Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
141m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
141m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek ons mooie vakantiehuis Vitoria 29 in Teulada, een gezellige woning die plaats biedt aan maximaal 4 gasten in 141 vierkante meter woonruimte. Het huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, uitgerust met alle benodigde voorzieningen.

Vakantiehuis Vitoria 29 biedt een prachtige tuin die perfect is om te ontspannen op zonnige dagen. Een BBQ-grill staat tot je beschikking om te genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. Er is ook een zwembad, dat een welkome afkoeling biedt op warme dagen.

Er is een parkeerplaats beschikbaar voor uw voertuigen.

Het huis heeft verschillende ruime terrassen, ideaal voor een ontspannen ontbijt of een drankje 's avonds. De airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De volledig uitgeruste keuken heeft een vaatwasser, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat. Beddengoed is aanwezig en er is een tv voor uw vermaak. Een wasmachine, strijkijzer en haardroger zijn ook beschikbaar.

Een kinderstoel is beschikbaar voor onze jongere gasten. Het huis heeft WLAN zodat je altijd online kunt blijven. Langdurige verhuur is mogelijk en het huis is rookvrij.

Het interieur is stijlvol en gezellig, met hoogwaardige houten vloeren en stijlvolle verlichting. De slaapkamers zijn gezellig en nodigen uit om te ontspannen. De badkamers zijn modern en voorzien van alle benodigdheden. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om te koken.

Vakantiehuis Vitoria 29 in Teulada is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Boek vandaag nog je verblijf!
Licentie- of registratienummer: VT-497832-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2.6 km

2.6 km

Supermarkt 1.1 km

1.1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 92 km Alicante

92 km

Station 5.2 km Estación de Teulada

5.2 km

Snelweg-afrit 10 km Salida 63 - Benissa

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Teulada Moraira is een charmant stadje aan de Costa Blanca in Spanje.

Teulada Moraira is een bestemming vol verrassingen. Van prachtige baaien tot straten vol geschiedenis en het hele jaar door festiviteiten en activiteiten.

Teulada Moraira heeft zoveel te bieden dat het het hele jaar door een bezoek waard is, omdat er een indrukwekkend historisch en natuurlijk erfgoed te zien is. Daarnaast is er natuurlijk het prachtige strand en de vele festivals en traditionele activiteiten die altijd al in deze gemeente werden georganiseerd.

Het bijzondere aan Teulada Moraira is dat het bestaat uit twee stadskernen: Aan de ene kant Teulada in het binnenland en dan een paar kilometer verderop, aan de kust, ligt Moraira.

Teulada Moraira is voor veel soorten reizigers een bezoek waard. Als je op zoek bent naar zon en zee, dan zijn de twee prachtige baaien en stranden van L'Ampolla, Les Platgetes en El Portet precies wat je zoekt. Houd je snorkel en duikbril gereed, want het kristalheldere water is ideaal om de biodiversiteit van de zeebodem te verkennen.

De stranden zijn klein en gezellig en hebben allemaal de blauwe vlag.

Teulada Moraira heeft ook iets te bieden voor wandelaars. We raden bijvoorbeeld een wandeling aan langs de Cap d'Or, een volledig vlakke route waar je de flora en fauna kunt verkennen.
Het natuurreservaat Les Sorts nodigt uit tot verkennen en de bronnen in deze gemeente behoren ook tot de attracties die veel bezoekers trekken en naast de Font Santa en de nabijgelegen Font de la Jana is er een groot recreatiegebied.

Teulada is met zijn architectuur een unieke omgeving voor een wandeling door de straten van dit charmante stadje. De kerk van Santa Catalina Mártir, de kapel van de Divina Pastora en de Sala de Jurats i Justicies zijn bijzonder bezienswaardig. Aan de kust kun je ook het kasteel van Moraira en de uitkijktoren van Cap d'Or bekijken.

Wat immaterieel cultureel erfgoed betreft, hecht Teulada Moraira veel belang aan zijn traditionele festivals. De kalender van de stad staat vol evenementen die het hele jaar door inwoners en bezoekers aantrekken om te genieten van de tradities en de openluchtgastronomie. Deze omvatten het Moscatel festival, het Moren en Christenen festival, het Corpus Christi festival, het festival van San Antonio, het festival van de Divina Pastora en Pasen in Teulada.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Tafeltennis
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 350
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief de kosten voor water, kookgas en elektriciteit à €60 per week. Als het verbruik deze prijs overschrijdt, wordt elke extra kW elektriciteit aan €0,25 en water aan €1,70/m3 aangerekend. Als je de centrale verwarming op gas wilt gebruiken, worden de gasflessen apart in rekening gebracht op basis van de huidige gasprijs. Er worden 4 gasflessen per verblijf verstrekt tegen de huidige prijs, die betaald moeten worden wanneer de verwarming wordt geactiveerd. Het is mogelijk om het huis te verwarmen met elektrische verwarming of airconditioning.

Om extreem plastic afval te voorkomen, zijn er gratis 19-liter waterflessen met pomp beschikbaar in het huis, die gebruikt kunnen worden om de waterflessen bij te vullen die ook beschikbaar zijn. De prijs is inclusief één fles per week. Indien nodig kunnen extra flessen worden gekocht voor €5,50 per stuk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • You will be refunded half of the booking amount minus the cancellation fee, if you cancel the booking at least 14 days before the planned check-in until 12 o’clock midday CET (Central European time). For cancellations which are made less than 14 days before check-in there will be no refund.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. S. Van der Weij Schroth

Mevr. S. Van der Weij Schroth

Wij verhuren ons mooie vakantiehuis particulier en willen graag dat onze gasten zich thuis voelen in ons mooie vakantiehuis. We begroeten onze gasten graag persoonlijk en beantwoorden ook graag eventuele vragen zonder hun privacy te verstoren. We zijn Drinnie vriendelijk


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458753

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458753.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven