Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Garda

Max.  4   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie bevindt zich in de prachtige Residence Poiano, dat deel uitmaakt van Hotel Poiano in het dorp Garda aan de oostelijke oever van het Gardameer. Het complex is niet alleen de ideale plek voor degenen die fit willen blijven en actief willen zijn op vakantie, maar ook voor degenen die een diep ontspannen en rustgevende vakantie met het gezin willen doorbrengen. Bezoek het wellnesscentrum van Poiano Hotel en geniet van een van de vele behandelingen. Er is ook een mini- en babyclub en een speeltuin waar de kleintjes zich kunnen uitleven. Een prachtig zwembad met een uniek panoramisch uitzicht en een apart kinderbad maken het aanbod compleet. Gasten hebben ook toegang tot een wasmachine op muntjes en een gemeenschappelijke wasdroger in de residentie.
Het prachtige tweekamerappartement van 45 m² met uitzicht op het meer Bilo biedt ruimte aan maximaal 4 personen (inclusief baby's) en bevindt zich op de begane grond of eerste verdieping, afhankelijk van de toewijzing. De accommodatie heeft een slaapkamer, die is ingericht met twee tegen elkaar geschoven eenpersoonsbedden. Indien nodig biedt de tweepersoonsslaapbank in de gecombineerde woon- en eetruimte nog twee extra slaapmogelijkheden. De goed uitgeruste kitchenette is voorzien van een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een typisch Italiaanse espressopot, een magnetron, een waterkoker en een koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een wastafel, een bidet, een wc, een haardroger en een douche. Afhankelijk van de indeling heeft de accommodatie een gemeubileerd balkon of terras. Beide met uitzicht op het meer nodigen uit om te ontspannen en gezellig samen te zijn, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad en nieuwe vriendjes kunnen maken. SAT-TV, WIFI, airconditioning en verwarming, evenals een eerste set beddengoed en handdoeken zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Een parkeerplaats in het complex is ook inbegrepen. Een kluis is beschikbaar voor gasten tegen betaling. Gezinnen met kleine kinderen hebben ook de mogelijkheid om ter plaatse een babybedje te huren (gelieve te reserveren tijdens het reserveren). De reistijd vanaf de Italiaanse grens is ongeveer 2 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. In de periode van 13.07.-23.08.2024 is het minimum verblijf 5 nachten. In de resterende periode is het minimum verblijf 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet op de geplande aankomstdag kunt arriveren, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons van tevoren weten.) Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Er is een gratis shuttlebus op het resort, die je op vaste tijden naar Garda brengt. Dus niets staat een dagje samen zwemmen aan het meer in de weg. Neem een verfrissende duik in het heerlijk koele Gardameer of ontspan gewoon op een van de gratis stranden terwijl je kinderen zich uitleven en nieuwe vriendjes maken.
POOL
Het resort heeft een prachtig zwembadcomplex met een groot olympisch zwembad voor ervaren zwemmers en een apart kinderbad voor de jongere gasten. Geniet van het unieke panoramische uitzicht over het Gardameer terwijl je een verfrissende duik neemt of breng een ontspannen dag door bij het zwembad. Rondom het zwembad zijn parasols en ligbedden gratis beschikbaar.
GEZINSVRIENDELIJK
Een team van ervaren animatoren zorgt tijdens het hoogseizoen voor je kleintjes in de mini- of babyclub en zorgt voor onvergetelijke vakantiemomenten. Er is ook een speeltuin en een speelkamer in het resort, die beide uitnodigen om je uit te leven en de ideale plek zijn om nieuwe vrienden te maken. Het kinderzwembad zorgt voor een verfrissende duik na een lange en veelbewogen dag in de speeltuin. Gezinnen met kleine kinderen kunnen ter plaatse een babybedje huren.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie op vakantie in vorm wil blijven, komt in dit resort zeker aan zijn trekken en heeft keuze te over. Gasten hebben toegang tot een olympisch zwembad, waar ook aquarobics wordt aangeboden. Of het nu gaat om een spelletje op de tennisbaan, het voetbalveld of het beachvolleybalveld - we weten zeker dat je in residentie Poiano zult genieten van zenuwslopende duels met je familie en vrienden. Als je wilt, kun je ter plaatse ook een fiets huren en het prachtige heuvelachtige landschap rond de residentie op eigen houtje ontdekken. Nog niet genoeg? Er is ook een fitnessstudio en boogschieten op het terrein! Je hebt ook de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen.
WINKELEN
Het resort heeft een kleine minimarkt waar je boodschappen en alledaagse dingen kunt doen. Er is ook een souvenirwinkel. Het oude centrum van Garda nodigt ook uit om rond te wandelen en biedt tal van mogelijkheden om te winkelen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste kitchenette met een fornuis, servies, bestek, potten en pannen, een typisch Italiaanse espressopot, een magnetron, een waterkoker en een koelkast met vriesvak. Als je er de voorkeur aan geeft om gekookt te worden op vakantie, kun je terecht in een van de restaurants in het complex en je tegoed doen aan heerlijke culinaire gerechten.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodatie.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Kinderbed
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 26.51 km Flughafen Verona (VRN)

26.51 km

Station 19.5 km Bahnhof

19.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het complex ligt te midden van de groene heuvels van het Gardameer en betovert niet alleen met zijn rustige en idyllische ligging maar ook met zijn unieke panoramische uitzicht over het meer. Wandel langs de promenade langs het Gardameer en geniet van een ontspannende wandeling.
LOCATIE EN OMGEVING
Garda ligt aan de oostelijke oever van het Gardameer en is omgeven door weelderige mediterrane vegetatie. Het kleine stadje nodigt uit tot heerlijke wandelingen langs de uitgestrekte promenade langs het meer. Er is ook een kleine haven in Garda, waar je kunt kijken naar de bedrijvigheid van de vissers of een boottocht kunt maken om de omgeving te ontdekken. De gebouwen en architectuur in Garda worden gekenmerkt door de vroegere grootmacht Venetië, laat je inspireren door de elegante en gedurfd versierde gebouwen. Leuke souvenirs, maar ook heerlijke verse vis en vlees, en vers fruit en groente kun je goedkoop kopen op de wekelijkse markt. Elke vrijdag is marktdag in Garda. Naast Garda ligt de stad Peschiera del Garda. Met zijn oude stadscentrum omringd door kanalen en het machtige en prachtig begroeide fort is het zeker een bezoek waard. In iets meer dan een half uur ben je in Verona voor een stedentrip met zijn Romeinse verleden, het beroemde balkon van Romeo en Julia en natuurlijk de wereldberoemde Arena met zijn openluchtvoorstellingen. In het westen liggen de steden Brescia, Bergamo en Milaan, die uitnodigen tot een uitgebreide shoppingtour. Zelfs het pittoreske Venetië ligt binnen handbereik van Garda. Reizen rond het Gardameer is ook altijd een belevenis. Het Gardameer biedt een uitzonderlijk breed scala aan recreatieparken, dierentuinen, klimparken en zwembaden. In Castelnuovo del Garda vind je bijvoorbeeld Gardaland, een van de grootste pretparken van Italië. Gezinnen komen hier aan hun trekken, met meer dan 40 attracties variërend van wildwaterbanen tot een sprookjeswereld, er is voor elk wat wils. Vlak ernaast ligt het Gardaland SEA LIFE Aquarium om bezoekers kennis te laten maken met de onderwaterwereld. Adembenemende stuntshows wachten op bezoekers in Movieland in Lazise. Het Parco Natura Viva in Bussolengo (op slechts een paar minuten rijden van de zuidoostelijke oever van het meer) is een dierentuin gewijd aan de bescherming van bedreigde diersoorten en is de thuisbasis van een aantal bedreigde diersoorten zoals tijgers, luipaarden en de kleine panda. Bezoekers kunnen op safari gaan op een wandelpad en dicht bij dieren zoals neushoorns, nijlpaarden en apen komen, slechts gescheiden door natuurlijke barrières.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Kinderbedje 4€p. Dag/a.aanvraag/b.aankomst te betalen, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 458954

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/458954.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven