Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kappeln

Max.  8   gasten
199m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 8  gasten
199m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

De villa "SeaSide" biedt puur vakantieplezier en tijd aan zee. De ca. 200 m² grote villa ligt direct aan het water op een toplocatie met een groot zonneterras op het zuiden. Het fantastische uitzicht op de haven, de open Baltische Zee en de zeilboten die eroverheen glijden biedt een puur vakantiegevoel. Het kleine zandstrand om te zwemmen ligt op slechts 100 meter van het huis.
De "SeaSide" villa heeft in totaal 4 slaapkamers, waarvan er drie op de bovenverdieping liggen en direct toegang hebben tot het omliggende dakterras. De 4e slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is ingericht met een slaapbank van hoge kwaliteit, die kan worden uitgetrokken indien nodig. Deze kamer heeft ook directe toegang tot het ontbijtterras op de begane grond.
Zodra je de villa binnenkomt, heb je een onvergelijkbaar uitzicht op het havenbekken en de open Baltische Zee. Grenzend aan de entree met vestibule is een ruime, drempelloze daglichtbadkamer met een grote inloop-regendouche, wastafel en toilet.

Tegenover de badkamer ligt de gastenkamer/4e slaapkamer. Verderop is de open keuken met een groot kookeiland en ontbijtbar, die is uitgerust met alle keukenapparatuur en kookgerei. Je maaltijd bereiden terwijl je de zeilboten ziet binnenvaren - dat is koken met uitzicht op zee.
Achter de ontbijtbar bevindt zich de ruime woon- en eetkamer met aangrenzende leeshoek en houtkachel. De mooie eettafel is gemeubileerd met 6 comfortabele leren stoelen. Een hoekbank met twee fauteuils, een grote zitzak en de Smart TV grenzen aan de grote panoramische glazen pui met schuifdeuren die direct uitkomen op het grote terras op het zuiden. Het terras is ook uitgerust met comfortabel meubilair en een parasol en grenst direct aan het water. Onze gasten kunnen genieten van spectaculaire havenbioscopen in de eigen strandstoel van het huis.
Naast het huis, met directe toegang tot de keuken, ligt het beschutte ontbijtterras, waar je 's ochtends van je koffie in de zon kunt genieten.
Op de begane grond is er ook een bijkeuken met wasmachine en droger, die ook direct toegang heeft tot het terras.
Een trap leidt naar de lichte bovenverdieping, waar drie slaapkamers zijn met tweepersoonsbedden en een wellnessruimte met Finse sauna, regendouche en hometrainer voor onze gasten. De wellnessruimte heeft, net als alle andere kamers op de bovenverdieping, directe toegang tot het omliggende terras, dat de hele dag zon biedt. Ga na de sauna in je badjas op het terras zitten en geniet van de frisse zeelucht. Het saunabad en de saunalakens kunnen direct bij de reservering worden besteld.
De grote slaapkamer is zo ontworpen dat je de dag begint en eindigt met uitzicht op zee. De grote ramen en toegang tot het terras maken dit mogelijk. Een inloopkast en een tv maken ook deel uit van de inrichting.
Er is ook nog een badkamer op de bovenverdieping met een dubbele wastafel, een grote inloopdouche en een toilet. Er is ook een apart gastentoilet met wastafel op de bovenverdieping.
Deze villa biedt genoeg ruimte voor 8 personen. De mooie inrichting, de lichte kamers en vooral de toegang naar buiten vanuit alle kamers maken dit huis tot een juweeltje aan zee.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Strandstoel
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Eierkoker
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair
Hifi systeem
Blu-ray-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.38 km

1.38 km

Meer 7.24 km

7.24 km

Supermarkt 6.24 km

6.24 km

Restaurant 1.45 km

1.45 km

Luchthaven 126.06 km Flughafen Hamburg

126.06 km

Station 19.04 km Bahnhof Suederbrarup

19.04 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Oostzee badplaats Olpenitz, gelegen in het noordoosten van Sleeswijk-Holstein op het schiereiland Schwansen in de buurt van het charmante stadje Kappeln, is een eersteklas vakantiebestemming in een van de mooiste regio's van Duitsland. Op een gebied van meer dan 150 hectare, ooit een marinebasis, is een uniek vakantieoord gecreëerd met een verscheidenheid aan uitzonderlijke vakantiehuizen en woningen direct aan de Oostzee.
De natuurlijke omgeving tussen de monding van de Schleim en de Oostzee maakt het resort bijzonder aantrekkelijk. Gasten genieten van voorzieningen zoals hun eigen privéstrand, dat uitnodigt tot ontspannen, spelen en zwemmen. Het langzaam aflopende zandstrand biedt veel ruimte voor ontspanning en is ideaal voor kinderen.
Voor de dagelijkse behoeften is er een moderne EDEKA supermarkt in het resort, met een uitgebreide keuze aan levensmiddelen, huishoudelijke artikelen en regionale specialiteiten. Een bakkerij die in de markt is geïntegreerd, biedt verse bakkerijproducten en ontbijt, terwijl de bistro met uitzicht op de haven uitnodigt om te blijven hangen onder het genot van koffie, lunch of wijn. Daarnaast verrijkt een Italiaans restaurant met authentieke gerechten het culinaire aanbod aan de havenpromenade.
Actieve vakantiegangers profiteren van de fietsverhuur, waarmee excursies langs de Oostzee en de Schlei mogelijk zijn. In het zuidelijke deel van het resort ligt een liefdevol ontworpen avontuurlijke golfbaan. Er zijn kleine winkeltjes langs de havenpromenade en in de haven kun je regelmatig verse vis rechtstreeks van de kotter kopen en kano's en boten huren.
Vlakbij ligt het Weidefelder Strand met een hondenstrand, biertuin, speeltuin en strandstoelverhuur, wat de maritieme flair compleet maakt. Kappeln, een aantrekkelijke stad met ongeveer 9.000 inwoners, staat bekend om zijn toeristische attracties, bezienswaardigheden, restaurants en de gezellige vissershaven. Kappeln is gemakkelijk bereikbaar per auto of fiets en biedt extra excursiemogelijkheden, zoals de stoomboot Schleiprincess naar de vuurtoren van Schleimünde.
De Oostzeebadplaats Olpenitz is daarom de ideale plek om te ontsnappen aan het leven van alledag en ontspannende dagen aan zee door te brengen.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Reisbedje zonder beddengoed, inbegrepen
Kinderstoel, inbegrepen
Sauna opgieting, 11.11€ eenmalig
Brandhout, 13.89€ eenmalig
Waspakket Villa SeaSide, 30.56€ per persoon
Badjas S/M, wit/rood, 11.11€ eenmalig
Badjas L/XL, wit/grijs, 11.11€ eenmalig
De huurprijs is geldig voor een bezetting van 6 gasten. Voor de 7e en 8e persoon wordt € 25,00 per persoon/nacht in rekening gebracht.
Je kunt een waspakket bijboeken voor €27,50 per persoon. Dit bestaat uit: Een opgemaakt bed, een saunalaken, twee douchehanddoeken, twee handdoeken, een douchemat en een theedoek.
Optioneel kun je ook badjassen in maat S/M of L/XL bijboeken voor 10,00 Euro per stuk,
Brandhout kan ter plaatse gekocht worden voor 12,50 euro/kist. Het gebruik van elektriciteit, water en verwarming en de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de servicekosten van 174,00 euro.
De borg van 500,00 euro is verschuldigd bij de eindbetaling door overschrijving op onze rekening. De borg wordt binnen 10 werkdagen terugbetaald als de woning op de dag van vertrek correct is opgeleverd. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW die van toepassing is op de datum van uitvoering.
De Villa "SeaSide" maakt deel uit van het noordelijke, exclusieve Oostzee resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. We informeren je graag over de exacte huidige status. We hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mönning

5,0
5 5 5 5 5

Kurze Auszeit mit Freunden

TOP! Wir haben die Tage sehr genossen, es hat uns in der Villa an nichts gefehlt, toller Empfang und tolle Verabschiedung, das Rundumpaket stimmt einfach, vielen lieben Dank!!! Die Doppelkopf-Runde aus Hannover

Karl-Heinz Fink

5,0
5 5 5 5 5

Luxus pur

Alles perfekt.
Lässt nichts zu wünschen übrig.

Heike Konrad

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Auszeit

Ein tolles Haus. Wir haben es genossen, Zeit dort zu verbringen.
Ideal für 3 Paare, Platz satt, traumhafter Blick aus allen Zimmern.
Es fehlt wirklich an Nichts. Top.


Contactpersoon

Bedrijf Meerzeit für Ferien
Mevr. S. Hössermann

Mevr. S. Hössermann

Andere accommodaties van Mevr. S. Hössermann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Hössermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 460605

Laatst bijgewerkt: 10.01.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460605.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Kappeln» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven