Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

HENT AR MOR

BRETAGNE, CÔTES D ARMOR

Max.  6   gasten
155m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
155m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Beleef een onvergetelijke vakantie in het vakantiehuis HENT AR MOR in TRELEVERN. Dit prachtige vakantiehuis, dat vanuit alle kamers een adembenemend uitzicht op zee biedt, ligt aan de beroemde Roze Granietkust (op de GR34 wandelroute). Je zult zo blij zijn met dit fantastische uitzicht op zee! De villa biedt uitzonderlijk comfort met onder andere een enorme master suite, die ook een fantastisch uitzicht biedt op de kust voor de kust. Je zult gemakkelijk kunnen ontspannen dankzij de 160 vierkante meter ruimte voor maximaal 6 gasten (3 slaapkamers, 3 badkamers en 2 woonkamers) Het pad voor het huis leidt naar een prachtig zandstrand dat op slechts 200 meter afstand ligt! Gewoon geweldig!

Het huis is uitgerust met verschillende voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Parkeer je auto comfortabel in de garage of op de parkeerplaats en geniet van de rust in de tuin of op het terras. Op koelere avonden zorgt de open haard voor een gezellige sfeer. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat, zodat je gemakkelijk je favoriete gerechten kunt bereiden. Een televisie, wasmachine, wasdroger, babybedje en kinderstoel zijn ook beschikbaar. Beddengoed kan apart worden geboekt (je hebt de optie om huishoudlinnen te huren (€25 per tweepersoonsbed en €15 per klein bed) en eindschoonmaak (€180) tegen een toeslag.

Er zijn 2 fietsen beschikbaar voor actieve vakantiegangers, terwijl het WLAN, het strijkijzer en de haardroger zorgen voor je dagelijkse behoeften. Langdurige verhuur is mogelijk en het huis is uitsluitend voor niet-rokers. Huisdieren zijn niet toegestaan, evenmin als feestjes.

De foto's tonen de schoonheid van de omgeving en het liefdevolle ontwerp van het vakantiehuis. Het adembenemende landschap met strand, bergen, meer en bomen nodigt uit tot het maken van lange wandelingen en fietstochten. Het moderne interieur met hoogwaardige meubels, comfortabele bedden en een volledig uitgeruste keuken zorgt voor een gezellige sfeer.

Ontspan in de woonkamer met uitzicht op de zee en de tuin of geniet van een heerlijke maaltijd aan de eettafel met uitzicht op de prachtige zee. Vakantiehuis HENT AR MOR is de ideale plek voor een ontspannen vakantie in TRELEVERN. Boek vandaag en kijk uit naar onvergetelijke momenten in dit droomvakantiehuis!

Het huis ligt in Trélévern, een klein dorp (met bakker, slagerij...) en is een paradijs voor schelpdierenverzamelaars en krabbenvissers. Op slechts een paar kilometer van de beroemdste badplaats van de Côtes d'Armor, Perros Guirec (waar de indrukwekkende rotsformaties van Ploumanac'h zich bevinden), van Treguier, Pontrieux, Penvenan, Port Blanc, Paimpol, de eilanden Brehat, Ile Grande, of Renote...
Fotografen vinden hier talloze mooie motieven voor hun vakantieherinneringen.

Neem voor meer informatie contact met me op via e-mail () of telefoon.

Veel plezier in Hent Ar Mor !

Nadia

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x190 cm)
Eenpersoonsbed (90x190 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 13 km aéroport de Lannion

13 km

Station 15 km Gare de Lannion

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontdek Trélévern, een charmant dorpje in Bretagne, ideaal voor natuur- en cultuurliefhebbers.

Het huis ligt in Trélévern, een klein dorpje (met bakker, slager, een kleine kruidenierswinkel, restaurants, koffie). Trélévern is een paradijs voor mosselverzamelaars en krabbenvissers. Met zijn pittoreske haventje Port l'Epine biedt het een kleine oase van rust;
op slechts een paar kilometer van de beroemdste badplaats van de Côtes d'Armor, Perros Guirec (waar zich de indrukwekkende rotsformaties van Ploumanac'h bevinden). Hier vind je een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, talloze watersporten, een thalassotherapiecentrum, mooie boetiekjes en veel crêperieën en restaurants. De naburige steden Treguier en Pontrieux, Penvenan, Port Blanc... zijn zeker een bezoek waard, net als de vissershaven van Paimpol. We raden ook een dagtocht aan naar de eilanden Brehat, Ile Grande of Renote...


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 1500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed wordt niet aangegeven, maar kan worden bijgeboekt (25€/groot bed, 15€/klein bed, 10€/persoon voor handdoeken): de bedden worden dan opgemaakt
Eindschoonmaak: 180€ (anders zelf doen)
Toeristenbelasting 2€ per nacht/persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Vertragsunterzeichnung bindet beide Parteien unwiderruflich. Ohne die schriftliche Zustimmung der Parteien ist keine Kündigung möglich. Verzichtet der Mieter auf die Miete, bleibt er für die gesamte Miete haftbar.

meer informatie:

Het huis ligt in een doodlopende straat, op 200 meter van het strand, tegenover de familiecamping les 7 îles;
Het huis heeft 4 sterren; hoge kwaliteit bedden, meubels..., zeer rustige locatie

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en drinkpartijen is verboden in dit huis
Jeugdgroepen niet toegestaan.
Rookvrije accommodatie.
Honden of huisdieren zijn niet toegelaten.
Niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit.
De borg moet contant of per bankoverschrijving betaald worden (1500€)
Opladen van elektrische voertuigen niet mogelijk


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2023

Jens V. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis aan zee

We waren eind maart/begin april 2023 met vier personen in het huis van Nadia, "Hent Ar Mor" in Trélévern en hebben daar twee zeer mooie weken doorgebracht.
Het huis is zeer ruim en iedereen vond zijn eigen plekje waar je je even kon terugtrekken.
Het hoogtepunt is zeker de grote, open en lichte woonkamer inclusief keuken: een mooie grote eettafel met comfortabele stoelen, een comfortabele en modern ingerichte keuken waar we niets tekortkwamen, en tot slot ook een gezellige zithoek met fauteuil, bank, open haard en tv, waarop echter geen Duitse zenders te ontvangen waren, maar daarvoor ga je immers ook niet naar Bretagne :-). Dankzij het stabiele wifi was mediacomsumptie via internet probleemloos mogelijk.
Ook het prachtige uitzicht op de zee en de getijdenwisseling vanuit bijna elke kamer van het huis was prachtig, of het nu op de begane grond of in de slaapkamers op de bovenverdieping was. De bedden waren ook zeer comfortabel en omdat de straat voor het huis een doodlopende weg is, was het zowel overdag als 's nachts erg rustig.
Vanuit het huis kom je via de doodlopende weg langs de camping (links of rechts) na 200m bij de zee en kun je prachtige wandelingen langs de zee maken voor kilometers lang. Maar natuurlijk biedt ook de omgeving tal van aantrekkelijke bestemmingen. We waren met name onder de indruk van de enorme baai bij Saint-Michel-en-Grève. Groot (natuur-)spektakel!
Het dorp Trélévern zelf was in het voorseizoen nog erg rustig. Er is wel een goede bakker, maar voor grotere boodschappen kun je waarschijnlijk beter naar Perros of Lannion gaan.
Last but not least, Nadia is een zeer vriendelijke gastvrouw die elke vraag zeer snel en hoffelijk heeft beantwoord en ook veel toeristische tips heeft gegeven. We kunnen de accommodatie dus van harte aanbevelen aan iedereen en zullen dit jaar zelf ook weer bij Nadia verblijven.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. N. Menguy:

Lieber Jens, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung ! Es war mir eine wahre Freude , sie bei Hent Ar Mor Villa Willkommen zu heissen , und es freut mich sehr, dass Sie zurück in diesem Jahr kommen ?. Mit freundlichen Grüssen und bis bald! Nadia


Contactpersoon

Mevr. N. Menguy

Mevr. N. Menguy

Mijn naam is Nadia, en ik spreek een beetje Duits, Engels en Pools; ik kom uit Trélévern en ik heb dit huis gekocht omdat ik van de plek hou, en het uitzicht op zee is zo geweldig!


meer informatie

Objectnummer: 456761

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/456761.htm


«HENT AR MOR» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven