Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 59 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het ruime, liefdevol en uitgebreid ingerichte en gezinsvriendelijke vakantiehuis boven het Gardameer biedt voldoende ruimte voor 4 gasten.

Ons vakantiehuis bevindt zich in het vakantiepark "Villaggio die Sunclass", ca. 500 m boven het meer en ligt zachtjes op een grote helling aan het einde van het plateau van Tignale in het natuurpark "Alto Garda Bresciano".
Het eerste wat opvalt en in je geheugen gegrift zal blijven, is het uitzicht op de tegenoverliggende bergketen Monte Baldo. Of het nu vanaf het terras is of vanuit de woonkamer, het uitzicht over het groene bos naar de bergketen is op elk moment van de dag fantastisch.
Het huis, met zijn afgelegen terras bij het zwembad, is rustig gelegen en is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Als romantisch stel, met vrienden of als gezin, iedereen vindt hier de juiste accommodatie.
De volledig uitgeruste keuken heeft voldoende servies en bestek, en het huis heeft ook een tv, radio, WiFi, reisgidsen, wandelbeschrijvingen, boeken, spelletjes en een barbecue. Het gratis zwembad ligt op loopafstand en je kunt ook koele drankjes en snacks kopen bij de kiosk terwijl je bij het zwembad ligt.
Tijdens het zomerseizoen kun je ook verse broodjes bestellen en deze 's ochtends ophalen bij de administratie/het zwembad
Vanaf het huis leidt een wandelpad naar het gezellige centrum van Gardola met zijn uitstekende pizzeria's en osteria's. Het is zeker de moeite waard om het centrum van Gardola te verkennen. Het is zeker de moeite waard om het centrum van Tignale te verkennen. In de zomer is er 's avonds altijd een programma met een kleine zomermarkt, live muziek, bingoavonden etc.
Als je van wandelen houdt, kun je ook op weg gaan naar de bergtop Cima Piemp met zijn berghut, de waterval van Tignale of Montecastello. Ontdek het charmante vakantiehuis Casa Vista Monte in Tignale, dat plaats biedt aan maximaal vier gasten in twee slaapkamers en een badkamer op 55 vierkante meter woonoppervlak. Het vakantiehuis is omgeven door een adembenemend berglandschap en biedt een verscheidenheid aan voorzieningen die je verblijf onvergetelijk zullen maken.

Begin je dag met een kopje koffie op het terras en geniet van de frisse berglucht en het adembenemende uitzicht. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Geniet van je maaltijden buiten aan tafel onder de bomen, omringd door de schoonheid van de natuur.

Het vakantiehuis heeft een prachtig aangelegde tuin, ideaal om te ontspannen en te genieten van de zon. Een BBQ grill is beschikbaar voor gezellige barbecue avonden. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar zodat je je auto veilig kunt parkeren.

Binnen in het huis vind je een gezellige sfeer met comfortabele meubels en een uitnodigende inrichting. Een tv en gratis WiFi zijn beschikbaar om je te vermaken. Een kinderstoel en babybedje zijn beschikbaar voor onze jongere gasten. De badkamer is uitgerust met een haardroger.

Vakantiehuis Casa Vista Monte biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Het is de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van de natuur en tegelijkertijd comfort en gemak te ervaren. Boek vandaag nog je verblijf en kijk uit naar onvergetelijke dagen in Tignale.
Licentie- of registratienummer: 017185-CNI-00557

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiepark aan het Gardameer hoort bij Gardola, de hoofdplaats van de gemeente Tignale, aan de rand van het natuurpark "Parco Alto Bresciano". Door de grote oppervlakte hebben alle bungalows in het complex een voldoende grote afstand tot hun buren.
Het grote zwembad (25 x 10 m) met omliggend zonneterras en parasols en ligstoelen (gratis) is het levendige centrum van het vakantiepark. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen: er is een apart kinderbad met een kleine glijbaan en een apart babybad. Tijdens het seizoen zijn er officiële badmeesters in dienst.

Het meer wordt afgewisseld door rustige baaien en levendige stadjes zoals Limone, Campione, Gargnano en Saló. Er liggen meer dan 20 pittoreske dorpjes direct aan de oevers, die ook per boot bereikbaar zijn. Maar het is ook de moeite waard om iets verder weg te reizen, want het Gardameer heeft nog veel meer te bieden. Bekende steden als Verona, Milaan en Venetië zijn zeker de moeite waard.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 59 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten als Entschädigung inklusive Bearbeitungsgebühr zu zahlen: o Bis 59 Tage vor Mietbeginn 10% des Mietpreises unabhängig von einer Weitervermietung o Bis 45 Tage vor Mietbeginn 50% des Mietpreises o Bis 21 Tage vor Mietbeginn 80% des Mietpreises o später als 21 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises Der Vermieter ist gleichfalls bemüht einen Nachmieter zu finden. Die Stornierung muss schriftlich erfolgen. Maßgebend ist der Zeitpunkt der Zustellung der Kündigung beim Vermieter. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab ist der gesamte Mietpreis zu zahlen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Graeve

Mevr. C. Graeve

Sinds begin 2023 zijn wij de eigenaren van Casa Monte Vista in het vakantiepark Villaggio di Sunclass/ Tignale. We hebben veel tijd geïnvesteerd in het inrichten en uitrusten van het huis naar onze wensen en ideeën. Dit huis is ons tweede huis in het vakantiepark. Onze kinderen brengen een groot deel van het jaar door in het huis met hun vrienden en kennissen. Vooral het nabijgelegen zwembad en de wandelmogelijkheden in de buurt spreken hen erg aan. We stellen de vrije periodes van het jaar graag ter beschikking aan geïnteresseerde reizigers, koppels en gezinnen. Ontdek het Gardameer en Tignale met zijn mooie hoekjes en bijzondere manier van leven. We hebben altijd goed contact gehad met onze gasten en zullen je bij boeking voorzien van een gedetailleerde routebeschrijving en de laatste informatie over het Gardameer, Tignale en ons vakantiepark. Voor, tijdens en na je verblijf zijn we natuurlijk altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, tips te geven of suggesties te doen.


Andere accommodaties van Mevr. C. Graeve


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458689

Laatst bijgewerkt: 24.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458689.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 59 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven