Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

ANDERSWELTENlodge

Stipshausen

Max.  4   gasten
103m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
103m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom bij de ANDERSWELTENlodge, jouw ideale vakantiebestemming in Stipshausen, Rijnland-Palts. Ben je op zoek naar een rustig juweeltje om in te vluchten of te ontspannen, een kleine oase van welbehagen omgeven door de adembenemende natuur van het Hunsrücker Woud, of gewoon het perfecte startpunt voor je ontdekkingstochten door de Hunsrück en wil je niet afzien van een aangename, nette en moderne ambiance en kamerklimaat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontspan je, want je zoektocht is ten einde!

De Stipshausen ANDERSWELTENlodge wordt vooral gekenmerkt door een zeer open ruimteconcept in een elegante loftstijl. De overheersende sfeer is helder, vriendelijk, overspoeld met licht en stijlvol modern. De zeer liefdevol en individueel vormgegeven kamers geven de woonsfeer een extravagant karakter. Alle kamers zijn afgewerkt met ademend rood krijtpleister. Door het hele huis zijn kleine "oases van lezen en welzijn". Talrijke zelfgemaakte natuurfoto's, tekeningen en schilderijen bekleden de binnenmuren en vormen zo een intuïtieve "denkbrug" naar de bedwelmende natuur in de directe omgeving van de eigenlijke vakantiewoning.

Dit charmante vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 4 gasten op 103 vierkante meter woonoppervlak met twee slaapkamers en een badkamer.
Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het heeft een balkon waar je van het uitzicht kunt genieten en ontspannen. Er is een parkeerplaats beschikbaar als je met de auto komt. In de keuken vind je een vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat om het koken en ontbijten te vergemakkelijken.

De twee slaapkamers zijn ingericht met comfortabele bedden en beddengoed van hoge kwaliteit. Voor je vermaak is er een tv ("Smart TV") beschikbaar op de 1e verdieping / "galerij" en het huis heeft een wasmachine zodat je de was kunt doen als dat nodig is. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in het hele huis zodat je altijd verbonden kunt blijven met de buitenwereld. Er staat een strijkijzer tot je beschikking om je kleding kreukvrij te houden en er is ook een haardroger beschikbaar. De badkamer is modern en schoon, met een douche, wc, veel opbergruimte en een wastafel. De buitenruimte is al even uitnodigend, met een goed onderhouden landschap en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Houd er rekening mee dat in dit huis niet gerookt mag worden. Huisdieren zijn om hygiënische en allergische redenen niet toegestaan.

De ANDERSWELTENlodge is de perfecte plek voor een ontspannen en comfortabele vakantie in de prachtige Hunsrück. Stipshausen is een gemeente met ca. 950 inwoners in de gemeente Herrstein-Rhaunen in het district Birkenfeld. Wat het bijzonder maakt: Er zijn hier 14 plaatselijke verenigingen, dus er is altijd wel iets te doen. Stipshausen ligt direct aan de voet van de Idarkopf / Idarwald in het natuurpark Saar-Hunsrück. Het natuurpark Soonwald-Nahe en het nationale park Hunsrück-Hochwald liggen ook in de directe omgeving (op ongeveer 15-20 minuten afstand). Natuurliefhebbers, wandelliefhebbers, liefhebbers van schilderen/tekenen, fotokunstenaars of fietsers kunnen in de Hunsrück dus gemakkelijk geschikte excursiebestemmingen vinden voor aantrekkelijke en aantrekkelijke activiteiten. Natuurlijk geven we je graag advies als je vragen hebt.

Geniet met volle teugen van uw (vrije) tijd in de Hunsrück! Boek vandaag nog uw verblijf!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 15 km Hahn (Frankfurt - Hahn)

15 km

Station 22 km Idar-Oberstein

22 km

Snelweg-afrit 40 km Rheinböllen

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Stipshausen is een gemeente met ongeveer 950 inwoners in de gemeente Herrstein-Rhaunen in het district Birkenfeld. Het bijzondere eraan: Er zijn hier 14 plaatselijke verenigingen, dus er is altijd wel iets te doen. Stipshausen ligt direct aan de voet van de Idarkopf / Idarwald in het natuurpark Saar-Hunsrück. Het natuurpark Soonwald-Nahe en het nationale park Hunsrück-Hochwald liggen ook in de directe omgeving (op ongeveer 15-20 minuten afstand). Natuurliefhebbers, wandelaars, liefhebbers van schilderen/tekenen, fotokunstenaars of fietsers kunnen in de Hunsrück dus gemakkelijk geschikte excursiebestemmingen vinden voor aantrekkelijke en aantrekkelijke activiteiten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kündigt der Mieter den Vertrag vor Mietbeginn, wird die bereits geleistete Zahlung wie folgt erstattet: Kündigung bis 60 Tage vor Check-In Zeitpunkt: 100 % Rückerstattung Kündigung bis 30 Tage vor Check-In Zeitpunkt: 50 % Rückerstattung Keine Erstattung, wenn Sie weniger als 30 Tage vor dem Check-in stornieren. Der Vermieter behält sich das Recht vor, die Mietdauer vorzeitig abzubrechen, sollten Hausregeln missachtet werden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf VÖLUSPÁ Marketing- und Vertriebsgesellschaft mbH
Bedrijf A. Wolff

Bedrijf A. Wolff

Het zeer ondernemende echtpaar Jennifer Sauer en Alexander Wolff ziet zichzelf als gepassioneerde "ambassadeurs van de Hunsrück". Beiden, Jennifer Sauer en Alexander Wolff, zijn al meer dan 20 jaar creatief bezig als edelsteen- en sieraadontwerpers (Dipl.-Des. (FH), M.A.) onder de merknaam "ANDERSWELTENschmuck" rond het thema "Hunsrück Woud" en als directeur van het plaatselijke kinder- en volwassenenkoor ("SIRONA" en "SANGESLUST"), evenals Alexander Wolff en anderen. met zijn eenmansmarketingbureau "ANDERSWELTENbild", als uitgever van het Hunsrückmagazine "PERLEN DES HUNSRÜCKS" of als belangrijk onderdeel van de "HUNSRÜCK SAFARI", hebben naam gemaakt in dit land. Samen runnen ze ook de zogenaamde "ANDERSWELTENraum", een conceptwinkel voor exclusieve kunst en kunstnijverheid (Made in Germany/EU, Made in Hunsrück), en organiseren ze elk jaar op midzomernacht het zeer populaire "MITTSOMMERNACHTSFEST" - natuurlijk met de actieve steun van hun vrienden, talrijke familieleden en andere supporters. In hun "vrije tijd" gaan ze wandelen, het Hunsrücker bos verkennen, schilderen/tekenen, fotograferen of muziek maken, bijvoorbeeld met hun akoestische rockband "BIG MOON CIRCLE". En omdat dit alles blijkbaar nog niet genoeg "actie" is, zorgt het stel nu ook voor de inrichting van hun nieuwe vakantiewoning - de ANDERSWELTENlodge. Dus, waarom zou je jezelf niet onderdompelen in de "ANDERSWELTEN" van Jennifer Sauer en Alexander Wolff!


meer informatie

Objectnummer: 462671

Laatst bijgewerkt: 11.01.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/462671.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven