Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Kappeln

Max.  4   gasten
98m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
98m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling



Beschrijving

Oostzee vakantie appartement dek 2


Op een toplocatie in het Ostsee Resort Olpenitz ligt de fantastische vakantiewoning "Deck 2", die perfect is voor een onvergetelijke vakantie aan de Oostzee. Met ruimte voor maximaal 4 personen en een oppervlakte van ca. 98 m², biedt het appartement genoeg ruimte voor families of vrienden die een ontspannen vakantie willen doorbrengen aan de Oostzee en in de Schlei regio.


Indeling en inrichting

Het appartement heeft ramen van vloer tot plafond, vloerverwarming, 2 slaapkamers, 1 badkamer met sauna en een open woon/eetkamer met open haard en toegang tot het balkon, dat zich uitstrekt rondom het hele appartement. De vakantiewoning "Deck 2" is gezinsvriendelijk, zodat ook de kleintjes zich helemaal thuis voelen en ook je viervoeter is hier van harte welkom.


Beste locatie in Ostsee Resort Olpenitz

Vanaf het grote balkon kunt u genieten van het adembenemende uitzicht op de Schlei en de Oostzee en uw dag rustig afsluiten in een strandstoel. Er is een supermarkt met een bakker op slechts 5 minuten lopen, zodat je op elk moment je eigen proviand kunt kopen. Twee stranden liggen op slechts 15 minuten lopen en bieden je de mogelijkheid om af te koelen in de Oostzee of lange wandelingen te maken.


Vakantie in Olpenitz:

Het Ostsee Resort Olpenitz biedt een breed scala aan activiteiten en vrijetijdsmogelijkheden. Actieve vakantiegangers komen hier aan hun trekken, het resort heeft een eigen jachthaven, geweldige stranden en een breed scala aan verschillende watersportactiviteiten zoals stand-up paddling, vissen of boottochten. Maar ook buiten het water valt er genoeg te ontdekken: de regio Schlei heeft veel fiets- en wandelpaden die door het schilderachtige landschap en idyllische dorpjes leiden.


Kappeln - een van de populairste stadjes in Duitsland

Op slechts 10 minuten rijden ligt een van de populairste stadjes van Duitsland: Kappeln. De stad heeft een rijke geschiedenis en veel culturele bezienswaardigheden, zoals de stoomtrein van Angeln, de museumhaven of de historische oude binnenstad met mooie vakwerkhuizen, leuke winkels en restaurants. In de zomer zijn er veel regionale evenementen in en rond Kappeln, zoals de Haringdagen en de havenmarkt.

Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke vakantie aan de Oostzee!


Het vakantiehuis maakt deel uit van het nieuw gebouwde exclusieve Oostzee-resort Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de directe omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. We informeren je graag over de huidige status. We hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras
Strandstoel
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Broodrooster
Eierkoker
Servies
Inductiekookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Rookmelder
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers
lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.68 km

1.68 km

Meer 0.04 km

0.04 km

Supermarkt 0.28 km

0.28 km

Restaurant 0.37 km

0.37 km

Luchthaven 126.02 km Flughafen Hamburg

126.02 km

Station 17.54 km Bahnhof Suederbrarup

17.54 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het noordoosten van Sleeswijk-Holstein, op het schiereiland Schwansen en vlakbij het idyllische stadje Kappeln, ligt ons Oostzee-resort Olpenitz in een van de mooiste vakantieregio's van Duitsland.

In de afgelopen jaren is op het meer dan 150 hectare grote terrein van de voormalige marinebasis Olpenitz een uniek vakantieoord ontstaan met een verscheidenheid aan bijzondere vakantiehuizen en buitengewone woningen direct aan de Oostzee.

Genesteld tussen de Schleim-monding en de Oostzee, is ons Oostzee-resort omgeven door ongeëvenaarde natuur en uitgerust met alles wat je nodig hebt om je verblijf het hele jaar door aangenaam en gevarieerd te maken. In het hart van het resort hebben we ons eigen privéstrand voor onze gasten. Hier, op het langzaam aflopende zandstrand, is er volop ruimte om te ontspannen van het dagelijks leven en voor jong en oud om te spelen en te zwemmen.

Om tijdens je vakantie spontaan inkopen te doen, biedt onze moderne EDEKA-Hafenkante een zeer goede selectie levensmiddelen en huishoudelijke artikelen, evenals geselecteerde specialiteiten uit de regio. Naast brood, broodjes en gebak kun je in de bakkerij op de markt ook terecht voor een smakelijk ontbijt. De ruime bistro met uitzicht op het havenbassin nodigt je uit om te genieten van een kopje koffie, een goede lunch of gewoon een glas wijn.
Als je geen eigen fiets bij je hebt, hoef je uitgebreide tochten langs de Oostzee of de Schlei niet te missen. Fietsverhuur is direct ter plaatse beschikbaar.

In het zuidelijke deel van de badplaats aan de Oostzee ligt een avonturengolfbaan op je te wachten op een oppervlakte van 2800 meter, die met veel aandacht voor detail is ontworpen en plezier biedt voor jong en oud. Maak een ontspannende wandeling langs de havenpromenade en snuffel in de kleine winkeltjes. Verse vis direct van de kotter, kano- en bootverhuur, te boeken motorboottochten en natuurlijk een spectaculaire havenbioscoop zijn regelmatig beschikbaar direct aan de haven.
De directe nabijheid van het Weidefelder Strand, met zijn eigen hondenstrand, biertuin, speeltuin en strandstoelverhuur, rondt de vakantiebelevenis af en biedt de perfecte maritieme flair.

De dichtstbijzijnde stad, Kappeln, is een erkend Oostzee-, kneipp- en luchtkuuroord met ongeveer 9.000 inwoners, dat veel toeristische attracties biedt voor zeilers en strandgangers. Kappeln met zijn vele bezienswaardigheden, restaurants, winkels en de gezellige vissershaven is altijd een bezoek waard en ligt op slechts 8 minuten rijden met de auto. Er rijdt regelmatig een pendelbus van de badplaats aan de Oostzee naar Kappeln. De stad is ook gemakkelijk per fiets te bereiken.

Vanuit de haven van Kappeln kun je een tocht maken met de Schleiraddampfer "Schleiprincess" naar de vuurtoren van Schleimünde. Een prachtige ervaring voor het hele gezin.
Ontsnap aan het leven van alledag en geniet van de mooiste tijd van het jaar in de Oostzeebadplaats Olpenitz met Meerzeit für Ferien.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vast tarief voor energiekosten Deck2, 2,22€ per nacht en persoon
Kinderreisbedje zonder beddengoed, inbegrepen
Kinderstoel, inbegrepen
Sauna opgieting, 11,11€ eenmalig
Sauna handdoek, €5.56 per persoon
Waspakket dek 2, 25€ per persoon
Overnachting hond dek 2, 11.11€ per nacht
Badjas S/M, wit/rood, 11.11€ eenmalig
Badjas L/XL, wit/grijs, 11.11€ eenmalig
De prijzen zijn per object/nacht voor een bezetting van maximaal 4 gasten. Huisdieren zijn welkom en worden in rekening gebracht met 10,00 Euro/nacht.

Je kunt een waspakket boeken voor 22,50 Euro per persoon. Dit bestaat uit: Een opgemaakt bed, twee douchehanddoeken, twee handdoeken, een douchematje en een theedoek
Optioneel kun je ook badjassen in maat S/M of L/XL bijboeken voor 10,00 Euro per stuk.
Brandhout kun je bij ons ter plaatse kopen voor 12,50 euro/kist. Het gebruik van elektriciteit, water en verwarming en de eindschoonmaak zijn inbegrepen in de servicekosten van 104,00 euro.
De borg van 200,00 euro is verschuldigd bij de eindbetaling door overschrijving op onze rekening. De borg wordt binnen 10 werkdagen terugbetaald als het appartement op de dag van vertrek naar behoren wordt opgeleverd. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke btw die geldig is op de datum van uitvoering.
De vakantiewoning maakt deel uit van het nieuw gebouwde exclusieve Oostzeebadplaats Olpenitz. Houd er rekening mee dat er in de directe omgeving nog bouwwerkzaamheden kunnen plaatsvinden. We informeren je graag over de huidige status. We hebben echter geen informatie over wanneer de toekomstige werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rispeter

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben die Ferienwohnung kurzfristig über das verlängerte Maiwochenende gebucht und es hat uns super gefallen. Der Wasserblick zu allen Seiten ist toll und da wir Glück mit dem Wetter hatten, konnten wir die umlaufende Terrasse ausgiebig nutzen. Die Einrichtung hat uns auch sehr gut gefallen und es hat uns auch sonst an nichts gefehlt. Vielen Dank an das Meerzeit-Team, die uns noch so kurzfristig alles hergerichtet haben.

Kröninger

5,0
5 5 5 5 5

Wir (2 Erwachsene ,2 Kinder) haben schon öfter unseren Urlaub im ORO verbracht. Diesmal waren wir auf der Suche nach einer besonderen Ausstattung und haben diese im Deck2 gefunden. Die Farbgestaltung ist etwas ganz besonderes und hebt sich von den anderen Ferienwohnungen deutlich ab. Auch die tolle Sauna hat uns gut gefallen. Die Lage war für uns auch ausschlaggebend (direkt am Wasser, Nähe zum Kinderspielplatz und zu Edeka). Wir empfehlen das Deck2 auf jeden Fall weiter und kommen bestimmt mal wieder:-)


Contactpersoon

Bedrijf Meerzeit für Ferien
Mevr. S. Hössermann

Mevr. S. Hössermann

Andere accommodaties van Mevr. S. Hössermann

Alle accommodaties weergeven van Mevr. S. Hössermann

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 460606

Laatst bijgewerkt: 10.01.2024

Advertentie online sinds: 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/460606.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Kappeln» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven