Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Chalet Bellevue

Je luxe biotoop hoog boven het dal in Leine/Weserbergland (Nedersaksen)

Max.  4   gasten
96m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
96m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek ons charmante vakantiehuis "Chalet Bellevue" in Delligsen-Hohenbüchen, de perfecte vakantiebestemming voor maximaal 4 personen. Op 96 vierkante meter woonoppervlak vind je 1 grote, comfortabele woonkamer, 2 gezellige slaapkamers, 1 grote serre met een uitgebreide bibliotheek, ergometer en tal van spelletjes en 1 badkamer, omgeven door een prachtig natuurlandschap met uitzicht op bergen en heuvels.

Geniet van je ochtendkoffie op het balkon terwijl je de frisse lucht en het prachtige uitzicht op het omliggende platteland inademt. Je kunt ontspannen en tot rust komen in de ruime tuin. Er is een barbecue-grill beschikbaar voor barbecue-avonden. Er is ruimte voor je auto op de afsluitbare parkeerplaats bij het vakantiehuis (2 parkeerplaatsen). Er is ook een afsluitbare schuur voor je motor of fiets.

Het 3 terras nodigt uit tot gezellig samenzijn, terwijl de houtkachel binnen in het chalet voor een gezellige sfeer zorgt. De airconditioning garandeert aangename temperaturen, zelfs op warme dagen. In de moderne keuken vind je alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Beddengoed is aanwezig voor je verblijf.

Entertainment wordt geboden door een UHD/4k tv, gratis, snel WiFi (100 Mbit/s), een Sony Playstation 4 en een concertgitaar. Een wasmachine, strijkijzer en haardroger zijn ook beschikbaar. Minimale huurperiode 3 maanden, maximale huurperiode 6 maanden. Chalet Bellevue is een rookvrije woning en nadrukkelijk geen feestlocatie!

Laat je inspireren door de 19 foto's die je een kijkje geven in de liefdevol ingerichte kamers en de idyllische omgeving van het vakantiehuis. Ontdek de verscheidenheid aan flora in de omgeving, de gezellige woonkamer met houten elementen en de uitnodigende keuken. Beleef een onvergetelijke vakantie in Chalet Bellevue en geniet van de schoonheid van de natuur in Delligsen-Hohenbüchen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 60 km Hannover (HAJ)

60 km

Station 6 km Alfeld

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis met het groene platte dak ligt boven het kleine dorpje Hohenbüchen in de regio Leine/Weserbergland in het district Holzminden (Nedersaksen). Het ligt direct naast het bos en biedt een prachtig en onbelemmerd uitzicht op het dorp, de weiden en velden in het dal en de beboste heuvels van de Leine en het Weserbergland.

Afstanden:

- Delligsen (Rewe, Aldi, bakker, restaurants, apotheek etc.) 3 km
- Alfeld 6 km
- Hameln 41 km
- Bodenwerder 28 km
- Eschershausen 13 km
- Hildesheim 40 km
- Hannover 50 km
- Einbeck 21 km
- Grünenplan 4 km
- Duingen 6 km
- Holzminden 32 km
- Gronau 19 km
- Bad Salzdetfurth 27 km
- Northeim 43 km
- Göttingen 64 km


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 12:00
Uitchecken: 12:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze prijs is "All Inclusive", dat wil zeggen inclusief verwarming, elektriciteit, internet, water, brandhout, kampeerplaatsen, eindschoonmaak, enz.

Wijze van betaling: 50% binnen 5 werkdagen na boeking (bankoverschrijving of PayPal), 50% contante betaling bij sleuteloverdracht ter plaatse.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving
PayPal
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-11-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Gutowski

Dhr. J. Gutowski

Welkom in ons "Chalet Bellevue", je groene biotoop hoog boven het dal. Geopend voor het herfst/winterseizoen 2023 na uitgebreide renovatie/opknapbeurt en complete en hoogwaardige nieuwe inrichting in de zomer van 2023. Dit "Chalet Bellevue" voldoet aan je hoge verwachtingen. In dit volledig uitgeruste huis midden in een parkachtige tuin van ca. 1.500 m², die exclusief tot je beschikking staat, met een ver uitzicht tot 30 kilometer, kun je 3-6 maanden lang loskomen van werk en stress. Vanaf het overdekte balkon op het zuidwesten of een van de drie terrassen kijk je tot ver in het dal. Achter het huis leidt een poort direct naar het aangrenzende bos en naar de beroemde Ith-Hils wandelroute. De gelijkvloerse houten bungalow werd midden jaren zestig gebouwd en is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid. In 2018 zijn de 3 kamers samengevoegd met een ruime serre, die ook geschikt is voor vergaderingen en conferenties. De moderne inbouwkeuken is van alle kleine en grote gemakken voorzien. Naast de centrale verwarming is er een gezellige houtkachel en kan de ruime woonkamer ook naar wens worden getemperd via airconditioning. De ruime keuken doet ook dienst als eetkamer - koken en eten met uitzicht op de vallei! Naast de royale woonkamer met panoramische ramen van vloer tot plafond, zijn er twee volledig ingerichte nieuwe slaapkamers, elk met een kingsize bed (200x180cm) en praktische en ruime inbouwkasten. Op het terrein zijn er 2 parkeerplaatsen zonder extra kosten, een ruime, afsluitbare en verlichte berging voor je fietsen of motoren en een tuinhuisje met terras direct aan het bos. Voor het huisje ligt een vijver met veel waterlelies, omringd door een weelderige biotoop van verschillende planten, bloemen, struiken, fruit-, noten- en sierbomen. Dit romantische en inspirerende toevluchtsoord maakt deel uit van een rustig vakantiegebied waarvan het vredige karakter geschikte bewoners aantrekt. Het is nadrukkelijk geen feestlocatie.


meer informatie

Objectnummer: 456845

Laatst bijgewerkt: 22.11.2023

Advertentie online sinds: 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/456845.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven