Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Hardenbeck

Uckermark

Max.  2   gasten
54m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
54m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Beschrijving

In ons privé vakantiehuis midden in de natuur kunt u een onvergetelijke vakantie beleven. Ons huis is liefdevol gemoderniseerd en gerestaureerd en biedt u optimale mogelijkheden voor ontspanning. Het huis biedt plaats aan 2 personen en bestaat uit twee niveaus.
Beneden: Open haard kamer, dus open haard, bank, fauteuils, een volledig uitgeruste keuken, eethoek, badkamer met toilet en douche.
Boven: Oostgevel met grote ramen = zonsopgang = slaapkamer (tweepersoonsbed).
Boven: Westgevel met grote ramen = zonsondergang = Ikea-bank, die met een handomdraai kan worden omgetoverd tot een 2-persoonsbed.
In de westgevel staan ook een werktafel, fauteuils, spelletjes, boeken + TV.
In de grote tuin heeft u de mogelijkheid om te zonnen, te barbecueën, te spelen, enz. Fietsen kunnen bij ons gehuurd worden.
Meer informatie vindt u op onze homepage onder:

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Luchthaven 90 km

90 km

Station 13 km

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het lichte vakantiehuis ligt buiten het dorp, te midden van uitgestrekte velden, dicht bij het beukenbos en de Krewitzsee. In het dorp Hardenbeck (1 km) ligt het huismeer. Waar u ook gaat, u bent omringd door meren.
In de grote tuin, met prachtige fruitbomen, vinden onze gasten rust en ontspanning. Vanaf ons landgoed kunt u ongestoord wandelen en fietsen. Door het beukenbos bereikt u het eerste zwem- en vismeer in ongeveer 8 - 10 min. te voet. Als u van dit soort vakantie houdt, bent u hier van harte welkom!
Een zacht, heuvelachtig landschap met veel meren en beukenbossen nodigt uit tot fiets- en wandeltochten. Kraanvogels, zwanen, kieviten, ooievaars, valken en zeldzame zeearenden zijn hier te zien. U kunt direct naast de deur paardrijden.
Dit unieke, door de ijstijd gevormde morenelandschap met zijn glooiende heuvels en zijn ongeveer 400 meren, talloze drempels, hoge beukenbossen en weilanden, ligt ongeveer 90 km ten noorden van BERLIJN en wordt de UCKERMARK genoemd. Hier kunt u kennismaken met het biosfeerreservaat Schorfheide Chorin, het natuurpark Uckermark Meren en het Nationaal Park Neder-Oderland, met een verscheidenheid aan water-, heide- en weideplanten in het poldergebied en vele vogelsoorten.
Voor cultuurliefhebbers zijn er concerten + dorpsfeesten in de omgeving. Uitstapjes naar de gezellige stadjes in de regio zijn ook per fiets mogelijk. De parel van de Uckermark Templin is per fiets bereikbaar langs de oude voormalige spoordijk. Met de auto bent u in ongeveer 1,5 uur bij de Oostzee. Het Lychener en Feldberger merengebied liggen in de buurt en bieden ideale uitgangspunten voor waterwandelingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is 65,- EUR per nacht. Er kunnen maximaal 2 personen worden ondergebracht.


Daarnaast:
Elektriciteitskosten naar verbruik, volgens uw eigen meter.

Fietsen (nieuw) kunnen gehuurd worden:
Fiets / dag = 6,- EURO
Fiets / week = 30,- EURO

Annuleringsvoorwaarden:

  • Vertragsbestimmungen: Der unterschriebene Mietvertrag stellt die schriftliche Buchungsbestätigung dar und ist rechtsverbindlich. Sollte der Mieter von seiner Buchung zurücktreten müssen, so ist ein Rücktritt vom Vertrag nur schriftlich möglich. Sollte der Mieter einen Nachmieter stellen, so ist die Ausstellung eines neuen Mietvertrages erforderlich, die nur vom Vermieter vorgenommen werden kann. Bei einem Rücktritt gilt folgende Regelung: bis 42 Tage vor Mietbeginn werden 25%, danach 80%, ab 10 Tage vor Mietbeginn 100% der Mietsumme als Rücktrittsgebühr berechnet. Der Vermieter behält sich bis zum Erhalt der Anzahlung das Rücktrittsrecht vor. Versicherung: Wir empfehlen dem Mieter den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung. Zusatz während der Corona Pandemie 2021: Bei einem Beherbergungsverbot in der gebuchten Region und im Reisezeitraum kann jede Buchung kostenlos storniert werden. Sie erhalten ebenfalls Ihre Anzahlung zurück..

meer informatie:

Het vakantiehuis wordt verhuurd van april tot eind oktober, van zat tot zat of van zon tot zon.
Minimale huurperiode: 7 nachten, of u kunt hiernaar vragen in het laagseizoen.

Meer foto's en informatie vindt u op onze homepage: das-ferienhaus-uckermark.de

Fietsen kunnen gehuurd worden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.6 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Carmen P. uit Müncheroda

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een beetje als 'thuiskomen'

De weg naar het vakantiehuis loopt door een allee van Uckermärkische appelbomen, te midden van uitgestrekte velden en bossen... Een prachtige plek - voor mensen die van de natuur en de ruimte van de Uckermark houden... ... Vanuit bed de zonsopgang aan de oostgevel bekijken, nog even kort knuffelen met dat gevoel van geluk en vreugde, de dag volledig ontspannen beginnen met een glimlach, genieten van het ontbijt te midden van oude fruitbomen en cirkelende kraanvogels boven de tuin - het geluid van de kraanvogels heeft zo'n kalmerend effect, de stilte van het aangrenzende bos 'inademen', onderdompelen in de koelte van eenzame zwemplekken, heerlijk snoepfruit stelen zoals vroeger vers van de boom, en tot slot de dag laten eindigen met uitzicht op de zonsondergang vanaf de westgevel met een goed boek in de hand. Je moet het ERVAREN! Het waren zulke heerlijke vakantiedagen en we bedanken mevrouw en meneer Linke vanuit het diepst van ons hart voor hun gastvrijheid, de tijd en warmte die ze ons hebben gegeven en we verheugen ons enorm op een volgend weerzien! Blijf gezond en groet ook alstublieft uw zoon, die ons zo aardig en zorgzaam heeft ontvangen.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Silke G. uit Eckartsberga OT Tromsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige herfstvakantie

We hebben genoten van een ontspannende vakantie in het comfortabel ingerichte vakantiehuis, dat gelegen is op een goed onderhouden terrein met oude fruitbomen, midden in de prachtige natuur. Vanuit het huis kunt u prachtige wandelingen, fietstochten of zelfs autotochten maken naar de omliggende kleine dorpen en steden. Bijzonder aangenaam vonden wij de interessante gesprekken met de verhuurders. Zo wil je je vakantie hebben. Bedankt en blijf gezond en veilig.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2021

G. A. G. uit Berlin

4,4
3.5 4.5 4.5 4.5 5
Toon Duits

Ideaal om te ontspannen

We hebben verschillende vakanties doorgebracht in het vakantiehuis in de Uckermark, momenteel in oktober. Het huisje, de omgeving en de natuur zijn echt uniek en ideaal om te ontspannen. De sfeer in het huis is zeer aangenaam en gezellig, en het verwarmen van de kachel bleek gemakkelijker en warmer dan verwacht. De verhuurder legde ons de service uit en was altijd erg vriendelijk om ons te helpen met andere kleine problemen.
We voelden ons hartelijk ontvangen en de inrichting is schoon en mooi in elkaar gezet, alles is functioneel (- wie veel waarde hecht aan uitsluitend nieuwe en precies passende inventaris zal hier misschien niet gelukkig zijn - maar voor ons persoonlijk is dat geen probleem). We kijken nu al uit naar de volgende keer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Romantische vakantie

Juni 2021

M. & J. P. uit Leipzig

4,9
4.5 5 5 5 5
Toon Duits

"Recidivist"

Opnieuw waren we te gast bij de familie Linke. Wij worden altijd naar de Uckermark getrokken vanwege de onbetaalbare rust en stilte, ver weg van alle stadsgeluiden. Hier mogen mensen nog mens zijn, en je wacht met spanning op de volgende keer, met tegenzin om weer naar huis te gaan.
Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2021

Elke und Andreas D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Idyllisch tuinhuis

We verbleven voor de tweede keer in het prachtige vakantiehuis in Hardenbeck en waren opnieuw zeer tevreden
Wij genieten van de idyllische, enigszins afgelegen ligging tussen de velden en bossen. U kunt heerlijk vanaf de voordeur gaan wandelen of een rustige dag doorbrengen in de prachtige tuin met de oude fruitbomen.
De gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en we voelden ons erg op ons gemak.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2020

Elke und Andreas D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een rustige plek om tot rust te komen.

Een heel mooi huisje, zeer ruim voor twee personen, liefdevol ingericht en we hebben daar erg van genoten. In de tuin zijn er veel mooie fruitbomen, zodat je altijd een schaduwrijke plek kunt vinden. De verhuurders wonen naast de deur en zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Juni 2019

Christine K. uit Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Idylle in de Uckermark

We voelden ons hartelijk verwelkomd door de gastheren en hebben erg genoten van onze tijd en wandelingen in de omgeving en naar het meer. Het is ook een aanrader als uitvalsbasis om de Uckermark en de Feldberger Seen te ontdekken.
We hebben genoten van het drinken van onze koffie in de tuin en het observeren van de mussen.
Het panoramische uitzicht vanuit het grote dakraam nodigt ook uit om te blijven, zelfs bij slecht weer.
En als je iets te lezen mist, kan ik alleen maar aanraden om contact op te nemen met het echtpaar Linke en een van hun uitstekende boeken te kopen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

B. K. uit Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Tussen hemel en aarde

Het vakantiehuis is een plek tussen hemel en aarde. Een paradijs voor mensen die houden van de natuur en de uitgestrektheid van de Uckermark. U kunt fietsen, wandelen, zwemmen in verschillende meren en ontspannen. B.L. en D. L zijn zeer attente en liefdevolle gastheren.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

J. P. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs

Als langdurige Uckermarkfans hebben we dit jaar dit prachtige vakantiehuis ontdekt en zijn er meteen verliefd op geworden. Als je een vakantie verkiest dichtbij de natuur en zonder drukte, dan is dit de perfecte accommodatie. Hartelijk dank aan de verhuurders voor dit liefdevol ingerichte huisje en de buitengewoon vriendelijke service. We hebben onze volgende vakantie al geboekt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2016

Hannes-J. R. uit 59229 Ahlen

4,3
4 4 4 5
Toon Duits

Idylle pur: Pure idylle

Kranen zweven boven de appelboomtuin waarin het vakantiehuis ligt, de weg naar het huis is een appelboomlaan in Uckermark-stijl, voor boodschappen ben je snel in Boitzenburg, de wegen leiden over glaciale moraines met uitzicht op heldere meren met dichtbeboste oevers, op de uitgestrekte velden onder een hoge hemel oefenen ooievaars hun vertrek naar Zuid-Afrika: wie van dit alles en de heerlijke rust houdt en zoekt, moet daar een paar of veel rustdagen doorbrengen. Je komt er graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2015

Michael H. uit Berlin

4,8
4 5 5 5

Haus zwischen Feldern

Die knappe Woche in Ihrem Ferienhaus war für uns schöner als erwartet und erhofft. Wir haben den Übergang vom Sommer zum Herbst erlebt, waren jeden Tag mit dem Fahhrrad unterwegs und haben abends den Sonnenuntergang angesehen. Anfangs waren wir von der Ruhe geschockt und mussten damit erst mal klarkommen. Das Haus (es war ja sicher früher ein Stall?) ist so umsichtig und großzügig ausgebaut, dass es als Ferienhaus einfach perfekt ist.
Insgesamt war es für uns eine traumhafte Woche, und ich würde mich freuen, wenn das mal wieder klappt.

Aanbevolen voor: Senioren, Romantische vakantie

Augustus 2015

S. P. uit Berlin

4,8
4.5 4.5 5 5

Ruhe genießen

Wir haben die Tage in der schönen und ruhigen Umgebung sehr genossen. Der Hausgarten lädt zum gemütlichen Verweilen im Schatten der Obstbäume ein. Die Seen in der Umgebung sind von Schilf gesäumt, sehr sauber, idyllisch.

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

L. uit Berlin

4,7
4 5 4.5 5

Ein wahres Kleinod in der Uckermark

Hinter Templin beginnt ein anderer Atem, Felder breiten sich aus, Kühe gucken herüber, während wir nach Hardenbeck unterwegs sind. Und dann, noch mehr Stille, außerhalb des Ortes, mitten im Feld liegt das Ferienhaus.
Kraniche in der Luft, Kiebitze überm Teich. Rehe laufen über den Weg, den wir gehen, um zum nahen See zu kommen, circa 10 Min. sind wir unterwegs, weil wir stehenbleiben, immer wieder in den hohen Himmel sehen.
Der Bade- und Angelsee. Abendstimmung. Ein Fischer am anderen Ufer, sonst nur Vogelstimmen.
Das Ferienhaus in zwei Etagen, die geschwungene Treppe nach oben, wo wir im Ostgiebel schlafen. Am Westgiebel - auf der Couch - beobachten wir lange, wie die Sonne untergeht. Jeden Abend ein anderes großes Schauspiel. Ich schlafe gut, nichts weckt mich hier. Unten dusche ich, koche mir einen starken Kaffee, den ich im Garten trinke, auch hier stört mich nichts. An einem regnerischen Abend brennen wir das Feuer im Kamin an, das Spiel der Flammen!
Die Küche ist komplett eingerichtet - bis auf einen Geschirrspüler, aber den brauchen wir beide nicht. Unten ist es kühler als oben, das ist im Sommer von Vorteil. Der Sockel des alten, gut sanierten Ferienhauses ist mit Feldsteinen erbaut, die die Kühle erzeugen. Also ist alles gesund hier, wie auch anders, wenn uns nur Grün umgibt und das reifende Kornfeld. Auch im Mai war ich schon hier, da blühte der Raps. Es ist ein Heilungsort, dieser Platz, jedes Mal stelle ich das fest und genieße, ruhe, entspanne hier. Die Vermieter sind freundliche Leute, freischaffend. Wenn ich etwas wissen will, kann ich sie fragen, aber oft sind sie gar nicht hier. Ach ja, Räder können wir hier ausleihen, dafür müssen wir nicht in die Stadt. Im nächsten Ort, 4 km entfernt, bekommen wir selbstgebackenes, herrliches Brot + Brötchen und in einem Laden alles, was wir brauchen. Dort haben wir uns auch ein Boot gemietet und sind stundenlang auf dem Wasser gewesen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. M. Linke

Dhr. M. Linke

meer informatie

Objectnummer: 4698

Laatst bijgewerkt: 03.10.2023

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4698.htm


«Ferienhaus Hardenbeck» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven