Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Toscolano Maderno

Max.  4   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie bevindt zich in de Borgo Alba Chiara residentie in Toscolano Maderno. Het complex en de accommodatie zijn ontstaan tijdens de restauratie van een oud renaissancegebouw uit de 16e eeuw. Tijdens de restauratie is veel zorg besteed aan het behoud van de bestaande bouwelementen, zoals de bakstenen en stenen gewelven en de stenen balkons. Laat je betoveren door de charme van dit complex en geniet van een uniek verblijf vol geschiedenis en cultuur. Het complex ligt op slechts een paar minuten lopen van het prachtige Gardameer. De residentie heeft ook een zwembadcomplex met twee zwembaden, die jong en oud uitnodigen om samen te spetteren. Gasten hebben ook toegang tot een wasmachine en wasdroger die op muntjes werken. WIFI is gratis beschikbaar in het complex.
Het 40 vierkante meter grote tweekamerappartement Bilo A2 biedt ruimte aan maximaal 4 personen (inclusief baby's). De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Indien nodig biedt de slaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte nog twee extra slaapmogelijkheden. Afhankelijk van de indeling en de flatvariant heeft de accommodatie een open galerij met een tweepersoonsbed op zolder in plaats van een aparte slaapkamer. De goed uitgeruste kitchenette in het woongedeelte heeft een elektrisch fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een filterkoffiezetapparaat, een magnetron en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een wastafel, haardroger, wc en douche. Sommige accommodaties hebben een buitenruimte (balkon/terras). Beide nodigen uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin en nieuwe vriendjes kunnen maken. SAT-TV en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Airconditioning en verwarming zijn ook beschikbaar tegen betaling. Indien gewenst kunnen handdoeken of beddengoed ter plaatse gehuurd worden (gelieve te reserveren bij reservering). Voor gezinnen met kleine kinderen is het mogelijk om ter plaatse een set bestaande uit een kinderstoel en babybedje te huren (gelieve te reserveren bij reservering). Er is een barbecueplaats naast de speeltuin, die door alle gasten gebruikt kan worden. Dus niets staat een gezellige barbecue-avond in de weg. Reistijd vanaf ital. Grens ca. 2u. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 29.06. - 06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag (minimum verblijf 7 nachten). In de periode van 18 mei - 31 mei 2024 is de aankomst- en vertrekdag maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (minimum verblijf 5 nachten). In de overige periode is de aankomst- en vertrekdag maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (minimumverblijf 3 nachten). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het complex ligt op slechts een paar minuten van het openbare kiezelstrand, dus niets staat een dagje zwemmen met het gezin in de weg! Iets verder weg ligt het "Lido Azzuro" in Maderno. Het is een van de weinige zandstranden aan het meer en is betalend. Er zijn parasols, een speeltuin voor kinderen en een duikplatform. Voor gasten die reizen met hun trouwe viervoeters is er ook een hondenstrand in de buurt van de accommodatie genaamd "Bau Beach". Dit omvat een kiosk, parasols voor honden en een strandwacht om de veiligheid van alle gasten te garanderen.
ZWEMBAD
De residentie heeft een overzichtelijk zwembad met een kinderbad voor de jongere gasten om stoom af te blazen en een zwembad met whirlpool voor de ervaren zwemmers. Ontspan bij het zwembad en geniet van het prachtige uitzicht op het dorp en het meer. Parasols en ligbedden zijn gratis beschikbaar voor gasten.
GEZINSVRIENDELIJK
Het resort scoort niet alleen punten bij gezinnen dankzij de nabijheid van het strand - er is ook een kinderzwembad en een kleine speeltuin waar de jongere gasten zich kunnen uitleven! Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een set te huren bestaande uit een kinderstoel, een kinderbedje en een babybadje.
VRIJE TIJD EN SPORT
Naast het zwembad in het resort hebben gasten ook de mogelijkheid om een wandeling te maken door de heuvels. Wie wil, kan ook windsurfen op het strand of een van de tennisbanen en golfbanen in de omgeving bezoeken (tegen betaling). Aan het Gardameer verveel je je nooit!
WINKELEN
In de buurt van de residentie vind je winkels waar je alledaagse artikelen en boodschappen kunt inslaan. Het centrum van Maderno is ook leuk voor een wandeling.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste kitchenette met een elektrisch fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een filterkoffiezetapparaat, een magnetron en een koelkast met vriesvak. Als je liever zelf gekookt wilt worden op vakantie, kun je ook terecht in een van de restaurants op loopafstand.
HUISDIEREN
Maximaal één huisdier van klein tot middelgroot formaat (ca. 10 kg) is toegestaan in de daarvoor bestemde accommodatie, mits dit bij boeking wordt gemeld. Geef het ras en gewicht door op het moment van reserveren.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 0.03 km

0.03 km

Stadscentrum 1.3 km

1.3 km

Luchthaven 116.65 km Flughafen Milano Linate (LIN)

116.65 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
De residentie ligt in de onmiddellijke nabijheid van het strand en is daarom ideaal voor een ontspannen strandvakantie met het gezin. Het centrum van Maderno ligt ook op een steenworp afstand en nodigt uit tot een wandeling.
LIGGING EN OMGEVING
Toscolano-Maderno ligt aan de westelijke oever van het Gardameer. De gemeente, die uit twee steden is ontstaan, wordt alleen gescheiden door de rivier Toscolano. Maderno heeft een prachtig oud centrum en veel mooie villa's in grote tuinen langs de weg langs het meer. Hier steekt een autoveerboot over naar Torri del Benaco aan de oostelijke oever. Waar nu de parochiekerk van Maderno staat, stond ooit een machtig kasteel met vier torens, waarvan er een nog steeds dienst doet als klokkentoren. Toscolano staat al sinds de middeleeuwen bekend om zijn papierproductie en boekdrukkunst. Het water van de Tosolano-rivier, die uit de bergen naar beneden stortte, dreef de papiermolens aan. Tegenwoordig is de rivier afgedamd in het Lago di Valvestino, hoog boven het Gardameer, en heeft daardoor zijn stortvloed verloren. Dankzij de oude wortels wordt het moderne Toscolano-Maderno gekenmerkt door een bijzondere charme en fascineert het zijn bezoekers met romantische hoekjes, kronkelende steegjes, kleine restaurants en prachtige baaien. Wie graag veel tijd buiten doorbrengt en graag wandelt of fietst, komt in de omgeving van Toscolano-Maderno zeker aan zijn trekken. Er zijn immers tal van paden en trails van alle moeilijkheidsgraden - zowel voor een middagje uit met het gezin als voor doorzetters en veeleisende sportievelingen. Elke maandagochtend is er in Toscolana een kleine biologische levensmiddelenmarkt met producten van lokale producenten. Elke donderdag is er een leuke, typische wekelijkse markt met veel koopjes en gezonde specialiteiten uit de regio. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts 1 ½ uur rijden met de auto. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk groot aanbod aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, want met meer dan 40 attracties, variërend van wildwaterbanen tot een sprookjesachtige themawereld, is er voor jong en oud wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (slechts een paar minuten met de auto vanaf de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Huisdier 6€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 6€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Babyset 6€p. Dag/een.aanvraag/een.aankomst te betalen, inclusief beddengoed
Bedlinnen 6€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458785

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458785.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven