Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Baumhaus Wesertal

Weserbergland

Max.  4   gasten
30m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
30m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om te verblijven? Wil je ontsnappen aan de drukte van alledag en een paar ontspannen dagen in harmonie met de natuur beleven?

Wij bieden je een prachtige boomhut op luchtige hoogte. Ons vakantiehuis ligt in een klein dorpje in het Weserbergland vis a vis de uiterwaarden van Hohenrode, een uniek natuurjuweel in een lus van de Weser. Daar kun je zeevogels kijken en met een beetje geluk de zeearend zien vissen.

Pure natuur wacht op je en het Weser-fietspad en vele excursie- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Een heerlijk groot terras nodigt uit om te ontspannen en biedt een prachtig uitzicht op de bergen van de Weser en het uiterwaardenlandschap.

Onze boomhut biedt je een ideaal uitgangspunt voor wandelingen, fietstochten, kanotochten op de Weser of allerlei bezienswaardigheden. Om te winkelen zijn de historische oude steden in Rinteln en de rattenvangerstad Hameln verleidelijk.

De boomhut is uitgerust met een keuken met fornuis en koelkast en een kleine badkamer met douche en toilet. De verwarming wordt verzorgd door moderne infrarood paneelverwarmers. Er is slaapruimte voor maximaal vier personen (twee tweepersoonsbedden). Eén slaapgelegenheid bevindt zich in het onderste woon-/slaapgedeelte, de andere in de bovenste slaapkamer, die je bereikt via een comfortabele trap.

Ons vakantiehuis is gebouwd in 2018 en wordt sinds april 2019 verhuurd aan gasten. Het is zeer modern en mooi ingericht en biedt alles wat belangrijk is voor een ontspannen vakantie.

De boomhut beschikt over gratis wifi en een telefoon. Verdere media-apparatuur is bewust achterwege gelaten.

Bekijk de foto's en controleer de beschikbaarheid. We kijken uit naar je komst!

Onze boomhut is gebouwd in en rond een oude kersenboom. De boom wordt echter niet belast, hij is verhoogd en gebouwd in een houten palen- en balkenconstructie. Als basis is gekozen voor schroeffundamenten om de wortels van de boom niet te beschadigen.

De gevel is gemaakt van geolied vurenhout, het dak van onbehandeld Canadees cederhout. Voor het grote terras kozen we larikshout. De toegang tot het huis is via een brede trap, erg handig en direct toegankelijk vanaf de privéparkeerplaats bij het huis.

Binnen vind je een modern en hoogwaardig interieur met badkamer en kitchenette, eethoek en een groot bed op de benedenverdieping. De bovenverdieping bereik je via een veilige trap met goede toegang, ingebouwd in een torentje. Daar bevindt zich de zolder met nog een groot bed. Een afsluitbaar kinderhek zorgt voor de veiligheid van de kleintjes.

Het hele huis is allergievriendelijk gebouwd, dit geldt voor alle gebruikte materialen. Daarom kunnen we helaas geen honden toelaten in het huis. Onze excuses aan alle hondenbezitters, maar er zijn helaas veel gasten die hier een probleem mee zouden hebben.

Het vakantiehuis is ontworpen voor vier personen - klein of groot - en bevat alles wat je nodig hebt qua uitrusting: Fris opgemaakte bedden, voldoende handdoeken en badkamerartikelen en alles wat je nodig hebt in de keuken. Voor contact met de buitenwereld kun je gebruik maken van onze gratis Wi-Fi en telefoon (vaste lijn gratis incl.).

Het hele terrein (750 m²) staat exclusief tot je beschikking. Het bestaat voornamelijk uit groen en een wilde bloemenweide, is volledig omheind en biedt ruimte voor kinderen om te spelen. Er is een schuurtje beschikbaar voor het stallen van fietsen.

Ons gastenboek en onze Wi-Fi-welkomstpagina informeren je over winkelmogelijkheden in de buurt, leuke restaurants, geweldige wandelmogelijkheden, het uiterwaardenlandschap aan de Weser en vele andere leuke dingen die je bij ons kunt beleven.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Skilift over 50 km

over 50 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 65 km Hannover HAJ

65 km

Station 8 km Rinteln

8 km

Snelweg-afrit 13 km Bad Eilsen

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De boomhut ligt in het dorp Hohenrode, dat bij Rinteln hoort. Vanaf de top kijk je direct neer op de gelijknamige uiterwaard, een natuurbeschermingsproject van de NABU. Het uiterwaardenlandschap ligt in een lus van de rivier de Weser, herbergt veel verschillende vogelsoorten, waarvan sommige zeer zeldzaam, en is een belangrijk rust- en overwinteringsgebied voor trekvogels.

Het is ingebed in het natuurpark Weserbergland, het noordelijke middelgebergtelandschap van Nedersaksen. Het landschap van het natuurpark Weserbergland wordt gekenmerkt door de loop van de rivier de Weser, uitgestrekte bossen en prachtige uitzichten op een gevarieerde omgeving.

Hohenrode is een van de oudste kerkdorpen in de Wezer-vallei en werd al genoemd in verband met de stichting van het klooster Möllenbeck in 896. De meer dan 1000 jaar oude kerk met romaanse, gotische en barokke elementen getuigt van deze lange geschiedenis.

Rinteln ligt ongeveer 8 km ten westen langs de Weser. Met zijn kleine maar fijne oude stad wordt de stad beschouwd als een juweeltje van de Wezerrenaissance (1520 tot 1620). Het historische centrum met het marktplein is prachtig versierd met oriëlen, Welshe gevels, schelpornamenten, waaierrozetten, voluten, kroonlijsten en veel vakwerk. Hier vind je alle noodzakelijke winkelvoorzieningen. In Exten - op de heenweg (4 km) - zijn ook twee bakkerijen.

Hameln ligt op ongeveer 19 km afstand, aan de rivier de Weser in oostelijke richting. Hamelen kreeg wereldwijde bekendheid door de exodus van de "Hämel-kinderen" (1284), waaruit later de beroemde rattenvangerlegende is ontstaan. Tot op de dag van vandaag is Hamelen wereldwijd bekend om dit verhaal en trekt het elk jaar vele toeristen naar de historische oude stad. De prachtige gebouwen uit de Wezerrenaissance zijn vandaag de dag nog steeds te bewonderen en karakteriseren de flair van de oude stad, die zeker een bezoek waard is.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 12:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijzen gelden het hele jaar door en zijn ook onafhankelijk van de dag van de week.

Het minimum verblijf is 3 nachten.

De prijs geldt ongeacht het aantal overnachtende gasten (max. 4). De boomhut wordt altijd in zijn geheel verhuurd.

Bij een verblijf van meer dan 6 nachten geldt het gereduceerde tarief van de weekprijs ook voor alle overige nachten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 45 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Nach Buchung sind 30% als Anzahlung zu leisten, der Rest ist 14 Tage vor Ankunft fällig. 100% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 45 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 75% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 30 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 50% der gezahlten Anzahlungen sind rückerstattbar wenn 15 Tage vor Ankunft oder früher storniert wird. 0% Rückerstattung bei späterer Stornierung.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. W. Perk

Dhr. W. Perk

Neem gerust contact met ons op! Kijk eens rond op onze site en bekijk de beschikbaarheid. We kijken uit naar je komst!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 453778

Laatst bijgewerkt: 12.10.2023

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/453778.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 45 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven