Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  2   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Ontdek de pracht van Noord-Holland en geniet van een heerlijke vakantie in ons gastenverblijf Het Eiland in Warmenhuizen. Dit charmante huisje biedt plaats aan 2 gasten in 70 vierkante meter woonruimte. Op de begane grond de woonkamer/keuken en een volledig ingerichte badkamer met wasmachine. Voorts 2 slaapkamers. Onze gasten kunnen kiezen uit slapen in de grotere slaapkamer boven of de kleinere slaapkamer op de begane grond.

Ons gastenverblijf is voorzien van alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Het heeft een eigen parkeerplaats en een prachtig terras waar u kunt genieten van de rustige omgeving met veel privacy en uitzicht op de tuin.. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en servies. Er is een inductiekookplaat waarop u maaltijden kunt bereiden.

Het huis is ook uitgerust met een wasmachine, haardroger en een televisie. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig voor uw gemak. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte in de koudere maanden.

Langdurige verhuur is mogelijk en het huis is alleen beschikbaar voor niet-rokers. Het is ook een omgeving met een laag allergeengehalte, ideaal voor mensen met allergieën.

Ons gastenverblijf is omgeven door een prachtige landelijke tuin en naastgelegen weiland en vrij uitzicht. Het interieur is smaakvol ingericht met meubels, comfortabele bank en verlichting. De ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

Ontspan op het terras omringd door bomen en planten, maak wandelingen of fietstochten in de nabije omgeving (polders, bossen en stranden). Onze straat ligt aan een fietsknooppunt. Het gastenverblijf is ook dichtbij de stad Alkmaar (o.a. Kaasmarkt), Schagen (West Friese Folkloremarkt en optocht in de zomer). Amsterdam en Haarlem zijn binnen 1 uur uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook een dagtocht naar het Waddeneiland Texel is heel goed mogelijk. Kortom het is een ideale locatie is voorrustzoekers en voor zowel natuur- als stadsverkenners.

Kom en ervaar de rust en schoonheid van Warmenhuizen achter de duinen, het strand en de bossen van Schoorl en Bergen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons gastenverblijf Het Eiland.
Licentie- of registratienummer: 1028

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 47 km Schiphol

47 km

Station 13 km Station Alkmaar

13 km

Snelweg-afrit 17 km A9 Kooimeer

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons gastenverblijf is vrijstaand met uitzicht op de voortuin en naastgelegen weiland aan de rand van het dorp Warmenhuizen. Warmenhuizen is gelegen tussen Alkmaar en Schagen en achter de duinen, stranden en bossen van Schoorl. De stranden zijn per fiets en auto goed bereikbaar.

Het gastenverblijf is omgeven met veel privacy. Onze straat is gelegen aan een fietsknooppuntroute. Vanuit Warmenhuizen kunt u gemakkelijk, al dan niet met openbaar vervoer, binnen 1 uur Amsterdam en Haarlem bezoeken. Het dichtstbijzijnde busstation bevindt zich op 400 meter afstand. De bus brengt u in ca. 15 minuten naar Alkmaar. Ook een dagtocht naar het Waddeneiland Texel is heel goed mogelijk. Het centrum van Warmenhuizen ligt op 1 kilometer afstand en heeft diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Warmenhuizen heeft daarnaast ook een delicatessenwinkel, een schoenenwinkel, een kledingwinkel en een fietsenwinkel. Elke vrijdag is er een versmarkt aan het einde van onze straat (groenten, kaas, noten, vis en brood). Voorts heeft Warmenhuizen een ruime keuze aan restaurants, ook in de nabije omgeving.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs per dag is inclusief bed- en badlinnen, en toeristenbelasting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


De Accommodatie heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Het Eiland
Dhr. R. Frishert

Dhr. R. Frishert

Hallo, mijn naam is Rob Frishert. Ik woon, samen met mijn vrouw, al bijna 19 jaar in een mooie woonboerderij in een landelijke omgeving in Noord Holland, vlakbij bos en strand. Wij hebben twee katten en kippen. Wij reizen graag voor vakanties naar binnen- en buitenland. Wij hebben onze voormalige schuur/paardenstal omgebouwd tot een gezellig en ruim gastenverblijf met veel privacy.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 462623

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/462623.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven