Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Vabriga

Max.  6   gasten
30m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
30m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantieresort Lanterna in Tar, Kroatië. Het vakantiedorp grenst direct aan zee en is daarom ideaal voor gezinnen. Het vakantiecomplex strekt zich uit over drie kilometer met veel groen, dennenbossen, talloze baaien en verschillende stranden. Naast een groot kinderbad met veel leuke glijbanen heeft het gevarieerde resort ook een zwembad, miniclub/entertainment en een geweldige speeltuin voor kinderen. Er is ook een animatieprogramma voor volwassenen, een breed scala aan sportactiviteiten, een restaurant, pizzeria, bar, ijssalon en een kleine markt. Wasmachines en drogers op muntjes zijn ook beschikbaar voor vakantiegasten. Wifi is beschikbaar.
De superior accommodatie biedt plaats aan maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen en bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. De mooie woonkamer met een uittrekbare slaapbank biedt nog eens twee slaapplaatsen. De goed uitgeruste keuken bevindt zich in de woonkamer en heeft een fornuis, servies, magnetron, bestek, waterkoker, koffiezetapparaat, potten en pannen en een koelkast. De twee badkamers zijn elk uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Een lcd-tv met satellietontvangst is beschikbaar. Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Het overdekte houten terras met tafel, stoelen, parasol en twee ligstoelen nodigt uit om te ontspannen in alle comfort, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in de speeltuin of bij het zwembad. Airconditioning is gratis beschikbaar. De accommodatie ligt op een steenworp afstand van het kinderzwembad en barbecues zijn toegestaan (gas of elektrisch). Op verzoek kan halfpension of volpension ter plaatse worden geboekt. Een parkeerplaats is inbegrepen. Reistijd vanaf de Kroatische grens ca. 3 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 24.05.-14.09.2024 is de minimale verblijfsduur 5 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is de minimale verblijfsduur 3 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het vakantiepark heeft meerdere toegangspunten tot verschillende stranden. Rondom het vakantiepark vind je verschillende kiezel-, rots-, zand- en verharde stranden. Er zijn vrije en georganiseerde delen. Je kunt dus zelf kiezen of je je eigen strandstoel meeneemt of er een huurt. Sommige stranden lopen langzaam af en zijn daarom ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Gasten kunnen ook genieten van een breed scala aan watersporten, zoals duiken, kanoën, windsurfen en zeilen. Er is ook een springkasteel in het water en een strandbar op het strand. Dit maakt het strand de ideale plek om te ontspannen en te zonnebaden of te genieten van een van de vele sportieve activiteiten. Een snelle snack kan worden genuttigd in de schaduw van de strandbar, die van 's ochtends tot 's avonds geopend is en een uitnodigend en verfrissend smakelijk aanbod heeft. Hondenbezitters hebben toegang tot een hondenstrand dat bij het resort hoort.
POOL
Vakantiegasten hebben twee grote zwembadgedeeltes tot hun beschikking. Ligbedden en parasols bij het zwembad kunnen worden gehuurd. De massagestralen verwennen de volwassen gasten en de jongere gasten hebben een groot waterpark, een kinderbad met glijbanen, een waterval en andere speeltoestellen. Het fantastische piratenschip in het kinderzwembad zal zeker kinderogen doen oplichten.
GEZINSVRIENDELIJK
In het laag- en hoogseizoen zal een groep ervaren entertainers je verblijf op een zachte manier opvrolijken. Voetbal, tafeltennis, beachvolleybal, tennis en speltoernooien worden dagelijks georganiseerd. Het team organiseert ook aerobics, wateraerobics en andere cursussen. Voor kinderen is er de Maro Club en voor de ouderen is er de Teens Lounge. Er zijn ook verschillende leuke speeltuinen voor de jongere gasten. Elke avond worden er zomerbioscopen, spelletjesavonden en gastenavonden georganiseerd, gevolgd door strandfeesten en/of dansavonden. Er is een ruim aanbod aan sportactiviteiten: Tafeltennis, boccia, volleybalveld en tennisbanen. Het vakantiepark beschikt over een autowasplaats, kluisjes, een marktplaats, een boothelling en een eerstehulpdienst.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie tijdens zijn vakantie in vorm wil blijven, heeft keuze te over: tennisbanen, voetbalveld, beachvolleybal, fietspaden en joggingroutes. Daarnaast stelt het animatieteam voor elke dag een gevarieerd fitnessprogramma samen met stretching, watergymnastiek en nog veel meer. Waterfietsen, waterfietsen, zeilboten, surfen, duiklessen en kano's kunnen worden gehuurd/geboekt op het strand. Fietsverhuur is ook beschikbaar. Met de fiets kun je prachtige fietspaden volgen en genieten van het prachtige uitzicht op de kristalblauwe zee. Of gewoon genieten van een wandeling langs het kilometerslange strand in een echt mediterrane sfeer.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een kruidenierswinkel waar je verse levensmiddelen en een grote keuze aan dagelijkse artikelen vindt. Er is ook een bakker, een viswinkel, een souvenirwinkel, een sportartikelenwinkel, een tabak- en krantenwinkel en een geldautomaat.
CATERING
De flat heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het vakantiepark heeft ook een restaurant, een pizzeria, een grillrestaurant, een take-away, een snackbar en een ijssalon. Als je liever gebruik maakt van half- of volpension, kun je dit ter plekke boeken (vooraf reserveren is niet nodig).
HUISDIEREN
Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan en moeten bij boeking worden aangemeld.
SPECIALS
--
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten na het boeken.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Luchthaven 32 km Flughafen

32 km

Station 12 km Bahnhof

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt in Tar en grenst direct aan het strand. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen. Een uitstapje naar Umag is zeker de moeite waard. Daar wacht je een spannende stad met een charmante ligging en de pittoreske, levendige oude stad. Een cultureel hoogtepunt is een bezoek aan de beeldengalerij Forma Viva aan de Sloveense kust bij Portoroz. Het Dajla klooster aan de kust is een magische blikvanger. Met zijn felgele gevel, wildromantische tuinen en schilderachtige torentjes is het een indrukwekkende excursiebestemming aan de Adriatische kust.

STAD EN OMGEVING
De prachtige historische stad Poreč ligt aan zee. Met zijn dennenbossen, promenades langs de zee en restaurants aan de kust is het een echte plek van rust en ontspanning. Het zit vol met artistieke en historische bezienswaardigheden en wacht erop om door jou ontdekt te worden. Het waterpark Istralandia, dat plezier biedt voor het hele gezin, ligt op slechts een paar minuten rijden. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende aanraders die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Porec of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, ben je hier aan het juiste adres. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Porec, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Huisdier 10€p. Dag/a.aanvraag/betaalbaar bij aankomstinclusief
Eindschoonmaak huisdier 16€ te betalen op aanvraag/bij aankomst, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459178

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459178.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven