Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

villa Tengrimar2

costa dorada

Max.  4   gasten
83m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
83m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

20 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Uw goedkope strandvakantie in Spanje, Costa Dorada, van particulier: mooi, ruim 2-slaapkamerappartement (voor maximaal 5 personen), grote woonkamer met open keuken. Het appartement is in november 2015 volledig gerenoveerd, inclusief een nieuwe keuken). De prijzen zijn berekend voor 4 personen; voor elke extra persoon wordt 5,- euro/dag meer in rekening gebracht. Het rustige privé-appartement (83 m²) heeft een groot terras (ca. 33m2), cpl. (vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker,) wasmachine, airconditioning (koud/warm), satelliet-tv en WiFi internet; de slaapkamers zijn voorzien van horren in de ramen; de flat is gelegen in een villa (3-party huis, aparte ingangen) met zwembad (zout water, overdekt in de winter), tuin en prachtig uitzicht op zee en strand (vanwege de ligging in de heuvels), ca. 100-150m van de strandpromenade. De in het huis aanwezige internetverbinding (WiFi) kan ook gebruikt worden. De eindschoonmaak en bedlinnen (zonder hand- en badhanddoeken) kosten 70,- Euro extra; op aanvraag kunt u 1 set (hand-, bad- en strandlaken) huren voor 15,- Euro/persoon en verblijf. De prijs is berekend voor maximaal 4 personen; elke extra persoon betaalt Eur 5,-/dag. Van oktober tot mei wordt het elektriciteitsverbruik extra in rekening gebracht (elektriciteit: 35 Cent/KwH, de whg. heeft een eigen elektriciteitsmeter; omdat de centrale verwarming via een warmtepomp werkt, wordt hiervoor Eur 4 per dag extra in rekening gebracht, wanneer deze wordt ingeschakeld (naar behoefte). Er is een korting ALLEEN van oktober tot mei) voor vakantiegasten die langer dan 4 weken willen blijven; hond toegestaan voor 10,-€ meer/verblijf
Licentie- of registratienummer: HUTT-056222-82

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.15 km

0.15 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 15 km Reus

15 km

Station 2 km Altafulla

2 km

Snelweg-afrit 4 km 32

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning ligt in een villawijk (geen vakantiedorp). Geen doorgaande verkeersweg voor de deur (einde steegje), zeer rustig, fantastisch uitzicht op zee/strand; het mooie, fijnzandige, langzaam aflopende zandstrand van La Mora bereikt u via een trap in 3 minuten te voet. Rustig gelegen, in een bekende baai aan de rand van de historische stad Tarragona, Costa Dorada, Catalonië, Spanje ligt de prachtige nederzetting La Mora met een van de mooiste fijne zandstranden van de Costa Dorada. Het groene La Mora ligt ongeveer 8 km van de havenstad Tarragona en 15 km van de luchthaven Reus en Port Aventura (amusement/aquapark); Barcelona ligt op ongeveer 80 km afstand. La Mora is een ideaal vakantieoord voor iedereen: prachtige landschappen om te wandelen of te hiken, het bruisende nachtleven in Tarragona. Een geweldige wandeling met een prachtig uitzicht op het klooster Tamarit leidt u naar een ander strand naar Altafulla of in omgekeerde richting naar de twee naaktstranden. Vanaf de rustige, kleine strandpromenade (met restaurants en bars) heeft u een prachtig uitzicht op de zee en de kustkliffen met de "Torre de La Mora", de toren van La Mora. Een groot natuurgebied biedt wandelingen langs vele kleine zandbaaien. Beneden aan het strand zijn er voldoende winkelmogelijkheden: Supermercado, bakker, apotheek, geldautomaten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

als je honden hebt, kosten ze 10,- € /hond eenmalig

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Ideaal voor grote gezinnen of 2 gezinnen met vrienden (tot 9 personen), want er zijn twee appartementen in het huis); beide appartementen hebben een terras met uitzicht op zee en zullen ook aan hoge eisen voldoen; u zult hier een rustige en ontspannen vakantie doorbrengen. .


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-02-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Kerstin B. uit Pfinztal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

We hebben het vakantiehuis gehuurd voor 2 weken in augustus. De communicatie met Lucia was al van tevoren echt geweldig. Ook de warme ontvangst bij aankomst was gewoon geweldig. Het appartement was voldoende uitgerust. Het was echt een fijne vakantie en we zouden op elk moment weer teruggaan. We voelden ons zeer comfortabel. Dank je wel.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2022

Anja V. uit Porta Westfalica

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiewoning

Een geweldige ruime flat met een groot balkon. Ideale plek om het prachtige kustlandschap te verkennen. Ook een prachtig berglandschap met
Lucia is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze spreekt ook goed Duits. We zijn helemaal blij en zullen zeker terugkomen.
Niet geschikt voor Ballerman liefhebbers ?

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2019

Altintac Ã. uit Zuchwil

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heel tevreden

Voor onze familie was het erg leuk om vakantie te vieren in het huis. We zijn erg tevreden. Geweldig huis en geweldige huurster. De omgeving en de zee waren geweldig. We hebben ook uitstapjes gemaakt, de omgeving is ook erg mooi. Bedankt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2019

Dr. Stefan und Gabriele K. uit 32657 Lemgo

5,0
5 5 5 5

Erholung pur!

Alles prima. Das Appartement ist prima und die Ausstattung sehr komfortabel. Das Schwimmbad und der Ausblick aufs Meer fantastisch. Sehr nette Vermieterin. Wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2013

Lars uit Frankfurt

4,9
5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Een week geweldige nazomer vakantie

We brachten een heerlijke week door in dit lichte, zeer goed uitgeruste vakantieappartement. Er was veel kastruimte en opbergruimte in de badkamer. Een grote televisie met satellietontvangst maakte de geweldige uitrusting compleet. Groot ruim terras. Ideaal om te ontbijten en te ontspannen. Het was heel rustig en idyllisch. Ook het geluid van de zee was te genieten. Parkeergelegenheid direct bij het huis. Zeer aardige verhuurster. Alles verliep erg soepel. We zullen terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: La Mora ist eine sehr kleine Stadt die fast nur von einheimischen genutz wird. Viele Ferienwohnungen aber nur ein kleines Hotel. Es gibz einen grossen Zeltplatz direkt am Meer.

Recreatiemogelijkheden: Entspannen . . . .Strand. . .

Winkels: Supermarkt etwas ausserhalb von La Mora . . .

Oktober 2009

Ute K. uit Recklinghausen NRW

4,9
4.8 5 5 5 5

Immer wieder gerne!!!

Wir haben uns bereits vor 5 Jahren in den wunderschönen Ort La Mora verliebt, das iTüpfelchen war nun bereits zwei mal der Aufenthalt in der Villa Tengrimar, wo wir stets sehr herzlich empfangen wurden. Zur Wohnung und Lage ist in der Beschreibung alles gesagt. Wir freuen uns auch in diesem Jahr wieder auf die super netten Leute, die schöne Wohnung mit herrlicher Aussicht auf das Meer u.v.m.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr schöne, gepflegte Villengegend, sehr ruhig mit einem wunderschönen Ausblick auf die Bucht von La Mora.

Recreatiemogelijkheden: Baden und Wassersport am gepflegten Sandstrand, im kristallklaren Wasser. Der "Playa de La Mora" mit dem Torre, dem Turm von La Mora verfügt über feinen Sandstrand und ist ca. 500m lang. Er hat ein mittleres Besucheraufkommen und kann deshalb bestens auch zu Strandspielen genutzt werden. Wandern auf schönen Spazierwegen am Strand von Altafulla direkt hinter der Burg. Ausflüge nach Tarragona, Barcelona, Aquaparks, Freizeitpark Port Adventura uvm.

Winkels: In La Mora gibt es in kleinen Supermärkten eigentlich alles was man für den täglichen Bedarf braucht. Eine größere und günstigere Auswahl findet man in Richtung Altafulla im ca. 3 km entfernten Supermarkt.

Augustus 2009

Michael uit Würzburg

4,9
4.8 5 5 5 5

Urlaub, den man nur empfehlen kann!!!!!! Echt super!!!

Wir können einen Urlaub in dieser schönen Ferienwohnung nur empfehlen! Die Vermieter sind super nett und stehen bei allen Fragen u. Wünschen jederzeit gerne mit Rat ud Tat zur Verfügung. Die Aussicht auf´s Meer ist wunderschön und die Umgebung ruhig - ideal um richtig zu entspannen!! Durch den vorhandenen Pool haben die Kinder jederzeit Ablenkung und Langeweile kommt erst garnicht auf. Wir haben diesen Urlaub sehr genossen!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Ferienwohnung liegt in einer wunderschönen und gepflegten Villengegend, absolut ruhig mit einem malerischen Ausblick auf den Strand von La Mora.

Recreatiemogelijkheden: Neben den Wassersportmöglichkeiten die direkt am Strand geboten werden besteht die Möglichkeit, direkt auf einem ausgewiesenen Weg an der Küste entlang zu wandern oder mit dem Fahrrad (wenn man eines dabei hat) die nähere Umgebung sowie das Hinterland zu erkunden. Den Wasser- und Safaripark "AquaLeon" kann man bequem in ca. 45 min. erreichen und eignet sich für Familien mit Kindern für einen erlebnisreichen Tagesausflug. Durch die verkehrsgünstige Lage (Anbindung an die Autobahn) ist Barcelona un Tarragona schnell erreichbar. Hier ist sowohl kulturell als auch zum Shoppen für jeden etwas dabei.

Winkels: Großeinkaufsmöglichkeiten für Selbstversorger bestehen in der näheren Umgebung (Altafulla u. Torredembarra, ca. 10 Autominuten) sowie bei "LIDL" in Tarragona (ca. 20 Autominuten).


Contactpersoon

Mevr. L. Crisan

Mevr. L. Crisan

Laat je verrassen (hopelijk positief)


Andere accommodaties van Mevr. L. Crisan


meer informatie

Objectnummer: 7464

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/7464.htm


«villa Tengrimar2» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven