Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Tarragona

Max.  5   gasten
32m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
32m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Deze gezinsvriendelijke accommodatie ligt in het prachtige vakantiecomplex Torre de la Mora aan de Costa Dorada, ten noorden van Tarragona. De rust en schoonheid van de omgeving maken het vakantiedorp tot de perfecte oase voor een ontspannen gezinsvakantie. Dankzij de bevoorrechte ligging direct aan het strand is het vakantiedorp ideaal voor gezinnen. Het complex strekt zich uit over een beboste helling in de baai van La Mora en biedt daardoor een prachtig uitzicht over de zee. Op het terrein, op een heuvel, staat een pittoreske voormalige wachttoren. Het resort scoort echter niet alleen met de geweldige locatie, maar ook met een breed aanbod aan entertainment voor jong en oud. De miniclub biedt plezier en spelletjes voor de kleintjes, terwijl ouders kunnen profiteren van een breed scala aan sportactiviteiten. Het resort heeft een groot zwembad, een voetbal- en basketbalveld, minigolf, twee paddle-tennisbanen, wasmachines die op muntjes werken, kluisjes en een supermarkt. Een restaurant, een bar en een take-away service zorgen voor je fysieke welzijn.
De lichte en moderne stacaravan Ohara / Jazz biedt plaats aan maximaal 5 personen inclusief baby's. De accommodatie bestaat uit een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een slaapbank in de woonkamer biedt twee extra slaapplaatsen. De goed uitgeruste en moderne keuken bevindt zich ook in het woongedeelte. Er is serviesgoed, bestek, potten en pannen, een elektrisch fornuis met 2 kookplaten, een magnetron, een grote koelkast met vriesvak en een koffiezetapparaat. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel, sommige toiletten zijn apart. De overdekte zithoek met tafel en stoelen nodigt uit om comfortabel te ontspannen, terwijl de kinderen zich kunnen uitleven in een van de speeltuinen of bij het zwembad. Airconditioning en satelliet-tv zijn inbegrepen. Beddengoed (eenmaal per week verschoond) en handdoeken (tweemaal per week verschoond) zijn bij de prijs inbegrepen. Indien nodig kan er gratis een babybedje geleend worden (gelieve te reserveren bij de reservering). 300 MB WIFI is bij de prijs inbegrepen. Een parkeerplaats is inbegrepen. Reistijd vanaf de Spaanse grens ca. 2,5 uur. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + VERBLIJFSDUUR
In de periode van 15.06.-06.09.2024 is de aankomst- en vertrekdag zaterdag en dinsdag (minimum verblijf is 7 nachten). In de periode van 07.09.-14.10.2024 is het minimum verblijf 4 nachten (dagelijkse aankomst mogelijk). In de overige periode is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, het minimum verblijf is 3 nachten. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt arriveren op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij de boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.

STRAND
Het strand, dat is bekroond met de blauwe vlag door de Foundation for Environmental Education (FEE), grenst direct aan het vakantiedorp. Geniet van ontspannende uren op het prachtige, fijnkorrelige zandstrand, leer de onderwaterwereld kennen tijdens het duiken of ga de strijd aan op het beachvolleybalveld. Dankzij de zachte golven is het langzaam aflopende strand ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Een van de verschillende strandbars is de perfecte plek om de dag af te sluiten met een verfrissend drankje.
POOL
Het prachtige zwembad is enigszins afgescheiden van de rest van het resort. Gasten kunnen ontspannen in het 900 m2 grote zwembad dat wordt omringd door palmbomen. Voor kinderen is er een kinderbad van 500 m2. Een grote ligweide met ligstoelen en parasols rond het zwembad is beschikbaar voor ontspanning. Het animatieteam zorgt voor vermaak met watersporten zoals aquagym. Direct naast het zwembad kun je genieten van een lichte snack bij de bar met groot terras.
LOCATIE
Het vakantiecomplex Torre de la Mora ligt aan de noordelijke Costa Dorada, op slechts 15 minuten rijden van de voormalige Romeinse stad Tarragona. De Costa Dorada staat bekend om zijn prachtige, langzaam aflopende zandstranden. Het vakantiedorp heeft een bevoorrechte ligging op een beboste heuvel, direct naast het mooie zandstrand met prachtig uitzicht over de kleine baai van La Mora. Vanwege de ligging op een heuvel wordt het vakantiedorp niet aanbevolen voor mensen die slecht ter been zijn of gezinnen die een kinderwagen nodig hebben.
FAMILIEVRIENDELIJK
Een gemotiveerd, meertalig animatieteam staat klaar om kinderen en volwassenen het beste entertainment te bieden tijdens hun verblijf. In de miniclub kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar zich verheugen op activiteiten zoals schilderen, spelletjes, bioscoop, schminken, waterspelletjes of de minidisco. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen op het terrein van het vakantieresort. Volwassenen profiteren van verschillende sportcursussen zoals aquagym, Pilates, yoga, aerobics, Zumba en nog veel meer. S Avonds worden er spannende shows en spektakels georganiseerd. Indien nodig kan er gratis een babybedje worden geleend (reserveren bij de reservering).
VRIJE TIJD EN SPORT
Het vakantiedorp biedt een breed scala aan activiteiten voor sportliefhebbers. Naast verschillende sportactiviteiten zoals Pilates, yoga of Zumba, die worden georganiseerd door het animatieteam, hebben gasten ook toegang tot een voetbal- en basketbalveld, een minigolfbaan, biljart- en tafeltennistafels en twee paddle tennisbanen. Natuurlijk is er ook een fitnesscentrum om te trainen! Op het strand ligt een beachvolleybalveld en je kunt ook de onderwaterwereld ontdekken door te duiken in het kristalheldere water.
WINKELEN
Het vakantiedorp heeft zijn eigen supermarkt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor je vakantie, van fruit en groente, elke dag vers brood, vleesproducten, drankjes, diepvriesproducten, camping- en strandartikelen tot tijdschriften en kranten.
CATERING
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een kookplaat, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koelkast met vriesvak. Er zijn ook winkelmogelijkheden in de buurt. Wie op vakantie liever zelf kookt, kan genieten van mediterrane gerechten in het restaurant, de verschillende tapas uitproberen in de bar of een snelle snack halen in de take-away.
HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan.
SPECIALE KENMERKEN
-
AANKOMST
Na boeking ontvang je gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Handdoeken
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 22.5 km Flughafen

22.5 km

Station 5 km Bahnhof

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het vakantiecomplex Torre de la Mora ligt aan de noordelijke Costa Dorada, op slechts 15 minuten rijden van de voormalige Romeinse stad Tarragona. De Costa Dorada is algemeen bekend om zijn prachtige, langzaam aflopende zandstranden. Het vakantiedorp heeft een bevoorrechte ligging op een beboste heuvel, direct naast het mooie zandstrand met prachtig uitzicht over de kleine baai van La Mora. Het vakantiedorp wordt niet per se aanbevolen voor mensen die slecht ter been zijn of gezinnen die afhankelijk zijn van een kinderwagen vanwege de ligging op een heuvel.

LOCATIE EN OMGEVING
Iedereen komt aan zijn trekken aan de Costa Dorada. Niet alleen zonaanbidders, maar ook feestvierders, wandelaars, mountainbikers en cultuurliefhebbers vinden hier alles wat hun hart begeert. Tarragona was ooit de hoofdstad van de provincie Hispania citerior door de Romeinen. De overblijfselen van deze periode zijn nu te bewonderen als UNESCO Werelderfgoed. Een dagtocht biedt je de mogelijkheid om het Romeinse amfitheater, het aquaduct van les Ferreres, het Circus en het Forum Romanum te bezoeken. Dus zelfs op vakantie wordt cultuur niet verwaarloosd. Wie daarentegen op zoek is naar pure sensatie en adrenaline, komt aan zijn trekken in het pretpark Port Aventura. Het grootste pretpark van Spanje heeft de hoogste en snelste achtbaan van Europa. Voor Ferrari-fans biedt het bijbehorende themapark Ferrari Land sinds 2011 alles wat je hartje begeert. De kartbaan Tarraco in Tarragona is ook zeker een bezoek waard. Voor waterliefhebbers is een bezoek aan het waterpark Aquopolis een echte aanrader. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken op de vele snelle glijbanen, in het grote golfslagbad, in het fantastische kindergedeelte met vele waterspelletjes en kleine glijbanen en bij een dolfijnenshow. In de kustplaats Salou kun je je vaardigheden testen in het Bosc Aventura touwpark. Als je niet helemaal vrij bent van duizeligheid, hoef je je hier niet te vervelen, maar kun je je uitleven met paintball, minigolf of boogschieten. Na zoveel actie is een ontspannen wandeling door de prachtige badplaats Sitges met zijn 17 stranden precies wat je nodig hebt. We raden ook Barcelona aan als dagtrip. De bruisende metropool betovert bezoekers met zijn ontelbare bezienswaardigheden, ruime keuze aan restaurants en talrijke winkelmogelijkheden. Wandel over de Rambla, geniet van het prachtige uitzicht over de stad en de zee vanaf de Montjuic (bereikbaar met een kabelbaan) of verken Park Güell, ontworpen door Antonio Gaudí. Tijdens je wandeling door de stad ontdek je steeds weer de unieke architectuur van Gaudí en natuurlijk mag een bezoek aan de bezienswaardigheid van de stad, de Sagrada Familia, niet ontbreken. Deze kathedraal, begonnen door Gaudí, is nog steeds in aanbouw en biedt het oog van verwondering een indrukwekkende verscheidenheid aan details en bouwstijlen. In de dierentuin van Barcelona zijn het niet alleen de kinderogen die oplichten bij het zien van de vele diersoorten. Leeuwen, tijgers, olifanten, gorilla's, dolfijnen en nog veel meer kun je hier ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Airconditioning incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Parkeerplaats incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 459192

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459192.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven