Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gemütlicher Bungalow am See

Nordwestuckermark

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Onze gezellige bungalow in het rustige dorpje Fürstenwerder in de Uckermark is de perfecte plek om te ontspannen. Op een heerlijk rustige locatie heb je vanaf het verhoogde terras en de tuin uitzicht op het Grote Meer, en twee zwemplaatsen liggen op minder dan 5 minuten lopen. Hier kun je ontspannen of een actieve vakantie doorbrengen op en in het water, wandelen of fietsen langs het nabijgelegen Uckermark fietspad. S Avonds kun je genieten van de zonsondergang over het meer en een vuurtje stoken in de open haard om de juiste sfeer te creëren.

De ligging
De bungalow ligt op het bungalowpark Hügelland, dat deel uitmaakt van het dorp Fürstenwerder. Fürstenwerder ligt in de regio Uckermark in Brandenburg, op de grens met Mecklenburg-Vorpommern. Het gletsjermorenelandschap wordt gekenmerkt door een heuvelachtig landschap en vele grote en kleine meren.

Het dorp Fürstenwerder
Fürstenwerder ligt tussen de Großer See, ook bekend als Wahrensee, en de Dammsee. De bungalow ligt aan het bijna 4 km lange Grote Meer, waarvan de noordelijke en westelijke oevers de grens vormen met Mecklenburg-Vorpommern. In het zuidwesten van Fürstenwerder ligt een groot bosgebied, dat een natuurreservaat is.
S Ochtends kun je verse broodjes halen bij de plaatselijke biologische bakker en je tijdens de wandeling van negen minuten vergapen aan het uitzicht op het meer en de 400 jaar oude, 1,2 kilometer lange stadsmuur. Fürstenwerder ligt ook op loopafstand van een kleine supermarkt, verschillende restaurants en cafés, veel lokale kunstenaars, een tweedehands boekenwinkel en een ijssalon. De idyllische stadskerk van Fürstenwerder staat op funderingsmuren uit de 13e eeuw en is vandaag de dag nog steeds een bezoek waard.

De Nordwestuckermark en het Feldberg merengebied
Een uitstapje naar de omliggende dorpen is ook aan te raden: op ongeveer 15 kilometer ligt Feldberg, midden in het prachtige Feldbergse merenlandschap. Het heuvelachtige eindmorenelandschap biedt vele meren, waar je te voet omheen kunt wandelen of met een boot of stand-up paddle board het water op kunt gaan.
In Feldberg vind je ook een van de laatste handbediende kabelveerboten in Europa, die je over de Smalle Luzin brengt. De Smalle Luzin is het helderste meer in Mecklenburg-Vorpommern en je kunt er op 15 meter diepte nog steeds waterplanten en vissen bewonderen. In Carwitz kun je in de voetsporen treden van Hans Fallada, een Duitse schrijver wiens roman "Kleine man - Wat nu?" in 1932 een wereldwijd succes werd.
Op slechts 7 kilometer van Fürstenwerder ligt Woldegk - Woldegk staat ook bekend als "de molenstad" vanwege de zes historische windmolens. Er is ook een stadsmuur uit de 13e eeuw te bewonderen in Woldegk.
De volgende grotere stad, Prenzlau, bereik je met de auto in ongeveer 25 minuten. Prenzlau biedt ook een aantal bezienswaardigheden, zoals de gotische Mariakerk, mooie stadsparken en - natuurlijk - een meer: Unteruckersee, het grootste meer in de Uckermark. In Prenzlau vind je ook het dichtstbijzijnde treinstation en een klein winkelgebied waar je heerlijk kunt wandelen.
Over het algemeen kun je in de omgeving een vakantie in pure idylle doorbrengen - met puur natuur! Observeer grote kuddes damherten, majestueuze zeearenden of kleurrijke ijsvogels, om maar een paar vertegenwoordigers van de plaatselijke fauna te noemen. Tijdens de bronsttijd kun je 's avonds op het terras zelfs de brullende herten horen. Ook de plaatselijke flora mag niet worden genegeerd, in het beukenbos "Heilige Hallen" vind je indrukwekkende beuken van wel 350 jaar oud.

De bungalow
De bungalow biedt je een open woon/eetkamer met een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche en een gezellige slaapkamer. Op het grote terras kun je bijna de hele dag van de zon genieten en je blik in de verte laten dwalen. Je kunt ook ontspannen in de grote tuin of je viervoeter laten rondrennen. Er is ook een parkeerplaats voor je auto direct naast de bungalow.
De huurprijs is inclusief beddengoed, handdoeken, brandhout, elektriciteit en waterverbruik. Voor de eindschoonmaak wordt €50,00 extra in rekening gebracht.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.65 km

0.65 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.85 km

0.85 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.95 km

0.95 km

Station 25 km Bahnhof Prenzlau

25 km

Snelweg-afrit 37 km A11 Ausfahrt 6 Gramzow

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het heuvelachtige en merenrijke eindmorenelandschap op de grens van Brandenburg en Mecklenburg-Vorpommern. Geniet van een vakantie in de schilderachtige natuur, in een idyllische omgeving en met kans op veel unieke ontmoetingen met wilde dieren. Breng je tijd door in of op het water of op het land met varen of stand-up paddle boarding, wandelen of fietsen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. M. Millner

Mevr. M. Millner

Ik ben Martina Millner, een onafhankelijke hondentrainster en ik wil u graag mijn mooie vakantiebungalow aanbieden. Ik kijk uit naar uw komst!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 461943

Laatst bijgewerkt: 12.01.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/461943.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven