Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het Lindenhaus (onderdeel van een historisch arbeidershuisje) dateert uit de jaren 1930 en is zorgvuldig gerenoveerd. Veel originele onderdelen zijn bewust bewaard gebleven, zoals deuren, deurkrukbeslag en doosramen met knevelsloten. Nieuwe tegels in vintage-stijl, bakelieten lichtschakelaars, een oud binnenraam met glaslatten en een retro koelkast (met vriesvak) creëren een speciale sfeer.

Het huis is ingericht met een mix van antieke meubels, losse stukken behandeld met krijtverf en eenvoudige moderne stukken waar hedendaags comfort in moet zitten (bedden). De keuken en badkamer zijn volledig vernieuwd. De nieuwe houten vloeren zijn wit geloogd en ingezeept in Scandinavische stijl, wat resulteert in een heerlijk fluweelachtig oppervlak. Gasten worden daarom verzocht pantoffels te dragen.
De keuken is verbonden met de woonkamer door een dubbele deur, waardoor een grote, gezellige leefruimte ontstaat en je vanuit de woonkamer kunt genieten van het uitzicht op het vuur in de houtkachel. De kleine tuin biedt verschillende zitjes, waaronder een overdekt gedeelte waar je bij elk weertype kunt ontspannen in een hangmat of 's avonds kunt genieten van een glas wijn. Gasten kunnen hun fietsen stallen in een schuurtje.
Het huis is bijzonder geschikt voor twee koppels, want er zijn twee slaapkamers met eigen badkamer.

Het vakantiehuis ligt in een verkeersluwe zone aan de rand van het dorp met andere historische huizen en een wit kasteel in de buurt. Aldi, Edeka, bakker, apotheek en restaurants liggen op loopafstand. Het meer en een geweldig zwemgebied met toiletten, douches, een speeltuin en een gezellige bistro liggen op slechts een paar minuten fietsen.

In het hoogseizoen (juni, juli, augustus) wordt alleen het hele huis verhuurd.
In het laagseizoen (half maart - mei en september / oktober) heeft de genoemde prijs betrekking op de benedenverdieping voor 1-2 personen (de bovenverdieping wordt niet tegelijkertijd aan andere gasten verhuurd). Als je het hele huis wilt bewonen, moet je met minstens 3 personen komen.
Van november tot half maart (laagseizoen) kan alleen de benedenverdieping geboekt worden. Op verzoek kan een derde persoon worden ondergebracht op het dagbed in de woonkamer. Met Kerst en Oud en Nieuw en rond de feestdagen gelden de middenseizoensprijzen.
In de tuin kunnen gasten gebruik maken van tafels en zitplaatsen voor 4 personen, een ligstoel, twee ligstoelen, een parasol, twee comfortabele stoelen boven aan de galerij en twee Acapulco stoelen (zie foto) achter in de tuin.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 109 km Hamburg Fuhlsbüttel

109 km

Station 15 km Preetz

15 km

Snelweg-afrit 23 km Kiel

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Lindenhaus ligt in Sleeswijk-Holstein in de kleine gemeente Selent vlakbij de Oostzee. Het gebied wordt gekenmerkt door de ijstijd met talloze meren en glooiende heuvels. Pittoreske stadjes zoals Lütjenburg, Plön (met zijn kasteel), Eutin (met zijn kasteel) en Preetz trekken bezoekers met hun eigen winkeltjes, weekmarkten en gevarieerde gastronomie. Kleine dorpjes met rieten huisjes, imposante boerderijen en landhuizen en statige herenhuizen zoals Panker liggen verspreid door het landschap. Je kunt fietsen of wandelen over rustige paden naar of langs de Oostzee. Veel boerderijen bieden regionale producten rechtstreeks van de producent aan in een café of boerderijwinkel.
De Oostzeekust biedt een grote verscheidenheid aan stranden: van stranden met een boulevard en toeristische infrastructuur (in de Baai van Kiel en Hohwacht), waarvoor toeristenbelasting moet worden betaald, tot kleine natuurlijke stranden.
Veel natuurreservaten nodigen uit om vogels te spotten en te voet of op de fiets op ontdekkingstocht te gaan. In de bossen leven talloze wilde dieren, vooral damherten (die tot vlak bij ons huis komen), en er cirkelen zeearenden, kraanvogels en grote zilverreigers rond. Met een beetje geluk zie je ook de ijsvogel.

In de zomer zijn er concerten op vele, soms originele plaatsen: op het strand, in schuren, in parken of op landgoederen, in jachthavens of gewoon rond een kampvuur. Het loont de moeite om het festivalprogramma van de SHM van tevoren te bestuderen en op tijd kaartjes te reserveren! Naast vooraanstaande klassieke muziekartiesten treden er ook internationale artiesten op, van pop en jazz (Jazz Baltica) tot experimentele en wereldmuziek.
Kunstenaars en ambachtslieden organiseren regelmatig open atelierdagen in juni. De Open Tuinendag vindt ook plaats in het laatste weekend van juni. De Kielweek begint ook in dit weekend. Talrijke grote tuinbeurzen (Ambienta, Park en Tuin) geven ook een kijkje in enkele landgoederen in de omgeving.

Het eiland Fehmarn, Lübeck (Unesco Werelderfgoed) en Hamburg zijn met de auto in 30 minuten tot 1 uur te bereiken. Sleeswijk met de Vikingnederzetting Haithabu (Unesco Werelderfgoed) en het Danewerk en de Deense grens zijn ook een bezoek waard.

Selent is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het vervoersnetwerk maakt het ook mogelijk om de omgeving per bus te verkennen met het Deutschlandticket.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Voetbal
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 20 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen vanaf een huurperiode van 5 nachten.
Voor een verblijf korter dan 5 nachten kan een linnenpakket worden geboekt voor 18 euro per persoon of worden meegebracht door de gast.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bei Nichtinanspruchnahme des Ferienquartiers gilt folgende Regelung: Bis 14 Tage vor dem in der Buchung vereinbarten Mietbeginn kann der Kunde durch schriftliche Erklärung gegenüber dem Vermieter von der Buchung zurücktreten. Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Rücktritterklärung. Für den Zugang der Rücktrittserklärung bei dem Vermieter ist der Gast beweispflichtig. Es gelten die folgenden Stornierungskosten: 20 % des Mietpreises sind bei der Buchung als Anzahlung zu leisten, Bei Rücktritt bis zum 45. Tag vor Mietantritt sind 20% Stornierungsgebühr zu zahlen, bis zum 31. Tag vor Mietbeginn 40% , bis zum 21. Tag vor Mietbeginn 60%, bis zum 14.Tag vor Mietbeginn 90 %, danach ist die Gesamtmiete fällig.

meer informatie:

De prijs is inclusief water, elektriciteit en verwarmingskosten, een mand brandhout voor de kachel (of meer in de winter) en beddengoed/handdoeken vanaf een huurperiode van 5 nachten. Voor kortere verblijven kan een waspakket worden geboekt voor 18 euro per persoon of je kunt je eigen was meenemen.
Een high-speed datavolume van 12 GIB per week is gratis beschikbaar.
In het hoogseizoen is alleen het hele huis te huur, in de winter alleen de benedenverdieping. De bovenverdieping wordt niet tegelijkertijd aan andere gasten verhuurd. In het laagseizoen heeft de prijs betrekking op de benedenverdieping voor 1-2 personen. Als je het hele huis wilt huren, geef dan drie of vier personen op. Meer details hierboven onder "Beschrijving van de accommodatie".

Aankomst: vanaf 16 uur
Vertrek: tot 11 uur

Er wordt een borg van 200 euro gevraagd, die 10 dagen na afloop van de huurperiode wordt terugbetaald.

Er is een trap in het huis die problematisch is voor kleine kinderen, daarom verhuren we om veiligheidsredenen alleen aan gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.
Elektrische auto's kunnen niet worden opgeladen via het eigen elektriciteitsnet van het huis.
Rookvrij huis, geen huisdieren, geen accommodatie voor installateurs


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. F. Marlow

Mevr. F. Marlow

Door ons Lindenhuis te verhuren, heb ik een droom vervuld. Ik kijk ernaar uit om leuke huurders te ontmoeten die, net als ik, van authentiek gerenoveerde huizen houden. Omdat ik uit de buurt kom, kan ik veel insidertips geven als dat nodig is.


meer informatie

Objectnummer: 464678

Laatst bijgewerkt: 09.03.2024

Advertentie online sinds: 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/464678.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven