Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Seget Vranjica

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiepark Amadria Park Trogir in Midden-Dalmatië, om precies te zijn in Seget Vranjica, niet ver van Trogir in het prachtige Kroatië. Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiepark heeft een fantastisch uitzicht op zee en een geweldig zwembad met uitzicht op zee. Het resort heeft ook een miniclub/entertainmentprogramma voor kinderen en een geweldige speeltuin. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, een breed scala aan sportactiviteiten, een restaurant, sportbar, pizzeria en een lang strand. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium accommodatie biedt plaats aan 7 personen en is modern en mooi ingericht. De stacaravan bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Er is nog een bed in de woonkamer. Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc. Het halfoverdekte houten terras met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (gratis), beddengoed, reisbedje / kinderstoel (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Een elektrische barbecue is beschikbaar. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 29.06.-07.09.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het strand direct naast het vakantiecomplex heeft zowel een privéstrand met ligstoelen en parasols als een vrij strand. Het direct toegankelijke strand is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn veel watersportmogelijkheden beschikbaar voor gasten: Bananenboot, jetski's, kajaks; er worden privé- en groepssportcursussen georganiseerd door getraind personeel. Er zijn ook beachvolleybalvelden en een fitnesszone voor aerobics en aquagym op het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of deel te nemen aan een van de vele sportactiviteiten. Een snelle snack kan worden genuttigd in de schaduw van de strandbar, die van 's ochtends tot 's avonds geopend is en een uitnodigend, verfrissend en smakelijk aanbod heeft. De strandwacht zorgt de hele dag voor veiligheid. Er is ook een duikschool op ongeveer een kilometer afstand.
POOL
Vakantiegangers hebben toegang tot een geweldig zwembad en een grote ligweide met ligstoelen en parasols. Vanaf het zwembad kun je genieten van een prachtig en fantastisch uitzicht op de zee of je vergapen aan de zonsondergang.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: tennisbanen, beachvolleybal, basketbalveld en bocciabanen. Het animatieteam stelt ook voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen. Op het strand kunnen bootjes, jetski's, kajaks en bananenboten worden gehuurd.
WINKELEN
Het vakantieresort heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Het vakantiepark heeft ook een fruit- en groentewinkel en een kiosk.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Elke dag is er een animatieprogramma. Het team organiseert ook workshops en strandfeesten. Voor kinderen is er een miniclub en zijn er talloze workshops. Je kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), tafeltennisvelden, bocciabanen, volleybalveld en tennisbanen staan ter beschikking van de gasten.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiecomplex heeft ook een pizzeria, een à la carte restaurant op het strand en een bar.
HUISDIEREN
Eén huisdier tot max. 35 kg is toegestaan na aanmelding bij de reservering, tegen betaling. Als er een huisdier wordt meegenomen, moet er 20 euro vooraf worden betaald voor de speciale eindschoonmaak vanwege de aanwezigheid van het huisdier.
SPECIALEN
Sportvelden kunnen tegen betaling worden gebruikt. De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn beschikbaar. De accommodatie wordt gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 50 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals vermeld in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Luchthaven 9.87 km Flughafen Split (SPU)

9.87 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex grenst direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Dalmatië is een regio die erop wacht om ontdekt te worden. Het weer is erg mild, de vegetatie is weelderig en er zijn veel culturele evenementen. Het vakantiepark heeft een geweldige ligging en je kunt de steden Trogir en Split bezoeken, waardoor je een perfecte combinatie van natuur, cultuur en vermaak hebt.
LIGGING EN OMGEVING
Seget Vranjica is een klein toeristisch havenstadje in het zuidwesten van Kroatië en heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige gezinsvakantie. Mooie stranden, veel verschillende restaurants, cafés en winkelmogelijkheden. Maak een dagtocht op een motorboot of zeilboot, bezoek wijngaarden of olijfboomgaarden of maak een wandeling langs de kust. Breng wat rustigere dagen door in het mooie dorp, want het is een beetje weg van de toeristische drukte in de zomer, en toch is het maar een paar minuten met de auto naar Trogir, dat maar 5 kilometer verderop ligt. De natuur rond Seget Vranjica is erg mooi en het is een aanrader om de regio te voet of op de fiets te verkennen. Dalmatië wordt beschouwd als de zonnigste regio van Kroatië. Het ligt in het zuiden en biedt alles wat je hartje begeert, van grote steden tot kleine eilanden. Bezoek bijvoorbeeld Zadar, de grootste stad in Dalmatië, met zijn geweldige bezienswaardigheden, cultuur, strand en vrijetijdsactiviteiten. De stad Primosten staat bekend om haar schoonheid en sprookjesachtige landschap. Het ligt tussen Trogir en Sibenik. Voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers is een bezoek aan Sibenik een echte aanrader! Zelfs de reis per boot biedt je een unieke kans om wat van de natuur rondom de stad te zien. Talloze bezienswaardigheden, die zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, stapelen zich op in het oude stadscentrum en zelfs midden in zee. Iets heel bijzonders is het Nationaal Park Krka. We raden je aan om het te voet of op de fiets te ontdekken en te verkennen. Watervallen, kleine meren en oude overblijfselen van gebouwen kenmerken dit prachtige nationale park. Een ander nationaal park, dat vooral interessant is voor duikliefhebbers, is het Nationaal Park Kornati met zijn fantastische labyrint van eilanden. Het Solaris Aquapark is ideaal voor kinderen - hier kunnen ze zich uitleven terwijl jij een boek leest of geniet van een fris drankje aan de zwembadbar. Antipasti, vis, vlees en wijn - in elk restaurant in Dalmatië vind je culinaire hoogstandjes.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Eindschoonmaak voor huisdieren 20€ verplicht/reservering eenmalig te betalen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458781

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458781.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven