langs de waterkant. Cape Coral staat vooral bekend om zijn uitstekende steakhouses en de mogelijkheid om te dineren in een ontspannen sfeer direct aan het water.

5. Golfbanen
Voor golfliefhebbers biedt Cape Coral verschillende eersteklas golfbanen. Geniet van een partijtje golf onder de stralende zon van Florida en bewonder het weelderige landschap en de uitdagende banen.

Conclusie
Cape Coral is ongetwijfeld een droombestemming voor vakantiegangers die de schoonheid van de natuur, het water en de ontspannen sfeer van Florida willen ervaren. Met zijn diverse recreatiemogelijkheden, prachtige stranden en uitstekende restaurants is het een plek die je zeker op je bucketlist moet zetten. Maak je klaar om verliefd te worden op de tropische sfeer van Cape Coral en onvergetelijke herinneringen te maken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Sie bekommen den vollen Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 60 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Im Falle einer Stornierung erheben wir eine Stornierungsgebühr von 5% auf den bereits geleisteten Zahlungsbetrag. Diese Gebühr wird automatisch mit der Rückerstattung verrechnet.

meer informatie:

BELANGRIJKE HUISREGELS:
1. Gebruik van de bootsteiger en bootlift (indien beschikbaar) is alleen toegestaan voor verzekeringsdoeleinden bij het huren van boten van Vacation in Florida Inc. Huisklanten ontvangen na boeking per e-mail een voucher van 10% voor onze aanbiedingen op bootsvermietung-capecoral.de
2. Elektriciteitsverbruik is niet bij de prijs inbegrepen. Elektriciteitsverbruik wordt in rekening gebracht tegen 0,15ct. per Kwh na vertrek. Het verbruik varieert afhankelijk van de tijd van het jaar en het gebruik van de zwembadverwarming en airconditioning. De gemiddelde elektriciteitskosten per week zijn $35-$50.
3. Het schoonmaken van de barbecue is niet inbegrepen in de schoonmaakkosten. We vragen je om de barbecue zelf schoon te maken na gebruik. Schoonmaken door ons schoonmaakteam kost $50 extra. We verstrekken verbruiksartikelen in de vorm van toiletpapier, afwasmiddel en vuilniszakken gratis aan alle gasten voor de eerste 2-3 dagen van je verblijf.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Vacation in Florida Inc.
Dhr. D. Lange

Dhr. D. Lange

Hallo, ik ben David, oprichter en eigenaar van VACATION IN FLORIDA INC. VACATION IN FLORIDA INC. is uw professionele contactpersoon als u een exclusieve en privévilla in het zonnige Cape Coral wilt huren. In de afgelopen jaren hebben we honderden tevreden klanten mogen verwelkomen en we bieden je graag een onvergetelijke vakantie in een van onze vakantiehuizen. Al onze huizen zijn zeer schoon, goed onderhouden en zeer goed uitgerust. Alle klanten die bij ons een huis boeken krijgen als dank een voucher van 10% voor bootverhuur. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we horen graag van je. Uw team van VACATION IN FLORIDA INC.


Andere accommodaties van Dhr. D. Lange

Alle accommodaties weergeven van Dhr. D. Lange

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 452670

Laatst bijgewerkt: 31.10.2023

Advertentie online sinds: 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/452670.htm

Dhr. David Lange

2700 SW 20TH AVE

33914 Cape Coral

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven