Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Simonsberg

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Stofzuiger
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 7.5 km

7.5 km

Station 7 km

7 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


155 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Conny M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren letzte Woche im schönen Ferienhaus und haben uns total wohl gefühlt. Wir kommen auf jeden Fall wieder!

Kathrein S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Das Häuschen hat gehalten, was die Beschreibung versprochen hat und war sehr liebevoll eingerichtet. Wir haben uns wohl gefühlt und kommen bestimmt mal wieder.

Doreen T.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Geachte dames en heren, ik heb een fijn en ontspannen verblijf gehad in jullie zeer gezellige vakantiehuis. Naast de bovenstaande beoordelingen wil ik ook benadrukken dat honden in de tuin de mogelijkheid hebben om vrij te rennen. Het enige kritiekpunt dat ik heb, is de lekkende douche waardoor het water altijd kon weglekken. Met vriendelijke groeten.

Marijke E.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het goed gesneden vakantiehuis is smaakvol ingericht en biedt alles wat je nodig hebt qua uitrusting. Het is schoon en heeft een knusse kleine tuin. De open haard straalt gezelligheid uit. Een ster minder vanwege de verouderde verwarmingssystemen of nachtstroomovens, hier zou vloerverwarming op de lange termijn misschien passender zijn. Toch zou ik het huis aanbevelen! De boeking via het agentschap verliep absoluut soepel en vriendelijk.

Claudia J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Wij (dat waren 3 volwassenen en 2 honden) hebben een heel mooie en ontspannen week doorgebracht in het huis Biike en we hebben ook niets gemist qua uitrusting. Misschien een kleinigheid, namelijk het ontbijtservies zou moeten worden aangevuld. 2 kopjes waren lek en er waren slechts 4 of 5 ontbijtborden. Verder kunnen we ons heel goed voorstellen om weer terug te komen!

Astrid T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is goed onderhouden en zeer goed uitgerust. Er ontbreekt niets. De tuin met terras is mooi afgeschermd en onze 3 honden vonden het heel leuk om te spelen. Ik zou een zijde van het beweegbare hek bij de voorkant van het huis plaatsen, dan zou het hele grasveld om in te spelen en omheind zijn. Het enige nadeel was de onaangename muffe geur bij het betreden van het huis, maar die verdween na een tijdje luchten. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld en kunnen Biike alleen maar aanbevelen.

Birgit P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

7 dagen verbleven we (2 volwassenen en 2 honden) in dit vakantiehuis. Openen, naar binnen gaan, comfortabel voelen. Zo voelden we ons precies. Het bed is zeer comfortabel! Alles wat we nodig hadden om ons comfortabel te voelen, was aanwezig. Maanden voor de aankomst huurden we fietsen en een hondenaanhanger bij de fietsverhuur in Hussum. Deze werden bij ons afgeleverd en weer opgehaald. Wie met een hond reist, zou beslist een uitstapje moeten maken naar het hondenstrand in Sankt Peter Ording. Zo iets geweldigs, uitgestrekt hebben we nog nooit gezien. Ter plaatse hebben we deze accommodatie alweer geboekt voor volgend jaar. P.S. De sleutel voor de schuur vind je in de eerste gang in de sleutelkast.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de totaalindruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Ligging en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Ligging en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. De locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5 sterren. Aanbevolen en we plannen om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en de voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5 sterren. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen wat spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algemene indruk van een 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen wat spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de totaalindruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer terug te komen.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dat doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en wij plannen ook om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen er ook weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de aankomst waren geweldig. De locatie en de voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. De locatie en de voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Enkel een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. De locatie en de voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Ligging en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert niet de algemene indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Ook de locatie en de faciliteiten. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en het reizen waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Kan worden aanbevolen en we zijn van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het afhandelings- en reisproces was geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen verliepen geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin(huis) had iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin konden iets beter zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had wat beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algemene indruk van 5. Het is aanbevolen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet niet af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dit vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we plannen ook om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Een aanrader en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algemene indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algemene indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daar naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en reizen waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algemene indruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Het wordt aanbevolen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen wat spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en het reizen was geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dit vermindert niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk niet van 5. Het is aan te bevelen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Slechts een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de totale indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Slechts een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin zouden iets beter kunnen zijn geweest. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algemene indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin zouden iets beter kunnen zijn geweest. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en het verblijf waren super. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat heeft geen invloed op de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Verwerking en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst was geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer heen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afwikkeling en aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. De locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Het is aan te raden en we zijn ook van plan om weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Regeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren super. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de totale indruk niet van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het afhandelen en aankomen was geweldig. De locatie en de voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het proces en de aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit vermindert niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen wat spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat vermindert niet de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen ook om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk niet van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin konden iets beter zijn geweest. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Slechts een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daar naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. De locatie en de uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Verwerking en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter gekund. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we hebben ook plannen om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Is aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Een aanrader en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren super. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden wat beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van een 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (conditie) hadden iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) konden iets beter zijn geweest. Maar dit doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aan te raden en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden wat beter kunnen zijn. Dat doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we zijn ook weer van plan om daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afwikkeling en reis waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en reis waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Het wordt aanbevolen en we zijn ook van plan om terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dit vermindert echter niet de algemene indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om weer terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reizen waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had beter kunnen zijn. Maar dit vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om terug te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin kon iets beter zijn geweest. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden beter kunnen zijn. Dit doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. De locatie en de faciliteiten ook. Het enige dat beter had kunnen zijn, waren een paar spinnenwebben en de tuin (staat). Maar dat vermindert niet de algehele indruk van 5. Aan te bevelen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit doet geen afbreuk aan de algehele indruk van een 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en aankomst waren geweldig. De locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algemene indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Dat doet echter geen afbreuk aan de algehele indruk van een 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afwikkeling en reis waren geweldig. Locatie en voorzieningen ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en aankomst waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Dat vermindert echter niet de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren super. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we plannen ook weer daarheen te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Verwerking en aankomst waren geweldig. Locatie en uitrusting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) hadden iets beter kunnen zijn. Maar dit vermindert de algehele indruk van 5 niet. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer naartoe te gaan.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De verwerking en de reis waren geweldig. Locatie en inrichting ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn ook van plan om daar weer te verblijven.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Afhandeling en reis waren geweldig. Locatie en faciliteiten ook. Er waren echter een paar spinnenwebben en de tuin (staat) had iets beter kunnen zijn. Dit doet echter niets af aan de algehele indruk van 5. Aanbevolen en we zijn van plan om daar weer te verblijven.

Astrid T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Het huis is goed onderhouden en zeer goed uitgerust. Er ontbreekt niets. De tuin met terras is mooi afgeschermd en onze 3 honden vonden het erg leuk om te spelen. Ik zou de ene kant van het verplaatsbare hek aan de voorkant van het huis plaatsen, dan kan het hele grasveld bespeeld en omheind worden. Het enige nadeel was de onaangename muffe geur bij het betreden van het huis, maar na langdurig ventileren was deze verdwenen. We voelden ons zeer comfortabel en kunnen Biike alleen maar aanbevelen.

Claudia J.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We (dat waren 3 volwassenen en 2 honden) hebben een erg mooie en ontspannen week doorgebracht in het huis Biike en hebben ook niets gemist wat de uitrusting betreft. Misschien een kleinigheid en dat is dat het ontbijt servies weer moet worden aangevuld. 2 kopjes waren lek en er waren slechts 4 of 5 ontbijtbordjes. Anders kunnen we ons heel goed voorstellen om weer terug te komen!

Lioba E.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We waren twee weken in september in Simonsberg en hadden een heerlijke ontspannen vakantie, alles wat je nodig hebt is er, het mooie stadje Husum naast de deur. We voelden ons helemaal op ons gemak en komen graag terug!

Birgit P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

7 dagen lang verbleven we (2 volwassenen en 2 honden) in dit vakantiehuis. Openmaken, naar binnen gaan, comfortabel voelen. Dat is precies hoe we ons voelden. Het bed is zeer comfortabel! Alles wat we nodig hadden om ons op ons gemak te voelen, was aanwezig. Maanden voorafgaand aan onze aankomst hebben we fietsen en een hondenkar gehuurd bij een fietsverhuurbedrijf in Hussum. Deze werden bij ons afgeleverd en weer opgehaald. Als je met een hond reist, moet je zeker een uitstapje maken naar het hondenstrand in Sankt Peter Ording. We hebben nog nooit zoiets geweldigs en uitgestrekt gezien. Ter plaatse hebben we deze accommodatie alweer geboekt voor volgend jaar.
P.S. De sleutel voor de schuur vind je in de eerste gang in de sleutelkluis.

Marcus B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De afhandeling en de reis waren geweldig. De locatie en de faciliteiten ook. Alleen een paar spinnenwebben en de tuin (toestand) had iets beter kunnen zijn. Maar dat doet geen afbreuk aan de algehele indruk van 5. Het is aan te bevelen en we plannen ook om daar weer naartoe te gaan.

Doreen T.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Geachte dames en heren,

Ik had een mooie en ontspannende verblijf in uw zeer gezellige vakantiehuis. Naast de beoordelingen die ik hierboven heb gegeven, wil ik ook positief benadrukken dat honden in de tuin de mogelijkheid hebben om vrij te kunnen rennen.
Het enige kritiekpunt dat ik heb, is de lekkende douche, waardoor het water altijd kon weglekken.

Met vriendelijke groet.

Marijke E.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Het goed gesneden vakantiehuis is smaakvol ingericht en biedt alles wat nodig is qua voorzieningen. Het is schoon en heeft een knusse, kleine tuin. De open haard zorgt voor gezelligheid. Er is een ster aftrek vanwege de verouderde verwarmingen of nachtopslagverwarming, hier zou vloerverwarming op de lange termijn misschien meer passend zijn.
Toch zou ik het huis aanraden!
Het boeken via het bureau verliep absoluut soepel en vriendelijk.


Contactpersoon

Bedrijf Ferien an der Nordsee GmbH & Co KG
Mevr. W. Volquardsen

Mevr. W. Volquardsen

Andere accommodaties van Mevr. W. Volquardsen

Alle accommodaties weergeven van Mevr. W. Volquardsen

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 457243

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/457243.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Simonsberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 155 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven