Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Vrsar

Max.  7   gasten
32m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
32m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiedorp Lanterna in Istrië en is een prachtig resort in Kroatië. Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiecomplex strekt zich uit over drie kilometer met veel groen, dennenbossen, talloze baaien en verschillende stranden. Naast een groot kinderbad met veel leuke glijbanen, heeft het resort ook een zwembad, een miniclub/animatieprogramma en een geweldige speeltuin voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, een breed scala aan sportactiviteiten, een restaurant, pizzeria, bar, ijssalon en een kleine marktplaats. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten.
De accommodatie Happy Premium B biedt plaats aan 7 personen en is zeer modern en mooi ingericht. De stacaravan bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kinderkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank in de woonkamer zorgt voor extra slaapruimte. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in het woongedeelte en heeft een 4-pits gasfornuis, servies, bestek, potten en pannen, magnetron, filterkoffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel en wc (in sommige accommodaties is de wc apart). Het halfoverdekte houten terras met tafel, stoelen en twee ligstoelen/dekstoelen nodigt uit tot ontspannen in alle comfort, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning (gratis), reisbedje/kinderstoel en beddengoed (tegen betaling) zijn ook beschikbaar (minstens een week voor aankomst reserveren). Een elektrische barbecue is beschikbaar. Op aanvraag kan ter plaatse halfpension of volpension worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Opmerking Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 29.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag of woensdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 18 mei tot 28 juni 2024 is het minimum verblijf 7 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periodes is het minimum verblijf 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande aankomstdag, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiepark heeft meerdere toegangspunten tot verschillende stranden. Er zijn rotsstranden met kiezels, zwemplateaus, grasstranden of eerder steile stranden. Er zijn vrije en georganiseerde gedeeltes zodat je zelf kunt beslissen of je je eigen ligstoel meeneemt of er een huurt. Eén strand loopt langzaam af en is daarom ook geschikt voor gezinnen en kinderen. Gasten kunnen ook genieten van een breed scala aan watersporten zoals duiken, kanoën, windsurfen en zeilen. Er is ook een springkasteel in het water en een strandbar op het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een van de vele sportieve activiteiten. Een snelle snack kan worden genoten in de schaduw van de strandbar, die van 's ochtends tot 's avonds geopend is en een uitnodigend, verfrissend en smakelijk aanbod heeft.
ZWEMBAD
Vakantiegangers hebben toegang tot een groot zeewaterzwembad met grote ligweiden, ligstoelen en parasols. De massagestralen verwennen volwassen gasten en jongere gasten hebben een groot waterpark, een kinderbad met glijbanen, een waterval en andere speeltoestellen.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier verlevendigen. Voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, waterpolo, tennis en speltoernooien worden dagelijks georganiseerd. Het team organiseert ook aerobics, watergymnastiek en andere cursussen. Er is een miniclub voor kinderen en verschillende animatieprogramma's voor oudere kinderen. Er is ook een geweldige speeltuin voor de jongere gasten. Uw kinderen krijgen de kans om als hoofdrolspelers deel te nemen aan avondvoorstellingen. Ook worden er elke avond cabaret-, spelletjes- en logeeravonden georganiseerd, gevolgd door disco- en/of dansavonden. Er wordt een breed scala aan sportactiviteiten aangeboden. Multifunctionele velden (basketbal, volleybal, voetbal), tafeltennis, boccia, volleybalveld en tennisbanen. Het vakantiecomplex heeft een autowasplaats, kluisjes, een marktplaats, een speelzaal, een boothelling en een eerstehulpdienst.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens zijn vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: tennisbanen, basketbalveld, voetbalveld, minivoetbalveld, beachvolleybal, fietspaden en joggingroutes. Bovendien stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met stretching, watergymnastiek en nog veel meer. Waterfietsen, waterfietsen, zeilboten, surfen, duiklessen en kano's kunnen worden gehuurd/geboekt op het strand. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Met de fiets kun je prachtige fietspaden volgen en genieten van het prachtige uitzicht op de kristalblauwe zee. Of gewoon genieten van een wandeling langs het kilometerslange strand in een echt mediterrane sfeer.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er is ook een bakker, een viswinkel, een souvenirwinkel, een sportartikelenwinkel, een tabak- en krantenwinkel en een pinautomaat.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek en kookpotten, evenals een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiepark heeft ook een restaurant, een pizzeria, een grillrestaurant, een take-away, een snackbar en een ijssalon. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plaatse boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Huisdieren zijn NIET toegestaan.
SPECIALE
De eindschoonmaak is voor rekening van de huurder. Schoonmaakspullen zoals bezems, dweilen etc. zijn aanwezig. De accommodatie zal worden gecontroleerd op netheid. Bij klachten wordt Euro 40 in rekening gebracht. Indien nodig moeten kinderstoelen en reisbedjes op het moment van boeking worden besteld (tegen een vergoeding zoals vermeld in de bijkomende kosten) of ten minste 1 week voor aankomst worden geboekt (latere bestellingen kunnen niet worden gegarandeerd).
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

2 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.25 km

0.25 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 32 km Flughafen

32 km

Station 12 km Bahnhof

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantieresort ligt in Tar en grenst direct aan het strand, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Een reis naar Umag is zeker de moeite waard. Een opwindende stad met een charmante ligging en de pittoreske, levendige oude stad wacht daar op je. Een cultureel hoogtepunt is een bezoek aan de beeldengalerij Forma Viva aan de Sloveense kust bij Portoroz. Het Dajla klooster aan de kust is een magische blikvanger. Met zijn felgele gevel, wildromantische tuinen en schilderachtige torentjes is het een indrukwekkende excursiebestemming aan de Adriatische kust.
STAD EN OMGEVING
De prachtige historische stad Poreč ligt aan zee. Met zijn dennenbossen, promenades langs de zee en restaurants aan de kust is het een echte plek van rust en ontspanning. Het zit vol met artistieke en historische bezienswaardigheden en wacht erop om door jou ontdekt te worden. Het waterpark Istralandia, dat plezier biedt voor het hele gezin, ligt op slechts een paar minuten rijden. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende aanraders die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Porec of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, is dit de plek voor jou. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Porec, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Kinderstoel 3€p. Dag/aanvragen/aankomst tegen betaling, inclusief
Handdoeken 10€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst te betaleninclusief
Kinderbedje 3€p. Dag/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief beddengoed
Bedlinnen 15€p.pers. en wissel/a.aanvraag/p.aankomst tegen betaling, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458831

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458831.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven