Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tarragona

Max.  5   gasten
28m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
28m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het vakantiecomplex Vendrell Platja. Het complex ligt aan de prachtige Costa Dorada, die wordt gekenmerkt door lange, langzaam aflopende zandstranden tussen de twee steden Calafell en Comarruga. Het resort ligt niet alleen dicht bij de zee, het is ook zeer goed gelegen voor een uitstapje naar het themapark Port Aventura, waardoor het ideaal is voor gezinnen. Het vakantiecomplex biedt entertainment voor gasten van alle leeftijden. Het kinderzwembad met drie glijbanen, het ruime aanbod aan activiteiten, spelletjes, sport en plezier in de miniclub en de speeltuin zorgen ervoor dat jonge gasten zich nooit hoeven te vervelen. Tieners komen ook aan hun trekken in de tienerclub. Het entertainmentprogramma voor volwassenen en de verschillende sportactiviteiten zorgen voor plezier en vermaak voor volwassen gasten. Wifi kan gratis worden gebruikt. Het resort heeft een zwembadgedeelte, een restaurant met afhaalservice en een beachclub direct aan het strand, een supermarkt, een winkel voor souvenirs en strand- en kampeerartikelen, wasmachines en drogers die op muntjes werken en een gameroom voor dagen met slecht weer.
De mooie, comfortabele en moderne Mobilehome Roller biedt plaats aan maximaal 5 personen (inclusief minimaal 1 kind tot maximaal 12 jaar). De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De slaapbank in de woonkamer biedt extra slaapruimte. Het woongedeelte heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een 4-pits kookplaat, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. De badkamer is uitgerust met een douche, haardroger en wastafel, de wc is apart. De zithoek met tafel en stoelen, twee ligstoelen en een kleine tuin nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven bij het zwembad of in de speeltuin. Airconditioning en satelliet-tv zijn inbegrepen. Beddengoed en handdoeken zijn ook inbegrepen. Indien gewenst kan er tegen een kleine borg een babybedje en/of kinderstoel worden gehuurd (reserveren tijdens het reserveren). Een parkeerplaats direct naast de accommodatie is bij de prijs inbegrepen. Barbecues zijn toegestaan (houtskool). Reistijd vanaf de Spaanse grens ca. 2,5 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type huis hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 06.07.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en dinsdag, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de periode van 01.06.-05.07.2024 is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In de overige periode is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, het minimum verblijf is 4 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het prachtige strand met fijn zand ligt op een steenworp afstand van het vakantiecomplex. Het strand is ondiep en de zee is erg kalm, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Voor de sportieve gasten is er een beachvolleybalveld en er zijn waterscooters te huur. De beachclub, die deel uitmaakt van het vakantiecomplex, is geopend van juni tot september en biedt de mogelijkheid om te genieten van een verfrissende duik en te ontspannen. S Avonds biedt het een prachtige omgeving om de dag af te sluiten met een verfrissend drankje bij zonsondergang.
ZWEMBAD
Het vakantiecomplex heeft twee zwembaden, een voor volwassenen en een voor kinderen. Het kinderbad heeft 3 geweldige glijbanen en waterspelletjes voor het plezier. Bovendien laten de opblaasbare glijbanen en andere elementen op het aquafeest op woensdag in het hoogseizoen kinderharten sneller kloppen. Rondom het zwembad ligt een groot zonneterras met ligbedden en parasols, die gratis beschikbaar zijn om te ontspannen. Badmeesters zorgen elke dag voor de veiligheid. Het animatieteam organiseert activiteiten zoals aquagym en waterpolo in het zwembad.
GEZINSVRIENDELIJK
Een meertalig animatieteam organiseert spelletjes, workshops, schattenjachten, minidisco en sportactiviteiten om jonge gasten van 4-11 jaar te vermaken. Er is ook een speeltuin beschikbaar. Tieners van 9 - 15 jaar profiteren van allerlei sportactiviteiten, verschillende competities en toernooien, zoals een Play Station-toernooi, in de Teen Club. Voor volwassenen biedt het animatieteam ook een breed scala aan activiteiten, zoals kook- en danslessen, wedstrijden en sportactiviteiten. S Avonds is er entertainment met shows.
VRIJE TIJD EN SPORT
Wie actief wil blijven op vakantie heeft hier keuze te over: voetbal, basketbal, paddle tennis, jeu de boules, tafeltennis en beachvolleybal kunnen worden beoefend en het animatieteam organiseert ook toernooien in deze sporten. De fitnessclub biedt verschillende cursussen zoals steps, aquagym of stretchinglessen, maar ook gezamenlijke fiets- of joggingtochten. Op het strand kan beachvolleybal worden gespeeld en er kunnen waterscooters worden gehuurd.
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft zijn eigen supermarkt en bakkerij, zodat je elke dag kunt genieten van vers gebakken brood. De supermarkt heeft een ruim assortiment aan dagelijkse artikelen, zoals vers fruit en verse groenten, vlees en worst, diepvriesproducten, gekoelde dranken en een ruime keuze aan wijnen. Direct naast de supermarkt vind je de souvenirwinkel en kiosk, waar je nationale en internationale kranten en tijdschriften kunt kopen, evenals strand-, camping- en sportartikelen.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, fornuis, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Het restaurant naast het zwembad serveert een breed scala aan gerechten. Gasten kunnen zowel binnen als op het terras proeven van de specialiteit van de chef, zijn heerlijke paella. Met de afhaalservice kun je genieten van salades, pizza's, gebraden kip en nog veel meer in het comfort van je eigen accommodatie. In het hoogseizoen biedt de beachclub op het strand snacks, eenvoudige maaltijden en diverse verfrissingen.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALEN
Een reisbedje en/of kinderstoel kan gehuurd worden indien gewenst tegen een kleine borg van €30 per stuk (gelieve te reserveren bij boeking). In het complex kan op afspraak een arts bezocht worden. Elke dinsdag is er markt in Calafell.
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 55 km Flughafen

55 km

Station 2 km Bahnhof

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex ligt direct aan het strand en is daarom ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het vakantiecomplex ligt tussen de twee steden Calafell en Comarruga, wat betekent dat je in de directe omgeving een breed scala aan winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants vindt. Je kunt het levendige stadje Calafell bereiken door een aangename wandeling te maken langs de boulevard. Als je honger krijgt, kun je een hapje eten in een van de vele bars, restaurants of cafés met uitzicht op zee.
STAD EN OMGEVING
Calafell is een levendige kustplaats in het noorden van de Costa Dorada. Pittoreske dorpjes, heerlijk eten, mooie zacht glooiende stranden, kristalhelder water en natuurlijk de zon maken de Costa Dorada tot een populaire vakantiebestemming. Iedereen komt aan zijn trekken aan de Costa Dorada. Niet alleen zonaanbidders, maar ook feestliefhebbers, wandelaars, mountainbikers en cultuurliefhebbers vinden hier alles wat hun hart begeert. Ook het nachtleven is uitstekend! Het middeleeuwse kasteel van Sant Creu torent boven Calafell uit en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving. Elke dinsdag is er een typische weekmarkt in het centrum van Calafell, waar je een leuk souvenir kunt kopen. De kustplaats is een ideaal vertrekpunt voor talloze excursies in de omgeving. De 700 meter lange zomerrodelbaan Calafell Slide is een spannende rit. Waterliefhebbers kunnen een uitstapje maken naar het nabijgelegen waterpark Aqualeon. Uren vliegen voorbij op de verschillende glijbanen of in het golfslagbad. Jong en oud kunnen hun vaardigheden testen in het touwpark Diver. Na zoveel plezier en vermaak is een verfrissing in een van de vele strandbars of restaurants van Calafell meer dan verdiend. Tarragona was ooit de hoofdstad van de provincie Hispania citerior door de Romeinen. De overblijfselen van deze periode zijn nu te bewonderen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een dagtocht biedt je de mogelijkheid om het Romeinse amfitheater, het aquaduct van les Ferreres, het Circus en het Forum Romanum te bezoeken. Dus zelfs op vakantie wordt cultuur niet verwaarloosd. Wie daarentegen op zoek is naar pure sensatie en adrenaline, komt aan zijn trekken in het pretpark Port Aventura. Het grootste pretpark van Spanje heeft de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Voor Ferrari-fans biedt het bijbehorende themapark Ferrari Land alles wat je hartje begeert sinds 201'7. Na zoveel actie is een ontspannen wandeling door de prachtige badplaats Sitges met zijn 17 stranden precies wat je nodig hebt. We raden ook Barcelona aan als dagtrip. De bruisende metropool betovert bezoekers met zijn ontelbare bezienswaardigheden, ruime keuze aan restaurants en talrijke winkelmogelijkheden. Wandel over de Rambla, geniet van het prachtige uitzicht over de stad en de zee vanaf de Montjuic (bereikbaar met een kabelbaan) of verken Park Güell, ontworpen door Antonio Gaudí. Tijdens je wandeling door de stad ontdek je telkens weer de unieke architectuur van Gaudí en natuurlijk mag een bezoek aan de bezienswaardigheid van de stad, de Sagrada Familia, niet ontbreken. Deze kathedraal, begonnen door Gaudí, is nog steeds in aanbouw en biedt het oog van verwondering een indrukwekkende verscheidenheid aan details en bouwstijlen. In de dierentuin van Barcelona zijn het niet alleen de kinderogen die oplichten bij het zien van de vele diersoorten. Leeuwen, tijgers, olifanten, gorilla's, dolfijnen en nog veel meer kun je hier ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459078

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459078.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven