Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kröte 5

Wendland Elb-Ufer- Drawehn Lüneburger Heide

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

De moderne, gezellige vakantiewoning van 65 m² bevindt zich in het gerenoveerde huis met drie verdiepingen uit 1790 in de voormalige schuur en stal van de oude boerderij.
De vakantiewoning is gerenoveerd en ingericht met materialen uit de bouwbiologie. De ruime, hoge woonkamer met open vakwerk en glazen dorsvloer (Grot Dör) creëert een unieke sfeer. De eigentijdse inrichting biedt plaats aan maximaal 4 vakantiegangers, een uitbreiding tot 6 personen voor een korte vakantie is mogelijk met een slaapbank in het woongedeelte.

Ontdek het idyllische Wendland en breng je vakantie door in ons charmante appartement Kröte 5 in Waddeweitz. Het 65 m² grote appartement biedt plaats aan maximaal 4 gasten en heeft 1 woonkamer met geïntegreerde kitchenette, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Geniet van de voorzieningen van onze moderne flat, zoals de volledig uitgeruste kitchenette met vriezer, vaatwasser, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Beddengoed, een tv, een wasmachine, een strijkijzer en een haardroger zijn ook aanwezig voor je comfort.

Ontspan op het gezellige terras en gebruik de BBQ grill voor gezellige barbecue-avonden. Een kinderbedje en kinderstoel zijn beschikbaar voor onze jongere gasten. Gratis WLAN is natuurlijk inbegrepen. Je kunt je auto gemakkelijk parkeren op de eigen parkeerplaats van het hotel en dankzij de wallbox (elektrisch oplaadstation) kun je ook je elektrische auto probleemloos opladen. Er zijn ook fietsen beschikbaar om de prachtige omgeving te verkennen.

De vakantiewoning is omgeven door een schilderachtig landschap met veel planten, bomen en een beekje. De landelijke sfeer nodigt je uit om te ontspannen en tot rust te komen. Langdurige verhuur is mogelijk en het appartement is rookvrij.

Laat je inspireren door de liefdevol ingerichte kamers en het hoogwaardige interieur. De vakantiewoning maakt indruk met zijn lichte en vriendelijke sfeer, die wordt benadrukt door grote ramen en een harmonieus kleurenschema. In de gezellige woon- en slaapkamers vind je tal van leuke details, zoals planten, foto's en sfeervolle verlichting. De moderne badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.

Verken het Wendland op de aanwezige fietsen en ontdek de diverse fauna, zoals vogels, eenden en koeien in de directe omgeving van de vakantiewoning. Geniet van de rust die het Wendland kenmerkt en beleef een onvergetelijke vakantie in onze vakantiewoning Kröte 5 in Waddeweitz.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 12 km

12 km

Supermarkt 7 km

7 km

Restaurant 15 km

15 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 103 km Hannover

103 km

Station 14 km Bahnhof Schnega

14 km

Snelweg-afrit 57 km Lüneburg

57 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het dorp Kröte ligt in het westen van het district Lüchow-Dannenberg, een paar kilometer ten zuiden van de rijksweg B 493 (Lüchow-Uelzen). Hier liggen de eerste hellingen van de zogenaamde Hohe Drawehn. Het landschap is zacht glooiend en dicht bebost. Het dorp wordt omringd door weiden, velden en bossen. Deze idyllische omgeving is ideaal voor ontspannende fietstochten en lange wandelingen.
Het dorp zelf bestaat uit ongeveer 10 huizen en was vroeger een zogenaamd klein rond dorp. Vanuit Kröte bereik je met de auto in ongeveer 20 minuten de districtssteden Lüchow of Uelzen met alle winkelmogelijkheden, artsen, kantoren, scholen en een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten. Er is een verwarmd boszwembad in het nabijgelegen dorp Wittfeitzen.
Rustige locatie, want er is weinig doorgaand verkeer. Elk jaar broedt er een kraanvogelpaar in de buurt, die altijd in de velden te zien zijn en je het unieke van de natuur laten voelen met hun indrukwekkende paringsroepen.
Een uitstapje naar de Elbe en de vakwerkstadjes Hitzacker, Lüchow, Dannenberg of Salzwedel is ongeacht het weer de moeite waard. In Uelzen is er het Hundertwasser treinstation en een grote boerenmarkt op woensdag en zaterdag. De verhuurders geven graag verdere tips voor uitstapjes, wandelingen, fietstochten of culturele evenementen ter plaatse.
Adres: Bodo Plewe 29496 Kröte 5 Gemeente Waddeweitz
Met de auto: Vanuit het zuiden, westen en noorden via Uelzen in de richting van Lüchow op de B 493, na ca. 20 km rechtsaf na Kröte.
Vanuit het oosten via Lüchow richting Uelzen, na ca. 20 km linksaf. In het dorp ligt vakwerkhuis nr. 5 aan de rechterkant.
Met de trein naar het treinstation van Uelzen. (20 km), Schnega treinstation (12 km) Verder met de bus, taxi of fiets.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Tennis
Wandelen
Voetbal
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. B. Plewe

Dhr. B. Plewe

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 458367

Laatst bijgewerkt: 02.03.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458367.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven