Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Poreč

Max.  4   gasten
38m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
38m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De accommodatie ligt in het prachtige Astra vakantiecomplex. Het resort ligt in de buurt van de historische stad Poreč en het pittoreske voormalige vissersdorpje Funtana, direct aan zee en omgeven door een klein cederbos. Dankzij de ligging direct aan zee is het vakantieresort bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen die graag veel tijd op het strand doorbrengen. Entertainment voor jong en oud wordt verzorgd door het meertalige animatieteam in het naburige complex: kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen genieten van spelletjes, sport en plezier in de miniclub. Voor volwassenen worden er sporttoernooien georganiseerd en 6 dagen per week is er ochtendgymnastiek of aquarobics. S Avonds worden er livemuziek en spannende shows georganiseerd. Er zijn ook twee speeltuinen voor kinderen in het aangrenzende complex waar ze zich kunnen uitleven. Een groot zwembad en een geweldige waterspeeltuin wachten op je in het aangrenzende complex. Naast verschillende restaurants waar je culinair kunt genieten, vind je in het naastgelegen complex ook een beachvolleybalveld (gratis), tennisbanen, een midgetgolfbaan, een basketbalveld, een voetbalveld, een fietsverhuur, verschillende watersportfaciliteiten en tafeltennistafels (tegen betaling).
De A4TP AGPLA flat is gelegen op de begane grond of 1e verdieping en is geschikt voor maximaal 4 personen (op aanvraag is het ook mogelijk om een extra persoon toe te voegen). De accommodatie bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De uitgeruste keuken heeft serviesgoed, bestek, potten en pannen, een koffiezetapparaat, een koelkast en een eettafel met stoelen. Sommige appartementen hebben een oven. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, haardroger en wc. Het overdekte terras op de begane grond of het balkon op de eerste verdieping met tafel, stoelen en parasol nodigen uit om comfortabel te ontspannen. SAT-TV, beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen. Hoewel er geen airconditioning is, zorgen de prachtige ligging in de schaduw van een klein bos en de verfrissende zeebries voor aangename temperaturen. De reistijd vanaf de Kroatische grens is ongeveer 40 minuten. Halfpension kan op verzoek ook ter plaatse worden geboekt. Opmerking: Als je meer dan één accommodatie nodig hebt, is dit meestal mogelijk bij ons, aangezien we meerdere accommodaties van hetzelfde type hebben.
DAG VAN AANKOMST + DUUR VAN HET VERBLIJF
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk, de minimale verblijfsduur is 7 nachten. In april en mei zijn slechts 5 nachten mogelijk. Let op: Als je om wat voor reden dan ook niet kunt aankomen op de geplande dag van aankomst, is het natuurlijk ook mogelijk om de volgende dag in te checken (laat het ons weten voordat je aankomt). Hetzelfde geldt als je eerder wilt vertrekken. Een dag eerder vertrekken is in dit geval ook mogelijk. De huurperiode/huurprijs die bij boeking is opgegeven, blijft echter ongewijzigd.
STRAND
Het eerste wat je opvalt aan het strand is het prachtige kristalheldere water. Het vakantiecomplex ligt direct aan het mooie kiezelstrand, dat gemakkelijk te voet te bereiken is. Er zijn verschillende stranden rondom het resort voor zonaanbidders, van kiezelstranden tot verharde stranden en grasstranden. Op het strand van het naburige hotel kunnen ligstoelen en parasols worden gehuurd. Tegen betaling kunnen gasten genieten van verschillende watersporten, zoals windsurfen, waterskiën, kanoën, zeilen, duiken en waterfietsen. In het hoogseizoen zorgt een badmeester ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van een duik in zee.
POOL
Het grote zwembad met waterpartij en de grote waterspeeltuin in het aangrenzende complex bieden de mogelijkheid voor een duik in het verfrissende water. Bij het zwembad kunnen ligstoelen worden gehuurd om te ontspannen. Sportieve gasten komen aan hun trekken met de aquarobics die worden georganiseerd door het vriendelijke animatieteam.
GEZINSVRIENDELIJK
Een meertalig animatieteam zorgt in de zomer voor entertainment voor jong en oud in het naburige complex. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een miniclub, waar de kleintjes zich de hele dag kunnen uitleven met verschillende spelletjes, workshops en sporten. Het naburige resort heeft ook twee speeltuinen waar je kinderen zich kunnen uitleven. Voor volwassenen organiseert het meertalige animatieteam sporttoernooien zoals strandvoetbal, beachvolleybal, waterpolo en nog veel meer. Als je de dag sportief wilt beginnen, kun je 6 dagen per week meedoen aan ochtendgymnastiek of aquarobics. S Avonds is er een minidisco voor de jongere gasten en een avondentertainmentprogramma met livemuziek, dans en spannende shows voor iedereen.
VRIJE TIJD EN SPORT
Het naburige vakantieresort heeft een beachvolleybalveld dat gratis kan worden gebruikt. Er is een breed aanbod aan activiteiten voor sportliefhebbers: Tennis, squash, tafeltennis, minigolf, volleybal, voetbal, basketbal en paardrijden (tegen betaling). Je kunt ook fietsen huren in het naastgelegen complex. Op het strand zijn tegen betaling verschillende watersporten mogelijk. Windsurfen, waterskiën, kanoën, een korte tocht met een waterfiets, zeilen of duiken zijn precies wat je nodig hebt voor watersportliefhebbers.
WINKELEN
Het vakantiecomplex heeft een eigen kleine supermarkt waar je terecht kunt voor boodschappen en alledaagse artikelen. Er is ook een krantenkiosk in het resort, waar je ook souvenirs kunt kopen.
VOEDSEL
De accommodatie heeft een goed uitgeruste keuken met servies, bestek, potten en pannen, een koffiezetapparaat en een koelkast. Als je liever zelf kookt tijdens je vakantie, kun je genieten van lokale en internationale gerechten en heerlijke visspecialiteiten in een van de restaurants van het resort. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van halfpension tegen gunstige voorwaarden (ter plaatse te boeken, vooraf reserveren niet nodig). De prachtige stad Poreč of het voormalige vissersdorp Funtana, waar je nog veel meer restaurants vindt om uit te proberen, liggen op slechts een paar minuten afstand.
HUISDIEREN
Twee huisdieren zijn toegestaan. Andere huisdieren op aanvraag. Er is een hondenstrand en hondendouches voor je viervoeter in het aangrenzende complex.
SPECIALEN
-
AANKOMST
Je ontvangt gedetailleerde reisinformatie samen met je reisdocumenten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

2-pits kookplaat
Koelkast
Koffiezetapparaat
Servies

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Fietsen
Handdoeken
Ligstoelen
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 0.14 km

0.14 km

Stadscentrum 3.4 km

3.4 km

Luchthaven 54.4 km Flughafen

54.4 km

Station 3.5 km Bahnhof

3.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

LOCATIE
Het Astra vakantiecomplex ligt op een bevoorrechte locatie direct aan de prachtige kristalheldere zee, omringd door ceders en eiken. Dit is de perfecte plek om te ontspannen. Maar ondanks de rustige locatie is verveling zeker geen optie. De levendige kustplaats Poreč ligt op slechts een paar minuten rijden en biedt naast de idyllische oude stad nog veel meer uitgaansmogelijkheden. Het pittoreske voormalige vissersdorpje Funtana is ook een bezoek waard. Waterliefhebbers komen niet alleen aan hun trekken dankzij de ligging direct aan zee, maar ook het fantastische waterpark Aquacolors op slechts 5 minuten rijden met de auto.
LOCATIE EN OMGEVING
De prachtige historische stad Poreč ligt aan zee. Met zijn dennenbossen, promenades langs de zee en restaurants aan de kust is het een echte plek van rust en ontspanning. Poreč zit vol artistieke en historische bezienswaardigheden en wacht erop door jou ontdekt te worden. Het waterpark Istralandia, dat plezier biedt voor het hele gezin, ligt op slechts een paar minuten rijden. Tussen de twee havensteden Umag en Pula liggen verschillende aanraders die zeker een bezoek waard zijn. Fazana, Rovinj, Vrsar, Poreč of zelfs Pula en Umag zelf bieden talloze restaurants, winkelmogelijkheden en historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn. Verschillende pretparken zoals Istralandia, Aquacolors of het klimpark Glavani bieden geweldige mogelijkheden om plezier te hebben met het hele gezin. Voor natuurliefhebbers raden we een bezoek aan de Brijuni-eilanden of de Jama-Grotta Beradine aan. Visliefhebbers zijn in deze regio aan het juiste adres! Hier vind je allerlei soorten vis, die op veel verschillende manieren wordt bereid. Je vindt in Kroatië ook goede wijn. Dus als je jezelf wilt verwennen, is dit de plek voor jou. S Avonds is er ook genoeg vermaak. Kroaten houden van feesten, muziek en gezelligheid, of het nu in een discotheek is, op de strandboulevard of in een klein steegje. Avondvertier is dus gegarandeerd. Het achterland van de kuststrook biedt veel bossen, fiets- en wandelpaden, dus rustzoekers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. De beroemde weekmarkten worden meestal dagelijks gehouden in Poreč, Rovinj en Pula.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Gebruik zwembad incl., inbegrepen
Handdoeken incl., inbegrepen
Bedlinnen incl., inbegrepen
Wifi incl., inbegrepen
Babybedje incl. op aanvraag, inbegrepen
Kinderstoel incl. op aanvraag, inbegrepen
Parkeerplaats 1,20€p. Dag/aankomst te betaleninclusief
Huisdier 16€p. Dag/aanvraag/aankomst betaald, inclusief

Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-12-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Andere accommodaties van I. Belita-Team

Alle accommodaties weergeven van I. Belita-Team

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 459092

Laatst bijgewerkt: 14.12.2023

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/459092.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven