Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie San Felice del Benaco

Max.  6   gasten
33m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
33m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villaggio Turistico Internazionale Eden ligt op een fascinerende heuvel direct aan het water. Rust, natuur en vermaak zijn hier perfect in balans aan de westkant van het Gardameer. Het vakantiedorp beschikt over de volgende faciliteiten: Een groot park met tuin, restaurant-pizzeria-bar, snackbar, kruidenierswinkel, twee zwembaden, waterglijbanen, speeltuinen voor kinderen, tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld, basketbalveld en speelautomaten. Het Gardameer is ook ideaal voor talrijke watersporten. Je kunt zeilboten, surfplanken en waterski's huren op het vakantiepark. Er zijn ook leuke animatieprogramma's overdag en 's avonds voor de kleintjes in het hoogseizoen. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. WiFi is beschikbaar.
De stacaravan Giada biedt een prachtig uitzicht op het Gardameer en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. De keuken is geïntegreerd in de woonkamer en heeft een fornuis, potten en pannen, servies, bestek en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een wastafel en een douche. De stacaravan heeft ook een apart toilet. Airconditioning is aanwezig. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit tot comfortabel ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Beddengoed en een kinderstoel en/of reisbedje voor baby's moeten van tevoren worden gereserveerd (ten minste twee weken voor aankomst). Barbecues zijn toegestaan. Een parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen. Reistijd vanaf de Italiaanse grens ca. 2 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-30.8.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en woensdag, het minimum verblijf is 7 nachten. In de periode van 19 mei tot 31 mei 2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de periode van 01.06.-28.06.2024 en 31.08.-11.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiedorp grenst direct aan het Gardameer en heeft een privéstrand. Hier kun je heerlijk ontspannen terwijl je kinderen zich uitleven in het water. Als je op het gras wilt liggen, is er een mooi groen grasveld direct naast het strand waar je je handdoeken kunt spreiden en van de zon kunt genieten. Met zijn prachtige blauwe tinten zal het Gardameer je zeker betoveren! Je kunt profiteren van verschillende watersporten, vraag ernaar bij de receptie.
ZWEMBAD
Het Eden vakantiedorp heeft 2 grote zwembaden. Het zwembad op het laagste plateau van het vakantiedorp heeft een apart peuterbad met een kinderglijbaan. Verderop is er een zwembad met een spannende 60 meter lange glijbaan en de "Huggy Buggy" glijbaan. Rondom het zwembad staan ligstoelen waar je gratis gebruik van kunt maken.
GEZINSVRIENDELIJK
De speeltuin en Miniclub zijn waarschijnlijk het hoogtepunt voor je kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de twee buitenspeeltuinen, kun jij ontspannen in de sauna of met een massage. Welk kind droomt er niet van geweldige waterglijbanen? Kinderdromen komen hier uit! De fantastische waterglijbanen staan garant voor plezier voor jong en oud. Als je kinderen meer sensatie nodig hebben, neem ze dan een middag mee naar de themaparken en geniet van onvergetelijke momenten met het hele gezin.
VRIJE TIJD EN SPORT
Villaggio Turistico Internazionale Eden is een ideaal vertrekpunt voor onvergetelijke tochten met de auto rond het meer, fietsexcursies of talloze boottochten. U kunt ook zeilboten, surfplanken en waterski's huren. De vele recreatieparken ronden de ideale gezinsvakantie af. In het eigen wellnesscentrum van het hotel met sauna en massages heb je de mogelijkheid om helemaal tot rust te komen en iets goeds voor jezelf te doen. Villaggio Turistico Internazionale Eden organiseert gratis boottochten naar de wekelijkse markten op het meer of bustochten naar Venetië, Verona of Milaan.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een supermarkt waar je verse levensmiddelen en een grote selectie van alledaagse artikelen vindt.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met fornuis, servies, bestek, potten en pannen en koelkast. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om uit eten te gaan in een van de restaurants binnen het vakantiecomplex. De gevarieerde Italiaanse keuken wacht op je.
HUISDIEREN
Max. 1 huisdier (tot max. 25kg) is toegestaan op aanvraag. Een extra borg van 100 euro moet worden betaald als je een hond meeneemt.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Servies

Apparatuur en toebehoren

Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.05 km

0.05 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 39.16 km Flughafen Verona (VRN)

39.16 km

Station 10 km Bahnhof

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Dit prachtige vakantiedorp ligt aan de westkant van het Gardameer in een gebied dat bekend staat om zijn prachtige, kleurrijke panorama's en bloeiende natuur. Het vakantiedorp Eden is een rustig, terrasvormig complex.
LIGGING EN OMGEVING
San Felice del Benaco is idyllisch gelegen op een licht verhoogde positie aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. De hoofdplaats met zijn oude steegjes en een romantisch begroeide vestingruïne ligt ongeveer 2 kilometer boven het Gardameer. De prachtige baaien rond Porto San Felice, Porto Portese en de landtong van San Fermo zijn vanaf hier te bereiken via smalle steegjes. Vanuit Portese - een klein dorpje dat bij de gemeente hoort - heb je een prachtig uitzicht op de naburige stad Salò, die in de gelijknamige baai ligt. Het centrum van Portese heeft een aantal leuke eet- en drinkgelegenheden. Het eiland Isola del Garda ligt direct voor de oever van het meer van San Felice del Garda. Op het eiland staat de statige neogotische villa in Venetiaanse stijl, die diende als meditatieplaats voor Franciscus van Assisi en die nu in de zomermaanden kan worden bezocht. Elke woensdag is er een leuke wekelijkse markt in San Felice del Benaco, waar je verse vis, fruit en groenten en unieke worst- en kaasspecialiteiten tegen goede prijzen kunt vinden. San Felice del Benaco biedt ook een goede gelegenheid om de omgeving te verkennen. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met openluchtvoorstellingen ligt op slechts een uur rijden. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Ook het pittoreske Venetië is gemakkelijk te bereiken vanuit San Felice del Benaco. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld, terwijl de bezoekers in Movieland in Lazise adembenemende stuntshows te wachten staan. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken zelf meebrengen, inbegrepen
Airconditioning 1.30€p. P.p.p. te betalen bij aankomstinclusief
Wifi 2.14€p. Dag/aankomst te betalen, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459085

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459085.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven