Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Desenzano

Max.  5   gasten
32m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
32m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het goed uitgeruste en moderne vakantiedorp San Francesco ligt in Desenzano del Garda bij het schiereiland Sirmione, direct aan de oever van het meer en biedt een actieve en ontspannen vakantie voor het hele gezin. Het middelpunt is het aantrekkelijk ontworpen zwembad, waar kinderharten sneller van gaan kloppen. Het Gardameer, met zijn heldere water en vele sportfaciliteiten, biedt ook de ideale omgeving om te ontspannen in een idyllische omgeving. Het vakantiedorp heeft alle voorzieningen voor een ontspannen gezinsvakantie. Strand, zwembaden, restaurants, bar, minimarkt, animatie, miniclub en natuurlijk veel sportfaciliteiten. Het vakantiedorp ligt ook op slechts een paar minuten afstand van de vele recreatie- en waterparken zoals Gardaland, Movieland en Caneva. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De prachtige 32 m² Mobilehome Garda Suite Deluxe biedt ruimte aan maximaal 5 personen (inclusief baby's). De accommodatie heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en directe toegang tot een van de twee badkamers, evenals een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. Indien nodig biedt de slaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte een extra slaapmogelijkheid. De goed uitgeruste kitchenette in de woonkamer is voorzien van een gaskookplaat, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Er zijn twee volledig uitgeruste badkamers in de accommodatie, beide met douche, wastafel, toilet en haardroger. Het overdekte terras met tuin is uitgerust met een tafel, stoelen, twee ligstoelen en een barbecue, zodat niets een gezellige barbecue-avond met familie en vrienden in de weg staat. SAT-TV, airconditioning, een kluis en een parkeerplaats zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Indien gewenst kunnen beddengoed en handdoeken ook ter plaatse gehuurd worden (gelieve te reserveren bij de reservering). Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om een babybedje, een babybadje en een kinderstoel te huren (gelieve ook te reserveren tijdens het reserveren). WIFI in de accommodatie is beschikbaar tegen betaling. Reistijd vanaf de ital. Grens is ongeveer 2 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, omdat we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
In de periode van 06.07.-30.08.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 15.06.-05.07.24 en van 07.09.-13.09.2024 is het minimum verblijf 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Gedurende de rest van het jaar is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiecomplex heeft directe toegang tot het strand. Het prachtige gras-/kiezelstrand biedt een adembenemend uitzicht op het schiereiland Sirmione. In de schaduw van de hoge planten kun je genieten van momenten van pure ontspanning en recreatie. Er is ook een steiger met boeien, die gehuurd kan worden bij de receptie.
POOL
Het grote zwembad van het vakantiedorp San Francesco is de trots van het hele complex en een paradijs voor alle waterliefhebbers. Omgeven door betoverende vegetatie, biedt het pure ontspanning en plezier: het heeft drie grote lagune zwembaden met verschillende waterdieptes. Het zeer grote kinderbad met veel leuke waterspelletjes zorgt ervoor dat de jongste gasten zich uitstekend vermaken. Gasten hebben ook toegang tot een zonneterras met gratis ligstoelen en parasols.
LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan het prachtige Gardameer en ligt tussen het prachtige schiereiland Sirmione, waarvan de twee thermale centra beroemd zijn in heel Europa, en Desenzano met zijn vele winkels, restaurants en discotheken. Dankzij de gevarieerde vegetatie in het vakantieoord vind je altijd wel een schaduwrijk plekje om te ontspannen. Veel vrijetijds- en waterparken zoals Gardaland, Movieland en Caneva liggen ook op slechts een paar minuten afstand van het resort.
FAMILIEVRIENDELIJK
Het gemotiveerde team van ervaren entertainers biedt een uitgebreid animatieprogramma. Dit omvat verschillende aquagymlessen en gezellig avondentertainment. Het ruime zwembad laat het hart van elk kind sneller kloppen. De kleintjes kunnen zich vermaken in het ondiepe peuterbad of worden tijdens de zomermaanden liefdevol opgevangen in de miniclub. Naast de miniclub is er natuurlijk ook een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken. Gezinnen met kleine kinderen kunnen ter plaatse een kinderbedje, kinderstoel en babybadje huren.
VRIJE TIJD EN SPORT
Vooral waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het vakantiecomplex San Francesco. Op het resort zelf kun je kano's huren. Als je wilt, kun je ook gaan zeilen op het Gardameer of zwemmen in het heldere en verfrissende water. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan boottochten op excursieboten. Het bijzondere aan dit vakantiedorp is het eigen badstrand, dat direct in het meer uitkomt. Je kunt er ook voetballen, beachvolleyballen, basketballen en tennissen.
WINKELEN
Er is een supermarkt in het vakantiecomplex waar je verschillende artikelen kunt vinden zoals vers fruit en verse groenten, brood, vleeswaren, kaas en vele andere levensmiddelen. De ideale plek om boodschappen en alledaagse dingen in te slaan. Het resort heeft ook een bazaar met tabaksproducten, kranten, kinderspeelgoed, strandkleding, souvenirs en kampeerartikelen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je te laten verwennen in het restaurant binnen het vakantiecomplex. De gevarieerde Italiaanse keuken wacht op je.
HUISDIEREN
Max. 2 huisdieren zijn toegestaan in de accommodatie en moeten bij boeking worden aangemeld.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na het boeken ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 149.74 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

149.74 km

Station 5 km Bahnhof Desenzano

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan het prachtige Gardameer en ligt tussen het prachtige schiereiland Sirmione, waarvan de twee thermale centra beroemd zijn in heel Europa, en Desenzano met zijn vele winkels, restaurants en discotheken. Dankzij de gevarieerde vegetatie in het vakantieoord vind je altijd wel een schaduwrijk plekje om te ontspannen. Veel vrijetijds- en waterparken zoals Gardaland, Movieland en Caneva liggen ook op slechts een paar minuten afstand van het resort.
LOCATIE EN OMGEVING
Desenzano del Garda ligt aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. Desenzano is de grootste stad aan het Gardameer en een van de belangrijkste commerciële centra in Noord-Italië. Dit kun je ook zien aan de prachtig gerestaureerde koopmanshuizen als je door het oude centrum wandelt. De vele chique winkels, de grote jachthaven en de elegante promenade langs het meer zijn het bewijs van de voortdurende welvaart van de stad. Desenzano is ook de zetel van een bisschop, de thuisbasis van middelbare scholen en een aantrekkelijke winkelbestemming, en biedt een kleurrijk nachtleven met zijn vele bars en disco's. Kortom, de ideale plek om een gevarieerde en plezierige vakantie door te brengen. Desenzano is een van de weinige plaatsen aan het Gardameer met een treinstation en is daarom gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Elke dinsdag is er een zeer grote weekmarkt in Desenzano op de historische Caesare Battisti promenade met een verscheidenheid aan verschillende kraampjes en verkopers. Een stedentrip naar Verona met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen kan worden bereikt in slechts 45 minuten met de auto. Je kunt zelfs met de trein in slechts 20 minuten in Verona zijn. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Desenzano. Een tocht rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Maar vakantiegangers die op zoek zijn naar rust komen ook aan hun trekken in de omgeving van Desenzano. Het prachtige, typisch Lombardische stadje Lonato ligt ongeveer zes kilometer ten westen van Desenzano. Het heeft een prachtige barokke kathedraal met een machtige koepel en een torenhoge stadstoren. Vanaf de ruïne van het kasteel "Rocca" op een heuvel, die boven het opvallende historische centrum uittorent, heb je een prachtig uitzicht over de moreneheuvels tot aan het meer. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Speciale effecten zorgen voor de nodige actie. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (slechts een paar minuten met de auto vanaf de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en biedt onderdak aan een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief
Huisdier 8€p. Dag/een.aanvraag/b.aankomst tegen betaling, inclusief
Bedlinnen 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Kinderstoel 5€p. Dag/een.aanvraag/een.aankomst te betalen, inclusief handdoeken
Handdoeken 13€p.pers. en wissel/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomst, inclusief
Babybadje 5€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inclusief babybadje

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 458826

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458826.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven