Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Sulzberg

Alpirsbach

Max.  6   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Gezellige bungalow in het Zwarte Woud
In een rustige wijk aan de rand van Alpirsbach in het Zwarte Woud wacht een vakantiehuis op je met alle voorzieningen voor een ontspannen vakantie. Met ongeveer 150 m2 woonoppervlak is het ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die de schoonheid van deze regio willen ontdekken.
De bungalow is een ruim toevluchtsoord dat geschikt is voor maximaal 6 personen. Het gebouw uit de jaren '60 is onlangs gerenoveerd en ingericht en verwelkomt je nu met een vriendelijke sfeer, ondersteund door eiken parket, natuurstenen vloeren en moderne meubels. De woonkamer nodigt je uit om te ontspannen, of je nu tv kijkt of gewoon samen zit, waar de avonden langer kunnen worden. In de volledig uitgeruste keuken kun je je eigen maaltijden bereiden en er vervolgens samen van genieten aan de grote tafel in het eetgedeelte.
De accommodatie heeft twee gezellige slaapkamers, die zorgen voor een goede nachtrust. Een extra afscheidbare kamer biedt nog meer slaapruimte voor twee gasten op een slaapbank. Hier is ook een bureau beschikbaar voor het geval je een ongestoorde plek nodig hebt om te werken en je te concentreren tijdens je verblijf.

Wellness en ontspanning
Ontspanning is hier een prioriteit, dankzij het saunagedeelte in de kelder van het huis. Geniet van de weldadige warmte van de sauna en verfris jezelf daarna onder de douche. Er is ook een wasmachine beschikbaar om je kleren schoon te maken als dat nodig is.
De badkamer heeft zowel een douche als een bad, dus je kunt zelf kiezen hoe je wilt ontspannen na een dag vol belevenissen in het Zwarte Woud. Bovendien is er een apart toilet bij de ingang.
Het afgeschermde terras aan de zuidkant van de bungalow biedt een rustige hoek om buiten te ontspannen. Geniet hier van je ochtendkoffie of avondgesprekken in alle privacy, met uitzicht op het glooiende landschap met zijn uitgestrekte naaldbossen.
De omgeving is perfect om te wandelen, fietsen en de natuur te verkennen. Het nabijgelegen Alpirsbach trekt bezoekers met zijn historische kloostercomplex en vriendelijke sfeer.
Boek je verblijf

Als je op zoek bent naar een comfortabel en praktisch vakantiehuis, dan is deze bungalow in Zuid-Duitsland de perfecte keuze. Het biedt alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, gecombineerd met de schoonheid en activiteiten die het Zwarte Woud te bieden heeft. Verheug je op een onvergetelijke tijd in deze charmante regio.

Wij heten u van harte welkom in uw thuis weg van huis!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het mooie centrum van Alpirsbach met zijn vele gezellige restaurants en biertuinen bereik je te voet in 15 minuten. Ook het historische kloostercomplex en de beroemde kloosterbrouwerij.
Het huis ligt in een rustige omgeving in de Schwarzwaldstad Alpirsbach (7000 inwoners). Het Zwarte Woud met zijn talrijke wandelpaden begint direct voor de deur en nodigt uit tot het maken van lange wandelingen, joggingrondjes, wandel- en mountainbiketochten. De oude binnenstad met zijn gezellige restaurants en biertuinen is te voet binnen een kwartier te bereiken. Zeer rustig gelegen. Idyllisch en dicht bij de stad.


Recreatiemogelijkheden

Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 31 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie können jederzeit von Ihrer gebuchten Reise zurücktreten. In diesem Fall berechnen wir als Entschädigung die folgenden anteiligen Mieten: -bis 30 Tage vor Anreise stornieren Sie kostenlos. - nach erfolgter Anzahlung, ab 30 Tage vor Reiseantritt: 20 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 7 Tage vor Mietbeginn: 80 % des Mietpreises Sämtliche Rücktritte müssen in Schriftform erfolgen. Maßgeblich ist jeweils das Eingangsdatum des Schreibens bei dem Vermieter.
Bei Reiseabbruch während des Aufenthaltes sind 100 % des Vertragspreises zu zahlen.
Erfolgt keine Kündigung und der Mieter reist nicht an, gelten die gleichen Bedingungen. Bei Nichtanreise ohne Ankündigung wird die Ferienwohnung 24 Stunden nach dem 
Anreisetermin wieder zur Vermietung frei gegeben. Ein Recht auf Bezug des Objektes besteht dann nicht mehr.
Wir empfehlen Ihnen den Abschluss einer Reiserücktrittkostenversicherung. Wenn Sie durch unvorhergesehene Ereignisse wie Unfall oder Krankheit Ihre Reise nicht antreten können oder außerplanmäßig beenden müssen, ersetzt diese Versicherung Ihnen einen großen Teil der Rücktrittskosten. Die Versicherung müssen Sie bis spätestens 14 Tage nach Abschluss der Buchung abschließen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Hartmann

Mevr. S. Hartmann

Als inwoner van het Zwarte Woud ben ik altijd naar mijn geboortestreek teruggekeerd. Tegenwoordig woon ik met mijn man en twee zonen in Stuttgart. In 2008 hebben we een wens in vervulling laten gaan en onze gedroomde vakantiewoning in Alpirsbach ingericht. Nadat we ons realiseerden hoeveel plezier we beleven aan het creëren van bijzondere plekken van welzijn en contact met onze gasten, hebben we andere buitengewone vakantiehuizen in het Zwarte Woud toegevoegd. Ik zou heel blij zijn als ik je een keer bij ons zou mogen verwelkomen!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 452796

Laatst bijgewerkt: 09.11.2023

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/452796.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven