Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Toscolano Maderno

Max.  5   gasten
24m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
24m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De stacaravan bevindt zich in Toscolano (westkust van het Gardameer), in het gelijknamige vakantiedorp en camping Toscolano, dat direct aan het prachtige Gardameer grenst. Het dorp is niet langer alleen een geheime tip voor fijnproevers. Achter de oude kloostermuren bij de ingang ligt een prachtig plein begroeid met bomen en bloemen, aan de voorkant begrensd door het kiezelstrand van het meer. Aan de achterkant kunnen gasten genieten van een schilderachtig bergpanorama dat perfect past bij de oude kloostergebouwen die dateren uit de 14e eeuw. De bar en het restaurant van de camping bevinden zich hier, waar je zeker menig must-visit uurtje zult doorbrengen in een uitzonderlijke sfeer. Het heeft een privéstrand, grote groene zones, moderne sanitaire voorzieningen, een kruidenierswinkel, een restaurant met visspecialiteiten, een bar, taverna en pizzeria. Voor sportliefhebbers zijn er 2 zwembaden, waarvan één voor kinderen, zandtennisbanen, een voetbalveld binnen het vakantiedorp en één buiten in de directe omgeving. Tijdens het hoogseizoen biedt de camping een gevarieerd animatieprogramma voor kinderen. Er worden de hele week sportwedstrijden en leuke activiteiten georganiseerd, zowel overdag als 's avonds. Het is ook mogelijk om paardrijtochten te boeken. Wifi is gratis beschikbaar. Wasmachines en drogers zijn ook beschikbaar. Dit maakt het vakantiecomplex ideaal voor een heerlijke familievakantie.
De Mobilehome Chalet Lux AGHOR heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en ook een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De zithoek in de woonkamer kan desgewenst worden omgebouwd tot extra slaapruimte. De goed uitgeruste keuken in de woonkamer is voorzien van pannen, servies, bestek en een koelkast met vriesvak. De stacaravan heeft ook airconditioning (tegen betaling) en satelliet-tv. De zithoek met tafel en stoelen nodigt uit tot comfortabel ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Kussens en dekens aanwezig. Beddengoed inbegrepen. Een kinderbedje en kinderstoel zijn ook beschikbaar (gelieve te reserveren bij de reservering). Reistijd vanaf ital. Grens ca. 2u. Op aanvraag kan halfpension ook ter plaatse worden geboekt. Parkeerplaats beschikbaar en gratis. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 06.07.-30.08.2024 is de minimale verblijfsduur 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de periode van 22 juni tot 5 juli 2024 en van 31 augustus tot 6 september 2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). De rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiedorp grenst direct aan het prachtige kiezelstrand.
ZWEMBAD
Het vakantiedorp heeft een kinderbad en een zwembad voor volwassenen (ligbedden gratis beschikbaar zolang de voorraad strekt).
FAMILIEVRIENDELIJK
Het vakantiedorp is zeer geschikt voor gezinnen omdat het niet alleen directe toegang heeft tot het strand en het kinderzwembad, maar ook kinderanimatie, miniclub, speeltuin en diverse sportfaciliteiten biedt in het hoogseizoen.
VRIJE TIJD EN SPORT
Vakantiegasten hebben toegang tot een speeltuin, voetbalveld, tennisbaan en zwembad. Op loopafstand kunnen ook fietsen worden gehuurd. Er zijn ook verschillende watersporten mogelijk op het meer.
WINKELEN
In de minimarkt vind je vers fruit en groenten, brood, vleeswaren, kaas, kruidenierswaren en diverse kampeerartikelen.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van halfpension tegen gunstige voorwaarden. Je kunt dit ter plaatse reserveren (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Max. 1 huisdier (tot 35kg) is toegestaan. Graag aanmelden bij boeking.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 45 km Flughafen

45 km

Station 10 km Bahnhof

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiedorp grenst direct aan het meer en is daardoor ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Centrum op ca. 500 meter

STAD EN OMGEVING
Toscolano-Maderno ligt aan de westelijke oever van het Gardameer. De gemeente, die uit twee dorpen is ontstaan, wordt slechts gescheiden door de rivier Toscolano. Maderno heeft een prachtig oud centrum en veel mooie villa's in grote tuinen langs de weg langs het meer. Hier steekt een autoveerboot over naar Torri del Benaco aan de oostelijke oever. Waar nu de parochiekerk van Maderno staat, stond ooit een machtig kasteel met vier torens, waarvan er een nog steeds dienst doet als klokkentoren. Toscolano staat al sinds de middeleeuwen bekend om zijn papierproductie en boekdrukkunst. Het water van de Tosolano-rivier, die uit de bergen naar beneden stortte, dreef de papiermolens aan. Tegenwoordig is de rivier afgedamd in het Lago di Valvestino, hoog boven het Gardameer, en heeft daardoor zijn stortvloed verloren. Dankzij de oude wortels wordt het moderne Toscolano-Maderno gekenmerkt door een bijzondere charme en fascineert het zijn bezoekers met romantische hoekjes, kronkelende steegjes, kleine restaurants en prachtige baaien. Wie graag veel tijd buiten doorbrengt en graag wandelt of fietst, komt in de omgeving van Toscolano-Maderno zeker aan zijn trekken. Er zijn immers tal van paden en wegen van alle moeilijkheidsgraden - zowel voor een middagje uit met het gezin als voor doorzetters en veeleisende sportievelingen. Elke maandagochtend is er in Toscolana een kleine biologische levensmiddelenmarkt met producten van lokale producenten. Elke donderdag is er een leuke, typische wekelijkse markt met veel koopjes en gezonde specialiteiten uit de regio. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts 1 ½ uur rijden met de auto. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk groot aanbod aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van een wildwaterbaan tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje 5€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 6€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Huisdier 10€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Kinderstoel 5€p. Dag/een.aanvraag/aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459206

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459206.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven