Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie San Felice del Benaco

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villagio Turistico Internazionale Eden ligt op een schitterende panoramische locatie direct aan het water. Rust, natuur en vermaak zijn hier perfect in balans. Het vakantiedorp heeft de volgende faciliteiten: een groot park met tuin, restaurant-pizzeria-bar, snackbar, kruidenierswinkel, drie zwembaden, waterglijbanen, speeltuinen voor kinderen, tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld, basketbalveld en speelautomaten. Het Gardameer is ook ideaal voor talrijke watersporten. Op de camping kun je zeilboten, surfplanken en waterski's huren. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De Happy Premium stacaravan is modern, licht en comfortabel. Hij heeft drie slaapkamers en is geschikt voor maximaal 7 personen. De kitchenette is uitgerust met een koelkast (klein vriesvak), 4-pits gasfornuis, gootsteen, bestek, servies en Italiaanse espressopot. Er is een slaapbank in de woonkamer. Een slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, WC en wastafel. Een halfoverdekt houten terras met tafel, stoelen, 2 ligstoelen en een elektrische barbecue nodigt uit tot ontspanning. WIFI is beschikbaar. Reisbedje en kinderstoelen, evenals airconditioning zijn beschikbaar tegen een vergoeding (gelieve te reserveren bij de reservering). Op aanvraag kan halfpension of volpension ter plaatse geboekt worden. De parkeerplaats is inbegrepen. Let op Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. In de periode van 20.04.-04.05.2024 en van 18.05.-31.07.2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiedorp grenst direct aan het Gardameer en heeft een privéstrand. Hier kun je ontspannen terwijl je kinderen zandkastelen bouwen of zich uitleven in het water.
ZWEMBAD
Het Eden vakantiedorp heeft 2 grote zwembaden. Het zwembad op het laagste plateau van het vakantiedorp heeft een apart peuterbad met kinderglijbanen. De stacaravans staan bovenaan het terrein bij het zwembad met een spannende 60 meter lange glijbaan en de "Huggy Buggy" glijbaan.
GEZINSVRIENDELIJK
De speeltuin is waarschijnlijk het hoogtepunt voor uw kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de 2 buitenspeeltuinen, kunt u ontspannen in de sauna of met een massage. De kinderen kunnen ook van de waterglijbanen in het zwembad glijden. Als je kinderen meer sensatie nodig hebben, neem ze dan een middag mee naar het nabijgelegen pretpark en beleef daar onvergetelijke momenten.
VRIJE TIJD EN SPORT
Villagio Turistico Internazionale Eden is een ideaal vertrekpunt voor onvergetelijke tochten met de auto rond het meer, voor fietsexcursies of voor talloze boottochten als je liever het water op gaat. Je kunt er ook zeilboten, surfplanken en waterski's huren.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een breed scala aan dagelijkse artikelen vindt.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en pannen. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in een van de restaurants binnen het vakantiecomplex. De gevarieerde Italiaanse keuken wacht op je.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALEN
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes worden besteld op het moment van boeking (tegen een vergoeding zoals aangegeven in de extra kosten) of moeten ze ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 153.8 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

153.8 km

Station 18 km Bahnhof

18 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Dit vakantiedorp ligt aan de westkant van het Gardameer in een gebied dat bekend staat om zijn prachtige, kleurrijke panorama's en bloeiende natuur. Het vakantiedorp Eden is een rustig, terrasvormig complex.
LIGGING EN OMGEVING
San Felice del Benaco is idyllisch gelegen op een licht verhoogde positie aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. De hoofdplaats met zijn oude steegjes en een romantisch begroeide vestingruïne ligt ongeveer 2 kilometer boven het Gardameer. De prachtige baaien rond Porto San Felice, Porto Portese en de landtong van San Fermo zijn vanaf hier te bereiken via smalle steegjes. Vanuit Portese - een klein dorpje dat bij de gemeente hoort - heb je een prachtig uitzicht op de naburige stad Salò, die in de gelijknamige baai ligt. Het centrum van Portese heeft een aantal leuke eet- en drinkgelegenheden. Het eiland Isola del Garda ligt direct voor de oever van het meer van San Felice del Garda. Op het eiland staat de statige neogotische villa in Venetiaanse stijl, die diende als meditatieplaats voor Franciscus van Assisi en die nu in de zomermaanden kan worden bezocht. Elke woensdag is er een leuke wekelijkse markt in San Felice del Benaco, waar je verse vis, fruit en groenten en unieke worst- en kaasspecialiteiten tegen goede prijzen kunt vinden. Een stedentrip naar Verona, met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen, ligt op slechts 1,5 uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk groot aanbod aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Babybedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief
Airconditioning 1.30€p. Dag/aankomst tegen betalinginclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458815

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458815.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven