Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

La Petite Dame by Lake Maggiore

Verbania Pallanza

Max.  2   gasten
75m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
75m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij vakantiehuis La Petite Dame aan het Lago Maggiore, een oase van rust en ontspanning omgeven door groen, op slechts 100 meter van het schilderachtige Lago Maggiore, in Verbania Pallanza, Italië.

Dit charmante vakantiehuis van 75 m² met een privétuin van 160 m² is geschikt voor 2/3 personen.

La Petite Dame bevindt zich op de tussenverdieping van een elegante, volledig gerenoveerde historische villa en heeft een onafhankelijke voetgangersingang; een aangrenzende privéparkeerplaats zorgt voor maximaal comfort tijdens je verblijf.

Een voetgangerspad leidt naar de privétuin en een paar treden leiden naar de lichte woonkamer met een comfortabele en grote bank, een grote eettafel, een flatscreen smart tv; de open keuken is uitgerust met alle benodigde keukengerei en apparatuur.

In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en een fauteuil die kan worden omgebouwd tot een comfortabel eenpersoonsbed om eventueel een derde gast te herbergen. Vanuit de slaapkamer kom je in de inloopkast, die is uitgerust met een ladekast, twee planken, kleerhangers en ook een kluis.

De privébadkamer heeft een douche, een bidet en een groot, licht raam. De badkamer heeft nog steeds een deel van het originele, perfect bewaarde houten plafond, dat is versierd met een originele smeedijzeren lamp.

Geniet van het uitzicht op de privétuin van de Petite Dame, de bergen en de botanische tuin van Villa Taranto vanaf het overdekte terras, uitgerust met tafel en stoelen, een ideale plek om buiten te ontspannen en te genieten van een aperitief of een romantisch diner bij zonsondergang.

Ontspan in de uitnodigende en rustige tuin, tot je exclusieve beschikking, uitgerust met ligstoelen, tuinstoelen en parasol, ideaal voor aangename momenten van ontspanning in de buitenlucht. Bereid heerlijke buitenbarbecues met de barbecue die tot je beschikking staat en geniet ervan op het terras.

La Petite Dame is voorzien van alle moderne gemakken, zoals vaatwasser, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, beddengoed, strijkijzer en strijkplank, waslijn, haardroger, kluis, smart TV en Wi-Fi. Het vakantiehuis is ook geschikt voor langdurig verblijf.

La Petite Dame is alleen geschikt voor niet-rokers. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is niet mogelijk om feesten te organiseren.

Mis de kans niet om te verblijven in dit mooie vakantiehuis aan het Lago Maggiore en ontdek de wonderen van deze fascinerende regio. Boek nu je droomvakantie in La Petite Dame!
Licentie- of registratienummer: 10307200596

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (190x160 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 65.5 km Malpensa International Airport

65.5 km

Station 6.5 km Laveno Mombello

6.5 km

Snelweg-afrit 10 km Baveno, Stresa

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Gelegen aan het Lago Maggiore - 100 m. van het meer - 10 m. van de Botanische Tuin Villa Taranto - 100 m. van het fietspad.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

EEN EXCLUSIEVE LOCATIE

La Petite Dame ligt op slechts 100 meter van de oever van het Lago Maggiore, een plek van zeldzame schoonheid waar het rijke culturele erfgoed samenkomt met de ongerepte natuur van dit bijzondere gebied vlakbij de Alpen. Het Lago Maggiore strekt zich uit tussen Piemonte en Lombardije, op korte afstand van Milaan en de Zwitserse grens. Het uitstekende klimaat, het adembenemende landschap en de Borromeo Eilanden maken het tot een unieke en betoverende omgeving met een rijkdom aan historische villa's en luxe eigendommen, omgeven door een schilderachtig landschap en een romantische ziel.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS

La Petite Dame maakt deel uit van een elegante historische villa, onlangs volledig gerenoveerd, in een suggestieve omgeving van zeldzame schoonheid in Verbania Pallanza, op slechts 100 meter van het meer en grenzend aan de beroemde botanische tuinen van Villa Taranto.

De oorspronkelijke villa was het landhuis van Antonio Cappelletto, de eerste beheerder van de Botanische Tuinen van Villa Taranto.
Het was ook de plek waar voormalig premier Giulio Andreotti, een persoonlijke vriend van de landgoedbeheerder, kwam om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Daarom waren een slaapkamer en badkamer in de villa altijd exclusief gereserveerd voor de premier, met ramen die uitkeken op de privétuin van de Petite Dame!

ALLES BIJ DE HAND

La Petite Dame combineert een groene oase van rust dicht bij het meer met de mogelijkheid om te varen op het meer, te wandelen of fietsen op de fietspaden die langs het meer of door groene weiden en bossen lopen, kanoën, water- en bergsportactiviteiten, golfen of tennissen, en zelfs genieten van gastronomische gerechten vergezeld van kwaliteitswijnen!

Op 100 meter ligt het schilderachtige fietspad dat langs het meer loopt en La Petite Dame verbindt met Villa Giulia, het centrum van Pallanza en Feriolo.

Op een minuut lopen ligt de opstapplaats voor cruises over het meer naar de Borromeo Eilanden en andere toeristische plaatsen, zoals Stresa en Baveno, die bezocht kunnen worden met een hop-on hop-off tour, en op slechts twee minuten rijden ligt de opstapplaats voor de veerboten naar de Lombardische oever van het Lago Maggiore en vanwaar het mogelijk is om te paragliden.

Direct tegenover en grenzend aan La Petite Dame liggen de wereldberoemde botanische tuinen Villa Taranto, die een wandeling over de paden waard zijn om zeldzame botanische soorten en natuurlijke schoonheid te bewonderen.

Voor wandelaars zijn er talloze wandelingen in de nabijgelegen bergen.

Er is een golfclub op 8 km afstand bij het betoverende Mergozzo meer met een prachtig uitzicht op de Alpen.

Er is ook een avonturenpark met panoramisch uitzicht op het meer en een tokkelbaan omgeven door groen.

La Petite Dame biedt het voordeel dat het in een rustige en exclusieve woonwijk ligt, met restaurants, supermarkten en winkels op korte loop- of rijafstand.

La Petite Dame is een ideale en unieke accommodatie aan het meer, omgeven door groen, waar onze gasten worden uitgenodigd om een ontspannen en exclusieve vakantie door te brengen aan het Lago Maggiore.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf La Petite Dame-Lake Maggiore
Familie P. Roberta

Familie P. Roberta

Wij zijn Roberta en Marco en heten je van harte welkom in de Petite Dame om je kennis te laten maken met de schoonheid van de plek en uitleg te geven over de talloze lokale culturele, sportieve en gastronomische mogelijkheden. Als je van het buitenleven houdt, kun je je auto vergeten, want de Petite Dame is perfect gelegen voor alles wat belangrijk is en we zullen je alle informatie geven die je nodig hebt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze oase van rust!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 454371

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/454371.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven